Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga s četa bi invajtali na drink?

Koga s četa bi invajtali na drink?

Men ni nič jasno. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Kresnička775, 13.07.2021 ob 15:44

?Aha pa te je dobila

Wd40 kako lahko

A tuud Replika si, pa Zartrose, men se je pa zdelo da sta zatrapani vate???

Saj Zartrose je v wd40 in sama v sebe!

kokoši, 13.07.2021 ob 09:55

kako plehko, 13.07.2021 ob 09:24

kokoši, 13.07.2021 ob 09:03

Anonimno 9038, 13.07.2021 ob 07:52

kokoši, 12.07.2021 ob 23:26

Anonimno 9038, 12.07.2021 ob 13:21

kokoši, 12.07.2021 ob 12:40

Meni se STEPNI VOLK zdi oseba, za katero bi se dalo imeti intiligenten pogovor.

Kok je tebe težko brat. Intiligenten? Phahahahaha.

Zakaj ne? Eni sam nabijate tu gor. On pa ima dejansko nekaj razgledanosti, pozna raziskave in odkritja in se zna opirati na dejstva v svojih argumentih.

Tako si suh na slovnici, da ne zaznaš opazke. Volkec je kot enciklopedija, ti pa deluješ kot, da si padel 4 razrede nižjih razredov in si v prostem času prebiral poljubno literaturo.

“Anonimno 9038”,

zanimiva ocena, še posebaj ker si z njo povedal tako veliko o sebi in to zgolj v dveh stavkih.

Volkec je morda enciklopedija, ti pa vsekakor nisi. Da imam disleksijo nisi opazil. Če pa si, vrjetno veš, da so bedni ludje, ki se norčujejo iz oseb, ki imajo kakšen manjko, motnjo ali invalidnost.

Poleg tega pa govorim, pišem izrazito ljubljansko narečje. Boš še to v nič dajal? Če bi se negdo norčeval iz štajerskega, dolenjskega, primorskega itd.narečja, bi ga gledali postrani a iz ljubljanščine se je očitno popularno norčevati.

In ne nikoli nisem bral “poljubne” literature(le kot otrok morda kdaj) niti gledal takšnih filmov, saj sem že v zgodnjih najstniških letih postal alergičen nanje. In bil sem pri temu velika izjema, saj so vsi ostali mulci bili plehki in ameriške kurbice(tako da če od šunda izjemoma kaj pogledam je to starejši šund, torej špageti vestrni, grozljivke in telenovele kakršnih v današnjih časih turškega in ameriškega televizijskega sranja ne dajejo na televizijo). Če bi me bolj pozorno bral bi vsekakor videl, da me ni oblikovala nobena”poljubna” literatura. Sem že večkrat komentiral tudi področja kulture.

Pa še to, če bi ti malo bolj obvladal slovnico ali imel večji besedni zaklad bi vedel, da se ne reče POLJUBNA literatura ampak POLJUDNA literatura!

Pa reče se neKdo in ne neGdo.

In sorry, imam sodelavca, ki ima disleksijo, pa ne piše tako, kot ti. Tvoje napake niso značilne za disleksijo, ampak odražajo neznanje.

Še nekaj mi povej – se motim (sem te zamenjala s kom drugim?), če napišem, da si ti razpredal tu o mehiško/turško/žnj limonadah?

Opa, zdi se da si mi pa ti nekaj zamerila, ali pa da te je nekaj na meni hudo zmotilo.

Lej spet si začela, z pravopisom. Ko me negdo napade z tem je to zame pokazatelj pomankanja argumentov.

In ne očitno ne poznaš disleksije, ker če ne bi vedela, da je ravno zamenjava črk, izpuščanje črk in to da pozabiš zadnjo črko v besedi(vse kar jaz počnem) njen glavni znak.(G sem zdaj dopisal k “glavni” ko pregledujem besedilo) Pa da ne vem kje je leva in kje je desna itd. Da ti je dovolj samo en primer, torej primer sodelovca, da razumeš disleksijo je pa absurdno misliti. Raje se nauči razliko med poljubno in poljudno, ker s tem se prej osmešiš, sploh če se pogovarjaš z izobraženimi ljudmi.

Ja js sem o tem razpredal. Zakaj? Pisale so se neke feministične fore in posmehovali smo se ženskam, ki gledajo turške telenovele ali ameriške serije in se posmehovali temu kako so ženske predstavljene v popularnih ameriških serijah in turških telenovelah. In kako celo latinskoameriške telenovele, ki imajo šovinističen pogled na spolne vloge, mnogokrat prekosijo ameriko(Turčije se niti ne da tu umenjati) v emancipatornosti žensk.

Kaj a te je kot žensko kaj prizadelo, kar smo napisali o ženskah?

kokoši, a bi bilo to mogoče, da ti ne bi zasral skoraj vsake teme, v kateri se pojaviš? Bi šlo?

Najbrž ne. Kako tečen tip moraš biti ti, da se s toliko ljudmi kregaš in teraš nek svoj prav. Pojma nimaš, kako nadležen si. Ljudje odprejo eno luštno in nedolžno temo, potem se pa ti naserješ vanjo s svojimi nesramnimi in neumnimi komentarji. A bi rad konkuriral viharnemu jezdecu? Zgleda, da res. Včasih je on take sral, da ga ni bilo za brat, zdaj ga pa ti očitno nadomeščaš.

Ne bom repliciral je predolgo. Zdaj meni ni nič jasno tudi ne. Zartrose je zatrapana v wd40, ki je ona?

Kokoši v poplavi informacij ni težko najti podporo za vsak novodoben drek. To glede narave in razvoja pa sabotaže same sebe itd. Jaz bi prej verjel navedbam Komata, ki razlaga o kemični kastraciji. Ti trapec pa si razlagaš po svoje brez normalne presoje. Res si zatežen. Bi bilo lepo, če se malo umakneš. Stepni_Volk ti lahko naredi uslugo, če si vzame čas in ti enkrat obelodani svoj pogled na homoseksualnost itd. Tudi nas bi razsvetlil. Stepni_Volk, cs vidiš to in ti no težko, opredeli se. S tabo poženščen petelin jaz ne bom več razpravljal.

Kje je viharni jezdec?

Se že dolgo ni oglasil, nazadnje sem opazil, da je govoril nekaj o kavi s crazy frog. Možno, da sta na kavi :)))

:-DDD Alfa, pa Omega:-)

wd40926, 13.07.2021 ob 17:00

:-DDD Alfa, pa Omega:-)

Kaj se smeješ. Bi raje ti bil na njegovem mestu??

neučakano

Jaz bi sel z Fatimo takoj na eno picence.

Jaz teto Maro.

kokoši so kure, 13.07.2021 ob 16:04

kokoši, a bi bilo to mogoče, da ti ne bi zasral skoraj vsake teme, v kateri se pojaviš? Bi šlo?

Najbrž ne. Kako tečen tip moraš biti ti, da se s toliko ljudmi kregaš in teraš nek svoj prav. Pojma nimaš, kako nadležen si. Ljudje odprejo eno luštno in nedolžno temo, potem se pa ti naserješ vanjo s svojimi nesramnimi in neumnimi komentarji. A bi rad konkuriral viharnemu jezdecu? Zgleda, da res. Včasih je on take sral, da ga ni bilo za brat, zdaj ga pa ti očitno nadomeščaš.

Ti pa res nisi brihten, kajne? Že sam dolg citat, ki si ga prilepila diskreditira tvoj odgovor nanj. Vidi se da si samo izkoristila priliko, da si napadla nekoga, ki ga ne maraš.

Ker v prvem komentarju Kokoši, v skladu s temo napiše s kom bi šel na kavo. Čemur sledi nesramen napad od anonimno. V odgovoru se Kokoši še vedno drži teme, medtem ko anonimno z naslednjim odgovorom že spelje temo v drugo smer.

Martina230, 13.07.2021 ob 20:55

Ti pa res nisi brihten, kajne? Že sam dolg citat, ki si ga prilepila diskreditira tvoj odgovor nanj. Vidi se da si samo izkoristila priliko, da si napadla nekoga, ki ga ne maraš.

Ker v prvem komentarju Kokoši, v skladu s temo napiše s kom bi šel na kavo. Čemur sledi nesramen napad od anonimno. V odgovoru se Kokoši še vedno drži teme, medtem ko anonimno z naslednjim odgovorom že spelje temo v drugo smer.

MARTINA,

te ne bo razumel, je preveč smotan. 🙂

Zelo vrjetno pa je, da piše vse te komentarje ista oseba, ki ima resne probleme sama s seboj. In zdaj hoče prikazati, da sem jaz ta problem tu, ki maši temo, ker se pač branim.

Mogoče je BTDT za vsem tem, on je dost nor.

Anonimno 3145, 13.07.2021 ob 16:38

Se že dolgo ni oglasil, nazadnje sem opazil, da je govoril nekaj o kavi s crazy frog. Možno, da sta na kavi :)))

Aja? ?‍♀️ Mhh…

Možno je tud, da nisi najbolj brihtno?

Anonimno 9038, 13.07.2021 ob 16:13

Ne bom repliciral je predolgo. Zdaj meni ni nič jasno tudi ne. Zartrose je zatrapana v wd40, ki je ona?

Kokoši v poplavi informacij ni težko najti podporo za vsak novodoben drek. To glede narave in razvoja pa sabotaže same sebe itd. Jaz bi prej verjel navedbam Komata, ki razlaga o kemični kastraciji. Ti trapec pa si razlagaš po svoje brez normalne presoje. Res si zatežen. Bi bilo lepo, če se malo umakneš. Stepni_Volk ti lahko naredi uslugo, če si vzame čas in ti enkrat obelodani svoj pogled na homoseksualnost itd. Tudi nas bi razsvetlil. Stepni_Volk, cs vidiš to in ti no težko, opredeli se. S tabo poženščen petelin jaz ne bom več razpravljal.

Zdaj pa drugi uporabniki, preberite ta komentar in povejte a je to normalno?

Ker “ANONIMNO9038”,

kaj pa je zdaj to??? Prvo začneš s telenovelami, zdaj pa že “Komata” notr vlečeš.

In napišeš: “Kokoši v poplavi informacij ni težko najti podporo za vsak novodoben drek. To glede narave in razvoja pa sabotaže same sebe itd. Jaz bi prej verjel navedbam Komata, ki razlaga o kemični kastraciji.”

In to je bil odgovor na kaj??? Z čim za božjo voljo pa naj bi to sploh imelo veze? Kje je kontekst? A ti kaj šteka v glavi?

Ti mi očitno odgovarjaš na nekaj za dolgo, dolgo nazaj iz neke druge teme z čimer sem te zmotil in te tišči v duši in je zdaj izbruhnilo ven izven vsakega konteksta. Ne to torej ni mejna osebnostna motnja, to je prej šhizofrenija. (pa da nebo gdo mislil da žalim, ker imam prijatelje med šhizofreniki)

No zdaj vsaj vem da je moja homoseksualnost tu problem in da me zato nadleguješ v tej temi. 🙂 🙂 🙂

To te torej muči a?

In glede STEPNEGA VOLKA kateremu daješ kredibilnost, če še ne veš, je stalno pisal v teme o homoseksualnosti ali transeksualnosti. In naj te razočaram, pisal je le potrjena dejstva in se opiral na raziskave (in te prikazujejo daleč drugačno sliko o tem kot tvoji kmetavzarski predsodki). Seveda se je to kar je pisal (npr.da je večina ljudi nekje vmes na spektru) vse skladalo tudi z mojimi pogledi in življenskimi ugotovitvami.

Najbolj noro pri vsemu je, da se ti z svojim občutkom večvrednosti (in absurdno je da ga neumnež kot ti ima) vrjetno domišljaš, da bi bilo to kar bi napisal Stepni volk, bližje tvojim pogledom. Ker poglede, ki so bližje tvojim boš našel kvečjemu tam kjer sta znanost in logika odsotna, v vaški gostilni polni pametnjakovičev. A glede na to kako zelo si odmaknjen od realnosti tega ne vidiš.

Je pa vse kar pišeš le bluzenje, ki nima veze z ničemer kar smo jaz ali ostali pisali. Vse si si samo vbil v glavo, na podlagi nekih svojih stereotipov, ki jih imaš v glavi in živiš v nekem svojem zaprtem svetu, ki nima veze z realnostjo. In da sem jaz težil z kakim novodobnim drekom, jaz ki sem pisal čisto nasprotno od tega kaj uči LGBT agenda in bi me kvečjem sovražili. Jaz ki sem se upiral na desetletja stare raziskave. Enako kot se je tudi Stepni volk.

Oprosti ampak s tem tako zelo neracionalnim odzivom pa si izpadel hudo nenormalen. Očitno imaš resne psihične težave.

kokoši, 13.07.2021 ob 11:58

kokoši, 13.07.2021 ob 11:20

kako plehko, 13.07.2021 ob 11:02

kokoši, 13.07.2021 ob 10:57

kako plehko, 13.07.2021 ob 10:15

Tisti, ki ve, da ima težave z zapisovanjem, pač še enkrat prebere za sabo in o presenečenje – če jaz napišem “negdo”, mi celo tu na  forumu podčrta, da je v besedi napaka.

Glede na strukturo tvojih stavkov in pa dolžino celotnih zapisov pa malce dvomim v disleksijo.

Glede limonad pa ne, ni me prizadelo, smešno mi je bilo. Smešna debata, kaj se v kateri dogaja, kdo je OK, kdo ne – sem poskusila jih parkrat gledati, pa nisem zdržala 10 minut. Tako kot ne ob resničnostih oddajah tipa sanjski moški, bar, kmetija in kar je še podobnega sra***.

Ja struktura mojih stavkov je res zapletena in zapisi dolgi, samo jaz pišem vsak dan že od otroštva.

A da smo razpravljali samo kaj se v keri dogaja in gdo je v redu in gdo ne? Em ne, smo pisali kr globje sociološke analize. In primerjali vlogo žensk iz latinskoameriških telenovel z vlogo žensk v televizijskih produkcij iz drugih držav.

Ena uporabnica pa je pisala v smislu; kaj se v keri kaj dogaja in kaj je ker lik rekel, pa zakaj ji nek drug lik ni všeč pa smo jo takoj skritizirali, jaz sem ji naprimer napisal, če prilepim delček citata: “…ljudi, ki ne znajo resno preceniti stvari in jih postaviti v pravi kontekst. O dejanjih likov iz telenovele se pogovarjajo, kot bi se na kofetkih dobili/e z svojimi prijatelji/cami in čvekali/e o ljudeh, ki jih poznajo; ej a si vidu kaj je un naredu, pa sej to še ni svet vidu, bla bla bla, ne morm vrjet da še obstajajo taki ludje hahaha, danes ne ge več to tko bla bla bla… Ne znajo se kompleksneje poglobiti in razčljenjevati stvari da bi naprimer ocenili prej omenjeno telenovelo na večih nivojih na katerih je bila zanimiva. Tako da to so samo neke avšarije. Ne morem se argumentirano na tak način pogovarjati o dramskem besedilu oz.njegovi priredbi za televizijo.”

In pol je bil ženska užaljena in sem jo očitno zelo prizadel in se ji je strgalo in si je v glavo vbila, da sem jaz VAGABUND, ker je on na enak način žaljiv do žensk in do nje. Pol se ji je pa totalka odfu.kalo in je cel forum začela blokirat z kilometrskimi citati in dvakrat, dala vedeti, da je to ona ker me je pod istim vzdevkom pod katerim je blokirala forum na enak način napadala da sem VAGABUND. In te ideje vključevala v kilometrske citate. Pol sta pa s PINGVINKO čist zablokirali foru, da tisti s telefoni in slabšo povezavo niso mogli brati tem.

Struktura tvojih stavkov in dolžina sestavkov ne kažeta na disleksijo!

In tvoji stavki sploh niso kaj posebej dolgi, da te postavim na realna tla! So čisto normalne dolžine.

Glede limonad se mi pa res ni dalo brati vsega, ker kolikor sem jih sama poskusila gledati, ne moreš resno debatirati o njih.

Ni se ti dalo brati. 🙂 Kako vzvišeno. he he

Napisal sem ti pa ubistvu v zgornjem komentarju glede tega kaj je pripeljalo, do blokiranja foruma z kilometrskimi citatati da ga nekateri preko telefonov in z slabšimi povezavami niso mogli uporabljati, v temi z limonadami se je namreč vse začelo. In ne, nismo o limonadah debatirali, na način kot ti opisuješ.

Uglaunem če dodam, bila je to zelo zanimiva zgodba o človeški norosti. Ženska je bila zelo zanimiv psihiatrični primer. Ena bolj zanimivih zgodb ki so se spletle na forumu MedOverNeta.

Vsekakor bolj zanimiva od suhoparne gospe, ki utruja z slovnico, ker sem jo nekaj užalil bog ve gdaj.

Svojo užaljenost pa si dokazala, s svojo vzvišeno pokroviteljsko držo in ignorantskostjo. Poglej veliko ljudi ima mejno osebnostno motnjo, tudi nekateri moji kolegi. Raje naredi kaj glede tega saj ni enostano živeti tako.

kokoši, ampak bolj zanimiv psihiatrični primer od tebe pa težko najdemo.

Konkurirajo ti edino Viharc, Vagabund, Robi, Redna, pa naš mgtow filozof Dixi.

kokoši, 13.07.2021 ob 22:06

Zdaj pa drugi uporabniki, preberite ta komentar in povejte a je to normalno?

Ker “ANONIMNO9038”,

kaj pa je zdaj to??? Prvo začneš s telenovelami, zdaj pa že “Komata” notr vlečeš.

In napišeš: “Kokoši v poplavi informacij ni težko najti podporo za vsak novodoben drek. To glede narave in razvoja pa sabotaže same sebe itd. Jaz bi prej verjel navedbam Komata, ki razlaga o kemični kastraciji.”

In to je bil odgovor na kaj??? Z čim za božjo voljo pa naj bi to sploh imelo veze? Kje je kontekst? A ti kaj šteka v glavi?

Ti mi očitno odgovarjaš na nekaj za dolgo, dolgo nazaj iz neke druge teme z čimer sem te zmotil in te tišči v duši in je zdaj izbruhnilo ven izven vsakega konteksta. Ne to torej ni mejna osebnostna motnja, to je prej šhizofrenija. (pa da nebo gdo mislil da žalim, ker imam prijatelje med šhizofreniki)

No zdaj vsaj vem da je moja homoseksualnost tu problem in da me zato nadleguješ v tej temi. 🙂 🙂 🙂

To te torej muči a?

In glede STEPNEGA VOLKA kateremu daješ kredibilnost, če še ne veš, je stalno pisal v teme o homoseksualnosti ali transeksualnosti. In naj te razočaram, pisal je le potrjena dejstva in se opiral na raziskave (in te prikazujejo daleč drugačno sliko o tem kot tvoji kmetavzarski predsodki). Seveda se je to kar je pisal (npr.da je večina ljudi nekje vmes na spektru) vse skladalo tudi z mojimi pogledi in življenskimi ugotovitvami.

Najbolj noro pri vsemu je, da se ti z svojim občutkom večvrednosti (in absurdno je da ga neumnež kot ti ima) vrjetno domišljaš, da bi bilo to kar bi napisal Stepni volk, bližje tvojim pogledom. Ker poglede, ki so bližje tvojim boš našel kvečjemu tam kjer sta znanost in logika odsotna, v vaški gostilni polni pametnjakovičev. A glede na to kako zelo si odmaknjen od realnosti tega ne vidiš.

Je pa vse kar pišeš le bluzenje, ki nima veze z ničemer kar smo jaz ali ostali pisali. Vse si si samo vbil v glavo, na podlagi nekih svojih stereotipov, ki jih imaš v glavi in živiš v nekem svojem zaprtem svetu, ki nima veze z realnostjo. In da sem jaz težil z kakim novodobnim drekom, jaz ki sem pisal čisto nasprotno od tega kaj uči LGBT agenda in bi me kvečjem sovražili. Jaz ki sem se upiral na desetletja stare raziskave. Enako kot se je tudi Stepni volk.

Oprosti ampak s tem tako zelo neracionalnim odzivom pa si izpadel hudo nenormalen. Očitno imaš resne psihične težave.

Imaš srečo, da prijava komentarjev ne deluje! Na prejšnjem forumu bi te brisali v parih minutah!

“Prjava komentarjev”,

itak da me nebi brisali, kvečjem citirali so me v svojih člankih tepec. Multinično brezvezno, ki ne stoji za svojimi besedami. Homofobe pa bi brisali ja.

Lej kot je zgoraj napisala gospa meni v podporo(in vesel sem, da me podpirajo); jaz sem odgovoril s kom bi šel na kavo ker o tem je tema, nakar me negdo začne težiti, jaz odgovorim ponovno glede tega o čemer je tema, a težakinja(kot ji je negdo napisal) mi začne spet nabijati in težiti o telenovelah in moji homoseksualnosti in začne pisati sfuzlane norosti izven vsakega konteksta a tebi numni osebi je to normalno in razumljivo. A očitno si tako debiln, da ti je to normalno kar počne, in se obregneš vame, ki se le odzivam na napad. Tako da poberi se z svojimi pristranskimi neumnostmi, ker je jasno, da te jaz motim.

“Prijava komentarjev”,

sicer pa kot sem napisal zelo vrjetno je, da si ti avtor vseh teh komentarjev. Vsekakor tako deluje. In zdaj hočeš prikazati, da sem jaz ta problem tu, ki maši temo, ker se pač branim. Očitno sem ti res hud trn v peti. 🙂

Najbolj zanimivi osebki: Modri Val aka. Viharni (v resnici ni tak kot se kaže tu), Borat (jasno da je inteligenten), Grda resnica (zabavna), Popay (odkrit in iskren), miki miško (čuden patron, še posebej takrat, ko je zabil tisto mislim-razmislim), mislim-razmislim (dobra pripovedovalka pravljic), bonika meluci (realna, upam, da ni res, kar je nekdo pred časom namignil), xrobe (ta je totalni odbitek, pravi lik), ludiD (ta je enigma, ni jasno ali je nor ali se dela), pa ona, ki že leta raziskuje smrt mrtve znanke (in obtožuje viharnega, da jo je umoril), Cveto (ki v 10′ sekundah odgovori, ko se pojavi vprašanje o pralnem stroju).

Viharni v resnici ni takšen kot se kaže, glej del tega je v njem in kaže na resno motnjo. In da greš nekoga na osebnem nivoju tako mobingirati, kot on počne vemo komu, je zrelo za kazensko ovadbo. Ne mi, ni tak.

kar nekaj je zanimivih, 14.07.2021 ob 02:55

Najbolj zanimivi osebki: Modri Val aka. Viharni (v resnici ni tak kot se kaže tu), Borat (jasno da je inteligenten), Grda resnica (zabavna), Popay (odkrit in iskren), miki miško (čuden patron, še posebej takrat, ko je zabil tisto mislim-razmislim), mislim-razmislim (dobra pripovedovalka pravljic), bonika meluci (realna, upam, da ni res, kar je nekdo pred časom namignil), xrobe (ta je totalni odbitek, pravi lik), ludiD (ta je enigma, ni jasno ali je nor ali se dela), pa ona, ki že leta raziskuje smrt mrtve znanke (in obtožuje viharnega, da jo je umoril), Cveto (ki v 10′ sekundah odgovori, ko se pojavi vprašanje o pralnem stroju).

Najlepša hvala za Vaš kompliment. Človek je bitje fantazije, tudi Vi.

Z LUDIJEM IN ROBIJOM NA PIR,Z SKERI NA NUDL PLAŽO,Z REPLIKO PRED PARLAMENT,S NEUČAKANO NA FURO Z MOTORJEM.?✌

Bobu boba

Si smem dovoliti vprašanje, o kakšni kavi teče beseda?

P.S.: obožujem srkati latte macchiato ob cafe jazz spremljavi in v družbi dobre knjige.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close