Kokoši
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 15:58
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 15:50
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 15:43
Ah daj no, 21.12.2021 ob 15:29
Kokoši, da razčistimo…. Če bi bil dober šerlok bi opazil, da nismo vedno iste osebe, ampak okej pustimo ti to veselje, da nekaj veš…. Vprašanje je na mestu eno in edino….odgovora ni….. Zakaj ne? Dolgolaskica pred kratkim so se menili o pikniku z veseljem ti stopim o bok v živo in bomo videli kdo je zavisten. Kolikor te spremljam si otročja, nevedna in plehka znotraj kot navzven. Proti pravim gazelam lahko samo počepneš kot divja svinjo kadar se čuti ogroženo. Svojo virtualno moč drži dokler gre, v reali se ne bi dolgo smejala. S tabo se ne bom bockala si pod nivojem….. V živo pa bi bilo krasno videti tvoj povešen ksiht. Take blablajke ste hitro prizemljene.
“AH DAJ NO”,
Tole sem o tebi napisal v drugi temi:
………………………..
Veš kaj pa je najbolj smešno?
Ko so teli “AH DAJ NO” , ki je ravno prejle delala problem iz tega, da sem peder čisto odfuka v glavi in ti začne težiti še kot DEJ NO MIR, minuto zatem te napade še kot DEJ NEHI NO in kot OH NO JOJ.
Potem pa človeka napizdi, da so vse to različne osebe in da je nor če misli, da so ena in ista oseba.
……………………………………..
AH DAJ NO,
saj veš, da ko se v roku ene ure v isti temi pojavijo štirje identični vzdevki in se vsi spravlajo na enega človeka. DA BO VSAK, AMPAK RES VSAK pomislil, da se gre za isto osebo!!!
Saj razumeš to?
pust jo ignoreri jo
zenska je boga ignoreri jo ?
vids da ona ni zavistna ampk jo moti ker se vn mecem
???
sam ignore jo dj to j to
Ma ja. Sej se eno leto že bojujem z njo in ker ni dost brihtna jo vedno na koncu zatrem in pol se ji odfuka in zmerja in preklinja kot nora.
Nesmem preveč riniti vanjo, ker tako ven pade, da bi si lahko kaj naredila. Naprimer žile prerezala. ??
Sele zdej k je napisala peesda je mozno da je to orto
bolana zenska al pa
psihic tezki
ker men je en nazadne isto tko pisu ucer peesda si glupa pizda si zabita itd pa se to slisi kot mosko pisanje
al je res ta zenska tok bolna?
no nima veze
zakljucmo 🙂
Brezveze odpisovat vsem neregistriranim ?
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 16:05
Sele zdej k je napisala peesda je mozno da je to orto
bolana zenska al pa
psihic tezki
ker men je en nazadne isto tko pisu ucer peesda si glupa pizda si zabita itd pa se to slisi kot mosko pisanje
al je res ta zenska tok bolna?
no nima veze
zakljucmo 🙂
Brezveze odpisovat vsem neregistriranim ?
Tudi sam nisem registriran. Peesda sem glup kajne.
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 16:07
aves k ene pacientke
posilajo lupcka kao nakonc za cao
kao uno sarkasticno k u filmih k se dve picke kregata pa una kao lupcka
posle
kao cau cau bejbi
kere fore ma to k ena 15letna cefurska ufuranka
bruhh ?bljah
ugl konc debate zdj res?
Ne razumem. Piši lepše.
PREDSTAVITEV GLAVNIH DVEH PSIHOTOV TEGA FORUMA.
ISTA DVA, KI NAPADATA DARWINADARKOTA, KI NAPADATA MENE TUDI NAPADATA DOLOGOLASKICO. In še mnogo ostalih uporabnikov.
Torej debil in debilka, ki sem ju omenil. Ju bom opisal, da se boste lažje zaščitili pred njunimi bolnimi manipulacijami.
– debilka: zamerljiva obsedena oseba z mejno osebnostno motnjo, ki nima stalnega vzdevka in piše pod 1000 vzdevki. Njena značilnost je, da velikokrat uporabi besedo NO v vzdevku (naprimer “joj NO nehi). Je vulgarna in izredno neumna saj ti piše vedno iste stvari, potem pa se zgovarja, da ti to pišejo vedno druge osebe, ker te pač vsi sovražijo. (Ali kot je zgoraj napisala, da naj naštejem vsaj 5 oseb, ki me sprejemajo.) Se zelo trudi, da da drugim občutek, da so ničvredni, ker se pač sama počuti ničvredno in nesposobno. To je način, da se ona bolje počuti, saj je v resnici največja bednica, ker je noben tip ne povoha. In razlog zato je njen gnil značaj. Včasih piše kot moški, večinoma pa tako, da se ne da prepoznati spola. Vendar dopuščam samo 10% možnosti, da je moškega spola (kak incelovski drkač), ker sem 90% prepričan, da se gre za katastrofo od ženske.
– debil: iDESI (piše tudi pod vzdevki BTDT, matjazko(zdaj preimenovan v MATIASA), Excell), PAZI SE TEH VZDEVKOV. To je uporabnik, ki je načitan in polen modrosti iz knjig za samopomoč in Biblije), vendar njegovo pametovanje je večinoma ponavlanje prebranih fraz in le prazno pametovanje in filozofiranje brez globine. Saj, da bi imel globino bi mogel imeti tudi življenske izkušnje in bi potem znal te modrosti predstaviti tudi iz svojega zornega kota. A življenskih izkušen nima, ker cel dan preživi za ekranom računalnika in manipulira.
Je izredno SAMOVŠEČEN in hoče biti priljubljen in narediti vtis na druge. Dela se priljudnega in skromnega, da bi bil simpatičen. Vendar sem ga pogruntal kakšna pošast z narcisistično osebnostno motnjo je.
On vam bo pisal lepe besede pod svojimi glavnimi vzdevki in vas hkrati pod anonimnimi žalil. Če mu napišeš, da veš kdo je, ti drugi uporabniki foruma ne bojo vrjeli, saj so nasedli njegovi lažni podobi. Nihče ga ne mara, saj se jim zdi priliznjen a vseeno mislijo, da ni tako zavržen kot v resnici je.
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 16:13
PREDSTAVITEV GLAVNIH DVEH PSIHOTOV TEGA FORUMA.
ISTA DVA, KI NAPADATA DARWINADARKOTA, KI NAPADATA MENE TUDI NAPADATA DOLOGOLASKICO. In še mnogo ostalih uporabnikov.
Torej debil in debilka, ki sem ju omenil. Ju bom opisal, da se boste lažje zaščitili pred njunimi bolnimi manipulacijami.
– debilka: zamerljiva obsedena oseba z mejno osebnostno motnjo, ki nima stalnega vzdevka in piše pod 1000 vzdevki. Njena značilnost je, da velikokrat uporabi besedo NO v vzdevku (naprimer “joj NO nehi). Je vulgarna in izredno neumna saj ti piše vedno iste stvari, potem pa se zgovarja, da ti to pišejo vedno druge osebe, ker te pač vsi sovražijo. (Ali kot je zgoraj napisala, da naj naštejem vsaj 5 oseb, ki me sprejemajo.) Se zelo trudi, da da drugim občutek, da so ničvredni, ker se pač sama počuti ničvredno in nesposobno. To je način, da se ona bolje počuti, saj je v resnici največja bednica, ker je noben tip ne povoha. In razlog zato je njen gnil značaj. Včasih piše kot moški, večinoma pa tako, da se ne da prepoznati spola. Vendar dopuščam samo 10% možnosti, da je moškega spola (kak incelovski drkač), ker sem 90% prepričan, da se gre za katastrofo od ženske.
– debil: iDESI (piše tudi pod vzdevki BTDT, matjazko(zdaj preimenovan v MATIASA), Excell), PAZI SE TEH VZDEVKOV. To je uporabnik, ki je načitan in polen modrosti iz knjig za samopomoč in Biblije), vendar njegovo pametovanje je večinoma ponavlanje prebranih fraz in le prazno pametovanje in filozofiranje brez globine. Saj, da bi imel globino bi mogel imeti tudi življenske izkušnje in bi potem znal te modrosti predstaviti tudi iz svojega zornega kota. A življenskih izkušen nima, ker cel dan preživi za ekranom računalnika in manipulira.
Je izredno SAMOVŠEČEN in hoče biti priljubljen in narediti vtis na druge. Dela se priljudnega in skromnega, da bi bil simpatičen. Vendar sem ga pogruntal kakšna pošast z narcisistično osebnostno motnjo je.
On vam bo pisal lepe besede pod svojimi glavnimi vzdevki in vas hkrati pod anonimnimi žalil. Če mu napišeš, da veš kdo je, ti drugi uporabniki foruma ne bojo vrjeli, saj so nasedli njegovi lažni podobi. Nihče ga ne mara, saj se jim zdi priliznjen a vseeno mislijo, da ni tako zavržen kot v resnici je.
Joj kaj tebi delajo te pederski geni, no. Groza.
Edino preostalo upanje je conversion therapy. Vrjemi v boga. Lahko ti pomaga.
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 16:12
Ti se pa odloc
kdo si peesda
zbogom
DOLGOLASKICA,
To ona piše pod mojim vzdevkom. Da krade vzdevke je njena praksa.
Nekateri bojo prijazni do tebe, ona jim bo ukradla vzdevke in te zmerjala pod njimi. Povzroča prepire.
Če ti ne bi bila registrirana, bi ti kradla vzdevek in se pod njim ponujala moškim.
To je ena zelo bedna, patetična in zabita ženska. Edino slovensko
slovnico obvlada, da z njo lahko prekrije svojo vulgarnost.
CrazY FroG ?, 21.12.2021 ob 17:34
Oh Kokoši, teb pa tud en dan ne dajo miru ha..
CrazY FroG,
Ja mi ne dajo. Ampak jih ne bom ignoriru. Naj vejo, da bom nakoncu jaz ta, ki jim bom vse živce požrl. ?
Včeri sem tole psihopatko spet tako stiril, da je preklinjala čez meme kot pijan dec. ?
In veš kaj jo boli? Ker velikokrat zadanem resnico kako bedna in patetična je in tega ne prenese in popizdi. Saj si vidla zgoraj kako samovšečno se opisuje kot visoko, športno lepotico.
Drgač pa ta dva, ki me napadata sta ista dva, ki vsak dan težita DARWINUDARKOTU in še komu. Sem primerjal zapise in to ugotovil.
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 17:55
CrazY FroG,
Ja mi ne dajo. Ampak jih ne bom ignoriru. Naj vejo, da bom nakoncu jaz ta, ki jim bom vse živce požrl. ?
Včeri sem tole psihopatko spet tako stiril, da je preklinjala čez meme kot pijan dec. ?
In veš kaj jo boli? Ker velikokrat zadanem resnico kako bedna in patetična je in tega ne prenese in popizdi. Saj si vidla zgoraj kako samovšečno se opisuje kot visoko, športno lepotico.
Drgač pa ta dva, ki me napadata sta ista dva, ki vsak dan težita DARWINUDARKOTU in še komu. Sem primerjal zapise in to ugotovil.
Mja mal je res že čudno vse skup. Odkar se pojavljaš na dnevnj bazi “pregon”.. dobr, če se ti lun nazaj hecat, men se neb!? Drugč si ok? Za praznike kaj planu? Mi bomo kr doma na toplem v ožjem krogu.. pridni in zgledni ?
Kokoši???????, 21.12.2021 ob 21:53
Zjebal vas bom vse, a razumete??? Vse!!! Na koncu boste vsi postali pedri ali pa vsaj biseksualni – to mi je še ljubše!
Zjebal bom tisto prasico obsedeno z mano, pa idesija, excella, btdtja in vse!!! Vse vas bom zjebal pičke prifuknjene!!! Da boste vedel gdo koga jebe!!!
namest piknika masovna monovska orgija? mavro bo pa pa poslikal. pol pa bo.
djmo bit realni. kokoši ti si totaln bottom.
Nehaj mi krasti vzdevek! Ti zgoraj!!
Tako vas bom pojebal, da boste v mukah prosili, da vas še enkrat!!!! Tako vas bom pojebal, da boste ob pogledu na partnerja mislili samo še name!!!! A vam je jasno?!!
Sploh pa tebe, prasica kradljiva!!! Kmalu me boš prosil, če mi lahko kurac ukradeš, da nasedeš nanj!!! Mogoče boš potem končno enkrat zadoščen!!!
Kokoši ???????, 22.12.2021 ob 00:03
Nehaj mi krasti vzdevek! Ti zgoraj!!
Tako vas bom pojebal, da boste v mukah prosili, da vas še enkrat!!!! Tako vas bom pojebal, da boste ob pogledu na partnerja mislili samo še name!!!! A vam je jasno?!!
Sploh pa tebe, prasica kradljiva!!! Kmalu me boš prosil, če mi lahko kurac ukradeš, da nasedeš nanj!!! Mogoče boš potem končno enkrat zadoščen!!!
Ti pa si neuravnovešena. To ni običajno obnašanje odrasle osebe.
Saj smo danes brali in videli, kako te je Kokoši elegantno postavil na tvoje mesto. In sedaj ne znaš sprejeti tega in ti je udarilo na živce.
Zresni se in se nauči poiskati primerno rešitev za svoje težave v obliki psihološke pomoči in podpore.
Psiheranje drugih ljudi preko virtualnega sveta ti v stanju v katerem si gotovo ne bo pomagalo.
Forum je zaprt za komentiranje.