Koliko spolnih partnerjev šteje za veliko?
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 18:18
dbos, 13.08.2025 ob 17:44
Preveč seveda ni dobro, ker je lahko to znak neželjenih lastnosti. A vseeno je pa dobro, da jih je bilo nekaj. Če govorimo o zrelih posameznikih in posameznicah, recimo 40+. Za moškega menim, da so to vsaj tri partnerice. Za žensko pa, da je imela nekje pet partnerjev. Ker so tako bili in bile izpostavljene različnim karakterjem, različni spolnosti, nenazadnje fetišem in to vse dela sedanjo zvezo toliko bolj sočno. Izkušnje so pomembne!
kere budalastine….zdaj pa povej debil….ce ena fuka 1x s sto moskim ali 100x z enim?v cem je razlika…tako alu drugace je 100x fukala….da o tem da fuk zgolj 2% partnerskega odnosa …ampak debili tako kot pedrovsko leglo vse zreducirate na fuk…butci
jeb, ga ,če je dober ,je 2 procenta ,če ga ni je 99 procentov zveze ,itak ,če ne živi sam, je pa smešno,eni mislite ,da več kot je imela partnerjev boljše seksa in ima več izkušenj,..to ne drži če si zanič ,velja za oba spola ,si jih lahko imel sto in še zmeraj si zanič v seksu mislim…
res je….najbolj je ko nisi vec suzenj mesenega pozelenja ki te fizicno in psihicno izcrpava….potemm ugotovis da obstaja edina in zgolj ena iskrena ljubezen, ki se zacne z rojstvom in konca s smrtjo…ljubezen do samega sebe…in s kom je najbolje seksat?s tistim ki ga najbolj iskreno ljubis…sebe…torej ultimativen seks je s samim seboj…tk pac je
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 18:47
sploh ni primernega stevila, kolikor ti pase, ce ti pase fukat vsak dan z drugim…komu mar…u babami je tk…si jahal eno si jahal vse…nobene razlike…picka ko picka…anatomija pac ne laze
Ok, če odmisliš razne prenosljive svinjarije- ni problem v pički, kot praviš, ta se ne znuca, razlika je v glavi, same ženske pravijo da se seks dogaja v glavi se pravi da je razlika med tako, ki je z velikimi in tako ki ni, v odnosu do sebe, do dedcev in do sveta na splošno. Če tebi to ne pomeni veliko, ni panike, eni pa nekaj damo na to.
@ seksulja, nobene jeze, gre za opazovanje, pa mal zdrave pameti. Ne se jemat preveč resno.
zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 18:53
Aja cezar,tut vsak avto ima štiri kolesa ,samo so razlike ,verjemi…
Pa sj đuli je ok pob. Sam izkušenj nima dobrih?? a ni tk. Ko mamo neki na dosegu povprečno nam je to pč vse pol sprejemljivo in tk, ko pa naletiš na nekaj več od tega povprečja, se ti pa nov svet odpre.
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 18:59
ne vem kje ti jes…se nisem jedel slabe pizze….in mors vedet da prva pizza ki sem jo jedel je bila sadna….tk da…kje ti dobis podplate za zvečit?v alpini?hehe
Mogoče sm zgolj zahtevna, ker vem in mi je jasno, kak rokovat s kakim testom. Pa mam še full placa za učit se. Zato pa dragi đuli ne prcaj s temi, men je ok. Saj sm ti praula da je blo men tut v puberteti vino iz tetrapaka sprejemljivo, potem pa odpreš vrhunsko buteljko.
kaj pomeni, 13.08.2025 ob 18:44
Seksulja, 13.08.2025 ob 17:33
kaj pomeni, 13.08.2025 ob 17:28
Seksulja, 13.08.2025 ob 16:02
Dajmo ločit PARTNERJE in one night komade, vzamimo v ozir, ali smo v času zveze zvesti ali nezvesti, potem se pa lahko pogovarjamo o malo ali veliko.
Jaz sem imela le tri partnerje, vsem sem bila 100% zvesta.
V mladosti sem se pa zdivjala. Pa dvakrat sem bila mlada in to doooolgo časa… ?
Kaj pomeni, da si se v mladosti zdivjala?
Si polnoleten? Potem ti lahko povem, sicer pa ni dostojno… ?
Že dobri dve desetletji sem polnoleten.
Aha. No, v tem primeru bi lahko že uganil, kajne? Sem še dvajset let dlje na svetu, kakor ti, a verjetno si vseeno slišal kaj o naših hipi navadah.
No, če in ko smo si bili všeč in nas je mikalo, se nismo šparali…? mi smo svoje sanje in želje dejansko živeli, vsaj kar se tiče odnosov, simpatij, lepih trenutkov in jasno -seksa. Kontracepcija je bila dosegljiva (kondomi niso bili ravno priljubljeni, to je prišlo kasneje v osemdesetih, ko so nas strašili z AIDSom), svobodni duh je dodal svoje in takrat razen kake zadrte cerkvene miši ni nihče prešteval ljubimcev in ljubic.
Tako ti točne številke ne bi znala povedati, mi tudi nikoli ni bila pomembna, pa tudi mojim resnim partnerjem ne. Večina nas je bila enakega razmišljanja, s tem smo rastli in živeli.
Lahko pa rečem, da številke zdaleč niso bile tako visoke, kot se je kasneje našo generacijo ogovarjalo. Kar vsak z vsakim tudi nismo šli. Je že moral imeti vsaj enak glasbeni okus in enake predstave o lepem, prijetnem in dobrem.
crazyfrog, 13.08.2025 ob 19:02
Mogoče sm zgolj zahtevna, ker vem in mi je jasno, kak rokovat s kakim testom. Pa mam še full placa za učit se. Zato pa dragi đuli ne prcaj s temi, men je ok. Saj sm ti praula da je blo men tut v puberteti vino iz tetrapaka sprejemljivo, potem pa odpreš vrhunsko buteljko.
verjamem verjamem…sammpriznam pa tudi…nikoli nisem pil vina iz tetrapaka, niti mleka, dobro mleka itak ne konzumirm ze od rojstva ne….ker je mleko za telicke hehe….sam bog mi je prica…nisem se jedel slabe pizze in tud se nisem slabo seksal…
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 19:10
verjamem verjamem…sammpriznam pa tudi…nikoli nisem pil vina iz tetrapaka, niti mleka, dobro mleka itak ne konzumirm ze od rojstva ne….ker je mleko za telicke hehe….sam bog mi je prica…nisem se jedel slabe pizze in tud se nisem slabo seksal…
Kaj pa tiste pravjo, ki si jih pedenal 😀 ?
anonomno33, 13.08.2025 ob 19:07
Do 37 leta samo tri partnerke beri punce s katerimi sem pa sem moški . Pa nisem neki grd povprečen po videzu a atletske postave . Bi več pa ni bilo šans . Imam pa visok libido in ko sem bil dosti samski je bilo zelo težko .
ni blo sans?pravis atletske postave?in ksj pol…babe padajo na vonj…ko moski oddaja pravi vonj gredo noge same narazen, druga stvar je dotik…ce prides z roko za zenski vrat in zaigras na prave strune padejo gate same dol.
….ce karikiram….ko gre moski ven zvecer vedno upa da bo fukal, ko gre ven zenska, tocno ve al bo al pac ne….tako da…dost ima veze tud menstrualni cikel , ovulacija itd
lloyd, 13.08.2025 ob 19:13
Kaj pa tiste pravjo, ki si jih pedenal 😀 ?
vagine al osebe? Zdaj bolj namiguje, da se posveča antomiji prve? tk se res težko loči slabo od dobrga, če gre za surovo fix oceno. To je pol res vsaka pica dobra, če ješ ko si lačn. In mleko ni potrebno, če ti predstavlja sam začetno hran surov pogled surove persone. V bistvu ni slabo, zanj. Ženske pa res bolj kompliciramo. In marsiker tip tut.
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 19:16
ni blo sans?pravis atletske postave?in ksj pol…babe padajo na vonj…ko moski oddaja pravi vonj gredo noge same narazen, druga stvar je dotik…ce prides z roko za zenski vrat in zaigras na prave strune padejo gate same dol.
….ce karikiram….ko gre moski ven zvecer vedno upa da bo fukal, ko gre ven zenska, tocno ve al bo al pac ne….tako da…dost ima veze tud menstrualni cikel , ovulacija itd
No niso sam prave strune, more bit tut ženska prava. Če vrže gatke dol in je vsa voljna ob enem dotiku. Pol je tvoja fukpotreba ciljno izbrala določeno populacijo ženske. Tu je težko pol tista dodatna začimba -prava strast, večja povezava, ki nadvlada anatomski svet. Đuli si kt mašinca. Če je ok podmazano vse laufa.
crazyfrog, 13.08.2025 ob 19:18
vagine al osebe? Zdaj bolj namiguje, da se posveča antomiji prve? tk se res težko loči slabo od dobrga, če gre za surovo fix oceno. To je pol res vsaka pica dobra, če ješ ko si lačn. In mleko ni potrebno, če ti predstavlja sam začetno hran surov pogled surove persone. V bistvu ni slabo, zanj. Ženske pa res bolj kompliciramo. In marsiker tip tut.
Julči ga svira. Ženska ni violina, ampak orkester.
zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 18:49
jeb, ga ,če je dober ,je 2 procenta ,če ga ni je 99 procentov zveze ,itak ,če ne živi sam, je pa smešno,eni mislite ,da več kot je imela partnerjev boljše seksa in ima več izkušenj,..to ne drži če si zanič ,velja za oba spola ,si jih lahko imel sto in še zmeraj si zanič v seksu mislim…
zeloodvisno02, se strinjam, količina moških/žensk ni pokazatelj ali je nekdo v spolnosti dober ali slab.. konec koncev se največ naučiš s stalnim partnerjem/partnerko, ne pa skakanjem od fuka do fuka z različnimi osebami..
dejstvo, 13.08.2025 ob 19:22
Če kdo reče, da je vsak seks enak in ni razlike med seksom z eno žensko ali drugo, potem ali nima nič izkušenj (in preprosto ne ve) ali totalni nesposobnež, ki zaključi v pol minute.
vedno sem trdil….ni res da meni prehitro pride, ampak njej prepozno….da se ne bos razpocil…dokazano je da lahko zenske dozivijo orgazem enako hiitro kot moski…mislim da je bilo govora nekje okrog 27 sekund…tako vse tiste bedarije okrog dolge predigre odpadejo…da karikiram….ce ni bencina v tanku bos zaastonj kurblal avto celo noc pa lahk mas 1000 ah akomulator
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 19:27
vedno sem trdil….ni res da meni prehitro pride, ampak njej prepozno….da se ne bos razpocil…dokazano je da lahko zenske dozivijo orgazem enako hiitro kot moski…mislim da je bilo govora nekje okrog 27 sekund…tako vse tiste bedarije okrog dolge predigre odpadejo…da karikiram….ce ni bencina v tanku bos zaastonj kurblal avto celo noc pa lahk mas 1000 ah akomulator
Karikiram drugače. Če boš v prvi poln gas vozu, pol škoda avta zate in bencin ne nosi nobene teže.
crazyfrog, 13.08.2025 ob 19:21
No niso sam prave strune, more bit tut ženska prava. Če vrže gatke dol in je vsa voljna ob enem dotiku. Pol je tvoja fukpotreba ciljno izbrala določeno populacijo ženske. Tu je težko pol tista dodatna začimba -prava strast, večja povezava, ki nadvlada anatomski svet. Đuli si kt mašinca. Če je ok podmazano vse laufa.
tk je enega brezveznnega kompliciranja okol tega…kaj me se vedno fascinira…berem…kak slavni par..ona uspesna, lepa postavna, pa jo tip prevara z…recimo stereotipno z no name natakirico….recimo sandra bullock…njo je bivsi moz non stop varal….ali recimo..katty perry se je locila, top zenska, samska…itd…pride cas ko se dva dobesedno zavohata in se vzgeta kot elementarni natrij….
Forum je zaprt za komentiranje.