Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › koga s foruma bi povabl na prv spomladanski sladoled?

koga s foruma bi povabl na prv spomladanski sladoled?

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI974, 29.01.2022 ob 11:47

Mrs.963, 28.01.2022 ob 21:57

idesi, 28.01.2022 ob 20:37

štamperlov Pepi, 28.01.2022 ob 20:22

zanimivo res. Jaz sem samski, nepelcovan, ne kadim, ne pijem… Pa me nobena ne povabi na sladoled. Takšna so naša dekleta.

Vidiü… preveč osredotočoanja na nepomembne faktorje: jaz sem pa poročen, cepljen, prebolel, prejel še poživitveni odmerek, za povrh še kadim… pa tudi brez povabila.

Kaj naj človek sklene iz tega?

Da si se sam ustrelil v koleno. Zdaj si ‘in’ samo, če si ‘pure blood’ kot Novak, ki je še vegetarijanec, Wim Hofer in se energetsko polni v bosanskih piramidah.  Vidiš, to pomeni ‘be the best’.

Škoda, ker Novak ni monovec, takoj bi ga povabila na sladoled 🙂

Glej,… sladoled. Mlečni, z bogato aromo, kremast. S takim kompliciranjem januarja človek še pride skozi, da se prej ne stopi. 🙂

Odcepi se, pa dobiš 2. A ja, ups ne bo šlo…

Kaj donporleone je cepljen ali ne?

Oki.. tnxy osebama, ki bi mene povabli.. sam js redko pojem sam eno kepico in pogosto vzamem sladek kornet ? bo koštalo?

CrazY FroG ?, 29.01.2022 ob 12:43

Oki.. tnxy osebama, ki bi mene povabli.. sam js redko pojem sam eno kepico in pogosto vzamem sladek kornet ? bo koštalo?

???????

Mrs.625, 29.01.2022 ob 12:16

Odcepi se, pa dobiš 2. A ja, ups ne bo šlo…

Kaj? A ti ves, da cepljeni ne potrebujemo placevat za internet, saj direkt lovimo 5G signal? Ni sans, da se odcepim. 😀

Za strosek narocnine pa clovek dobi kar nekaj kepic. 😛

idesi, 29.01.2022 ob 13:32

Kaj? A ti ves, da cepljeni ne potrebujemo placevat za internet, saj direkt lovimo 5G signal? Ni sans, da se odcepim. 😀

Za strosek narocnine pa clovek dobi kar nekaj kepic. 😛

Hja, mogoče res dobiš, sam ne boš pa lizal z mano… ne veš kaj zamujaš. 🙂

Torej..še kdo pure blood kot jaz za en točeni ali bom res morala Novaka na forum povabit?!

Mrs.625, 29.01.2022 ob 13:54

Hja, mogoče res dobiš, sam ne boš pa lizal z mano… ne veš kaj zamujaš. 🙂

Torej..še kdo pure blood kot jaz za en točeni ali bom res morala Novaka na forum povabit?!

Za nekoga, ki ga noče meni… ups, pardon… z mano lizat, si daš pa veliko dela. 😛

Noleta dobiš pa tule: https://www.youtube.com/watch?v=aCaQyG254e0 , ker sem verjetno res ne bo zavil.

idesi, 29.01.2022 ob 14:02

Za nekoga, ki ga noče meni… ups, pardon… z mano lizat, si daš pa veliko dela. 😛

Noleta dobiš pa tule: https://www.youtube.com/watch?v=aCaQyG254e0 , ker sem verjetno res ne bo zavil.

Ne zanima mene njegov luksuz, bi se pa z veseljem na eni klopci zaklepetala z njim ob sladoledu o temah, ki so nama obema blizu..

Saj bi se tudi s teboj,  a je prenevarno. Sedaj cepljeni širite omikron  in spike proteine v aerosolih ali kako je že tista razlagala, ne bi rada zbolela.

Tiste formaše, ki so zabavni. Kokoši, Repliko, Crazy frog, vdja, Popaya in Desperadodajko.

Mrs.625, 29.01.2022 ob 14:11

Ne zanima mene njegov luksuz, bi se pa z veseljem na eni klopci zaklepetala z njim ob sladoledu o temah, ki so nama obema blizu..

Saj bi se tudi s teboj,  a je prenevarno. Sedaj cepljeni širite omikron  in spike proteine v aerosolih ali kako je že tista razlagala, ne bi rada zbolela.

Brez strahu. Tu v Charlottenburgu velja v gastronomiji 2G+ (PC+) in so brezplačni testi na voljo na vsakem koraku.

idesi, 29.01.2022 ob 14:23

Brez strahu. Tu v Charlottenburgu velja v gastronomiji 2G+ (PC+) in so brezplačni testi na voljo na vsakem koraku.

Pol pa ne bova mogla lizat.. sladoleda. Nimam ne p ne c ne t. Jaz imam samo Z kot zdrava.. škoda.

Pa kateri debil se bo testiral, da bo šel na sladoled ?

Saj res, tisti, ki je debil.

Če se izogneš cepljenih, si s tem veliko storil za svojo varnost.

Hudobna vila v trnuljčici pride sredi zabave, nihče je ni povabil.

Zakaj bi se testiral za sladoled? Kupiš v trgovini, žlici vzameš od doma, se usedeš na klopco in v dvoje začneta papcat, pa žlice lizat pa je… znajte se ane!

? ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close