Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko vas moti pogovarjanje v kinu

koliko vas moti pogovarjanje v kinu

S fantom sva redna (tedenska) gosta ljubljanskega Koloseja in moram priznat, da se včasih kar malo zamislim nad ljudmi kako nekulturni so. Skoraj vedno se morava presesti (seveda če je možno), ker folk okoli naju skoz “gobca” ali pa me brca v stol. Mislim to ne gre samo za kakšen manjši komentar, ampak govorjenje čez cel film. Npr. včeraj je za nama sedel par (mislim da sta imela okoli 35 let), in sta se pogovarjala ves čas. Nisva jim nič rekla ampak sva se samo presedla, če bi bila kakšna najstnika, bi še kaj zinla, tko se mi zdi pa prav neumno nekemu starejšemu paru dajat kulturne napotke (čeprav bi mogoče blo dobro). Pa tudi včasih kdo čist narobe razume kašno opozorilo in postane kar agresiven in žaljiv. Jst res ne razumen zakaj ne grejo rajši v kakšen lokal na kavo in klepetajo do onemoglosti, pa še šepetati jim ni potrebno in ceneje je.
Skratka zanima kakšne imate kaj vi izkušnje?

To je eden od razlogov zakaj ne hodim več v kino. Ljudje ne poznajo nobenih manir.

Enake kot ti. Zato jaz v Koloseja, če že grem raje hodim bolj pozno kot pa ob osmih, devetih,ker je nekako folk izredno razpoložen za pogovorjanje med filmov. Mene tudi zelo moti in sem enega enkrat z dežnikom po ramenu ne močno samo dotaknila sem se ga in je mislil da ga osvajam ha ha ha. In se je hotel presediti k meni,ker je videl da imam prosti sedež. Zato raje s fantom doma na dvd-ju pogledava kakšen film.

V kino hodiva bolj poredko, takrat ko me res zanima kak film, ampak se mi zdi, da vedno dobim predse velikana, al pa mi v hrbet butajo, kar pa mi uniči predstavo. Ne spomnim pa se na kakšno daljše moteče pogovarjanje.

Mene niti ne moti tok, ker so ponavadi ozvočenja taka, da drugih okol sebe sploh ne slišim.

ZELO ME MOTI. sem šla gledat the village in je bil kinodvorana polna otrok in najstnikov, povsod kokice, mobiji, cviljenje (pa ne zaradi vsebine filma), trapasti komentarji!! groza. človek ne more uživat

Ravno zaradi tega ne hodim v kino oz. zelo redko. Če pa že, potem pa se usedem bolj spredaj, da okrog mene ni nikogar, ali pa kakšno tako uro, ko je vse na pol prazno. Sicer se ima pa folk toliko za zmenit, da ne moreš verjet. Da o kokicah in srkanju coca cole sploh ne govorim. Sem tečna a ne?

No jst sm kr tolerantna oz. me npr. kokice, kokakola in mogoče kak komentar med filmom ne moti…sem pa alergična na zvonjenje mobitela (ne samo v kinu, tut med predavanji na faksu je moteče) pa če okrog sedi družba mulcev ki ceu film dajejo neumesne komentarje (precej na glas), se smejijo non stop (ne filmu ampak ker “majo tko kul komentarje”) in se obnašajo kot nevzgojena tesla. Tko da upam, da bojo res namontiral motilnike signala, da bo vsaj kar se tiče telefonov mir.

Nažalost pa je v kinu odraz slovenske kulture in osnovnih manir obnašanja, ki nažalost niso prov nič vzpodbudne…

bl ko pogovori me moti tist…….
srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk, srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk……..
na koncu kozarčka………
bi klofnu mulca, ” ma matr ti, a ti jest povem da je prazn………..”

Ah men je pa fajn pokomentirat sproti malo film, pa če je film dolgočasn mi kakšen telefonski klic prav prija. Tako da Mojčica bzz off…

ponavadi to dela mladina, njih pa itak nic ne umiri…zato imam domaci kino in kolosej vidim redko, ravno zaradi tega!

Mene zelo moti pogovarjanje in brcanje v stol. To ponavadi dela mladina. Rešitev: Greš v kino bolj pozno, recimo 21.30, to je za ta folk že prepozno, ker morajo bit do 23h doma. Če se le da izbereš zadnjo vrsto. Pri meni to dvoje pomaga.

Mene je pa nazdnje en mulo tako ob živce spravil, da semga med filmom bolj na trdo prijela za ramo in mu rekal, če ne utinhe bom jaz zadnja stvar ki jo bo videl v življneju. Potem je bila tišina do konca filma.

V kino grem, da se sprostim in ke me filmi zelo zanimajo. Če je film dolgočasen zapustim dvorano. Se pa kaže kultrura ljudi pri tem. Bi pa brez težav poklicala nekoga od Koloseja in zahtevala ali odstranijo motečo osebo ali pa mi povrnejo karto. Ljudje smo preveč tiho, ko nas kaj moti. Jaz nisem.

Mojca

Zelo me moti…na kubik,včas pa na kvadrat

Svetujem vam, da hodite v kino v Komuno ali Vič, tam je folk veliko bolj normalen. V koloseju pa mene ne bodo več videli…Mi gre mularija preveč na živce

V Koloseju v Kopru ni čisto nič drugače. Zelo me moti, ko folk govori ali pa ko kokice okoli mečejo. V takih trenutkih bi prav z veseljem kakšnega klofnila. Zato tudi ne hodim več v kino (ok, cena je tudi en razlog), raje si doma pogledam film na cd-ju. Aja.. ko sem šla v kino gledat film Dawn of the dead sta sedela zraven mene nek parček. In ne boste verjeli, kaj sta počela. V bistvu kolega, ki je sedel zraven mene je opazil in nato povedal še meni. Prvo je ona drkala njemu, potem jo je on njej! Ko je končal z njo, si je ovohaval prst, gledal mene, če ga opazujem in me skoraj taknil s tistimi prsti… fuuuuuuuuuuuuuuj!

No, tega kar je edith doživela v KP, mi sicer nismo, so pa pred tedni eni mulci kratko malo kadili v dvorani (tudi kolosej Koper). Bili so čisto na robu vrste, midva pa na sredini, tako da se nisva drla do tja. Pričakovala bi, da bi kdo v njihovi bližini kaj rekel ali opozoril odgovorno osebo, pa nič.
Na koncu predstave, ko sva šla proti stopnicam, sva videla čike po tleh, kokice, polito pijačo. Res…svinjak.
Prejšnji teden pa je deklica, ki trže karte, morala pol predstave prestat ob skupinici mulcev, ki so tako težili, gobcali, se krohotali, vstajali….da jih je neprestano opozarjala, pa ni nič zaleglo.

Ma res ne vem, zdi se mi, da se najstniki zvečer nimajo kam dat, zato pred kinom veselo zvijajo, v kinu pijejo/kadijo/gobcajo, pa še kaj se bi našlo. Jurja je skoraj preveč za prenašat to, kar na cesti dobiš zastonj. Kak varnostnik bi prišel prav.

men gre na živce šuškanje z raznimi vrečkami od bonbonov pa kokice

Ammm.. tisto, kar sem opisala, se je zgodilo v Koloseju v Ljubljani 🙂

simba, a sva bile istočasno v kinu??? 😉

Ma…pijaca in jedaca me ne moti…ce ne pristane na men. Tud ce kdo zraven mene kaj tiho komentira, me ne gane. Ce se pa zacnejo na glas zajebavat, pogovarjat po telefonu ( brrrrrrr )…..pol je pa druga.
Sem ze dozvela, da sta enadva ( par ) nekaj metrov od mene ful govorila…mislim, da sm bla s tipom v kinu…noben nic naglas reku, vsi so si sam sepetali in pol sem zinla, da nej ze zapre 🙂 pa je rekla, da me bo prebutala…kokoš. mislim, da je pol se en dodal, da ce ne bo tih, nej vrne 900 sit tistim, ki jih njeno klobasanje moti ( takrat je blo se 900). pol sta nehala kokodakat in sla ven.
To ni nacin.

“takrat je blo se 900”

Koliko pa je zdaj? 😉

Ja, eni pač ne poznajo osnove kulture in obzirnosti in mislijo da so sami v kinu oz. še huje, mislijo da izpadejo heroji, če izstopajo. Naivneži ne? Sicer sam nimam nekih groznih izkušenj, je pa res da redko grem v kino, 3-5 na leto. Sem si ga raje doma uredil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Velikokrat sem že doživel,da je folk med filmom klepetal in šumel z raznimi vrečkami od bonbonov,keksov…Da o butanjih z nogo v stol ne govorim,pa glasnih nevmesnih pripomb…Folk je postal tako nekulturen in nesramen po kinih,nimajo nobenega bontona do ostalih gledalcev.Morali bi imeti kakega redarja,da bi ljudi malo opozarjal,pa tudi kokice in ostale šumeče priboljške bi morali prepovedati nositi in jesti med filmom.Ali pa vsaj opozarjati na filmskem platnu,da naj se obiskovalci primerno in kulturno obnašajo.Tako kot lahko obiskovalce opozorijo naj izključijo mobitele,bi morali dodati še opozorila kako se je treba obnašati med filmom.

Z opozarjanjem ne boš veliko dosegel, vsaj pri mladih ne, kokice pa pijače pa tud nikoli ne bojo ukinli, ker jim je to velik biznis.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…ker si me glih vprašu…pa čeprav ne sodi čist sem…odgovor je seveda ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close