Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko imate obseg stegna

Koliko imate obseg stegna

kokršpanjel haha, dajte no saj so še psi, ki imajo pokončna ušesa kot npr. doberman:)

Bibita, res? Nič nisi nevarna, nič ne grizeš in cotaš, tudi če te moški razdraži ne? :)) Škoda. 🙁

Princess ni nevarna, ker mora ves čas paziti, da ji moški make-upa ne zapaca. 😀

Antilopa, kaj pa ti? Ti si pa pridna kot jaz, vegetarijanka, ki v miru travco muli tam v savani, kjer levi poležavajo? 😀

Osebna demonstracija? Nimam občutka, ne morem si viziualizirati, daj nekaj za predstavo? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem vegetarijanka, čeprav se trudim zmanjšati količino mesa v prehrani. Kaj, ko bi odprl nekaj na temo vegetarijanstva.

Košarica C pa je malo več, kot je običajno pri ženskah, je ravno prav za prijet :), ni pa preveliko.

@matjazko, ti si pa tako kot trot, rad skačeš iz cveta na cvet 🙂

Pa kako ti nimaš občutka in predstave? Kaj svojo nikoli ne potipaš tam gori?

Super predlog Antilopa, če bi odprli temo o vegeterijanstvu. Jst sem vegeterijanka že skoraj 8 let, sicer sem in tja jem kakšno morsko hrano. Vem da je tudi Robi veggie tukaj. Bi bilo koristno, da bi videla kaj drugi vegeterijanci kuhajo.

Zgleda, da so tu sami vegetarijanci….svašta. Moj kuharski moto: živelo meso & holesterol :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Matjažko, Robi ali Princess28, torej odprite temo o vegetarijanstvu. Jaz premalo vem o tem, da bi začela z debato.

Bibita, Matjažko bi mi, če bi bil moj fant, hitro strl srce. Res, kar hiti od ene do druge. Zato imaš prav, ko praviš, da je treba biti previden glede na pretekle izkušnje :)). Jaz se držim tega pravila.

Ti pa se slabo spoznaš na trote, oni sploh ne zapuščajo panja. 😀

Jaz samo v temi tipam. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dajte no bodite resni in odgovarjajte na vprašanje

Bolje, da narediš anonimno anketo, če te zanimajo centimetri.

Ok, se opravičujem, da sem dala malenkost “tricky” informacijo, moja stegna merijo približno 95 cm; izmerjen obseg se seveda nanaša na obe stegni skupaj 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ok, se opravičujem, da sem dala malenkost “tricky” informacijo, moja stegna merijo približno 95 cm; izmerjen obseg se seveda nanaša na obe stegni skupaj :)[/quote]
To je idealno..Moja pa par centi več..:)

Ok, se opravičujem, da sem dala malenkost “tricky” informacijo, moja stegna merijo približno 95 cm; izmerjen obseg se seveda nanaša na obe stegni skupaj :)[/quote]Uf jaz sem pa mislij, da vsako posebej….. in si predstavljal kako izgleda potem, ko se ta mašina ogreje…..

Ni mu lahko, kdor si upa 😉

No, sedaj gre vse na pol, tut ni švoh 😀

Ok, se opravičujem, da sem dala malenkost “tricky” informacijo, moja stegna merijo približno 95 cm; izmerjen obseg se seveda nanaša na obe stegni skupaj :)[/quote]
To je idealno..Moja pa par centi več..:)[/quote]

Ne vem, kaj je idealno, vem pa da sem z njimi skoraj zadovoljna 😉

Zanimivo, da ni nikomur tenknilo v glavi, da še imam obe nogi in…. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close