Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kolesarska potepanja – iščem sokolesarja/ko

kolesarska potepanja – iščem sokolesarja/ko

Mislim da se je klepec malo ustrašil. Alenka tebi pa predlagam kakšno gardsko jezero (monte baldo, pasubio, tremalzo, malo si poglej te ture na netu) ali pa Livigno (stelvio tura)

Kaj pa za kako spoznavno turco je kdo?
Jaz ne bi šla kar na potovanje, je fajn prej parkrat skupaj it, da se vidijo interesi.
Sicer ste tule gor sami asi, ampak se mogoče vseeno najde kdo za bolj nežne ture? Aja, pa gorca mora imet.

Evo prvi kandidat za spoznavno turco, se mi zdi super ideja. Tud sam mislim da se je pametn pred kaksno resno turo prej mal spoznat, drugače se lahko potem stvari hitr preveč zakomplicirajo….

Od kod pa si, klemen?
Da najdeva skupno turco 🙂

če kdo po škofjeloškem koncu kolesari in rabi koga za družbo sem vedno zainteresiran, za skupno turo, drugače pa razmišljam da bi naslednji teden z gorcem mal prot balkanu zavil, bomo vidl kakšen bo vreme…

Spet en tapametn!

Sem iz Gorenjske, tle je kar nekaj lepih turc, samo se mi pa ni problem tud kam zapeljat….star sem 30 let in imam ze nekaj daljsih tur za sabo….

Klemen, mi lahko prosim pišeš na mail pa se kaj dogovoriva?
Vabljeni tudi ostali.
Samo ne s turami po 80, 100km. 🙂

alenka:keri so to korte, na primorskem?sem iz lj.
tud mene zanimajo take turce, pa tud za par dni.
damči:a greš na hrvaško?

ja najprej na hrvaško, če se bo vreme držal pa samo še naprej.. me prav zanima do kje mi bo uspelo prit

Mi lahko posles svoj mail na zs lp

Ne,ne študiram. Čakam na penzijo in garam za balkansko plačo. Tudi v enem dnevu se daleč pride. Če mi pa kupiš dobro specialko, bom pa dlje. Ha,ha!

Literaturo okoli Gardskega in okolice že imam, pa tudi po Dolomitih….Kupujem si dobre vodnike v Avstriji in Nemčiji, tako, da se da dobro preštudirat ture.Zahodna Evropa ima polno zelo lepih kolesarskih in gorski tur in vodnikov.Najboljši pa so nemški.

A imaš morda kakšen mtb vodnik za Gardo? Itak so pa Nemci taglavni v ITA, kar se tiče kolesarskih vodnikov.

Aja, Alenka, imaš ZS.

raje to http://www.m5-ligfietsen.nl/uploads/Itemizer/popups/1311.1.jpg kot specialko
jaz tud nameravam na hrv, verjetno že sob, ned, za kakih 10 dni. nekako do šibenika, pa kak otok.lahko spijemo kak pir ko boš tam..

Spoznavne ture so nujne. Vsak ne zna ocenit svojih sposobnosti, ne znajo se prehranjevat in tudi na tekočino pozabijo. Posledice so pa lahko hude.Dokazovat se, je nesmisel.Prilagodit se tistemu, ki pozna sebe je lahko. S tistimi, ki se pa hočejo dokazovat pa lahko imaš probleme.Taki potem obnemorejo.Pri kolesarjenju ob celi Dravi sem imela zelo veliko srečo, da sem na poti na Toško čelo našla sokolesarko, ki sva se kar ujele in uspešno prekolesarile, čeprav sva si čisto različne.

definitivno so nemški vodniki najboljši v bike magazinu najdeš tudi pdf variante tur. dobre ture so tudi okoli Lago do Como in Iseo recimo

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

za dolomite lahko računaš name, pa bo še kakšen kolega/kolegica. septembra? nimam pa nobenih vodnikov, uporabljam samo zemljevid.vodniki so na terenu 🙂

Po Škofjeloškem imam še neprevoženih nekaj cest. Manjka mi iz Leskovce proti Blegošu,v Sopotnico, Iz Železnikov v Podlonk in Smolevo. Drugače pa še v Cerkno in Polče nad Cerknim in naprej peš na Porezen.

Po Gorenjski je odprt moj teren med Begunjami in Ratečami proti Karavankam. Sami biseri.

Korte so vasica na Koroškem. V Železni kaplji zaviješ levo proti sedlu Šajda. Pelješ se ob znameniti Korški soteski.Kristalno čista voda ti šumlja, pa srebrni izvir…Zelo lepo. Na vrhu pa je stara cerkvica. Z gostilničarjem ob poti sem že zmenjena, da mi bo pripravil porcijo testenin.Vsi pa govorijo lepo slovensko.Tam okoli imam še veliko tur.
Pred dvema tednoma sem bila pa v dolini Belske Kočne. Sama s potočkom in ptički. Napila sem se pa mineralne vode ob poti. Pravljica.

Klepec kaj si mislil s ZS?

Poznam ture, ja ta proti Kočni je res super, drugac je pa v tem koncu kar nekaj lepih tur….

Kokos, velja za Dolomite. Samo prej se morava dobit in izbrat turo skupaj, da bo za oba primerna. Imam lahke težke in zelo težke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close