Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kolesarska potepanja – iščem sokolesarja/ko

kolesarska potepanja – iščem sokolesarja/ko

lepo! gotovo maš kaj slik. saj sem tud že doti vozu, sam se mi ne da naštevat.tak tempo k maš ti itak je najlepši.

ok, velja.bova šla kje tu bliz,napr.ko greš na katarino, sam v gozdu zaviješ desno,pa prideš na take ceste,da se skoraj prekucneš ,,na gobec,, : ) lahk kamorkoli.mam cajt sredo popoldan,mogoče čt, in pt popoldan, kaj misliš.napiš mail ali sporočilo.mineralno vodo sem pil kar tako (se bi dalo tudi skopati, k jo je bilo tolk) 1x v življenju, k sem bil v gruziji,tam je tako jezero riza, sicer dosti turistično poleti,samo ko pelješ naprej, pokrajina čist je podobna slovenski, pa še nobenga folka.
lp!

Greš zraven na turo čez stari Ljubelj, pa dol do Borovelj in ob Dravi pa do Miklauzhofa in skozi Železno Kapljo čez Jezerski vrh nazaj.Ali pa do koče na Obirju?

za kdaj to misliš? nasl.teden grem na morje s kolesom.edino jutr ali pa v čtrtek.

Imam vodnik in karto. Ture pa so različnih težavnostnih kategorij. Mora pa bit zelo lepo. Moji kovčki so polni literature. V soboto sem si kupila Karnten Nockberge karte od Špitala do Feldkirchna.

Lp Alenka

kokosi, ananasi -:))))
lepo kolesarite! -:)))
LP

a je tle kira oz kdo iz Velenja oz. okolice za kako skupno turco?

Čez teden sem jaz s časom bolj slabo, ker moram dodatno služit, da si lahko kaj kupim in kam grem. V četrtek je pa napovedano slabo vreme. Mogoče pa mi uspe.V akciji sem v nedeljah, če mi uspe pa še v sobotah. Letos je žal pač tako. delam na tem, da bo boljše. Če se mi oglasiš sredi tedna, bom že vedela kam nameravam in če ti bo tura všeč, se mi lahko pridružiš.

Lp

Si ti Gardsko že prekolesaril? V mojem vodniku so tudi super ture v okolici.
Poznaš kaj?

če sprašuješ mene, nisem še. bi znalo biti zanimivo, pa še dosti blizu je. za tja bi lahko štartali kar od tu. tam je bil en znanec, Tomi, pa se mu je zlomilo zadnje pesto, k je skakal z metrskih skal: ))))
saj jaz tud moram služit, samo na srečo mam zdaj bolj na izi, 1 dan, 1 dan frej.

Jaz bi z veseljem šla tudi na Gardsko. Imam tudi Bodensko, Nežidersko, Blatno in Koroška jezera. Povsod je lepo in zanimivo.

Za GORIČAN ALENKA :

s kakšnim kolesom pa ti delaš svoje ture ?
morda bi se ti tudi jaz pridružil;

lp Rok

O Rok, ti bi se mi pridružil? Kakšne ture te pa zanimajo?
Po mestu gonim starega rogovega gorca, katerega mi je enkrat v Trnovskem gozdu razneslo in sem se kar po praznem peljala dol po stari avstroogrski cesti cesti v Most na Soči.Potem je ropotal kot tank, ampak je zdržal.
Za na ture pa gonim GARYJA FISHERJA, ki mi odlično služi.

Lp Alenka

Ok, Tudi GF je OK,
kaj pa za kakšna daljša kolesarska potepanja si ?
Jaz imam že dolgo v načrtu vzhodno Turčijo,
do Istanbula z letalom, nato do Ankare z busom, pol pa proti vzhodu, kako
daleč je odvisno od časa, morda ogled Nemrut Daga, pa Van-a, pa čez Kačkar do Črnega morja, pa nazaj …

lp Rok

aja, pa koliko si stara, če ni skrivnost ?

A je že kdo po Grčiji potoval, kateri del je kolesarsko najbolj privlačen tako ali drugače?

Ja od Igoumenitse do Aten je kar lepa tura, pa potem po Kreti…samo zna bit svinjsko vroce….ce te se kaj zanima pa poslji mail…lp

;naravka; kva pa letos maš tud v planu kakšno kolesarjenje, jst bi si ti z veseljem pridružil.lp

Če se slučajno kakšna popotnica zanima za traso; LJ-MB, dravska kolesarska pot-Cortina-Heiligenblut (Grossglockner)-LJ, na mi piše. To je na grobo opisana trasa. Predvisen odhod čez cca 14-20 dni.

Jaz sem bicikliral tam. Kaj te zanima?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close