kražarjenje po sredozemlju – nekaj osnovnih vprašanj – PROSIM POMOČ
…šla bi….
..hmm…torej v tvojem konkretnem primeru bi blo potrebno, da bi šla…da te en kar porine….in potem bi bil premagan ta tvoj strah….torej…naj tvoj dragi križarjenje vplača…brez tvoje vednosti…(presenečenje) torej boš primorana, da greš… in verjemi ..ne bo ti žal..:))…lahko pa tud sama premagaš ta strah….vplačaš ladjo npr. za julij.. in potem pač gresta….ker morata, ker je škoda kar tak pustit recimo 1000 EUR…:)))
…. držim pesti zate….
kar se pa tiče razlike med ladjarji Costa in Royal Caribbean pa moram povedat da nimam tovrstnih izkušen z najstniki….da bi lahko opisala kako je na eni ali drugi ladji poskrbljeno za njih….vem pa…da je bilo tudi za otroke na ladji Vision of the Seas dobro poskrbljeno….vsaj takrat ko smo bili ves dan na morju…. pa tudi drgač…(ves dan se jim je nekaj dogajal…razbrala iz dnevnih ladijskih novic..)..mislim da prav na vseh ladjah zelo dobro tud poskrbijo za otroke….
…bi pa dodala…da Costi v kratkem grozi stečaj….in tudi da so Costine ladje preveč skomercializirane….
..drgač pa je stvar vsakega posameznika…kaj je komu všeč in kaj ne….dokler nisi na ladjah različnih ladjarjev…ne veš kakšna je razlika med njimi…in če lahko izbriraš…zakaj pa ne….
…tudi jaz še bom šla verjetno na kakšno novejšo Costino…seveda..to je čist odvisno od cene in od interierja križarjenja…
borg: sem si premislila glede križarjenja (zaenkrat), ta mesec grem čez lužo, sem raje izbrala tisto, do naslednjega dopusta pa upam, da bom (morda) zbrala pogum za kaj večjega kot burjo – ti z veseljem pošljem kartico.
mornarji na ladji imajo izobrazbo, primerno nj. delu, torej je zame nepomembno, če je dr. znanosti, glavno je, da obvlada posel, ki ga opravlja, ne glede na to, ali je mornar ali kuhar ali čistilec.
zate me je zanimalo čisto iz enih drugih razlogov.
zadnjega nasveta pa ne bom upoštevala, ker si zadevo narobe razumel. lp.
Zanima me, če ima kdo izkušnje s križarjenji preko tele strani: http://www.cruisecheap.com/?
Forum je zaprt za komentiranje.