Koliko imate obseg stegna
Kaj pa v inčih ali colah ? :)[/quote]
Si že kdaj objemal drevesno deblo in nisi skupaj prišel s prsti na drugi strani? Toliko za predstavo… ;)))[/quote]
Matjažko, ravnokar jem palačinke z nutelo, da bodo moja stegna še bolj debela :)).
Zdaj si pa čisto vsem dal vedeti, da me imaš rad. Princesko pa lahko namažeš s kremo, saj je danes tudi mene nekdo drug ;).
Si že kdaj objemal drevesno deblo in nisi skupaj prišel s prsti na drugi strani? Toliko za predstavo… ;)))[/quote]
Matjažko, ravnokar jem palačinke z nutelo, da bodo moja stegna še bolj debela :)).
Zdaj si pa čisto vsem dal vedeti, da me imaš rad. Princesko pa lahko namažeš s kremo, saj je danes tudi mene nekdo drug ;).[/quote]
Njen fant ima menda posebno anravno kremico, ki je koži neverjetno prijazna. Vprašaj jo, se bo mogoče še pri tebi kaj oglasil, zraven nutle še kak priboljšek. :)))
Glavno, kdo izvablja melodije iz tebe, kdo te drži v rokah in kdo brenka po strunah. Če je to glasbeni virtuoz, ti je lahko v čast, čeprav si 2. violina. :D[/quote]
Matjazko, tole te bo malo presenetilo, ampak mislim, da si v nekaterih postih že malo preteral. Pa smeškota ne bom dodala, ker sem že rahlo jezna nate. Tako kot sem ti že enkrat prej napisala – če ima tvoja punca res lastnosti, ki si jih navedel, potem vso pozornost nameni njej, ker jo je zaslužila :).
Glavno, kdo izvablja melodije iz tebe, kdo te drži v rokah in kdo brenka po strunah. Če je to glasbeni virtuoz, ti je lahko v čast, čeprav si 2. violina. :D[/quote]
Matjazko, tole te bo malo presenetilo, ampak mislim, da si v nekaterih postih že malo preteral. Pa smeškota ne bom dodala, ker sem že rahlo jezna nate. Tako kot sem ti že enkrat prej napisala – če ima tvoja punca res lastnosti, ki si jih navedel, potem vso pozornost nameni njej, ker jo je zaslužila :).[/quote]Heh in vendar ga ne štekaš…
Se opravičujem, saj vem, da me bo dotični ubil, če bo to prebral… pravzaprav nima smisla, danes me je ubilo sonce…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz sem ga opozorila zato, ker po eni strani omenja svojo punco, po drugi strani pa gre v skrajnosti pri drugih ženskah. Spominja me ne enega mojega sodelavca. Na vsake toliko omeni svojo punco, v vmesnem obdobju pa ni da ni – šarmira vse, kar nosi krilo, one pa “cepajo” in se grdo gledajo med sabo. Za hrbtom pa verjetno misli, da so trapaste, ker so se ujele v mrežo.
Čeprav je to virtuala, še ne pomeni, da lahko Matjažko napiše karkoli in tisto zgoraj z nutelo je bila kaplja čez rob.
Kako jaz naj vem preko foruma, kaj nosite. A krila, praviš? V teh pasjih dnevih je še to preveč, verjento sedi kakšna tudi povsem brez in vsa preznojena veselo škloca po tipkovnici?:)
Antilopa, sedaj nič drugega ne zaleže kot vzgojna kazen. Šeškaš? Kako ti kazuješ poredne moške? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.