Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga s četa bi invajtali na drink?

Koga s četa bi invajtali na drink?

Odgovor na objavo uporabnika
Kresnička775, 13.07.2021 ob 15:44

?Aha pa te je dobila

Wd40 kako lahko

A tuud Replika si, pa Zartrose, men se je pa zdelo da sta zatrapani vate???

Itak, tko kot on v mene in oba naju! ?

Smo v vrtcu? 😉

iDESI215, 14.07.2021 ob 17:33

Si smem dovoliti vprašanje, o kakšni kavi teče beseda?

P.S.: obožujem srkati latte macchiato ob cafe jazz spremljavi in v družbi dobre knjige.

A če bi tebe ena deklina povabla na pijačko bi ti srkal kavo in gledal knjigico?

Anonimno 8380, 14.07.2021 ob 19:02

A če bi tebe ena deklina povabla na pijačko bi ti srkal kavo in gledal knjigico?

Kam pa pridemo brez domišljija? 🙂

Povprečneži niso nikoli prenesli ljudi, ki imajo značaj, se ne podrejajo, ne sledijo in kršijo pravila. V naši državi imamo primer Svetlane Makarovič in Jelinčiča. Omenjam ju le kot primer in ne zato ker bi se vedno strinjala z njima. Zato so ju povprečneži vedno napadali, a nikoli posamično, ker povprečneži se počutijo varne le ko napadejo v skupini. Ali pa anonimno, kot so tu napadali Viharnega, Repliko in v tej temi Kokoši.

Zato moja izbira vrjetno ne bo presenetljiva. Na pijačo bi odšla z Viharnim, Kokoši, Repliko, Vagabundom in MaryMksekerijevo.

Anonimno 9038, 13.07.2021 ob 16:13

Ne bom repliciral je predolgo. Zdaj meni ni nič jasno tudi ne. Zartrose je zatrapana v wd40, ki je ona?

Kokoši v poplavi informacij ni težko najti podporo za vsak novodoben drek. To glede narave in razvoja pa sabotaže same sebe itd. Jaz bi prej verjel navedbam Komata, ki razlaga o kemični kastraciji. Ti trapec pa si razlagaš po svoje brez normalne presoje. Res si zatežen. Bi bilo lepo, če se malo umakneš. Stepni_Volk ti lahko naredi uslugo, če si vzame čas in ti enkrat obelodani svoj pogled na homoseksualnost itd. Tudi nas bi razsvetlil. Stepni_Volk, cs vidiš to in ti no težko, opredeli se. S tabo poženščen petelin jaz ne bom več razpravljal.

Prebiram prepir, ki se je odvil tu gor in se ne morm načuditi, kakšen čudak si.

Odloči se prvo, katerega spola si, potem pa piši sem gor ti čudak!

Anni724, 14.07.2021 ob 20:14

Povprečneži niso nikoli prenesli ljudi, ki imajo značaj, se ne podrejajo, ne sledijo in kršijo pravila. V naši državi imamo primer Svetlane Makarovič in Jelinčiča. Omenjam ju le kot primer in ne zato ker bi se vedno strinjala z njima. Zato so ju povprečneži vedno napadali, a nikoli posamično, ker povprečneži se počutijo varne le ko napadejo v skupini. Ali pa anonimno, kot so tu napadali Viharnega, Repliko in v tej temi Kokoši.

Zato moja izbira vrjetno ne bo presenetljiva. Na pijačo bi odšla z Viharnim, Kokoši, Repliko, Vagabundom in MaryMksekerijevo.

Ja, tvoja izbira je čudna. Viharni, kokoši in Vagabund so popolnoma prifuknjeni osebki, vsak po svoje težak mentalni pacient. In vsak od njih blesti na področju žaljenja ljudi.

Ampak Replika in Mary sta carici. Tudi jaz grem z njima z veseljem na kavo, nam ne bi zmanjkalo tem.

Ti povem, 14.07.2021 ob 20:54

Ja, tvoja izbira je čudna. Viharni, kokoši in Vagabund so popolnoma prifuknjeni osebki, vsak po svoje težak mentalni pacient. In vsak od njih blesti na področju žaljenja ljudi.

Ampak Replika in Mary sta carici. Tudi jaz grem z njima z veseljem na kavo, nam ne bi zmanjkalo tem.

Njena izbira niti najmanj čudna. Ker za vse naštete osebke velja isto, so provokativni, zafrkantski, glasni in se ne obremenjujejo s tem ali bodo izpalki uglajeni. In sprožajo enake reakcije od črede povprečnežev, kot jih je dobro okarakterizirala tazgornja. Povprečnežem, se zdijo zateženi in da se mečejo ven. Skratka, da se ne znajo obnašati.

Še več ljudem pa so ravno zaradi tega všeč ker štrlijo izven povprečja in se jim zato zdijo cool.

Jaz se strinjam s slednjimi. Saj če kdo spreminja svet so to takšni kot oni in ne povprečneži. Tudi jaz bi šel na kavo s vsemi naštetimi.

Invajtala bi ona. Invajtala. Ko to napiše odrasla ženska veš da je čisti šus.

Od moških:  Viharni, Gunnar, Desi, Popay – to so pravi moški in vsak s svojim karakterjem in razmišljanjem, od katerega ne odstopajo (in prav je tako).  Od žensk pa z Repliko, Senzo – razlog enak; Crazy Frog, ker je simpatično smešna in tudi z MaryMcScary, ker izpostavlja zanimive stvari.

Mogoče še s kom, pa se ne spomnim nickov trenutno.

Invajtala bi, 14.07.2021 ob 21:52

Invajtala bi ona. Invajtala. Ko to napiše odrasla ženska veš da je čisti šus.

skuliraj se 🙂

Neučakana, 14.07.2021 ob 22:23

skuliraj se 🙂

Ti bi tudi invajtala? Ko stare babe kvasijo angleške spačenke, to res ni za nikamor, je odbijajoče, bebavo in takoj veš da gre za čisti babji šus, ne žensko.

O čem bi pa z invajtanim najraje četali ob drinku?

iDESI215, 14.07.2021 ob 23:09

O čem bi pa z invajtanim najraje četali ob drinku?

Ja, bosanac, zelo si izviren, ko hercegovački kamen.

“Anonimno9038”,

sem spregledal, dobro da me je uporabnik zgoraj opozoril, da pišeš v moškem in ženskem spolu. In potem sem jaz moten???

Vrjetno si tudi avtor naslednjih komentarjev, ki naj bi jih napisali uporabniki ki so se ti postavili v bran. Si pač Anonimen čudak, ki tu piše pod drugimi vzdevki in se pretvarja, da je nasprotnega spola. Misliš, da bi gdo tebe povabil na kavo? Samo še BTDT je bil tako nesmiseln kot ti, a je kdo njega omenil da ga bi povabil na kavo?

A se ti zavedaš kako glupo izpadeš ko napišeš, da bi bilo lepo če bi se jaz umaknil. Jaz sem ene 5 krat umenjen v tej temi, kot nekdo z katerim bi šli uporabniki na kavo. Tako je bilo tudi v podobnih temah. Lepo bi bilo če bi na svet pogledal še z realnimi očmi, a ti tvoje stanje preprečuje videti, da nisi najboljši, ampak le navaden revež. In vseeno mi je ali mi ne boš odgovoril in se boš zdaj skril v svojo luknjo, ker jaz vem, da bereš in se jeziš nase kako si si lahko naredil tako blamažo in zahebal svoj multinični napad name. In že razmišljaš, kako me boš napadel naslednjič. Žalostno, žalostno. Revež si.

Prvo mi očitaš, da mašim temo potem, ko neke telenovele ven potegneš in potem pa kot strela z jasnega udariš izven vsakega konteksta z homoseksulnostjo in z nečim tako nelogičnem in absurdnim(kot se lahko prebere v tvojem komentarju zgoraj, ki ga citiram). Se človek vpraša ali si popolnoma nor. In popolnoma butasto je izpadlo, ko si hotel zakriti, da mašiš temo in si v prvem stavku komentiral neke neumnosti, ki se tičejo te teme. Kot, da je to kak resen problem, skratka debilno. Vsi kdaj mašijo tu teme z neumesnimi komentarji in to ni noben problem, saj zato forum deluje bolj spontan. Da ne umenjam, ko si napisal da si mislil poljubna in ne poljudna in da stojiš za svojimi besedami(kot da anonimno lahko stoji za svojimi besedami). A hotel si napisati “poljudna” kar pomeni “šund”. Ker če bi napisal “poljubno”, to nebi imelo nobene logike in konteksta v tvojem stavku. Ampak človek kot si ti rajši kot prizna svojo zmoto, raje še naprej vztraja pri njej, in se stem še bolj osmeši. Ah ti dvospolnik, skaterim nihče nebi šel na pijačo.

Midva sva se nekoč udarila, ko sem pisal kot moderator. Malo heca in tvoja vžigalna je bila zelo skrajšana. Vsega jaz nisem pisal. Vso zmedo ustvarjaš sam, ker iščeš neke teorije zarote proti tebi in povezuješ nepovezano. Če bi lahko videl IP uporabnikov, bi videl, da za tem res ne stojim le jaz. V temi telenovel me ni bilo. Prav tako nimam osebnih zamer s tabo, trenutno prčkanje. Daješ mi veselje, ko se vžgeš nazaj čisto noro, nisem pa v vsoro vštel druge napade. Kdo je nastrojen proti tebi jaz ne vem. Omenil bi tudi, da te jaz nisem za slovnico popravljal. Jaz sem navaden uporabnik, ki izbira POLJUBNE vzdevke, pa vedno koga malo dregnem. Ti pa skočiš v zrak in je zanimivo. Boš zdaj lahko spal? A se zavedaš kako otročje ti izpadeš? Odpiraš teme, igraš tajnega agenta, noriš… Ma to je SČ 20 podobna greznica. Ni zaključkov.

Ker sem opazil intilegentno in se iz dolgčasa spustil vate si ponorel, da sem ne vem kaj vse. Ne s tabo sem se menil 2x kot moderator in zdaj. Sem pa dnevno aktiven in siten. Ta forum je zame podn. Kdo te dejansko jebe jaz ne vem.

Forum na katerem sodelujete je vrhunski in več kot superfantastičen.

Z Btdt, Gunnarjem, Desijem, Repliko in Meri, Rokom, Wdjem, Extom itd

z uporabniki, ki so bili aktivni 2017-2018-2019

Ha ha, poglejte tega motenca, kako se zdaj trudi, da bi normalen izpadel. Težko je bit on, morda si zna tudi v realnem živlenju nadeti masko in preštudirati, kaj je normalno obnašanje, in se uspe nekaj časa izdajati pred ljudmi, kot uravnovešena oseba.

Sem ga obtožil, da je BTDT in napisal, da BTDTja nebi noben umenil, da bi šel z njim na kavo in poglejte kaj se zgodi, takoj se pojavi sporočilo uporabnika, kjer je BTDT umenjen kot prvi skerim bi šel na kavo. 🙂 🙂 🙂

To so vsa sporočila iste osebe, kot so v napadu name na prejšnih dveh straneh tudi vsa sporočila od iste osebe, le pod različnimi vzdevki.

Mogoče je BTDT za tem. BTDT me je že večkrat napadel pod različnimi vzdevki in enkrat sem ga zvabil v past, da se je izdal in moral priznati, da je to on. A se spomnite kako se je hvalil kot uspešen poslovnež. Enkrat je napisal, da se poslavlja s forum ker gre v tujino kjer bo odprl dve firmi. Nasledn dan je pa že tu visel.

In ja BTDT bi napisal nekaj tako norga, da je bil moderator na tem forumu.

To je odvisno od sogovornika, sam sem precej prilagodljiv, predvsem pa če imam na drugi strani zanimivega sogovornika, bi si želel da bi debata potekala na način kjer se še kaj naučim. Teme, ki bi jih izbiral pri posameznikih:

Barca: Finančna zakonodaja in računovodstvo, predvsem v povezavi z zaposlitvami in s.p.-ji. Kaj je potrebno paziti, kje so prednosti in slabosti itd.

BTDT: Vem da ima podjetje ter da se ukvarja z nekaterimi (IT/elektronika/embedded?) specifikami, pa bi me zanimalo kaj točno počne, kako je napeljal biznis, potem pa odvisno od branže. itd.

DESI: življenje v Nemčiji in razlika med SLO in DE. Katera orodja uporablja, kako se loti projekta, kako postopa pri razgovorih za projekt, kako vodi revizijo kode itd. Glede na to da je odprl podjetje tukaj, s kakšnimi problemi se je soočal, kako je našel zaposlene, kako jih je ocenil da so primerni itd.

Viharc: obrezovanje dreves, ribolov, mogoče kakšen home projekt kar je naredil itd.

Ha ha ha, nemorem vrjet, zvija me od smeha, to zgoraj je BTDT. ZDAJ NI VEČ DVOMA. Pod vsemi temi vzdevki piše. 🙂 🙂 🙂

“excell159”,

BTDT: Vem da ima podjetje ter da se ukvarja z nekaterimi (IT/elektronika/embedded?) specifikami, pa bi me zanimalo kaj točno počne, kako je napeljal biznis, potem pa odvisno od branže. itd.

——————————————————————————–

Ha ha ha, to je preveč noro, da bi bilo res. 🙂 🙂 🙂

Ko sem pogruntal, da me tu nadleguje BTDT pod različnimi vzdevki, sem napisal, da BTDT-ja nebi nihče pojavil na kavo in se takoj pojavi sporočilo prvega uporabnika, ki bi povabil BTDT-ja na kavo.

In nato umenim, da je BTDT neuspešn nakladač, ki se zmišluje, da ima več firm in že se pojavi naslednji, ki bi BTDT-ja povabil na kavo in piše, da ima BTDT podjetje.

Za crknt smešno. Želim si, da bi VIHARNI JEZDEC to bral. Ker on je vedel, kakišen primerek je BTDT. Naj mu gdo preko facebooka sporoči kakšne tu zganja.

🙂 🙂 🙂

Drug svet, 10.07.2021 ob 22:45

Z eno, ki žal ne piše več.

Ko preberem tak odgovor, se vprašam, zakaj povabila ne izvedete takrat, ko so ljudje še tukaj?

kokoši, 15.07.2021 ob 09:50

“excell159”,

——————————————————————————–

Ha ha ha, to je preveč noro, da bi bilo res. 🙂 🙂 🙂

Ko sem pogruntal, da me tu nadleguje BTDT pod različnimi vzdevki, sem napisal, da BTDT-ja nebi nihče pojavil na kavo in se takoj pojavi sporočilo prvega uporabnika, ki bi povabil BTDT-ja na kavo.

In nato umenim, da je BTDT neuspešn nakladač, ki se zmišluje, da ima več firm in že se pojavi naslednji, ki bi BTDT-ja povabil na kavo in piše, da ima BTDT podjetje.

Za crknt smešno. Želim si, da bi VIHARNI JEZDEC to bral. Ker on je vedel, kakišen primerek je BTDT. Naj mu gdo preko facebooka sporoči kakšne tu zganja.

🙂 🙂 🙂

Kdo sploh je BTDT? Jazbi povabila veliko uporabnikov: haložanko, neučakano, zartrose, neprijavljeno, krejzi frog, steffko, mamico 3zverc, mjav mijav, celjskega grofa, stajerskega stantka, para beluma, tajvanskega decka, kokoske, gunnarja, rok, robija, wedeja, xrobeta, uf veliki jih je.

Replika, neučakana in skerimeri. ❤

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close