Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas preskoci Robija

Koliko vas preskoci Robija

Robi je bil moderator na čveku Moški, Ženske. Forum je zafural do kraja, ker je dovolil, da se pljuva, žali ženske iz dneva v dan.

Pa ja, je to kar ista oseba.

Je bilo drugače na MŽ čveku ogromno pozivov, da ga odstranijo. Pa nič. Sto let je je trajalo, da so ge vendarle dol vrgli, ampa, je pa prišel delat štalo na ta čvek.

Najbolj je zlival gnojnico po samskih ženskah, debelih ženskah. To še sedaj občasno počne, samo, da sedaj je bolj okupiran s fašisti in debili. Je pa to, kar ista oseba.

Samo pred leti je bil še kolikor toliko normalen, ptoem ga je žena načevljala in se mu je odpeljajo do kraja.

Odgovor na objavo uporabnika
je padli, 09.11.2021 ob 21:05

Robi je bil moderator na čveku Moški, Ženske. Forum je zafural do kraja, ker je dovolil, da se pljuva, žali ženske iz dneva v dan.

Pa ja, je to kar ista oseba.

Je bilo drugače na MŽ čveku ogromno pozivov, da ga odstranijo. Pa nič. Sto let je je trajalo, da so ge vendarle dol vrgli, ampa, je pa prišel delat štalo na ta čvek.

Najbolj je zlival gnojnico po samskih ženskah, debelih ženskah. To še sedaj občasno počne, samo, da sedaj je bolj okupiran s fašisti in debili. Je pa to, kar ista oseba.

Samo pred leti je bil še kolikor toliko normalen, ptoem ga je žena načevljala in se mu je odpeljajo do kraja.

Drži.

Dokler ga Primož ni prebral, je sicer trajalo.

Sicer ne vem, kaj je razlog za Robijevo neuravnovešenost – pa to niti ni pomembno, pomembno je, da iz leta v leto postaja bolj asocialen, neuravnovešen in agresiven – najbrž je to tudi posledica njegove socialne osamelosti, tu je še zavoženo življenje…. pa vendar, to ni opravičilo za njegovo norenje po forumu.  Toliko agresije, kot se jo prebere v njegovih zapisih, se ne prebere v zapisih nobenega uporabnika.  Pa ne govorim o covidu, norel je že prej – enkrat se je spravil nad ženske, drugič nad otroke, tretjič na ne-vegane, četrtič tiste, ki delajo, petič so bili moški, šestič se je razpištolil v seks temah….zmeraj je našel karkoli, da je norel in zmeraj je bil  kdorkoli, ki si ga je zamislil… vedno je našel nekaj, nad čem se je znašal.  Tisti, ki so na forumu več kot dve leti, ga dobro poznajo in vedo o čem pišem.

Tale covid, z ukrepi vred, je samo nov ventil, ki ga potrebuje, da išče krivce za njegovo zavoženo življenje.  Da bo zaplaval v te, flatearth vode, antene, čipe, pa si človek ne glede na vse ne bi mislil.  Ampak – je.  Pred našimi očmi je človeček dejansko umsko totalno propadel, fuknjen je v 3 pm, linka neumnosti, čveka o neumnostih, zraven še zmerja…

Fertik je z njim.  Tipu se je odrolalo.  V bistvu je to zelo žalostno, še bolj pa bo, ko bomo videli, kako se bo končalo.

Robi254, 09.11.2021 ob 09:24

Vedno se berem in si vedno pritrdim… tudi pod različnimi niki

Robi, ti kar piši, zato pa smo na forumu.

živijo med nami, 09.11.2021 ob 09:32

Ne, ga ne preskočim, vedno ga preberem.  Pa ne zaradi strinjanja z njim, ampak zato, ker mi je zanimivo opazovat kako lahko človek tone vedno globlje in globlje.

Robi ni psihotičen in agresiven samo zadnji dve leti, tisti ki smo na forumu že dalj časa vemo, da se je tako obnašal že prej.  Korona je pač samo nov razlog, zaradi katerega nori.

Kako pa veste kaj je z njim? Se poznate mogoče? Jaz sem namreč gor zelo kratek čas, preberem pa vse kar je povezano s covidom, cepljenjem itd. Ker ga ne poznam, me njegovo privat življenje ne zanima, me pa zanimajo vse informacije glede korone. Na kakšen način kdo od nas kaj napiše, pa je od nas odvisno, eni so malo bolj ostri, eni mehkejši. V vseh temah, za karkoli.

Podpora Robiju in vsem,ki se trudijo, da se gnusoba ne podtika ljudem in se zdrav razum ter morala obdrži.

Kdor bere forum in je po domače rečeno pošten in racionalen ter ima vsaj malenkostno sledljivost slike zapisov v svojem spominu potem lahko opazi, da se praktično vse, ki se držijo istih nickov in se zavzemajo za humanost v svetu ter za osveščanje ljudi prej ali slej namerno napada, provocira, ponižuje itd.

Grenivka422, 09.11.2021 ob 22:24

Kako pa veste kaj je z njim? Se poznate mogoče? Jaz sem namreč gor zelo kratek čas, preberem pa vse kar je povezano s covidom, cepljenjem itd. Ker ga ne poznam, me njegovo privat življenje ne zanima, me pa zanimajo vse informacije glede korone. Na kakšen način kdo od nas kaj napiše, pa je od nas odvisno, eni so malo bolj ostri, eni mehkejši. V vseh temah, za karkoli.

Glej, to je pač tvoj problem, si pač na forumu šele od nedavnega – kdo ti je kriv, da ne poznaš te forumske maskote sovraštva, jeznoritosti, norenja?

Saj ti nihče ne vsiljuje mnenja, ravnaj se po svojih občutkih, hehe.

Mimosa, 09.11.2021 ob 08:04

Jaz njegovih nebuloz ze dolgo ne berem.  Ga tudi vi kar preskocite ?

Nikoli ga ne preskočim. Vedno govori resnico, vedno ozavešča ljudi, da smo seznanjeni kaj se sploh dogaja. In še vse kar je napisal se je izkazalo za resnično. Zato se resnično bojim kaj nas čaka in kdaj se boste debilne ovce prebudile iz utopičnih sanj, saj že vsak bedak ve, da tonemo v brezno.

In hvala Robi, ker si tak kot si, brez dlake na jeziku, vedno poveš resnico, čeprav mnoge to boli.

Kakšne neumnosti pa govorite? Obsojate nekaj kar sploh ni res. Očitno vam je ornk stopil na žulj, da vam je ven usekala taka žlehtnoba. Robi nas opozarja na nepravilnosti, laži, manipulacije in tisti, ki danes še misli, da nam hočejo dobro je totalno usekan v glavo. Kaj se norca delajo iz nas, ste pozabili z otroki aprila 2020 nismo smeli na igrišča, klopce, vse polimano, prepovedano, ker naj bi virus 47 dni preživel na igralih in napadal otroke. Takrat se je koronca spravila na otroška igrišča ja, še ven nismi smeli, a ste pozabili vse neumnosti tega natega???

Vsi, ki podpirate Robija, podpirate tudi žaljenje, nesramnosti. Pa ne pozabite, najbolj sovraži ženske, najbolj je žaljiv do žensk, sploh do samskih. Če ima ženska kako kilo preveč, je pa ne reši niti, da je poročena, Jo bo zmerjal do kraja.

Zdaj sicer malce manj zmerja ženske, ker se ukvarja s tem, da vse, ki ne verajmejo v njegove fašiste, čipe in podobno, zmerja z debili.

IN ja, je padli moderator. Uničil je MŽ forum.

jaz ga rajši naskakujem kot pa preskakujem.

je padli, 10.11.2021 ob 09:18

Vsi, ki podpirate Robija, podpirate tudi žaljenje, nesramnosti. Pa ne pozabite, najbolj sovraži ženske, najbolj je žaljiv do žensk, sploh do samskih. Če ima ženska kako kilo preveč, je pa ne reši niti, da je poročena, Jo bo zmerjal do kraja.

Zdaj sicer malce manj zmerja ženske, ker se ukvarja s tem, da vse, ki ne verajmejo v njegove fašiste, čipe in podobno, zmerja z debili.

IN ja, je padli moderator. Uničil je MŽ forum.

Totalno brezvezen zapis. Foušarija.

Brezveze374, 10.11.2021 ob 09:44

Totalno brezvezen zapis. Foušarija.

Hm, fovšarija? Kdo mu bo fovš  njegovega propadlega življenja?

Kdor ne verjame: si lahko prečekira arhiv mona.

Ker ste brez pameti, 09.11.2021 ob 23:47

Kakšne neumnosti pa govorite? Obsojate nekaj kar sploh ni res. Očitno vam je ornk stopil na žulj, da vam je ven usekala taka žlehtnoba. Robi nas opozarja na nepravilnosti, laži, manipulacije in tisti, ki danes še misli, da nam hočejo dobro je totalno usekan v glavo. Kaj se norca delajo iz nas, ste pozabili z otroki aprila 2020 nismo smeli na igrišča, klopce, vse polimano, prepovedano, ker naj bi virus 47 dni preživel na igralih in napadal otroke. Takrat se je koronca spravila na otroška igrišča ja, še ven nismi smeli, a ste pozabili vse neumnosti tega natega???

Ker samo vi geniji že vnaprej veste, kako se virus obnaša? Kdo pa je vedel takrat, koliko časa se obdrži? Folk je pakete s Kitajske dajal v karanteno. Vi pametnjakoviči, ki ste vedno proti vsemu, vam se je pa tole pač usralo.

Robi je eden redkih, ki pove resnico, tukaj so v glavnem trolčki SDS ki to sprašujejo z namenom, da bi ga preskočili, fašistki pač:

https://odysee.com/@teorijeistine:1/samoistina.com:4?r=3A7gTTV9k2D4CKRh3LUjZWCF5EwNU9eF

ne vedo, da skozi lastno publiciteto, sami širijo in dvigujejo Robiju rating. Kljub njihovi popolnosti, modrosti, načitanosti. Skozi njihove zapise, se bojijo nekoga, ki je ”nepomemben”. Očitno je, da je pomemben, zelo pomemben.

Radkokdaj pogledam kdo kaj napiše, ampak pri Robiju in Darwinu je neogoče, da po prebranem stavku ne prepoznaš avtorja. Praskočim oba, ker sta tako na naravoslovnem, kot družboslovnem področju popolnoma neuka. Niti osnov, ki bi jih naj človek, ob končani OŠ, osvojil, ne znata.

rozalija839, 10.11.2021 ob 12:07

Radkokdaj pogledam kdo kaj napiše, ampak pri Robiju in Darwinu je neogoče, da po prebranem stavku ne prepoznaš avtorja. Praskočim oba, ker sta tako na naravoslovnem, kot družboslovnem področju popolnoma neuka. Niti osnov, ki bi jih naj človek, ob končani OŠ, osvojil, ne znata.

In midva naj se sekirava ker ti še osnove spoštovanja in kulture ali drugače bontona nimaš kaj šele kakega znanja o bilo čem? Svašta

Tale digitalizacija bo mogoče prinesla vsaj nekaj dobrega. In to je, da se vas bomo lahko tudi zunaj v naravi lahko izogibali in s tem tudi vi nas.

darwindarko, 10.11.2021 ob 12:16

In midva naj se sekirava ker ti še osnove spoštovanja in kulture ali drugače bontona nimaš kaj šele kakega znanja o bilo čem? Svašta

Tale digitalizacija bo mogoče prinesla vsaj nekaj dobrega. In to je, da se vas bomo lahko tudi zunaj v naravi lahko izogibali in s tem tudi vi nas.

Za razliko od tebe je vsaj opismenjena, bonton ji tudi ni tuj, glede na tvoje in Robijeve izpade….

Kaj si pa mislil z zadnjim odstavkom, verjetno še sam ne veš.

O sebi največ poveš sam, to je satr indijski pregovor.

Seveda preskočim. Če si en post prebral si jih vse. 2 vrstice, not pa 2x debili in 3x fašisti. In konec.

Ampak tip se mi po svoje smili. Kaka zagrenjena, osamljena brezposelna propalica moraš bit, da serješ eno in isto dan za dnem na enem forumu.

ojojojjj, 10.11.2021 ob 12:24

Za razliko od tebe je vsaj opismenjena, bonton ji tudi ni tuj, glede na tvoje in Robijeve izpade….

Kaj si pa mislil z zadnjim odstavkom, verjetno še sam ne veš.

O sebi največ poveš sam, to je satr indijski pregovor.

Kaj si pa ti za eno tele, da veš kdo je ona in da je sploh ona?

Po tem kar “je” napisala ji je darwin prav povedal, poleg tega pa zate enako velja. Že to, da si se tako javil kot si se pa kaže, da si ti sam tudi nek nebodigatreba. Pismenost, pismenost. Kaj vam pomaga pismenost če pameti nimate

dohtar248, 10.11.2021 ob 12:28

Kaj si pa ti za eno tele, da veš kdo je ona in da je sploh ona?

Po tem kar “je” napisala ji je darwin prav povedal, poleg tega pa zate enako velja. Že to, da si se tako javil kot si se pa kaže, da si ti sam tudi nek nebodigatreba. Pismenost, pismenost. Kaj vam pomaga pismenost če pameti nimate

In ti delaš popolnoma iste slovnične napake kot Darko! Hmmm kakšno naključje…..

Kozl, 10.11.2021 ob 12:26

Seveda preskočim. Če si en post prebral si jih vse. 2 vrstice, not pa 2x debili in 3x fašisti. In konec.

Ampak tip se mi po svoje smili. Kaka zagrenjena, osamljena brezposelna propalica moraš bit, da serješ eno in isto dan za dnem na enem forumu.

tip je plačan da bluzi. darwin pa prostovoljno bluzi. lohk rečemo da je Robi bolj pameten od Darwina.

Prebrala sem avtorjev zapis in vse ostale žolčne komentarje. Lahko pripišem le to, da sta Robi, Darwin in še kdo, ki želijo resnici priti do dna, močno močno stopili na žulj, rep. Kdo je kje bil prej in kaj je delal prej, kje je spal, kaj je prej pisal, mene ne zanima. Zanima me resnica in to kar se v državi dogaja. Pišeta točno tisto, kar mnogi tudi pri nas in po svetu. Toliko sovraštva ste sproducirali ven, da ju bomo mnogi še bolj brali! Hvala avtor!

Jaz pa ga rada prebiram, ker vedno bolj ugotavljam, da rabimo tudi drugo plat resnice, ki nam jo prodajajo kot uradno. Prav je, da smo različnih mnenj, tudi če je kdo malo bj skrajen. Sama verjamem v virus, se ne protivim ukrepom kot so testiranje, vzdrževanje higiene, tudi nošenja mask, razne prepovedi množičnega druźenja. Verjamem pa, da za vsem tem stoji širši namen oziroma Plandemija. Sem tudi odločno proti prisilnem cepljenju z nepreverjenimi cepivi. Prav je, da nas nekateri ozaveščajo z drugačnimi dejstvi, pa čeprav se v celoti ne strinjamo z njimi. Marsikaj se je že pokazalo za resnično.

Robi je eden izmed redkih, ki ve zakaj se gre. Všeč mi je, ker dreka ne zavija v zlat papirček. Kar se ostalih tiče, vas pomilujem, včasih pa me nasmejite z neumnostmi.

Ja ljudje božji. Fašizem se nam dogaja. Dobro jutro!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close