Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas preskoci Robija

Koliko vas preskoci Robija

Jaz njegovih nebuloz ze dolgo ne berem.  Ga tudi vi kar preskocite ?

Jaz preskočim oz. zaprem temo takoj ko naletim na njegov post. Ker vem, da je poln neumnosti in da je cela tema kup nesmislov takoj po njegovem prispevku. Žal.

Jaz ga tudi preskočim, ne berem ga več nič, čim zagledma Robi številke ali bilokateri robi, grem mimo dol.

itak, da preskočim

Ja, večinoma.

Jaz Robijeve poste NIKOLI ne preskočim. Eden redkih tukaj gor, ki ve ‘za kaj se gre’. Je model fer, saj s posti OZAVEŠČA ljudi, da bi končno le spregledali.

Pa ne gre in ne gre.

Ljudje so v večini hipnotizirano programirane ovce, ki ne premorejo kanček kritičnega razmišljanja ali vsaj kanček zdrave kmečke pameti.

Zato vas predhodniki višje, niti ne obsojam za vaš “pričakovan” odziv, ker drugače niti ne znate!

Naj zaključim:

na svoj način celo podpiram Robija, ko vas želi na malo trši način prizemljiti in vas občasno označi  z ****** ***** *******.

Bodimo iskreni …. drugače enostavno ne gre, ker če vam človek lepo pove ga sploh ne razumete.

Odgovor na objavo uporabnika
nisem ovca, 09.11.2021 ob 09:03

Jaz Robijeve poste NIKOLI ne preskočim. Eden redkih tukaj gor, ki ve ‘za kaj se gre’. Je model fer, saj s posti OZAVEŠČA ljudi, da bi končno le spregledali.

Pa ne gre in ne gre.

Ljudje so v večini hipnotizirano programirane ovce, ki ne premorejo kanček kritičnega razmišljanja ali vsaj kanček zdrave kmečke pameti.

Zato vas predhodniki višje, niti ne obsojam za vaš “pričakovan” odziv, ker drugače niti ne znate!

Naj zaključim:

na svoj način celo podpiram Robija, ko vas želi na malo trši način prizemljiti in vas občasno označi  z ****** ***** *******.

Bodimo iskreni …. drugače enostavno ne gre, ker če vam človek lepo pove ga sploh ne razumete.

Robi ozavešča?!

Ti pa imaš zelo dober smisel za humor.

Obvezno ga preskakujem.  Njegove neumnosti berejo samo ovce..

Vedno se berem in si vedno pritrdim… tudi pod različnimi niki

Preskočim, sem necepljen, a na drugem bregu kot on, saj mi je jasno, da je virus realen in da so ukrepi potrebni, čeprav jih naša vlada spreminja brezglavo in nesposobno.

Ne, ga ne preskočim, vedno ga preberem.  Pa ne zaradi strinjanja z njim, ampak zato, ker mi je zanimivo opazovat kako lahko človek tone vedno globlje in globlje.

Robi ni psihotičen in agresiven samo zadnji dve leti, tisti ki smo na forumu že dalj časa vemo, da se je tako obnašal že prej.  Korona je pač samo nov razlog, zaradi katerega nori.

ja ja, 09.11.2021 ob 09:25

Preskočim, sem necepljen, a na drugem bregu kot on, saj mi je jasno, da je virus realen in da so ukrepi potrebni, čeprav jih naša vlada spreminja brezglavo in nesposobno.

Deluješ strokovno, zato bi te prosila ali lahko malce bolj v detajle obrazložiš – kako ti je jasno, da je virus realen, kljub temu, da še ni (bil) izoliran.

Hvala.

vedo, če bi Robi uporabil vse besede tega sveta, bi bile odveč. Zato jih opiše z eno besedo.

na drugem bregu, 09.11.2021 ob 09:35

Deluješ strokovno, zato bi te prosila ali lahko malce bolj v detajle obrazložiš – kako ti je jasno, da je virus realen, kljub temu, da še ni (bil) izoliran.

Hvala.

There are multiple examples of scientists isolating SARS-CoV-2 (herehereherehere), the virus that causes COVID-19 disease, where they also sequenced the complete genome (hereherehere). Pictures of isolated SARS-CoV-2 particles have been released by the U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases (here).

Mislim, da se strinjava, da so oboleli kar zadosten dokaz, da je virus med nami.

Med negativno zdravo osebo in pozitivno umrlo osebo pa je seveda cela paleta odtenkov. Ni črno-belo, kot nas poskušajo prepričati.

Seveda preskočim.

https://www.facebook.com/anicabidar/photos/a.3595527330518943/6406599576078357/

idiokrati, 09.11.2021 ob 12:59

vedo, če bi Robi uporabil vse besede tega sveta, bi bile odveč. Zato jih opiše z eno besedo.

Tako je.

Za debile škoda izgubljati besed.

Robi917, 09.11.2021 ob 13:28

Tako je.

Za debile škoda izgubljati besed.

Potem pa jih ne izgubljaj in nas nehaj nadlegovat.  Imaš portale, kjer se zbirajo tebi podobni in lahko nadaljuješ tam.

Mimosa, 09.11.2021 ob 08:04

Jaz njegovih nebuloz ze dolgo ne berem.  Ga tudi vi kar preskocite ?

robi je edn od adminov. ta pravga verjetn že ni več tle gor. čist drug stil pisanja.

Podpis.

Ena južna neprijavljena, 09.11.2021 ob 16:29

Podpis.

Ah  namenjen nisem ovca.

bz šit šov, 09.11.2021 ob 16:16

robi je edn od adminov. ta pravga verjetn že ni več tle gor. čist drug stil pisanja.

Nope, Robi je kar taprav.  Tisti, ki smo tu gor desetletje, ga dobro poznamo in tudi vemo, s čim vse je norel po forumu, se prepiral, zmerjal.  Ni tole norenje prišlo čez noč.

žal se motiš, 09.11.2021 ob 16:32

Nope, Robi je kar taprav.  Tisti, ki smo tu gor desetletje, ga dobro poznamo in tudi vemo, s čim vse je norel po forumu, se prepiral, zmerjal.  Ni tole norenje prišlo čez noč.

tip je zlizan s tem portalom. ne dela druzga kukr baita drug folk da se krega. lohk je mel že prej to funkcijo. tut najbolj glup folk kukr darwin ti da nazj eno povratno informacijo. on pa sm v prazn gon

Men pa ni tk slab no. Res pa js nobenga ne poznam.. ?

bz šit šov, 09.11.2021 ob 16:36

tip je zlizan s tem portalom. ne dela druzga kukr baita drug folk da se krega. lohk je mel že prej to funkcijo. tut najbolj glup folk kukr darwin ti da nazj eno povratno informacijo. on pa sm v prazn gon

In kdo za vraga si ti?

Darwin je čist kul dečko, podaja zanimivo vedenje in je daleč od tega, da bi bil glup!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close