Koliko med vami
Če te prav razumem, bi ti naredil otroka na željo zavoda.
In potem praviš, da so ljudje, ki imajo otroke, neodgovorni. No zdaj te razumem. Sodiš po sebi.
Če te prav razumem, bi ti naredil otroka na željo zavoda.
In potem praviš, da so ljudje, ki imajo otroke, neodgovorni. No zdaj te razumem. Sodiš po sebi.[/quote]
To je EDEN od razlogov 120 tisoč + ampak pustmo to, ti itak probavaš podjebavat, zato nima smisla, produciraj legijo malik Markotov, s tem boš rešil Svet lol
Točno tako. Se popolnoma strinjam.
Iz tvojih izkušenj imajo popolnoma prav, ker se v njih najdeš.
Saj to je vse, kar sem želel napisati. In lepo, da si mi potrdil.[/quote]
Tebi pa niti malo ne potrjujem. O tebi si mislim, da iz svojih egoističnih nagibov štancaš otroke in se delaš čudovite starša, v resnici pa preko otrok zdraviš svoje egoistične potrebe in travme.
Če pogledaš kje imajo največ otrok?
Tam, kjer je izobrazba, standard najnižji. Zakaj jih imajo? Da so delovna moč, da so vojaki, da so novi verniki, da skrbijo za starše na stara leta.
Ne pa iz ljubezni.[/quote]
Največ otrok imajo tam kjer so najmanj izobraženi in najmanj materialno preskrbljeni, ker si nimajo kaj druga za začet kot da štancajo otroke, polovica od teh jih za kontracepcijo še slišala ni 🙂
Zato pa takim ne smemo pustit da kot emigranti prilezejo v Evropo, je dovolj da imamo Albance, in Rome pa zdaj še Kosovčane…… ne rabimo še Sircev, Tunizijcev, Libijcev, ipd….[/quote]
Kaj so bili Germani in kaj so bili Slovani proti Frankom in Rimljanom?
*
Neploden in nesposoben.
Sam si si ze odgovoril, zakaj Robi zagovarja kar pac zagovarja. No, se partnerka mu je prisla pomagat. 🙂
Zaradi mene naj ima nezaposleni par tudi pet otrok, da od drzave dobi kar se da vec, ce le ta to stimulira z €. Njihova stvar. In bog jim pozegnaj. 🙂
Ostali imamo kvecjemu pravico vplivati na spremembo zakonodaje, ce nam kaj ni vsec.
Mi je pa zanimivo samoprepricevanje taksnih starsev. In prepricanost v svojo zrelost, odgovornost in ze kar altruizem, lol. Celo tako dalec se gre, da se nepristasem “imej otroke ne glede na okoliscine” ocita egoizem in nerazresene travme iz preteklosti. Aja, pa nesposobnost in nezmoznost, ce se odlocimo ne nadaljevati svoje “vrste”. Huda! Na kaj so eni ponosni. 🙂
Morda jim ne bi skodilo malo samorefleksije. Utegnejo uvideti, da jim zivljenje ze dolgo govori, da niso all that. Da ti je glavni, ce ze ne kar edini claim to fame, da imas par otrok, hmmm…
Ne bi nic rekel, pa se ravno taksni potem radi imajo za nekaj vec.
Tudi če gre, ali ne gre za očitke, pa enako tudi za tvoj ego_pogon +-. Tukaj jaz ne vidim nobenega problema.
Narava sama te je postavila v kot nesposobnega za nadaljnji prenos tvojih genov in tvoje vrste.
Ti si za človeštvo suha veja in si takoj nadomestljiv in nisi noben biser.[/quote]
Haha. Precitaj zgoraj. 🙂
Jaz sem strinjam, ženska se mora moškemu podrediti.
Moški dominira, ženska manipulira. Pravi moški se bo pravi ženski pustil manipulirati, prava ženska se bo pravemu moškemu pustila dominirati.
Zares samozadostna in močna ženska nikoli nebo zares srečna, ker nebo nikoli našla pravega moškega. Samozavestni moški ne išče “karierne” ženske. Večkrat slišimo, da se moški bojimo samozavestnih žensk. To ni res, ne bojimo se jih, samo seksualno nas ne privlačijo.
Tudi največja feministka se bo podredila pravemu moškemu in se mu bo pustila voditi.
Kar pa prosim lepo drage dame ne pomeni, da želimo neko šibko puhoglavo žensko, ki bo samo kimala. Ženska, ki jo izberemo bo potencialno vzgajala tudi naše hčerke! Enako ženske pazite kakšni moški vam bodo vzgajali sinove, da ne boste dobile pomehkuženih metroseksualcev.
Dvojni standardi še kako obstajajo in to z razlogom. Smo enakopravni, ampak nikoli in nikdar ne moremo biti enaki!
Ma kaj ti komu predpisuješ in kakšen Balkan neki? Pa ti si isti kot ona, ki se primerja z opico, ko pravi, da bi tudi opica lahko poskrbela za njene otroke in jim ne bi nič manjkalo…. Kje vam/ti je logika?
Pisal sem o dojemanju otroka, kako otrok dojema očeta in kako mamo in da njemu to NI enako (ne pa o Balkancih, Švedih in njihovih kulturnih razlikah….)! Ni enako zato, ker ima otrok (in vsak od nas) zavedanje različnost spolov vgravirano v gene. Podobno kot sam od sebe ve, da rjovenje medveda pomeni nevarnost in se ga bo ustrašil, ptičjega petja bo pa vesel.
Tudi moški, ki se pogovarja z dojenčkom tisto buci,buci bo nezavedno izgovoril z višjim tonom, da bo posnemal ženski(mamin) glas. In to zavedanje različnosti gre od rojstva dalje. Otrok drugače dojema žensko in drugače moškega posledično je prav, da so tudi vloge pri vzgoji različne in jih nima smisla zamenjevat, ker s tem otroku nič ne koristimo.
Res pa je, da se danes ljudi prepričuje kako smo vsi enaki, enakopravni, ni razlik…., da je lahko ata mama in mama ata, da je to vseeno…bla,bla,bla čeprav skoraj nobena ne mara pomehkuženega deca in moški ravno ne marajo možač.
Seveda so za to “enakost” konkretni razlogi po volji kapitala, ki rabi čustveno nezrele ljudi, ki so posledica “obrnjene vzgoje”, da zapravljajo svoj zaslužek, da se tolažijo s tem.
Eh, pa kaj se trudim…. itak so vas meda po metodah opice gor spravili… Dobro je to, da se tega ne zavedate…. :/
Ma kaj ti komu predpisuješ in kakšen Balkan neki? Pa ti si isti kot ona, ki se primerja z opico, ko pravi, da bi tudi opica lahko poskrbela za njene otroke in jim ne bi nič manjkalo…. Kje vam/ti je logika?
Pisal sem o dojemanju otroka, kako otrok dojema očeta in kako mamo in da njemu to NI enako (ne pa o Balkancih, Švedih in njihovih kulturnih razlikah….)! Ni enako zato, ker ima otrok (in vsak od nas) zavedanje različnost spolov vgravirano v gene. Podobno kot sam od sebe ve, da rjovenje medveda pomeni nevarnost in se ga bo ustrašil, ptičjega petja bo pa vesel.
Tudi moški, ki se pogovarja z dojenčkom tisto buci,buci bo nezavedno izgovoril z višjim tonom, da bo posnemal ženski(mamin) glas. In to zavedanje različnosti gre od rojstva dalje. Otrok drugače dojema žensko in drugače moškega posledično je prav, da so tudi vloge pri vzgoji različne in jih nima smisla zamenjevat, ker s tem otroku nič ne koristimo.
Res pa je, da se danes ljudi prepričuje kako smo vsi enaki, enakopravni, ni razlik…., da je lahko ata mama in mama ata, da je to vseeno…bla,bla,bla čeprav skoraj nobena ne mara pomehkuženega deca in moški ravno ne marajo možač.
Seveda so za to “enakost” konkretni razlogi po volji kapitala, ki rabi čustveno nezrele ljudi, ki so posledica “obrnjene vzgoje”, da zapravljajo svoj zaslužek, da se tolažijo s tem.
Eh, pa kaj se trudim…. itak so vas meda po metodah opice gor spravili… Dobro je to, da se tega ne zavedate…. :/[/quote]
Jest se ti čudin, da se sploh še lahko premikaš, ko si tako okostenel….
(ne, nisem še pozabila tvojega zagovarjanja vzgoje z batinami)..in tole
je pač temu primerno….
Ironija je, da niso bili reveži dokler jih ni zahod naredil revne v katerega sedaj rinejo in delajo “probleme”.[/quote]
Rešitev ni v omejevanju priseljevanja, niti v omejevanju rojstva otrok, rešitev je, da se omogoči njihov razvoj v domači državi/regiji in se bo posledično stanje št. rojstev normaliziralo oz ne bo tako visoko kot je sedaj.
Težava je, da NAM kao razvitim to ni v interesu, da se še oni razvijejo, ker potem ne bo več zastonjske delovne sile, poceni surovin…itd
Kakorkoli, stvari se bodo uredile same od sebe, če jim ne pomagamo pri razvoju nas bodo pa preplavili s številčnostjo… v vsakem primeru je tako izkoriščevalsko stanje (dolgoročno) obsojeno na propad.
Eh, pa kaj se trudim…. itak so vas meda po metodah opice gor spravili… Dobro je to, da se tega ne zavedate…. :/[/quote]
Jest se ti čudin, da se sploh še lahko premikaš, ko si tako okostenel….
(ne, nisem še pozabila tvojega zagovarjanja vzgoje z batinami)..in tole
je pač temu primerno….[/quote]
Tega (vzgoje z batinami) jaz nisem zagovarjal (spet težave pri razumevanju?), sem pa zagovarjal, da je v določenih primerih bolje, da jih mali faše (če lepo ne dojame kaj mu želiš povedat) kot pa, da sam škodi sebi ali drugim.
Ironija je, da niso bili reveži dokler jih ni zahod naredil revne v katerega sedaj rinejo in delajo “probleme”.[/quote]
Rešitev ni v omejevanju priseljevanja, niti v omejevanju rojstva otrok, rešitev je, da se omogoči njihov razvoj v domači državi/regiji in se bo posledično stanje št. rojstev normaliziralo oz ne bo tako visoko kot je sedaj.
Težava je, da NAM kao razvitim to ni v interesu, da se še oni razvijejo, ker potem ne bo več zastonjske delovne sile, poceni surovin…itd
Kakorkoli, stvari se bodo uredile same od sebe, če jim ne pomagamo pri razvoju nas bodo pa preplavili s številčnostjo… v vsakem primeru je tako izkoriščevalsko stanje (dolgoročno) obsojeno na propad.[/quote]
Točno to, kar radi tukaj lastniki kapitala zapakirajo v ovitke demokracije, hkrati pa izkoriščajo ljudi v 3. svetu. In več ko bodo otrok imeli, za nižjo ceno bodo pripravljeni delati, da preživijo – kar pomeni v korporativnem jeziku ekonomije večji dobiček (na račun novodobnih sužnjev). Cilj jim je držati je v tehnološki zaostalosti, ker tam onesnažujejo in uničujejo naravo, pa da imajo več otrok.
…je napisala ženska 🙂
Kdor koli bo tu kaj napisal, ne more odgovorit objektivno – to se razume.
Tudi kar bom jaz napisal, lahko vzamete z rezervo.
Včasih je na Kranjskem veljala navada, da so bili moški taglavni v bajti, ampak…zdi se mi, da je vsak moški mal copata, samo noben tega ne bo priznal. Torej, so ženske tolk dobro znale z moškimi, da so le-ti mislili, da so taglavni.
Kako je danes, pa nimam pojma, ker se moški brijejo po celem telesu, ženske švrkajo z bičem, itd.
Forum je zaprt za komentiranje.