Kokoši
Tebi je pa res dolgčas, da cele dneve te teme odpiraš.
Dej no tipa si najd. Lej DOLGOLASKICO kako je lepo suha in postavna.
Kaj če bi ti tudi malo premaknila to svojo zašpehano rit in šla malo tečt? Mogoče te bo pol kakšen starejši gospod pogledal.
Ali že kar takoj zbežijo od tebe ko zvejo, da si psiho?
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 15:17
Tebi je pa res dolgčas, da cele dneve te teme odpiraš.
Dej no tipa si najd. Lej DOLGOLASKICO kako je lepo suha in postavna.
Kaj če bi ti tudi malo premaknila to svojo zašpehano rit in šla malo tečt? Mogoče te bo pol kakšen starejši gospod pogledal.
Ali že kar takoj zbežijo od tebe ko zvejo, da si psiho?
?sam res..
sj to nism js na profilki drgac ampk sm pa ista ja tud to j dost dobr?
Zame pravijo, da sem raketa. Visoka, tudi dolgolasa, precej simetričen obraz, polni lepi jošici, čvrsta ritka, vitke nogice, samo ven se res ne mečem tako kot ta, ki se mora s tujo slikco primerjati. Tečem res ne… Treniram rokomet. In upsiii moj trener je bosanc. Vse se medimo ob njemu. Tako, da khm ne.. povej zdaj pet oseb …. Težko?
Ah daj no, 21.12.2021 ob 15:21
Zame pravijo, da sem raketa. Visoka, tudi dolgolasa, precej simetričen obraz, polni lepi jošici, čvrsta ritka, vitke nogice, samo ven se res ne mečem tako kot ta, ki se mora s tujo slikco primerjati. Tečem res ne… Treniram rokomet. In upsiii moj trener je bosanc. Vse se medimo ob njemu. Tako, da khm ne.. povej zdaj pet oseb …. Težko?
noben te ne brani da se ne mec vn
ljubosumje je vidno z aviona
vsi vemo kako se ljubosumne babnice
obnasajo in ti si dobr primer 🙂
mene npr briga zate ce se kurvas usak dan bmk zate
odje-bi 🙂 upam da te tip vara ker si glupa ko kurac in zavistna
in lubusumne so samo babe brez samozavesti to ve vsak debiL in se enkrat ponavljam
da nebi bla ti lubusumna se neb z mano ubadala
mrs zdj
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 15:19
uf danes je tretji dan,pred prazniki
a to pomeni skos?
pa koji kurac sploh mas ti men za govort
brigi se za svoj lajf
Dolgolaskica,
Ne bo nehala. Meni že celo leto teži in to vsak dan. To je una debilka, ki sem ti jo opisal, ki ima 1000 vzdevkov.
aja pa ce pravjo d si raketa ne pomen da dejansko si
za ene si za druge ne vsak ma svoj okus,bo slo? vazno je da si sebi ne drugim kar pa ocitno si nisi glede na izjave in objave tuki
ljubomora je kurac 🙂
aja glede bosanca pa..
ce je bosanc se ne pomen d je lep 🙂
so bolsi k slovenci kar p ne pomen da usi,so tud slovenci ok 🙂
Kokoši, da razčistimo…. Če bi bil dober šerlok bi opazil, da nismo vedno iste osebe, ampak okej pustimo ti to veselje, da nekaj veš…. Vprašanje je na mestu eno in edino….odgovora ni….. Zakaj ne? Dolgolaskica pred kratkim so se menili o pikniku z veseljem ti stopim o bok v živo in bomo videli kdo je zavisten. Kolikor te spremljam si otročja, nevedna in plehka znotraj kot navzven. Proti pravim gazelam lahko samo počepneš kot divja svinjo kadar se čuti ogroženo. Svojo virtualno moč drži dokler gre, v reali se ne bi dolgo smejala. S tabo se ne bom bockala si pod nivojem….. V živo pa bi bilo krasno videti tvoj povešen ksiht. Take blablajke ste hitro prizemljene.
Ah daj no, 21.12.2021 ob 15:29
Kokoši, da razčistimo…. Če bi bil dober šerlok bi opazil, da nismo vedno iste osebe, ampak okej pustimo ti to veselje, da nekaj veš…. Vprašanje je na mestu eno in edino….odgovora ni….. Zakaj ne? Dolgolaskica pred kratkim so se menili o pikniku z veseljem ti stopim o bok v živo in bomo videli kdo je zavisten. Kolikor te spremljam si otročja, nevedna in plehka znotraj kot navzven. Proti pravim gazelam lahko samo počepneš kot divja svinjo kadar se čuti ogroženo. Svojo virtualno moč drži dokler gre, v reali se ne bi dolgo smejala. S tabo se ne bom bockala si pod nivojem….. V živo pa bi bilo krasno videti tvoj povešen ksiht. Take blablajke ste hitro prizemljene.
???????
lusnih je dost na svetu,polno
vsak ma tudi svoj okus
moja inspiracija def niso neke visoke babe ampak mjhne
tko da def nebi bla js do tebe nic zavistna in nikoli do nobene nisem bila
ker zenske zadovoljne same s seboj niso nikoli zavistne
in predvsem kot omenjeno
se ne primerjajo z drugimi kot ti z mano npr 🙂
nima smisla da bi ti ob mene stopila ker ma vsak moski svoj okus in je to za nas normalne ljudi popolnoma jasno
🙂
napihjena si pa k ena juznjakinja saj karakter ti je tak (bomo rekl suas ljubljana tepem se vsak dan)
pa po naravi vitke smo lepse kot neke sportnice pa nvm kaj use
?to je seveda moj okus
piknik prav zenska
kdo se pa dobiva s folkom iz forumov????
aja pa se to bogve kok mas zagrenjen ksiht ker tko si te predstavljam,ker dekleta z lepim neznim obrazom def niso take karakterno kot ti seveda
so mirne,tihe
ti se pa skor spremas za fajt in tekmovanje v bikinkah
zame si dalec od dame bomo rekl 🙂 noben ne rece da mogoce nisi simpaticna,je vsak nekomu,samo kot omenjeno visoke zenske niso meni nikoli bile privlacne
meni je bila zelo lusna tanja zagar v mladih letih (mini komad),in si dalec od nje garant ze po opisu karakter pa zelo zelo robustn 🙂
zbogom
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 15:35
???????
lusnih je dost na svetu,polno
vsak ma tudi svoj okus
moja inspiracija def niso neke visoke babe ampak mjhne
tko da def nebi bla js do tebe nic zavistna in nikoli do nobene nisem bila
ker zenske zadovoljne same s seboj niso nikoli zavistne
in predvsem kot omenjeno
se ne primerjajo z drugimi kot ti z mano npr 🙂
nima smisla da bi ti ob mene stopila ker ma vsak moski svoj okus in je to za nas normalne ljudi popolnoma jasno
🙂
napihjena si pa k ena juznjakinja saj karakter ti je tak (bomo rekl suas ljubljana tepem se vsak dan)
pa po naravi vitke smo lepse kot neke sportnice pa nvm kaj use
?to je seveda moj okus
piknik prav zenska
kdo se pa dobiva s folkom iz forumov????
Sama sebi si kontra. Se razumeš kaj pišeš? Fix take smo lalala v naslednjem postu, različni okusi, različini ludje. V živo se dobimo tisti, ki se ne skrivamo za virtualo. Je že padlo nekaj kavic. Ti pa ostani skrita, da boš lahko lažna. Športnica lahko vsaj kaj postori med tem, ko si ti zlomiš zapestje, kadar dvigneš dve krožnika skupaj. Kot sem rekla…. Pod nivojem si in bo treba še veliko, da mi boš do gležnja. Spokaj.
“AH DAJ NO”,
Tole sem o tebi napisal v drugi temi:
………………………..
Veš kaj pa je najbolj smešno?
Ko so teli “AH DAJ NO” , ki je ravno prejle delala problem iz tega, da sem peder čisto odfuka v glavi in ti začne težiti še kot DEJ NO MIR, minuto zatem te napade še kot DEJ NEHI NO in kot OH NO JOJ.
Potem pa človeka napizdi, da so vse to različne osebe in da je nor če misli, da so ena in ista oseba.
……………………………………..
AH DAJ NO,
saj veš, da ko se v roku ene ure v isti temi pojavijo štirje identični vzdevki in se vsi spravlajo na enega človeka. DA BO VSAK, AMPAK RES VSAK pomislil, da se gre za isto osebo!!!
Saj razumeš to?
Kokoši ???????, 21.12.2021 ob 15:43
“AH DAJ NO”,
Tole sem o tebi napisal v drugi temi:
………………………..
Veš kaj pa je najbolj smešno?
Ko so teli “AH DAJ NO” , ki je ravno prejle delala problem iz tega, da sem peder čisto odfuka v glavi in ti začne težiti še kot DEJ NO MIR, minuto zatem te napade še kot DEJ NEHI NO in kot OH NO JOJ.
Potem pa človeka napizdi, da so vse to različne osebe in da je nor če misli, da so ena in ista oseba.
……………………………………..
AH DAJ NO,
saj veš, da ko se v roku ene ure v isti temi pojavijo štirje identični vzdevki in se vsi spravlajo na enega človeka. DA BO VSAK, AMPAK RES VSAK pomislil, da se gre za isto osebo!!!
Saj razumeš to?
V tem ni odgovora na moje vprašanje? Pet oseb…. čakam…..
dolgolaskica, 21.12.2021 ob 15:50
pust jo ignoreri jo
zenska je boga ignoreri jo ?
vids da ona ni zavistna ampk jo moti ker se vn mecem
???
sam ignore jo dj to j to
Ma ja. Sej se eno leto že bojujem z njo in ker ni dost brihtna jo vedno na koncu zatrem in pol se ji odfuka in zmerja in preklinja kot nora.
Nesmem preveč riniti vanjo, ker tako ven pade, da bi si lahko kaj naredila. Naprimer žile prerezala. ??
Forum je zaprt za komentiranje.