Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › koga s foruma bi povabl na prv spomladanski sladoled?

koga s foruma bi povabl na prv spomladanski sladoled?

koga bi vabl? jest kkšno mlado fletno samsko :))

Zartrose.

Barco!

Ja ka zaj? Gres al ne? Al bo isto kosarca ko meri i kokoši???

Se bova igrala in lovila po gozdu…

Jaz bom gldi zlobni in hudobni volk. Ti bos pa lepa nezna prestrasena košuta.

Nikoli ne razočaram ali zavrnem svežih snubcev. Vedno pripravljena na akcijo, čutim tvojo naklonjenost. Danes sem že migala in to še ni vse. Moje telo je superiorno kot moja čutenja. Sladoled mi raste na vrtu, gojim ga s svojo magično močjo. Ena in edina super zartozina. Pridi k meni. Sem vedno sama, ustrežljiva dama. S svojo svilo te bom zavila in v moj bunker zavalila.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 28.01.2022 ob 11:24

Nikoli ne razočaram ali zavrnem svežih snubcev. Vedno pripravljena na akcijo, čutim tvojo naklonjenost. Danes sem že migala in to še ni vse. Moje telo je superiorno kot moja čutenja. Sladoled mi raste na vrtu, gojim ga s svojo magično močjo. Ena in edina super zartozina. Pridi k meni. Sem vedno sama, ustrežljiva dama. S svojo svilo te bom zavila in v moj bunker zavalila.

daj ti piši pod svojim imenom ljubosumnica jedna!

Sori sombody, si pa premlad zame! Pa prestrašenost mi ni domača jebat ga..

Zartrose izven profila, 28.01.2022 ob 11:36

daj ti piši pod svojim imenom ljubosumnica jedna!

Joj moj alterego se je oglasil. Moja magična moč.

Zartrose izven profila, 28.01.2022 ob 11:38

Joj moj alterego se je oglasil. Moja magična moč.

Oh preboli že!

kakšen kandidat bi se pa res našel :))

Idesi in donporleone v sendviču ?

Samo necepljene …

Tiste najbolj prijazne in sočutne, žlehtob ne maram.

Nekoga pismenega, ampak to je za ta forum že prevelik zalogaj. Torej nekoga, ki ne išče pomladi januarja.

če bi imel solde, bi Andrejo povabil na gelato.

Tudi ti Brut? Tudi ti?

Znaci nema stvarno nista od moje zenidbe…

A mora lizat al grist ga?

Eni se staramo, pa ne moremo več lizat. Bili so časi, ko smo se znali vsesti v avto in odnesti Majdi G. na radio Veseljak višnjeve tortice in vrtnico. Da ne nadaljujem. To so bili dobri časi. Danes vidim, da vse vrag jemlje.

Herman celjski, 28.01.2022 ob 13:28

Eni se staramo, pa ne moremo več lizat. Bili so časi, ko smo se znali vsesti v avto in odnesti Majdi G. na radio Veseljak višnjeve tortice in vrtnico. Da ne nadaljujem. To so bili dobri časi. Danes vidim, da vse vrag jemlje.

Sej lh vzameš v šalčko z žličko..

Kaj pa Barca? Barco pa ne?!!!

CrazY FroG 

Barca je danes že starka, po možganskio kapi odvisna od tuje pomoči.

GROM, 28.01.2022 ob 14:18

Barca je danes že starka, po možganskio kapi odvisna od tuje pomoči.

Ni tako zelo dolgo nazaj, ko sva bili na kavi in je taka, kot je bila tudi včasih.

In ni starka in ni bilo nobene možganske kapi pri njej. Le pri tebi je v možganih nekaj narobe, ker pišeš take!

Katera je napisala, da pridejo v upoštev samo necepljeni? Če bi deklina vedela kako ti stoji po poživitvenem odmerku, bi drugače govorila.

A bi katera monklja šla z mano na pičence?

. https://youtu.be/I8Qrggq0lqE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close