Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas preskoci Robija

Koliko vas preskoci Robija

Odgovor na objavo uporabnika
Mimosa, 09.11.2021 ob 08:04

Jaz njegovih nebuloz ze dolgo ne berem.  Ga tudi vi kar preskocite ?

Pa saj pri njem nimaš kaj brati, če si prebral en njegov post, si prebral vse. Uporablja max 5 besed, pa ves čas ponavlja ene in iste nebuloze. Doooolgčaaas…

Vsekakor meni deluje zelo zagrenjeno, nesrečno  in prestrašeno. Je človek, ki ima v sebi veliko jeze. V reali se jih ogibam, tu pa včasih kaj preberem in repliciram.

Ko med kupom nebulozami, ki jih serje folk tukaj gor, končno preberem Robija, mi prav sede. Res je preveč bebcev na internetu in z njimi se ne da drugače kot osveščat z grobo komunikacijo. Tako, da ga razumem. Niti jaz nimam več potrpljenja z budalami.

Tega ni vredno preskočit.

Poslušajte kaj se dogaja.

https://www.facebook.com/vija.tekavcic/videos/324433965689717

na drugem bregu, 09.11.2021 ob 09:35

ja ja, 09.11.2021 ob 09:25

Preskočim, sem necepljen, a na drugem bregu kot on, saj mi je jasno, da je virus realen in da so ukrepi potrebni, čeprav jih naša vlada spreminja brezglavo in nesposobno.

Deluješ strokovno, zato bi te prosila ali lahko malce bolj v detajle obrazložiš – kako ti je jasno, da je virus realen, kljub temu, da še ni (bil) izoliran.

Hvala.

A to stokovnost od Robija pobiraš? Seveda je bil virus izoliran, kar je tudi zapisano v mnogih znanstvenih študijah. Še ena fama teh, ki nasprotujejo cepljenju, da virus ni bil izoliran. Pograbite kot papige vse neresnice ali samo o kovidu? Preglej si spodnje študije. Aja, jim ne verjameš. Verjameš Robiju. Itak!

Smo izolirali SARS- CoV-2 virus pri pozitivnih pacientih? Seveda! Mnogokrat. Poglejte v PubMed pod Avšič T ali Rupnik M. Našli boste ne le izoliranih ampak tudi sekvencirane »slovenske« viruse.

Debilno. 🙂

https://www.facebook.com/anicabidar/photos/a.3595527330518943/6406599576078357/

Saj nimaš kaj brat. vse kar počne je, da žali tiste, ki so cepljeni. Z debili, fašisti itd. Saj ničesar ne pove. Itak preskočim. Teh par anticepilcev laže, da ga bere, ker se pač ne strinjajo z ukrepi. Tudi oni vedo, da tip nič ne pove, ampak morajo biti do njega korektni. Že Darwin vsaj tu pa tam kaj poskuša argumentirat, Robi pa nikoli nič, samo pljuva. Kaj boš takega bral, živ dolgčas.

Robi917, 10.11.2021 ob 17:49

Debilno. 🙂

https://www.facebook.com/anicabidar/photos/a.3595527330518943/6406599576078357/

Kaj lepiš te pamflete, to ti jaz lahko napišem.:))

En primer študije, kjer so izolirali sars cov-2 iz pljuč bolnika. Wtf je z vami, no?

https://www.nature.com/articles/s41379-020-0595-z?fbclid=IwAR3abBha60WGMqXU3RDIBjVHJ0QxsdbGdHOruksxZ4LrNMV5sQy3YPID6EY

seveda223, 10.11.2021 ob 17:52

Saj nimaš kaj brat. vse kar počne je, da žali tiste, ki so cepljeni. Z debili, fašisti itd. Saj ničesar ne pove. Itak preskočim. Teh par anticepilcev laže, da ga bere, ker se pač ne strinjajo z ukrepi. Tudi oni vedo, da tip nič ne pove, ampak morajo biti do njega korektni. Že Darwin vsaj tu pa tam kaj poskuša argumentirat, Robi pa nikoli nič, samo pljuva. Kaj boš takega bral, živ dolgčas.

Ma dej dej dej. Tip vam dnevno tala linke z argumenti, tudi v zadnji uri jih je dal. Kdo ti je kriv, če si mentalno lena in nimaš blage veze za kaj se gre.

uh uh uh, 10.11.2021 ob 18:04

Kaj lepiš te pamflete, to ti jaz lahko napišem.:))

En primer študije, kjer so izolirali sars cov-2 iz pljuč bolnika. Wtf je z vami, no?

https://www.nature.com/articles/s41379-020-0595-z?fbclid=IwAR3abBha60WGMqXU3RDIBjVHJ0QxsdbGdHOruksxZ4LrNMV5sQy3YPID6EY

Debilno. Naše ministrstvo za zdravje je dalo uraden dokument, da podatka o izoliranem virusu nimajo.

A debile to ne zanima. glavno, da so testi, pa strupen zvarek. Za kaj že ?

ajooj, 10.11.2021 ob 18:17

Ma dej dej dej. Tip vam dnevno tala linke z argumenti, tudi v zadnji uri jih je dal. Kdo ti je kriv, če si mentalno lena in nimaš blage veze za kaj se gre.

Ma kakšne linke? Pamflete od Bidarjeve, kjer laže, da je ministrstvo za zdravstvo potrdilo, da ni “izoliranega virusa”. Ravno sem dal gor strokovni članek, ki dokazuje, da so virus izolirali!! Takih člankov je na PubMed ogromno. Virologi vam govorijo, da je virus seveda izoliran.  Ogromno študij je na to temo. Vi pa Bidarjevo poslušate. Kaj je ona po poklicu? Imunologinja? Pa kaj vam je?

Robi917, 10.11.2021 ob 18:19

Debilno. Naše ministrstvo za zdravje je dalo uraden dokument, da podatka o izoliranem virusu nimajo.

A debile to ne zanima. glavno, da so testi, pa strupen zvarek. Za kaj že ?

Kje je ta “uraden dokument”. Lahko pokažeš? Že ker popaš gor linke, daj pa še ta link, da vidimo ta dokument. Ali pa samo Bidarjevi verjameš, da je to res? Jaz sem ti dal gor strokovni članek, kjer so izolirali virus (ki jih je še pa še), ti mi limaš neko anticepilsko propagando, ki jo lahko vsak lole napiše.

Tu imaš PDF in ga odpri.

https://www.facebook.com/groups/1575785452445365/posts/4854629967894214/

uh uh uh, 10.11.2021 ob 18:24

Ma kakšne linke? Pamflete od Bidarjeve, kjer laže, da je ministrstvo za zdravstvo potrdilo, da ni “izoliranega virusa”. Ravno sem dal gor strokovni članek, ki dokazuje, da so virus izolirali!! Takih člankov je na PubMed ogromno. Virologi vam govorijo, da je virus seveda izoliran.  Ogromno študij je na to temo. Vi pa Bidarjevo poslušate. Kaj je ona po poklicu? Imunologinja? Pa kaj vam je?

Ma kaj bluziš o Bidarjevi! Kakšna Bidarjeva!

Stroka si je tako v konfliktu kot že dolgo ne! Edina razlika je, da je ena stroka podkupljena, druga pa ne.

Ne da se mi popat linkov gor in podpirat mentalne, nekritične lenuhe.

Zanimivo, da se o Danski te dni nič ne govori, ko ima zopet v porastu okužene in polni bolnice.

Ste preleni sami sledit po drugih medijih in brati v tujih jezikih strokovne članke.

Ti kar glej 24ur in beri Slovenske novice. To je vaš domet.

uh uh uh, 10.11.2021 ob 18:27

Kje je ta “uraden dokument”. Lahko pokažeš? Že ker popaš gor linke, daj pa še ta link, da vidimo ta dokument. Ali pa samo Bidarjevi verjameš, da je to res? Jaz sem ti dal gor strokovni članek, kjer so izolirali virus (ki jih je še pa še), ti mi limaš neko anticepilsko propagando, ki jo lahko vsak lole napiše.

Seveda je vse, kar bebo rukne gor propaganda anticepilcev tipa Bidar, brez vsakih dokazov, brez vsega. Drugače pa ja, itak da je virus že zdavnaj bil izoliran iz človeškega tkiva. Razni dentisti, dietiki in lepotni kirurgi, ki se jih lahko tudi prišteva k tistim, ki so pozabili osnove mikrobiologije, so Ihana tudi spraševali nebuloze. Tako da ne Robija in njegovega idola Bidarjeve preostro sodit.

Prof. dr. Alojz Ihan, dr. med., mikrobiolog in imunolog, odgovarja na dileme o COVID-19. ?http://bit.do/AIodgovarja
❓Dilema št. 1: virus SARS-Cov-2 naj še ne bil bil izoliran direktno iz vzorca, ki je bil odvzet pri bolnem pacientu.
?Odgovor št. 1: Če prav razumem, želi kolega prikaz/dokaz virusa SARS-CoV 2 direktno iz vzorca bolnika, pri tem pa »ne verjame« v virološke metode dokazovanja (PCR, kultivacija, sekvenciranje). Potem bi ga moral vprašati, v kaj od znanosti in stroke pa verjame? Če verjame v protitelesa in v imunohistokemijo, potem lahko v stotinah člankov vidi prikaz virusa v človeških tkivih, če le v zbirki PubMed vtipka »covid 19 immunohistochemistry« (primer: https://www.nature.com/articles/s41379-020-0595-z).
Če kolega verjame v elektronsko mikroskopijo, lahko virus v dihalih bolnikov prav tako občuduje v stotinah člankov (primer: https://www.nature.com/articles/s41379-020-00661-1). 

Kdor zna vsaj malo angleško, si lahko sam prebere in ugotovi, da Robi naklada kot je dolg in širok. Oz. samo pobira od Bidarjeve in kompanije.

Aja, itak da ga preskočim. Robija. Debata z njim je popolnoma nesmiselna.

ajooj, 10.11.2021 ob 18:33

Ma kaj bluziš o Bidarjevi! Kakšna Bidarjeva!

Stroka si je tako v konfliktu kot že dolgo ne! Edina razlika je, da je ena stroka podkupljena, druga pa ne.

Ne da se mi popat linkov gor in podpirat mentalne, nekritične lenuhe.

Zanimivo, da se o Danski te dni nič ne govori, ko ima zopet v porastu okužene in polni bolnice.

Ste preleni sami sledit po drugih medijih in brati v tujih jezikih strokovne članke.

To, kar je Robi nazadnje pripopal, je skrpucalo od Bidarjeve. Ali pa tudi ti ne bereš Robija, da ne veš, kaj lepi? :)))))

Stroka je mogoče v konfliktu zaradi ukrepov, nikakor pa ni v konfliktu glede tega, ali je bil virus izoliran ali ne, kar je ena od kretenij, ki jih ves čas znova in znova ponavljate anticepilci. Kaj zdaj Dansko vlečeš v debato? Ker si pogrnil pri tem, da virusa niso izolirali? O tem je bilo namreč govora.

Hahahaha, debilno je citiralo fašističnega lažnivega podkupljenega Ihana.

Debilno, kako to, da fašist janša ni cepljen, pa beopička in kako to, da pfizerski psihopatski direktor pravi, da se ne bo cepil, ker je menda on tako dober in ga skrbi, da ti debilno ne boš ostalo brez svojega šusa.

Hahahaha, tip ti prilepi strokovne članke priznanih strokovnjakov imunologov v angleščini, ti mu pa serviraš, da  naj gleda 24 ur, ker je to njegov domet. Po drugi strani ti Robi prilima gor od Bidarjeve glupi konstrukt na ravni tretjega razreda OŠ, ti pa hvališ, kako fajn članke popa.:)))))

LOL LOL LOL Kaj češ tu sploh debatirat z mentalnimi podhranjenci.

Robi650, 10.11.2021 ob 18:47

Hahahaha, debilno je citiralo fašističnega lažnivega podkupljenega Ihana.

Debilno, kako to, da fašist janša ni cepljen, pa beopička in kako to, da pfizerski psihopatski direktor pravi, da se ne bo cepil, ker je menda on tako dober in ga skrbi, da ti debilno ne boš ostalo brez svojega šusa.

Uf, blagor tebi za take informacije o cepljenosti politikov in zdravnikov.

A letala si danes že preštel?  So nas danes kaj zastrupljali?

In poleg njih so psihopati in lažnivci tudi vsi imunologi, ki so spisali tiste študije, ne? Iz vseh različnih držav, tudi naše. Daj priznaj, da so. Samo to še manjka, pa bo pika na i.

Se stinjam, res je brez veze. Obupujem in odstopam.

Debilno, res raje zdaj pojdi spet kot običajno, spremljat lažnivo fašistično novinarsko golazen na 24kur ali slo TV.

Mogoče imajo za vas debile pripravljen kakšen nov skeč.

Robi, učitelji in ravnatelji so se uprli testiranju in nošenju mask. Mogoče so se začeli prebujat kam to pelje.

Prebudili so se, 10.11.2021 ob 19:11

Robi, učitelji in ravnatelji so se uprli testiranju in nošenju mask. Mogoče so se začeli prebujat kam to pelje.

Uprli so se, da bodo učitelji basali palčke v nos otrokom. Uprli so se, ker nimajo pogojev, da bi testirali vse učence. Kdaj? Med prvo šolsko uro? Preduro? Kaj pa tisti, ki ne pridejo? Kaj s tistimi, ki se nočejo testirat? To so vse neodgovorjena vprašanja, ministrice na tiskovko z ravnatelji ni bilo, ker leti v Pariz.:)) Nočejo se izpostavljati in prihajati v konflikt s starši. A je to tako nerazumljivo? Jasno pa je bilo povedano s strani državnega sekretarja, da v osnovnih šolah ne smejo zavrniti učencev brez maske in tistih, ki se nočejo testirat. Kaj naj torej po tvoje naredijo? To je problem, ne pa to, da se načelno upirajo testiranju. Potem bi se tudi takrat, ko so uvedli odlok, da naj se testirajo doma. Takrat ni bilo nobenega upora. V šolah pa pač tega ne morejo izvajat, če se ne ve, kaj s tistimi, ki se ne bodo hoteli testirat in kaj s prvo triado, ki se ne zna sama testirat. Torej?

Sem slišal. Upor staršev je pomagal.

Seveda bo treba vztrajati, ker že tako smo dopustili, da so popolnoma uničili pravno državo in se izvaja fašistična diktatura.

Premalo se narod upira in bori za svoje pravice. Ker to, da ljudje vsaki trgovki kažejo osebne podatke, je hlapčevsko.

idiokrati, 10.11.2021 ob 11:54

ne vedo, da skozi lastno publiciteto, sami širijo in dvigujejo Robiju rating. Kljub njihovi popolnosti, modrosti, načitanosti. Skozi njihove zapise, se bojijo nekoga, ki je ”nepomemben”. Očitno je, da je pomemben, zelo pomemben.

Hudo! Se kruto bere, ampak še kako resnično!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close