Koliko spolnih partnerjev šteje za veliko?
Sem doma na bolniški in imam čisttko stanovanja in naletim na svoj stari dnevnik, pravzaprav neke vrste seksologijo mojega življenja. Tam sem si zapisovala vse, od prvega poljuba in prvega fanta, moj prvi seks, pa vse nadaljnje avanture, nepozabne noči in resne zveze, dokler nisem spoznala moža. Veliko tega kaj mi je dogajalo v mladosti in veliko sem pozabila. Malo sem raziskovala, če sem bila promiskuitetna. Potem sem naletela na tale članek, ki si ga prilepim spodaj. Zanimiva me, če se vam zdijo številke omenjene v članku realne. https://med.over.net/koliko-spolnih-partnerjev-vecina-ljudi-steje-za-veliko/
Seksulja, 13.08.2025 ob 16:02
Dajmo ločit PARTNERJE in one night komade, vzamimo v ozir, ali smo v času zveze zvesti ali nezvesti, potem se pa lahko pogovarjamo o malo ali veliko.
Jaz sem imela le tri partnerje, vsem sem bila 100% zvesta.
V mladosti sem se pa zdivjala. Pa dvakrat sem bila mlada in to doooolgo časa… ?
Bolj kot konkretna številka je to menjavanje partnerjev pokazatelj osebne naravnanosti do zvez kot takih, definicije ljubezni za nekoga. Zame je ljubezen, zveza, začetek neke dolge poti, z upanjem na večno skupno srečo, zvestobo skozi vzpone in padce, zaobljubo ljubezni, skupna prihodnost. Nekomu drugemu je to lahko le uživanje v trenutku. Torej popolnoma nekaj drugega..in tu se kaže najbolj pomembna nekompatibilnost. Nekdo, ki se enkrat ušteje ali dvakrat, se lahko zgodi, da ne gre.. da pa menjaš 150 partnerjev in ti noben ni ok, se je mal za vprašat. Je stvar odločitve, ne obsojam ne ene ne druge, stvar osebnih preferenc in kako bo kdo preživel to življenje. Meni osebno je eden več kot dovolj.
Naslov teme je ” koliko spolnih partnerjev je preveč?, 13.08.2025 ob 16:27
Torej govorimo o številu spolnih partnerjev in ne samo o tistih s katerim smo bili v vezah ali zakonu. ČISTO VSÌ ŠTEJEJO. Če vzamemo v zakup, da eni skačejo iz veze v vezo, vmes še kakšen skok na bivšo/ega, sex za eno noč, dobimo presenetljivo veliko cifro.
O, preveč pa res ni nikoli! Ljubezen je treba gojiti, negovati, vzdrževati in deliti. Lahko jih je veliko ali malo ali premalo ali nič. Preveč ne obstaja. ??
Ok, štejejo tudi oni, ki so bili takoj za pozabit?
Kaj pa trojčki in grupni? Šteje po številu udeležencev ali po številu dogodkov?
Kaj pa oni z mehkim, ki ga ne čutiš?
Kaj pa gospod župnik, očka, stric in svak?
Samo orala pa ja ne šteje, ali? Ker tega se je pa kar nabralo, no… za eno malo mlekarno, bi rekla ?
Zezam se na polno, ker je cela tema zajebancija.
Torej, bodimo resni. Imela sem ŠTIRI. Tri partnerje in enega športnega za eno noč, ko sem bila samska.
Dovolj, premalo, preveč? Ha, puritanci?
Seksulja, 13.08.2025 ob 17:14
O, preveč pa res ni nikoli! Ljubezen je treba gojiti, negovati, vzdrževati in deliti. Lahko jih je veliko ali malo ali premalo ali nič. Preveč ne obstaja. ??
Ok, štejejo tudi oni, ki so bili takoj za pozabit?
Kaj pa trojčki in grupni? Šteje po številu udeležencev ali po številu dogodkov?
Kaj pa oni z mehkim, ki ga ne čutiš?
Kaj pa gospod župnik, očka, stric in svak?
Samo orala pa ja ne šteje, ali? Ker tega se je pa kar nabralo, no… za eno malo mlekarno, bi rekla ?
Zezam se na polno, ker je cela tema zajebancija.
Torej, bodimo resni. Imela sem ŠTIRI. Tri partnerje in enega športnega za eno noč, ko sem bila samska.
Dovolj, premalo, preveč? Ha, puritanci?
Tvoja stvar. Imel sem tri. Dve preveč.
Preveč seveda ni dobro, ker je lahko to znak neželjenih lastnosti. A vseeno je pa dobro, da jih je bilo nekaj. Če govorimo o zrelih posameznikih in posameznicah, recimo 40+. Za moškega menim, da so to vsaj tri partnerice. Za žensko pa, da je imela nekje pet partnerjev. Ker so tako bili in bile izpostavljene različnim karakterjem, različni spolnosti, nenazadnje fetišem in to vse dela sedanjo zvezo toliko bolj sočno. Izkušnje so pomembne!
dbos, 13.08.2025 ob 17:44
Preveč seveda ni dobro, ker je lahko to znak neželjenih lastnosti. A vseeno je pa dobro, da jih je bilo nekaj. Če govorimo o zrelih posameznikih in posameznicah, recimo 40+. Za moškega menim, da so to vsaj tri partnerice. Za žensko pa, da je imela nekje pet partnerjev. Ker so tako bili in bile izpostavljene različnim karakterjem, različni spolnosti, nenazadnje fetišem in to vse dela sedanjo zvezo toliko bolj sočno. Izkušnje so pomembne!
kere budalastine….zdaj pa povej debil….ce ena fuka 1x s sto moskim ali 100x z enim?v cem je razlika…tako alu drugace je 100x fukala….da o tem da fuk zgolj 2% partnerskega odnosa …ampak debili tako kot pedrovsko leglo vse zreducirate na fuk…butci
Julij Cezar, 13.08.2025 ob 18:18
kere budalastine….zdaj pa povej debil….ce ena fuka 1x s sto moskim ali 100x z enim?v cem je razlika…tako alu drugace je 100x fukala….da o tem da fuk zgolj 2% partnerskega odnosa …ampak debili tako kot pedrovsko leglo vse zreducirate na fuk…butci
A lej ga, se je že oglasil en, ki še ni namočil. Če ne razumeš razlike, potem je to jasno kot beli dan.
Seveda je razlika. Hallo. Šele po slabem seksu ceniš dobr seks. 100slabih. Ni enakovrednu enmu vrhunskemu. Take kemije ne dobis povsod. Zato pa fukat vsepovprek je zguba energije. Brezvezna tombola. Bolš bit bolj preudarn in manj tipat -tipat omejeno in z občutkom, da se teh nekaj fukov splača. Kvakiliteta je vedno nad kvantiteto, vsaj v mojem lajfu. Če te en butne 100x v enakem al podobnem položaju, z enako al podobno vzdržljivostjo, enakim al podobnim filingom. Je tist 1 čutn strastn fuk lh 100000000000x nad tem zajčjim kavsom, ki ni vredn, da daš noge narazn.
Forum je zaprt za komentiranje.