Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika SHEER COVER

Kozmetika SHEER COVER

Zanima me če se moraš kaj namazat pred naanšanjem mineralnega pudra Sheer cover?????????? In še to ali ni res da so pudri v prah ful slabo prekrivni in da zgledaš zelo umetno oz. kot da maš moko na obrazu?????????? Hvala

Hej Celestina men zanima sm povej odtenek in ali je zares zapakiran. Povej pa še kakšen se ti zdi. Hvala

Se opravicujem za pozen odgovor. Imam najsvetlejsi odtenek in ja, je popolnoma zapakirana – mislim da je se selotejp cez zaliman 🙂 Pa iz LJ sem drugac, samo za info 🙂

Aja, da se povem kaksen se mi zdi 🙂 Torej po resnici… obcutek je res fajn, ker v bistvu dejansko ne cutis da bi imela kej gor oz. vsaj dosti manj kot pri ostalih pudrih. Izgleda tud fajn. Edino, kar je, je to, da js osebno ne bi NIKOLI dala 90 eurov za tale paketek! Ker v bistvu so stvari notri dost majhne-mislim, je dost majhna kolicina (ceprav je tudi res, da vsakic porabis zelo majhno kolicino pudra npr., tako da mozno, da je to vseeno dosti za nekaj casa-ne vem se) in mene bi kap zadela, ce bi si narocila Sheer cover tukaj, placala 90 eurov in dobila pac tist kar dobis. V bistvu sploh ne razumem, kaj tocno jim ni jasno, da so postavil tako ceno. Se posebi glede na to, da je v drugih drzavah ceneje. Sicer je res, da dobis notri tako korektor kot tudi puder in se par stvari, in ce bi si vsako stvar posebi kupila v trgovini bi isto naneslo nekaj kesa, sam to je pa res pretiravanje.
Moje mnenje pac 🙂

Hej Celestina men ful zanima ta sheer cover ki ga prodaš. A ga nisi že prodala????? Drugač tud jst sm iz Ljubljane tko da se lahko zmeniva glede tega. A prav?????

Nisem ga se prodala, tko da mi magar dej email al karkol, da se zmenva.
LP

Hej sory Celestina za ta zelo pozen odgovor. Sem še zainteresirana za ta puder, seveda če ga še imaš, ampak trenutno sem v stiskih tko da če se da da bi se zmenile za kasneje da bi ga upla al pa da bi dala na 2 obroka denar. seveda če si za???????? moj gmail: djseka16@gmail.com Lep pozdrav

To si daš res ful hitr gor pa prekrije to kar hočš

Hey!

Sama uporabljam Sheercover kozmetiko in lahko rečem samo to.. same pohvale – vredna svojega denarja.

Moram reči da imam že od nekdaj probleme s kožo (akne itd.) ki jih nikakor nisem mogla prekriti z dobenim pudrom. Našala sem vse mone pudre in korektorje, različnih cenovnih razredov, pa je bilo vedno slabše. Tudi dermatologinja mi je svetovala naj koži pustim dihati – torej odsvetovala mi je pudre, vendat tega nikakor nisem naredila ker me je bilo sram zaradi moje kože.

Pred letom dni sem začela uporabljati Sheercover, in moram reči da se mi je koža ZELO popravila.
Nikoli še nisem videla suhega pudra, ki bi tako dobro prekrival, resnično. Pa tudi korektor zelo dobro prekriva (podočnjake, akne, pege, vse…).

Res je da je ta kozmetika pri nas cenovno zelo dražje – bedarija..v primerjavi z Nemčijo ali Avstrijo.
Tako da če le imaš možnost, nabavite najbližje v Avstriji – je enkrat ceneje kot pri nas, pa še komplet je malce drugačen – po mojem mnenju boljši.

LP

Hvala Čebelica končno da nekdo pove kaj lepega o sheer cover-ju hahahaahah. Trenutno uporabljam Inika in bellapiere . Oba sta mi zelo v redu mogoče bellapiere malo boljše ampak vseeno bi rada probala kaj novega ker odtenke pri bellapiere mi niso všeč. Mi pa ni važn kolk je drag, bolj pomembno mi je kako se obnese in če je res tak kot na reklami oz. če res lahko koža diha pa da ji nč ne škod. A mi ti Čebelica lahko poveš če si kdaj sprobala bellapiere kakšne so razlike med tema dvema torej sheer cover in bellapiere, ker če je isto pol pa ga ne bi sploh kupla ker doma imam istega učinka. Upam da mi čimprej odgovoriš hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close