Koliko spolnih partnerjev šteje za veliko?
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:18
cudno dapartnerjev ne sprasujete s kok zenskami so se rokovali…ali plesali…roka se tud ne izrabi….ampak ene so ohrne in le boh ve zaka jo šparajo
Rokovanje mi pa res ni tok intimno kot seks. In moj ne pleše, evo ena stvar, ki sm jo bla pripravljena sprejet. Danes imaš rahlo nepovezane primerjave.
Zartrose, 13.08.2025 ob 21:26
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:21
Zartrose, 13.08.2025 ob 21:18
večinoma so skupi zaradi finančno materialnega stanja. zato pa potreba po drugih, eni z seksanjem, drugi pa z naskakovanjem v virtuali za drugimi… tam kjer sta si dva zadosti tega pač ne počnejo saj svoj čas radi delijo drug z drugim, ne pa ga pršijo na druge moške/ženske v iskanju tako potrebne pozornosti, ki je pri svojem ali ne dobijo ali je pa nočejo (ekonomski odnosi)
imas prav, sploh pri zenskah je materialnni status na prvem mestu , potem je moski kot trofeja, ljubezen, seks…tam nekje v pozadini
no, saj pri moškem je pa fizični izgled ženske na prvem mestu, potem kak pološžaj ima v družbi itd..
mi taredki, ki nas dejansko zanima ljubezen z določenim človekom, pa pač.. lutamo sami po svoje kaj te češ hehe… in to je tudi odgovor, zakaj jo nekatere “šparamo”- ker nam ni do nekih tujcev v našem telesu, ki je dom našega uma, srca, duše in za tis fuk z nekom, ki mu nič nismo ne oni nam.. no, jaz sem itak demiseksualka in ni v moji naravi prosto fukarjenje naokoli ali biti v vezi radi keša, materialnega…
seveda fizicni izgled pritegne, odvisno katere fizicne atribute preferiras…obraz, joski, boki, visina, tip postave, rit itd…ampak mene je vedno bolj privlacil pri zenski intelekt, denar me ni nikoli zanimal in financni status…je pa dejstvo , kot ti pravis…ce sem osten..od vseh je bila prva najbolj.po mojem okusu…ampak kaj ko namesto pameti poslusas …tk da..kr se tice partnerstva je menjavanje brezpomena ker je trava vsepovsod zelena …
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:36
seveda fizicni izgled pritegne, odvisno katere fizicne atribute preferiras…obraz, joski, boki, visina, tip postave, rit itd…ampak mene je vedno bolj privlacil pri zenski intelekt, denar me ni nikoli zanimal in financni status…je pa dejstvo , kot ti pravis…ce sem osten..od vseh je bila prva najbolj.po mojem okusu…ampak kaj ko namesto pameti poslusas …tk da..kr se tice partnerstva je menjavanje brezpomena ker je trava vsepovsod zelena …
Seveda je bila, sklepam da tut najmlajša??? tok o tem okusu.. pol pa pridemo do tega, da si vseeno navadn dec. Malo za šalo malo za res.
crazyfrog, 13.08.2025 ob 21:36
Rokovanje mi pa res ni tok intimno kot seks. In moj ne pleše, evo ena stvar, ki sm jo bla pripravljena sprejet. Danes imaš rahlo nepovezane primerjave.
je pa poljub bolj intimen kot seks…ce ti ze rokovanje ni intimno….gre se za fizicni kontakt…v cem je razlika al ti porine jezik v usta, roko v roko ali penis v vagino….tehnicno se gre za fizicni stik in izmenjavo telesnih tekocin….kar te drzi nazaj je dduzbeni princip in morala ki ti je bila vceplhena in determinira tvoj pogled na spolnost….baje pri esskimih…ko je prisel tujec na obisk mu je bila ponujena partnerica za spolni odnos…kot mu je ponudil mizo, hrano, posteljo mu je ponudil zeno….in?
crazyfrog, 13.08.2025 ob 21:41
Seveda je bila, sklepam da tut najmlajša??? tok o tem okusu.. pol pa pridemo do tega, da si vseeno navadn dec. Malo za šalo malo za res.
bila je leto starejsa od mene, koncala biologijo v lj, diplomirala z 10, opravila doktorat iz molekularne biologije in genetike, zaposlena na mf v ljubljani itd…pametna, razgledana, prizemljena, denar ji ne pomeni nic itd….
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 21:44
je pa poljub bolj intimen kot seks…ce ti ze rokovanje ni intimno….gre se za fizicni kontakt…v cem je razlika al ti porine jezik v usta, roko v roko ali penis v vagino….tehnicno se gre za fizicni stik in izmenjavo telesnih tekocin….kar te drzi nazaj je dduzbeni princip in morala ki ti je bila vceplhena in determinira tvoj pogled na spolnost….baje pri esskimih…ko je prisel tujec na obisk mu je bila ponujena partnerica za spolni odnos…kot mu je ponudil mizo, hrano, posteljo mu je ponudil zeno….in?
Marsikaj je del kulture, kaj pa osebni vzgib. Rokovanje al pa tiča v luknjo tiščat men osebno ni primerljivo. Z rokovanjem ni še nben otroka speku. Eskimi dol al gor.
O tvoji bivši me pa nisi razumel. Ma nima veze.
cf…seveda imas prav da ti rokovanje in seks ni primerljivo, ampak ko clovek dozori postane marsikaj nepomembno in sploh ni vredno razmisljanja…kot je to kok spolnih partnerjev je nekfo imel…ga to definira kot osebnost?bos zavrnil njegovo pomoc ce se bos recimo utapljal?…glede te ex pa ja…nisem te razumel…sem mislil da si predstavljas kot da sem imel eno mlajso tonto ki bi ji delegiral kako in kaj…nikoli si nisem izbiral mlajsih.. od mene..al istih let al par let starejsa…se vedno mislim da je najboljsa kombinacija nekje ista leta
Zartrose, 13.08.2025 ob 22:17
intelekt ampak zgleda tudi ta status v družbi- služba, nazivi itd (tvoja bivša) , ker če je zgolj čistačica, kljub diplomam in intelektu a smoli v lajfu, te verjetno ne bi zanimala..
meni osebno druzbeni status ne igra vloge, marsikomu se zalomi v zzvljenju, ko glih omenjas cistilko…poznam par…on je IT in eden vaznih ljudi na eni od slo bank, ona poklicna sola in je cistila na os, zdaj ima cistilni servis, par zaposlenih ampak se vedno cisti…in jima laufa ….zivljenje je polno cudnih zgodb…i
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:25
meni osebno druzbeni status ne igra vloge, marsikomu se zalomi v zzvljenju, ko glih omenjas cistilko…poznam par…on je IT in eden vaznih ljudi na eni od slo bank, ona poklicna sola in je cistila na os, zdaj ima cistilni servis, par zaposlenih ampak se vedno cisti…in jima laufa ….zivljenje je polno cudnih zgodb…i
no okej, ona ima le poklicno.. govorim o izobraženi intelektualni ženski, ki je imela veliko smole v lajfu.. sicer pa ja, življenja nosijo ene čuda zgodb takih in drugačnih.. mene sicer od nekdaj zanimajo življenjske zgodbe, se poglobim v ljudi, jih vidim, slišim, mnogi le obsojajo..
Zartrose, 13.08.2025 ob 22:29
no okej, ona ima le poklicno.. govorim o izobraženi intelektualni ženski, ki je imela veliko smole v lajfu.. sicer pa ja, življenja nosijo ene čuda zgodb takih in drugačnih.. mene sicer od nekdaj zanimajo življenjske zgodbe, se poglobim v ljudi, jih vidim, slišim, mnogi le obsojajo..
tud take poznam…farmacevtka ki….je zabluzila…zdaj dela v proizvodnji…redko kdo ve da ima diplomo…..potem en moj letnik…v 4 letniku pustil veterino, in sel delat kot trgovski potnik…fotru se je skor utrgalo…zena je financnica v eni velikih firm…polozaj, denar pa furata….al pa moj soselc iz srednje….mati je bila zdravnica fotr pa kovinar…ampak dobro to ni glih primer ki ga ti izpostavljas…hocem povedat da ce stacdva kompatibilna nima veze druzbeni status
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:44
tud take poznam…farmacevtka ki….je zabluzila…zdaj dela v proizvodnji…redko kdo ve da ima diplomo…..potem en moj letnik…v 4 letniku pustil veterino, in sel delat kot trgovski potnik…fotru se je skor utrgalo…zena je financnica v eni velikih firm…polozaj, denar pa furata….al pa moj soselc iz srednje….mati je bila zdravnica fotr pa kovinar…ampak dobro to ni glih primer ki ga ti izpostavljas…hocem povedat da ce stacdva kompatibilna nima veze druzbeni status
Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani inženir krajinske arhitekture, 7. stopnja izobrazbe po starem sistemu. Pa sem danes zaposlen v sortirnici, imam status invalida in vsakih nekaj mesecev obiskujem psihiatrinjo. Če izviraš iz problematične, disfunkcionalne družine, ne moreš uspeti. Starejši polbrat je idiot kot oče moje nekdanje partnerke. Pogosto me ima, da bi oba ubil.
krajinski arhitekt, 14.08.2025 ob 04:03
Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani inženir krajinske arhitekture, 7. stopnja izobrazbe po starem sistemu. Pa sem danes zaposlen v sortirnici, imam status invalida in vsakih nekaj mesecev obiskujem psihiatrinjo. Če izviraš iz problematične, disfunkcionalne družine, ne moreš uspeti. Starejši polbrat je idiot kot oče moje nekdanje partnerke. Pogosto me ima, da bi oba ubil.
Pa boš ti kaj na boljšem zaradi tega?
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 22:18
cf…seveda imas prav da ti rokovanje in seks ni primerljivo, ampak ko clovek dozori postane marsikaj nepomembno in sploh ni vredno razmisljanja…kot je to kok spolnih partnerjev je nekfo imel…ga to definira kot osebnost?bos zavrnil njegovo pomoc ce se bos recimo utapljal?…glede te ex pa ja…nisem te razumel…sem mislil da si predstavljas kot da sem imel eno mlajso tonto ki bi ji delegiral kako in kaj…nikoli si nisem izbiral mlajsih.. od mene..al istih let al par let starejsa…se vedno mislim da je najboljsa kombinacija nekje ista leta
Takrat stabla oba mlajša, neposrečen hec očitno?.
Zorjenje doprinese tut zmožnost pametnejših, preudarnejših odločitev. Seveda je nuja po pomoči, ko si v zagati lah specifična. Načeloma ne boš testiral folka o tem kok jih je skoz dal, če si v stiski. Niti ni nujno, da je oseba, ki je 10 let nazaj pofukala vse kar je lezlo, danes enaka tisti osebi. Res je v splošnem to ni pomembno. Je pa nek pokazatelj. Kot pr avtu kilometri. Pr hrani rok trajanja, pr pranju čas pranja, pr britju ostrina britvice, pr juhi koloćina soli. V lajfu štejejo tut male zmage. Vse šteje in nas dela to kar smo. Torej, če je tvoj prvi izbor slaba britvica, iztrošen avto, pokvarjena hrana, je to tvoja pravica. Nekdo drug pa malo premisli o kvaliteti tej, če ima možnost izbire. In ni nekih skrajnih okoliščin, kot daješ skrajn primer potrebe po pomoči. Je pa res, da zns bit velik kvalitete v obnovljenem starem avtu, ki je dobil novo priložnost in se razkošno kaže na kakšnem festivalu. Je dozorel? tk, da ja saj v bistvu ni nič pomembno samo tukaj in zdaj ane. Lepo bodi
Jah idealno bi bilo, da je pri ženski število 0, ker pa živimo v ”moderni (sicer hitro propadajoči) družbi” pa se je potrebno sprijazniti z realnostjo. Čisto znanstveno, ženske v povprečju izgubijo sposobnost pair bondinga, ko jo napičijo štirje bumbarji, seveda pa je odvisno od posameznice, povprečja so le povprečja.
Torej je realnost, da bo vsaka po 25em letu prišla v novo razmerje z mentalno prtljago/bo poškodovana oz. defektna roba. Potem je pa veliko odvisno od tipa, če je sposoben percipirati njene navade, tendence in mentalne poškodbe (velik del NPC normi tipov tega ni sposobna, ker so brezupni sanjači/spranci/blue pillerčki) ter tako ločiti tiste bejbe, ki so le za zabavo in na tiste resnično redke, ki imajo potencial. Pametno se je ravnati po tem izreku, ki še posebej velja za ženske; ”the best predictor of future behavior in past behavior”!!!
Veliko je seveda odvisno tudi kakšen je tip, ker ob ženski, ki je imela prejšnje partnerje, v njeni glavici podzavestno sedanji tip vedno tekmuje z bivšimi na vseh področjih, ki so njej pomembna (različne ženske dajejo različno težo različnim kvalitetam/karakteristikam moških). Težava je tudi v tem, da se bejba tistega bivšega, ki ga je imela ”najraje” spominja skozi rožnata očala.
Potem je pri bejbah tudi stvar v tem, da v vsakem desetletju življenja podzavestno postavijo druge stvari kot prioritete, seveda odvisno od tega, kakšne mentalne sposobnosti in kakšno vzgojo ter okolje odraščanja je imela posameznica in koliko je naivna pri nasedanju na destruktivno propagando. Dobro je razumeti, da ženske podzavestno in zavestno čutijo ”staranje” ter imajo zelo kratko dobo ”uporabnosti”.
Pri moških je pa situacija malce drugačna in sicer bi jih lahko na grobo razdelili v tri skupine oz tretjine.
V prvi tretjini je prvih 15% moških, ki so genetsko zmagali. Takim padajo ženske v naročje skorajda brez truda tam nekje do 35ega. Taki moški ne razvijejo znanj in talentov in ponavadi končajo nekje v srednjih mestih administracije, ker je njihov mentalni domet kratek, rešuje jih vizualnost. Tudi ženske s takimi moškimi v razmerju izgubljajo živce, ker navkljub temu, da je lep, ona nori ob tem kako zabit, sebičen, aroganten in neprilagodljiv je. Pri tej skupini moških število partneric ne igra velike vloge.
Druga polovica prve tretjine smo genetsko malce manj kvalitetni moški, pa vendar nadpovprečni, smo tisti, ki vlagamo vase in smo superiorni v inteligenci. Poznamo žensko naravo in smo skozi izkušnje z ženskami po naravni poti postali red pill oz. smo sprejeli žensko naravo tako kot je. Šele kasneje smo tudi intelektualno postali red pill, saj smo edina skupina moških, ki smo celotno življenje dominantni. To je ta skupina tipov, ki je ženskam ”catch” oz. nagrada, ne glede na bivše tipe, mi smo tisti, ki nadgradimo vsako njeno izkušnjo v življenju.
V drugi tretjini so povprečneži, tisti blue pill obupanci, ki piedastalizirajo ženske. To so moški, ki so jih skozi vzgojo, pravljice, risanke in filme vzgojili/zlomili v mentalne bele viteze. Izredno karakterno/značajsko šibki moški, ki komajda dobi žensko (by the skin of his teeth) v katero vloži enormno količino truda, ona pa ga vzame iz kroga svojih orbiterjev, ponavadi, ko zaključi vezo in mu da priložnost, ker počne vse zanjo, ji namenja vso pozornost in je njena emocionalna blazina aka papčina. Tak pezde kresne frendu bejbo ali ženo, če se mu ponudi priložnost. Primer belega viteza; Leonardo je v filmu zmrznil, da je Kate preživela namesto, da bi kozo glupo vrgel v vodo in preživel sam ter si potem našel drugo, tako bo pa to storila ona in se nasajala na druge. To so bedaki, ki se slepo žrtvujejo in to zahtevajo tudi od drugih. Golobček, ki je vzel Tinco po tem, ko je bila port-a-potty Arabcem v zameno za Gucci torbico. Beli vitezi imajo velikokrat ”oneitis” in skačejo za žensko tudi več let (t.i. beta orbiterji oz. tisti, ki velik del življenja preživijo v coni prijateljstva). V 30ih se poročijo, vzamejo tudi samohranilke, nesrečni in zlomljeni v 40ih in 50ih visijo v gostilnah in težijo 20 letnim kelnercam. Delovni konji, ki skozi predajo materialnih sredstev kompenzirajo karakterne, fizične, vizualne primanjklane ter odsotnost karizme. V tej skupini belih vitezov so velikokrat tudi nabildanci na stercih.
Zadnja tretjina so tisti moški, ki jim mati narava ni dodelila dobrih vizuelnih genetskih kart in jim posledično ženske ne dajo niti priložnosti, da bi odkrile njihov ”karakter”, kot ženske trdijo, da jim je to najpomembnejše hahahahaha, seveda ne povedo, da ”karakter” pride na vrsto po tem, ko moški zadovolji njene parametre fizičnega izgleda in uspreha. To so spregledani moški, tisti ob katerih žensko zmrazi, ob katerem se počuti užaljeno, če ji pristopi. Osamljeni moški, velikokrat inteligentni in izredno dobri po srcu, dobri in zvesti prijatelji. Tisti, ki vedno potegnejo kratek konec izključno zaradi kakega vidnega ”defekta”.
Torej je menjavanje partnerjev izredno psihološko (lahko tudi fizično) škodljivo za skorajda vsako žensko, pri moških pa je drugače. Torej sta si v tudi v tem aspektu (kot v vsakem drugem) spola skorajda diametralno nasprotna.
Drži, meni je bilo bolj pomembno, s katero bom doživel prvi poljub. Dne, ko sem vedel da bom morda doživel prvi poljub, se bil neznansko nervozen. Sem se bal kaj če bo ona čakala, da jo poljubim, pa si ne bom upal. Pred prvim seksom sem bil povsem pomirjen. Ker če sva s partnerko dala skozi korake kot so poljub, crkljanje, držanje za roke, je spolnost samo še vprašanje časa.
Forum je zaprt za komentiranje.