Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika SHEER COVER

Kozmetika SHEER COVER

Ali kdo uporablja to kozmetiko? Menda je to naravna kozmetika, narejena iz mineralov. Zanima me, kako ste z njo zadovoljni, ali prekrije dovolj? Kako obstojna so senčila?

Pozdravljena!

moja prijareljica uporablja to kozmetiko in je full zadovolna z vsem. ko je naročala prvi kompklet je naredila manjšo napako in si je naročila pretemen komplet. ko pa si je naročila novega je bilo vse ok. sedaj bi rada komplet prodala (samo 70€). uporabila ni vseh izdelkov, saj sta odprta samo 2 da je preverila barvo. tako da če je katera zainteresirana naj pove:)

Ja mene zanima tale puder od tvoje prijateljice 😉 A ga je kupila tukaj preko Top shopa? Kakšen odtenek pa ima?

ona je puder naročila preko svojega strica iz nemčije..meni je dala to čast da ga prodam naprej..k ni ona za te stvari…barva je pa medium… lahko si pogledaš na http://www.negovana.si odtenek srednje svetla polt…to je največ kar ti lagko povem…če te pa še kaj zanima in če bom lahko pa ti odgovorim 🙂

Ja mene zanima kak je ona zadovoljna s temi pudri?

Sem gledala, da v Nemčiji nimajo čisto enak set, amak podoben…mal drugačni izdelki oz. ne zajema vseh teh izdelkov kot jih po našen Topshopu vidimo. A ima ona čisto tak komplet, kot je tu po naši reklami? Meni bi pomojem medium blo ravno prav, tako da…js ga mogoče odkupim od nje, če je vse tako kot mora biti…

ona je bila zadovoljna…kar se prekrivanja in obstojnosti tiče…le odtenek ji ni bil ok…tako da si je že naročila novi paket, ki ji bo ok…

kar se pa sestave paketa tiče…je popolnoma enak kot pri nas…2 pudra, korektor, čopiči, za oči senčila in lip gloss, maskara, in čistila za obraz in cd.

tako da odločitev je tvoja:)

POZDRAVLJENE
mene tudi ta puder zanima. zanima pa me , tiste ki ga uporabljate, ali ti kaj osuši kožo. ker jaz imam namreč probleme z zelo suho kožo ki se po bradi in čelu pogosto lušči posledično ostanejo tudi rdeči fleki. jst bi tole naročila pa se bojim da bi denar vrgla stran. torej je primerno za zelo suho kožo al ne? nisem nikjer zasledila da bi pisalo.
lep pozdrav

Ja če je tako bi js pomojem kr mela tale sheer cover njen… Kaj pa kaj popusta se bi dalo zrihtat? 😉 glede na to, da sta dve tubi že odprti, itd…

Kaj se pa tiče suhe kože (zate Lidija) ti pa js poročam, ko bom tole sprobala. Js mam tut šekr suho kožo, mi jo kr vleče…sam js upam, da bo tale sheer cover v redu. Drugače pa mi je od Max Factorja tale colour adapt tut ful fajn. Mi je edin puden, ki ga res rada uporabljam, vsi ostali so mi kr neki. Tale je pa res kot kaka fajn kremica na obrazu, ki sploh ne suši.

Spelcy ti pa zrihtaj kako bi lahko js tole dobila. Verjetno tak po pošti in plačilo po prevzemu, a ne?

hvala tnchee. prosim poročaj. sem si pa danes tudi kupila tale max factor kot ga omenjaš ti. sprobala ga še nisem upam pa da bo ok. pa lep pozdrav

Vsem skupaj priporočam mineralni puder od Diorja ali pa od Cliniqa,dobra kvaliteta ne izsuši kože kožo nardi naravno ne zategnjeno.Ali pa od EDminerals..Jaz sem ta sheer cover poskusila in se mi zdi da ne spada v visoko cenovni razred.max factor ima sestavine,ki niso lih naravne.in po redni uporabi postane koža suha.

lp

Vsem skupaj priporočam mineralni puder od Diorja ali pa od Cliniqa,dobra kvaliteta ne izsuši kože kožo nardi naravno ne zategnjeno.Ali pa od EDminerals..Jaz sem ta sheer cover poskusila in se mi zdi da ne spada v visoko cenovni razred.max factor ima sestavine,ki niso lih naravne.in po redni uporabi postane koža suha.

lp

Hej lidija! Kako se je kaj puder obnesel? Upam, da ti nisem slabo svetovala… Sam meni je res ful fajn. Pa moja teta, ko ma tut ful suho ložo ga tudi ful hvali, tako da… 😉

hmm… ja no upam d me ne boste čudno vzele ker sem stara 12…ampak imam dosti resne probleme iz mozolji…in valda imam puder… ki pa se mi zdi da nič ne pomaga…pa sem danes videla reklamo za sheer cover po tv…ne vem ali spet nasedam ali res deluje.? komplet se mi zdi zelo v redu sicr je cena kar velika…samo če res deluje se splača… lp

Js lih ne verjamem da ti bo pri mozoljih kakršenkoli puder pomagal, razen tega da jih bodo nekateri malo boljše prekrili.
Ti se po mojem mnenju moraš tega lotiti drugače…pojdi h kakemu dobremu dermatologu, bo on najbolje vedel kaj in kako. Dober in kvaliteten puder bo zate le pika na i. En dober dermatolog je na Ptuju, ga vsi ful hvalijo. Veliko komu je že rešil te težave. Tako da najbolje bo, da mamico prosiš naj te odpelje k dermatologu…

Spelcy3 a za pudrčke še velja?

tanchee puder je žal že prodan…nisem mela par dni dostopa do te strani…tako da žal…

Naj povem, da sem se odločila in kupila tole kozmetiko. In moram rečt, da sem po nekajdnevni uporabi ZELO zadovoljna. Tiste, ki imate nečisto kožo, ne se bati – minerali zdravijo nečistočo. Koža je tako zelo mehka! Res je razlika. Običajni pudri so mi kožo zapacali, tukaj pa imam občutek, kot da ničesar ne bi imela na obrazu. Vendar kljub temu zelo dobro prekriva. Res super zadeva. Sicer pa, tiste ki dvomite, lahko poskusite z mineralnim pudrom od Essence iz Mullerja. Poceni, pa vendar lahko z njim preizkusite učinek mineralov. Mislim da stane okrog 3 eure.

Tudi jaz sem zainteresirana za nakup Sheer cover pudra sam nism čist prepričana še, glede na to da ga vsi hvaljo se mi zdi kar drag, oziroma cena niti ni tak problem.. problem je v tem da mi po reklami zgleda res malo pudra. torej moje uprasanje je za tiste ki ga že imate, koliko časa vam puder zdrzi dokler ga ne porabite in morate naročit na novo. men se zdi škatlca zlo majhna torej skrbi me da ne bi mogla usak mesec naročat nouga, kar se mi zdi pa totalno predrago =)

pozdravljene!

mene pa zanima če je poskusila to kozmetiko katera, ki ima zelo izrazite podočnjake in ali jih prekrije????

hvala!!!

V cem je pa fora, da ce narocis v Nemciji, stane 40 €, pri nas pa 90?! Totalen nateg… Top shop ocitno zahteva ogromno provizije.

Vsem na tem forumu najprej prav lep pozdrav. Glede na to, da sem tudi sama želela preizkusiti kakovost sheercover pudra, sem se seveda odločila, da ga kupim. Reklame za ta puder sem že pred leti gledala na nemških programih, takrat sem vprašala tudi naš Topshop ali nameravajo prodajati ta izdelek tudi v Sloveniji. Seveda je bil odgovor, da ne. Letos pa sem na začetku leta zasledila ta izdelek tudi pri nas, vendar me je cena full presenetila. Dosti dražji kot v Nemčiji. Ogledala sem si tudi domačo stran sheercover, kjer sem zasledila, da ta isti izdelek v Ameriki stane samo 29,90 USD (nekaj čez 20 EUR). Tako sem svojega soseda, ki trenutno živi v Ameriki prosila, da mi je izdelek naročil in ob naslednjem obisku prinesel s seboj v Slovenijo. Razlika v ceni je bila očitna. Takoj sem ga preizkusila, vendar nima tako dobre prekrivnosti, kot jo oglašujejo (podočnjaki). Sicer pa je zadevica zelo luštno pakirana, v Ameriki dobiš še nekaj dodatnih čopičev in ličil kot pri naročilu v Sloveniji. Seveda se mi zdi, da za denar, ki ga plačaš tam, je zadeva vsekakor absolutno vredna svojega denarja, če pa ga kupiš pri nas za 90 EUR, pa absolutno ne.

jaz se popolnoma strinjam z mojco 33, da ni vredno dati za ta komplet 90 eur. sploh zato ne, ker lahko v danasnjem casu takoj preveris ceno v usa. tam je res nekaj cez 20 eur, ampak je to poiskusni komplet( malo manjse pakiranje, puder npr je 1,5 g namesto 4 g mislim).ampak je tudi originalni komplet dosti cenejši kot pri nas. problem je samo, da ga iz usa ne dostavijo nikamor drugam kot v usa in potrebujes nekoga tam, da ti to pošlje sem. je pa vsekakor milo rečeno nesramno, da je cena dvakrat dražja kot v usa!!

Hey,
ce je slucajno katera zainteresirana za sheer cover, ga prodam za 60 eurov – moji tastari so sli na Poljsko in so prinesl 3 pakete in js jih ne rabim toliko, tako da je ta paket se cel in zapakiran. Tako da ce katero zanima, naj se javi 🙂
LP

Kateri odtenek pa imaš?

Ojla! Jas bi vse vas, ki uporabljate kozmetiko Sheer Cover vprašala če se moraš namazati kakšno kremo pred nanosom tega pudra???? In če se res moraš namazati ali lahko se namažeš z uno kremo ki je tudi v kompletu Sheer Cover. Samo še nekaj me zanima, ker nikoli do zdej nisem uporabljala puder v prahu a ni tko da ko ga naneseš izgleda zelo umetno oz. kot da si se z moko polila?????? Imam normalno do mešano kožo a na nekaterih predelih pa mastno, ali je ta puder za mojo kožo?????? Upam da mi bo katera čim prej odpisala. V pričakovanju vaših nasvetov oz. odgovorov vas lepo pozdravljam. Čau

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close