Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko vas moti pogovarjanje v kinu

koliko vas moti pogovarjanje v kinu

če že grem v kinu, največkrat ne grem zarad filma…in me zato nič ne moti…pravzaprav uživam v kino vzdušju…ki ga nobena dnevna soba ne pričara…

Enax, verjetno zato je ker je prenaglas in bolj potiho ne moreš dat. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še pred približno 12 leti je bilo prepovedano v kinodvorano nositi bonbone ali kakršnokoli hrano in pijačo.Pravilno,no danes je vse dovoljeno in vsak lahko dela in se obnaša v kinu kakorkoli mu je volja.Uvesti in plačati redarje in ukrepati ,ko bi kdo zganjal hrup v dvorani, je edina rešitev.

Grrrrr…. zelo me jezijo gsm-ji, ko zvonijo, ampak roko na srce, zna se zgoditi, da se ga pozabi izklopiti ali dati potiho. Bolj me jezi, ko folk odgovori na klic… ma tisto: “ja ja, sedaj sem v kinu.. lih se dogaja v filmu to pa to..” Skrajno neolikano. Kakšen komentar sem pa tja me niti ne moti, če se govori potiho, ker je itak glasnost v kinu precej velika. Edino če se ne komentira ravno v trenutku, ko je vse tiho.

Aja.. nekaj, kar ne spada ravno pod to temo.. A se je tudi van kdaj zdelo, da poleti so v Koloseju imeli na preveč klimo? Spomnim se, da lani, ko je bilo peklensko vroče, zunaj ziher kakšnih 30 stopinj (kljub temu, daje bil že večer), notri pa kakšnih 20. Na začetku je bilo prijetno, potem pa me je začelo kar zebsti…

Bolj se bo treba obleči za kino,si pač bolj zmrznjen tip ženske.Nekomu bo pa vroče,ne glej samo nase.Treba je gledati na širši krog gledalcev.

Znastvene raziskave kakšna temperatura paše širšemu krogu gledalcev v kinu, pa pravijo da je ta… Koliko Žan?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

poleti 18 stopinj, pozimi 35 stopinj…:)

Ne delaj se pametnega,znanstvene raziskave briga me za to.V kinu mora biti približno 20 stopinj in je čisto v redu.Če pa koga zebe se naj pa obleče,kajne Marko?

Žan, prav imaš. Od sedaj naprej bom poleti vedno nosila eno debelo majico s sabo, ko bom šla v kino. Pa naj bo tudi 10°C… hahaha.. ma te prosim.

Potem pa ne jokaj,da te zebe.Naj te tvoj tip malo razgreje.Nekaterim je pač vroče,nekatere pa zebe,obleči se in stvar je rešena.Zakaj prosiš in kompliciraš za prazen nič.

Brezveze debatirat o temperaturi, saj Edith tudi ni merila s temometrom verjetno, ampak je ocenila na “oko” Lahko, da je bilo takrat celo kakih 22, 23, ka bi bilo po moje najbolj primerno za kino.

mene je tud poleti zeblo v koloseju..definitivno je bila klima na premalo stopinj…v sredo grem v kino upam da ni še zmeraj tako mrzlo:)

aaaaaaaa…. Kissika se strinja z mano! Torej nisem edina, ki me je zeblo. Si zadovoljen sedaj, Žan? 😉

jaz se tud strinjam
svinjsko mraz je poleti tam notri

Poleti vas je zeblo,pozimi vas bo zeblo in rešitev:kaj drugega kot toplo se oblečit ,ko boste šle v Kolosej.

bom kr tebe poklicala da me boš grel

Pozimi bodo pa preveč zakurli, pa bo. 😉

Zato pa ne hodim v kino, ker je tam polno folka, ki se ne zna obnašat.raje si film sposodim v videoteki, ali pa z računalnika potegnem in doma v miru gledam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lepo bi se imela ob gledanju filma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close