Koga s četa bi invajtali na drink?
ni čudna izbira, 14.07.2021 ob 21:47
Ti povem, 14.07.2021 ob 20:54
Anni724, 14.07.2021 ob 20:14
Povprečneži niso nikoli prenesli ljudi, ki imajo značaj, se ne podrejajo, ne sledijo in kršijo pravila. V naši državi imamo primer Svetlane Makarovič in Jelinčiča. Omenjam ju le kot primer in ne zato ker bi se vedno strinjala z njima. Zato so ju povprečneži vedno napadali, a nikoli posamično, ker povprečneži se počutijo varne le ko napadejo v skupini. Ali pa anonimno, kot so tu napadali Viharnega, Repliko in v tej temi Kokoši.
Zato moja izbira vrjetno ne bo presenetljiva. Na pijačo bi odšla z Viharnim, Kokoši, Repliko, Vagabundom in MaryMksekerijevo.
Ja, tvoja izbira je čudna. Viharni, kokoši in Vagabund so popolnoma prifuknjeni osebki, vsak po svoje težak mentalni pacient. In vsak od njih blesti na področju žaljenja ljudi.
Ampak Replika in Mary sta carici. Tudi jaz grem z njima z veseljem na kavo, nam ne bi zmanjkalo tem.
Njena izbira niti najmanj čudna. Ker za vse naštete osebke velja isto, so provokativni, zafrkantski, glasni in se ne obremenjujejo s tem ali bodo izpalki uglajeni. In sprožajo enake reakcije od črede povprečnežev, kot jih je dobro okarakterizirala tazgornja. Povprečnežem, se zdijo zateženi in da se mečejo ven. Skratka, da se ne znajo obnašati.
Še več ljudem pa so ravno zaradi tega všeč ker štrlijo izven povprečja in se jim zato zdijo cool.
Jaz se strinjam s slednjimi. Saj če kdo spreminja svet so to takšni kot oni in ne povprečneži. Tudi jaz bi šel na kavo s vsemi naštetimi.
Mene ne motijo tisti, ki “se mečejo ven”, ki so glasni, me pa zelo motijo tisti, ki zmerjajo in žalijo. In nekateri tu so točno taki.
to je vprašanje, 15.07.2021 ob 10:21
Drug svet, 10.07.2021 ob 22:45
Z eno, ki žal ne piše več.
Ko preberem tak odgovor, se vprašam, zakaj povabila ne izvedete takrat, ko so ljudje še tukaj?
Ob prebranem citiranem tudi jaz in se spomnila, da sem se letos rekla, da bo sel forum kmalu u maloro in da ce imaste kaj za uredit s kom da to cimprej nardite…
Zdaj jih itak veliko pise pod znj niki kar pomeni da so tko in tko izgubljeni;)
Kirka976, 15.07.2021 ob 17:47
Hahahah Kokoši, daj nehi no.. da ga ne bo kap, od jeze.
Ja, sem se res mal pohecal na tej strani, pod tremi različnimi vzdevki. 🙂
A ste samo odgovarjam na VELEABSURD, na prejšni strani. Da če kdo še ni zašteku kako noro je to, je lahko videl zdaj.
kokoši, 15.07.2021 ob 19:38
Ja, sem se res mal pohecal na tej strani, pod tremi različnimi vzdevki. 🙂
A ste samo odgovarjam na VELEABSURD, na prejšni strani. Da če kdo še ni zašteku kako noro je to, je lahko videl zdaj.
Dobro si ga, vrjetno se kar peni od besa glede na to kakšno blamažo si mu pripravil.
Anuška429, 15.07.2021 ob 11:28
kokoši, 15.07.2021 ob 09:50
“excell159”,
BTDT: Vem da ima podjetje ter da se ukvarja z nekaterimi (IT/elektronika/embedded?) specifikami, pa bi me zanimalo kaj točno počne, kako je napeljal biznis, potem pa odvisno od branže. itd.
——————————————————————————–
Ha ha ha, to je preveč noro, da bi bilo res. 🙂 🙂 🙂
Ko sem pogruntal, da me tu nadleguje BTDT pod različnimi vzdevki, sem napisal, da BTDT-ja nebi nihče pojavil na kavo in se takoj pojavi sporočilo prvega uporabnika, ki bi povabil BTDT-ja na kavo.
In nato umenim, da je BTDT neuspešn nakladač, ki se zmišluje, da ima več firm in že se pojavi naslednji, ki bi BTDT-ja povabil na kavo in piše, da ima BTDT podjetje.
Za crknt smešno. Želim si, da bi VIHARNI JEZDEC to bral. Ker on je vedel, kakišen primerek je BTDT. Naj mu gdo preko facebooka sporoči kakšne tu zganja.
🙂 🙂 🙂
Kdo sploh je BTDT? Jazbi povabila veliko uporabnikov: haložanko, neučakano, zartrose, neprijavljeno, krejzi frog, steffko, mamico 3zverc, mjav mijav, celjskega grofa, stajerskega stantka, para beluma, tajvanskega decka, kokoske, gunnarja, rok, robija, wedeja, xrobeta, uf veliki jih je.
BTDT je eden izmed registriranih uporabnikov tukaj na MONu, ki je bil uradno “aktiven” pred posodobitvijo portala. Pod “uradno” mislim na to da je pisal kot registriran uporabnik. Trenutno še vedno ni mogoče oddajati postov kot registriran uporabnik, zato katerega koli posta ne moreš pripisati določenemu uporabniku (za tem postom naj bi stal uporabnik excell, vendar lahko vsak uporabi ta nick in zato ne moreš validirati, če za tem stoji pravi excell…).
Sam ga osebno ne poznam, kar sem si zapolnil o njem je na podlagi tega kar sem tukaj (od njega) prebral. Glede na sliko, ki sem si jo ustvaril tukaj naj bi živel v hiši v Šiški, naj bi imel še enega brata in podjetje v tujini. Kaj točno dela podjetje nisem zasledil (ne izključujem, da sem pozabil), po opisu sodeč naj bi se ukvarjal z neko tehnologijo – predvidevam nekaj okrog računalništva (sicer ga v računalniških temah ni bilo zaslediti, a se je potrebno zavedati, da se večino MONovskih računalniških tem nanaša na težave z Windows OS in izbri pri nakupu računalnikov – kar pa za dotičnega uporabnika ne moremo trditi da je to njegova specifika).
Na splošno si o uporabnikih precej malo zapomnem, če niso neki ekstremi ali pa mi replicirajo. Tako, da če bi moral kar koli povedati o različnih ljudeh, ki stojijo za določenimi nicki, bi množica štela manj kot 10 uporabnikov, opisi pa bi eksponentno padali.
@Kokoši, excell je bil pred prenovo tudi registriran uporabnik. Eden bolj prijaznih, če lahko dodam.
Senza736, 16.07.2021 ob 10:15
@Kokoši, excell je bil pred prenovo tudi registriran uporabnik. Eden bolj prijaznih, če lahko dodam.
Pa saj tudi BTDT ni bil napačen.
Mi je pa zanimivo, kdo bi bil/a kokoši prej. Ker vsa ta zamera in iskanje besednih zvez, ne more biti zgolj enomesečna zadeva.
Po mojem mnenju smo se že vsi srečali s kom, ki nas je užalil, se ni strinjal z nami, pa nismo še mesece travmarili zaradi tega. Jaz, ko zaprem mon, pozabim. No, kakega težkega si že zapomnim, sploh če neutrudno goni svoje in tista tema potem skače na vrh. In kokoši je en izmed teh. Poleg tiste, ki je bila že omenjena in se ravno tako rada sama sebe kliče.
iDESI621, 16.07.2021 ob 10:33
Jaz bi invajtal Zartrose. Bi šla?
Ne?
Zartose je moja?ti kr sam jej svoje mandarine?
Koklja ajd, sam je pa tudi očitno, da nekdo res “lovi” našo kokico? škoda pa, da se sekira.
Excell: ja nisi dovolj ažuren pri svojih podatkih, posodobi tabele in optimiziraj dostop informacij??
Pa drugače pri vas tudi dežuje?
CrazY FroG ?, 16.07.2021 ob 10:46
Ne?
Zartose je moja?ti kr sam jej svoje mandarine?
Koklja ajd, sam je pa tudi očitno, da nekdo res “lovi” našo kokico? škoda pa, da se sekira.
Excell: ja nisi dovolj ažuren pri svojih podatkih, posodobi tabele in optimiziraj dostop informacij??
Pa drugače pri vas tudi dežuje?
Greh je ne dovoliti dvema zaljubljenima da izživita svojo strast, veš to? Olupil bi jo kot mandarinco
Forum je zaprt za komentiranje.