Najdi forum

ku ku

jutro 🙂
javite se preživeli :))

kaj strašiš)))

haha

lih taprav se je zdele oglasu . prosim povej mi kje je bolje, da grem v muto – čez velenje al po ac do mozirje, šentrupert…

po km ni bistvene razlika

haha

lih taprav se je zdele oglasu . prosim povej mi kje je bolje, da grem v muto – čez velenje al po ac do mozirje, šentrupert…

po km ni bistvene razlika[/quote]
v vsakem primeru greš čez velenje, razen če ne boš šla čez smrekovc pa do črne))
najboljš je da greš po ac do arje vasi tam pa dol pa velenje sg dravograd muta…če greš pa dol v šentrupertu pol pa morš it na letuš ,….šmartno ob paki velenje itd sam na mozirje ne hodi)) mislim čez mozirje na muto))

mater si zakompliciral tole 🙂

arja vas dol, pa čez velenje, čez un tunel, če še obstaja 🙂 in dalje proti muti

ja?

točno tako)) a da sem zakomplicral? ti si hotla na muto čez mozirje))) no saj tud bi šlo sam če maš lado nivo, pol si prava za teren))

ma niti sanjalo se mi ni kje, ker še nikol nisem tam bla in bolana sem in še slabo razmišljam mal 🙂

glede na to, da peljem poškodovanega ptiča, pa misim, da mi ne bi bil hvaležen za te tvoje terene 🙂

ja, gor na muti je menda en veterinar ki se s pticami ukvarja, če se ne motim, kerverjetno ga ne pelješ na uspavanje,?

zavetišče za prostoživeče živali je gor. ej madonca, upam, da mu pomagajo, če bom že dopust vzela in ga peljala gor :))

no pa glej na to tako da boš združla koristno in prijetno, mal panoramske vožnje ti bo prav prišlo, da spoznaš mal bolj odroćne kraje slovenije))

najbolj, da kakega avanturista najdem tam gor in še mal poskočim zraven hahaaaa

hihi na muto greš:)))

si bla kdaj sploh?

ne še, ampak vse je enkrat prvič :))

evo klicajček je že začel mutit)) bosta kuj na muti))

evo klicajček je že začel mutit)) bosta kuj na muti))[/quote]

on ma fetiš na poročene in verjetno mlajše – torej odpadem :))

seveda mutim če sm z mute:))

on ma fetiš na poročene in verjetno mlajše – torej odpadem :))[/quote]

on nima fetiša:))

pa na Muti ni avantur…samo resna zveza in poroka..hihi

on ma fetiš na poročene in verjetno mlajše – torej odpadem :))[/quote]

pa na Muti ni avantur…samo resna zveza in poroka..hihi[/quote]

no ja, sej še nisem bla poročena – vse je enkrat prvič :))

pa na Muti ni avantur…samo resna zveza in poroka..hihi[/quote]

no ja, sej še nisem bla poročena – vse je enkrat prvič :))[/quote]
mislim da že slišim poročne zvonove)))

ja jaz tut hahaaaaaaaa

eh, teb še verjetno zvoni od raket))) a je bilo mirno al je bila repriza kake soške bitke?))

eh, teb še verjetno zvoni od raket))) a je bilo mirno al je bila repriza kake soške bitke?))[/quote]

ej, pohvalno mirno res. tam okol enajstih je ena dvakrat uno res glasno počilo, okol polnoči pa res super. najlepše mi je pa, ko gledam ognjemet z balkona in nisem lih tok blizu mesta in ko se sliši ljudi, ko odštevajo do polnoči…… superca res

Nekaterim pa je v službi res lepo.

seveda mutim če sm z mute:))[/quote]

A se nisi nekje deklariral za štajerca?

Boljš golob v avtu kot vrabec na strehi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close