Koliko ljudi vas ne mara
Definitivno me večina ljudi ne mara. Zakaj? Ker ne prenesem laganja, hinavščine, zahrbtnosti,…. in tega tudi ne ponujam. Ljudi dokaj dobro precenim, če pa me slučajno malce zavede, pa ko vidim kako so stvari, naredim kkonec. Lahko sem tolerantna, spregledam marsikaj, vendar delujem po načelu – bolje prva zamera, kot pa laži, obljube, izmikanja. Resnica včasih boli, vendar ne tako, kot laž. Seveda, je to moje osebno mišlenje, obkrožajo pa me lahko tudi samo taki ljudje, da špilajo zadeve med nami. In z enimi špilajo že tesno iz osnovnošolskih dni, eni so v mojem življenju pač kratek čas ali pa sploh ne stopijo vanj.
V bistvu se s tem ne ubadam. Povedal še mi ni nihče tak odkrito??!! Jaz sem že komu siknila, da mi ni všeč(sem odkrita, včasih preveč), pa se začuda danes lepo gledama. Sicer je pa tako, da če začutim, da grem komu v nos zaradi česarkoli pač, mi to daje pozitivno energijo, kdo ve zakaj.
Če vem ali pa ne vem, me ne boli. Dovol imam ljudi okoli sebe, ki jih imam rada in oni mene (vsaj tako fejst izgleda).
Se sploh ne obremenjujem s tem, kdo me mara, kdo ne..Itak nisem človek, ki bi želel imeti veliko družbe..
Na živce mi gredo radovedni ljudje, ki jih zanima vse mogoče, čeprav se poznamo v bistvu smao na zdravo…jaz nisem tip, ki bi drugim z veseljem razlagal o sebi, ekr tudi mene ne zanima lajf mojih znancev.
Forum je zaprt za komentiranje.