Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko imate obseg stegna

Koliko imate obseg stegna

Koliko imate obseg stegna?

A ti imaš fetiš na stegna? Tukaj si že spraševal, pa na starševskem … Kaj boš s temi podatki? jaz imam 49 na najširšem delu beder.

Te moja tudi zanimajo? :-))))

Slab meter 🙂 ) )

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Še slabši približek :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ali si to mislila za moja? Toliko pa že ne bo. 🙂

Ali si to mislila za moja? Toliko pa že ne bo. :-)[/quote]

Ne, le za svoja, nisi mi še dal prilike, da bi ti jih izmerila 🙂 ) )

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ali si to mislila za moja? Toliko pa že ne bo. :-)[/quote]

Ne, le za svoja, nisi mi še dal prilike, da bi ti jih izmerila 🙂 ) )[/quote]

Potem pa kar meter pripravi. :-))

Obseg mojega stegna? Ne bom o centimetrih, ampak opisno – ženske praviloma menijo, da so predebela, moški pa, da so ravno pravšnja :))).

Kaj pa v inčih ali colah ? 🙂

Kaj pa v inčih ali colah ? :)[/quote]

Si že kdaj objemal drevesno deblo in nisi skupaj prišel s prsti na drugi strani? Toliko za predstavo… ;)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A bodo kmalu koline:)?

Za drevesa objemat bi ga morali pa že res precej imet pod kapo. No ja pa saj si ti menda Štajerc. Kako že pravijo? Da ga je pri vas 0,3 že v luftu :-))))

Kaj pa v inčih ali colah ? :)[/quote]

Si že kdaj objemal drevesno deblo in nisi skupaj prišel s prsti na drugi strani? Toliko za predstavo… ;)))[/quote]

Matjažko, ravnokar jem palačinke z nutelo, da bodo moja stegna še bolj debela :)).
Zdaj si pa čisto vsem dal vedeti, da me imaš rad. Princesko pa lahko namažeš s kremo, saj je danes tudi mene nekdo drug ;).

Si že kdaj objemal drevesno deblo in nisi skupaj prišel s prsti na drugi strani? Toliko za predstavo… ;)))[/quote]

Matjažko, ravnokar jem palačinke z nutelo, da bodo moja stegna še bolj debela :)).
Zdaj si pa čisto vsem dal vedeti, da me imaš rad. Princesko pa lahko namažeš s kremo, saj je danes tudi mene nekdo drug ;).[/quote]

Njen fant ima menda posebno anravno kremico, ki je koži neverjetno prijazna. Vprašaj jo, se bo mogoče še pri tebi kaj oglasil, zraven nutle še kak priboljšek. :)))

Matjazko, saj si se do sedaj že naučil, da ne maram biti “druga violina”. 🙂

Kakšno vprašanje….

Sedaj pa čakam še temo kjer bo katera vprašala koliko cm/inch… imajo moški med stegni in če se lahko namaže z nutelo kot antilopina palačinka…. 😉 :)))

Glavno, kdo izvablja melodije iz tebe, kdo te drži v rokah in kdo brenka po strunah. Če je to glasbeni virtuoz, ti je lahko v čast, čeprav si 2. violina. 😀

Sem rpav razume, z nutello bi si ga namazal,m potem pa Antilopo povabil na kavo? 😀

Sem rpav razume, z nutello bi si ga namazal,m potem pa Antilopo povabil na kavo? :D[/quote]Nisi bimbo!!!

Ona bi že imela kavo kuhano in pripravljeno nutelo…..
Ti samo uljetiš….

Glavno, kdo izvablja melodije iz tebe, kdo te drži v rokah in kdo brenka po strunah. Če je to glasbeni virtuoz, ti je lahko v čast, čeprav si 2. violina. :D[/quote]

Matjazko, tole te bo malo presenetilo, ampak mislim, da si v nekaterih postih že malo preteral. Pa smeškota ne bom dodala, ker sem že rahlo jezna nate. Tako kot sem ti že enkrat prej napisala – če ima tvoja punca res lastnosti, ki si jih navedel, potem vso pozornost nameni njej, ker jo je zaslužila :).

Glavno, kdo izvablja melodije iz tebe, kdo te drži v rokah in kdo brenka po strunah. Če je to glasbeni virtuoz, ti je lahko v čast, čeprav si 2. violina. :D[/quote]

Matjazko, tole te bo malo presenetilo, ampak mislim, da si v nekaterih postih že malo preteral. Pa smeškota ne bom dodala, ker sem že rahlo jezna nate. Tako kot sem ti že enkrat prej napisala – če ima tvoja punca res lastnosti, ki si jih navedel, potem vso pozornost nameni njej, ker jo je zaslužila :).[/quote]Heh in vendar ga ne štekaš…
Se opravičujem, saj vem, da me bo dotični ubil, če bo to prebral… pravzaprav nima smisla, danes me je ubilo sonce…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz sem ga opozorila zato, ker po eni strani omenja svojo punco, po drugi strani pa gre v skrajnosti pri drugih ženskah. Spominja me ne enega mojega sodelavca. Na vsake toliko omeni svojo punco, v vmesnem obdobju pa ni da ni – šarmira vse, kar nosi krilo, one pa “cepajo” in se grdo gledajo med sabo. Za hrbtom pa verjetno misli, da so trapaste, ker so se ujele v mrežo.

Čeprav je to virtuala, še ne pomeni, da lahko Matjažko napiše karkoli in tisto zgoraj z nutelo je bila kaplja čez rob.

Ah daj pa tako ima rad nutelo…..
Samo malo je včasih nespreten in se popaca, ne moreš tega zamerit, no…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako jaz naj vem preko foruma, kaj nosite. A krila, praviš? V teh pasjih dnevih je še to preveč, verjento sedi kakšna tudi povsem brez in vsa preznojena veselo škloca po tipkovnici?:)

Antilopa, sedaj nič drugega ne zaleže kot vzgojna kazen. Šeškaš? Kako ti kazuješ poredne moške? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close