Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koga ne bi želeli za partnerja

koga ne bi želeli za partnerja

Odgovor na objavo uporabnika
To, 27.11.2021 ob 07:53

donporleone, 27.11.2021 ob 07:42

To, 27.11.2021 ob 06:59

donporleone, 27.11.2021 ob 06:49

To, 27.11.2021 ob 06:22

donporleone, 27.11.2021 ob 03:06

Zartrose izven profila, 26.11.2021 ob 22:50

donporleone, 26.11.2021 ob 20:55

Zartrose izven profila, 26.11.2021 ob 20:19

donporleone, 26.11.2021 ob 19:06

Zartrose izven profila, 26.11.2021 ob 18:46

donporleone, 26.11.2021 ob 10:07

Zartrose, 18.11.2020 ob 16:09

laznivca varalico manipulatorja, to samo goni stran od mene, posledicno doloceni poklici res odpadejo kot so politiki recimo…

Zakaj me pri Rožici tole ne čudi… biti politik je pa ja eden bolj seksapilnih poklicev.

Porleonči, a me hecaš? Laži, varanja, manipulacije itd pač niso seksipilne (politiki pa na tak način delujejo).. če je tebi našteto seksipilno, okej, meni pač ni. 😉

Preljuba Rožica,

“Porleonči” te nič ne heca… le na stvari gledava iz različnih zornih kotov.

Bistveno bolj kot s tvoje strani naštete reči, se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še nekoliko dominantnejšim karakterjem.

no mene pa ambiciozni manipulatorji, lažnivci, goljufi ne zanimajo, še manj so mi sexipilni..

Sicer pa tudi sama vem kaj hočem, se ne bojim to doseči a do tega pridem na pošten način.

In to je velika razlika. prifukana pot do cilja ne pomeni tudi da so tega cilja dejansko vredne oz sposobne zanj.

Drugače sem pa za sodelovanje!

😉

Kako da prifukana pot do vrha ne pomeni, da je nekdo sposoben cilj doseči⁉️ Tudi to je namreč očiten dokaz uspeha in sposobnost za dosego le tega❗

? jaki uspeh .. če se je šlo za vrhovno prostitutko potem že.. za kirurginjo recimo pa ??

Vemo pa tudi da je mnogo diplom na višjih položajih ponarejenih, verjetno prifukanih..

Porleonči-ne govorim o dosegi cilja, govorim o tem ali osvojeno mesto tudi zares zna opravljati.

Ah ja Rožica, kaj naj ti sploh odgovorim❓

Seveda je “prifukana pot do vrha uspeh in to v bilokaterem poklicu… napredovanja, predvsem tista resnejša, ne pridejo sama od sebe.

Lahko reče samo nekdo, ki je pravzaprav prazen, votel od znotraj. Nima pravzaprav nobene resne vrednosti. Ne sposobnosti prepričevanja, pogajanja, ne kvalitet, ki bi ga ločevale od množice povprečnežev. Za take je tudi prifukan stolček kratkotrajne narave in nikakor ne nek dosežek vreden spoštovanja. Resni ljudje s takimi pravzaprav nikoli ne želijo poslovno sodelovati. Tak, ki ni sposoben brzdati svojih čustev, strasti ali nagona, tudi ne more biti dober poslovni partner. Lahko je vedno le številka 2, nikoli to ne bo cenjen prvak.

Sem spoznala par takih moških in žensk, ki so mislili, da so ambicijozni, ki so se imeli za uspešne, v resnici so bili/ le psice teh nad njimi in delali vedno bo diktatu nekoga drugega. Nikoli to ni bil uspešen podjetnik. Ta si namreč svojo pot vtira z dosežki in potjo, z nadpovprečnim trudom in sposobnostjo, s častjo in priznanjem v svoji branži. Visokim IQ in EQ, predvsem pa s čistim obrazom in vestjo.

Nekdo, ki se hvali s kurbarijo kot dosežkom je še pod nivojem tistih najbolj navadnih delavcev na minimalcih. Tisti vsaj pošteno služijo svoj kruh.

Dostojanstvo je na koncu vse, kar človek zares ima.

Če.

Tale komentar je pa strel v prazno❗ ????

“Ne sposobnosti prepričevanja, pogajanja, ne kvalitet, ki bi ga ločevale od množice povprečnežev. Za take je tudi prifukan stolček kratkotrajne narave in nikakor ne nek dosežek vreden spoštovanja.”

Kakšna kontradiktornost že v uvodu⁉️ Da si je nekdo prifukal pot na vrh je najbrž potreboval precej kvalitet, ki so ga ločile od ostalih… npr. kot že sama omenjaš sposobnost prepričevanja.

“Tak, ki ni sposoben brzdati svojih čustev, strasti ali nagona, tudi ne more biti dober poslovni partner.”

In kaj ima v tovrstnih primerih seks s čustvi❓ Običajno ljudje, ki napredujejo po tovrstnih linijah nadpovprečno dobro brzdajo nagon, strast…

Malo bolj se potrudi z argumenti in morebiti celo spremeniš moje mnenje. V to sicer močno dvomim… a saj veš, poskusit ni greh.

Veš kako pravijo “…težko žabo prepričati da skoči v vodo…” e tako težko je prepričati nekoga v spolnost, ne glede na spol. Vsi smo krvavi pod kožo. To je tako kot bi se hvalil, da si otroku ukradel liziko. Jaka muda. Not.

Seks ima vse s čustvi, tudi če trdiš da ne. Kdor nima svojih čustev in nagonov, strasti pod kontrolo pa tudi nima sebe ne svojih dejanj.

Tak, ki pa nima sam občutka vrednosti, lastne sposobnosti, zaupanja vase je zlahka zmanipuliran. Tudi s strani konkurence. Jaz take osebe ne bi želela imeti niti kot čistilke, kaj šele nekje na bolj odgovornem mestu. Saj pravim, zelo resni poslovneži še kako gledajo s kom imajo opravka.

Nikoli se ne trudim prepričati prepričane. Sploh pa ne ljudi brez dostojanstva, moralnih in drugih vrednot, taki niso nikoli bili na mojem nivoju.

Verjetno tudi ne pravijo kar tako, “da simpatične tepke pridejo najbolje skozi v življenju.” ????

“Seks ima vse s čustvi, tudi če trdiš da ne. Kdor nima svojih čustev in nagonov, strasti pod kontrolo pa tudi nima sebe ne svojih dejanj.”

Zmotno prepričanje, ki izvira iz nezaznavanja ločnice med čustveno in seksualno komponento… ne, ne gre za eno in isto, se pa vsekakor lahko močno prepletata.

Pozabljaš, da pri osebi, ki bo hotela izključno s seksom napredovati, le-ta predstavlja zgolj orodje za dosego cilja.

Opažam pa, da v svojih zapisih očitno ne ločiš mačke in miši. Pišeš o neki zmanipuliranosti, za katero še vem ne kako si jo po tihem vpeljala v tole temo.

Če jim je to edini cilj v življenju in se s tem počutijo v redu, pove vse o njih samih in njihovi vrednosti. Ne mešam ničesar, morda le ti ne razumeš. Morda nikoli ne boš.

Seks in čustva se ne le prepletata, ampak če bi poznal delovanje čustev in se poglobil v to povezavo bi ugotovil, da so čustva pri obeh spolih osnova za seks. Kakšna čustva je spet druga tema, a ni seksa brez čustev. Nekdo lahko seks uporablja kot sredstvo do cilja, a kljub temu mora uporabiti čustva in s takim človekom se lahko igraš do onemoglosti. Zakaj bi v svojem timu kdorkoli želel nekoga, ki je šibek člen?

Pa čustva ne enači z ljubeznijo in ti bo hitro jasno, da imam še kako prav.

Cilj je precej jasen – poslovni uspeh, moč… Točka na kateri v najinem dialogu prihaja do nestrinjanj pa ni cilj ampak pot za realizacijo le-tega.

Za spolni odnos oziroma, da bo razumljivejše mehansko penetracijo z orgazmičnim zaključkom vsekakor ne rabiš čustev. Kaj pa spolni delavci❓ Tudi ti gojijo čustva do strank❓

Kar pa se tiče “igranja do onemoglosti” pa bodiva iskrena, da ima vsakdo izmed nas svojo ceno, le odkriti jo je treba. Iz tega pa sledi, da je potemtakem šibek člen pravzaprav lahko kdorkoli.

donporleone, 27.11.2021 ob 08:17

Cilj je precej jasen – poslovni uspeh, moč… Točka na kateri v najinem dialogu prihaja do nestrinjanj pa ni cilj ampak pot za realizacijo le-tega.

Za spolni odnos oziroma, da bo razumljivejše mehansko penetracijo z orgazmičnim zaključkom vsekakor ne rabiš čustev. Kaj pa spolni delavci❓ Tudi ti gojijo čustva do strank❓

Kar pa se tiče “igranja do onemoglosti” pa bodiva iskrena, da ima vsakdo izmed nas svojo ceno, le odkriti jo je treba. Iz tega pa sledi, da je potemtakem šibek člen pravzaprav lahko kdorkoli.

Kdor razume psiho človeka lahko vlada svetu in ima neizmerno moč. Lahko postane karkoli želi in doseže karkoli želi.

Če bi razumel psiho človeka, bi vedel da smo vsi na nek način poškodovani. A je velika razlika v tem kako. Ti pravim, ne razumeš. Spolni delavci ne gojijo čustev do strank ampak do sebe. Se gre za način samopoškodovanja, sploh ne za denar. Tako kot se eni režejo po rokah. Na primer.

Enako velja za željo po moči, poziciji, biti nadrejen nekomu, itd. V ozadju so šibkosti, ne pa moč. Človek, ki to potrebuje (kar de nakazuje z načinom kako bi rad prišel do tega, torej ne z znanjem in sposobnostjo temveč s toksičnimi prijemi) ima bistveno bolj globoke želje, ki jih ob dosegu cilja ne bo uresničil in tako imaš vzorec. S takim človekom enostavno manipuliraš, ker je podkupljiv. Nima večjih vrednot, ki bi ga ustavile. Medtem ko pa načelen človek nima v ozadju teh težav, njemu ni cilj uspeh, temveč je posledica njegove sposobnosti in ugodnih okoliščin ter potrpežljivosti. Takega težko dobiš, še težje pa izgubiš. Lojalnost je pa v življenju ena najpomembnejših komponent dolgoročnega uspeha. Tako v poslovnem svetu kot tudi zasebnem.

Jaz ne bi zelela nase sosede.

Dixie, 27.11.2021 ob 08:43

Jaz ne bi zelela nase sosede.

Kaj ti je pa naredila? Pogruntala katero od tvojih odvisnosti morda?

To, 27.11.2021 ob 08:37

Kdor razume psiho človeka lahko vlada svetu in ima neizmerno moč. Lahko postane karkoli želi in doseže karkoli želi.

Če bi razumel psiho človeka, bi vedel da smo vsi na nek način poškodovani. A je velika razlika v tem kako. Ti pravim, ne razumeš. Spolni delavci ne gojijo čustev do strank ampak do sebe. Se gre za način samopoškodovanja, sploh ne za denar. Tako kot se eni režejo po rokah. Na primer.

Enako velja za željo po moči, poziciji, biti nadrejen nekomu, itd. V ozadju so šibkosti, ne pa moč. Človek, ki to potrebuje (kar de nakazuje z načinom kako bi rad prišel do tega, torej ne z znanjem in sposobnostjo temveč s toksičnimi prijemi) ima bistveno bolj globoke želje, ki jih ob dosegu cilja ne bo uresničil in tako imaš vzorec. S takim človekom enostavno manipuliraš, ker je podkupljiv. Nima večjih vrednot, ki bi ga ustavile. Medtem ko pa načelen človek nima v ozadju teh težav, njemu ni cilj uspeh, temveč je posledica njegove sposobnosti in ugodnih okoliščin ter potrpežljivosti. Takega težko dobiš, še težje pa izgubiš. Lojalnost je pa v življenju ena najpomembnejših komponent dolgoročnega uspeha. Tako v poslovnem svetu kot tudi zasebnem.

Brez skrbi, da so mi reči jasne ali pa sem morebiti tako poškodovan, da to le mislim… kaj meniš, katera možnost bo prava, morda kakšna tretja❓

Priznam pa, da razumem pa smisla v tem mazohizmu, ki ga poudarjaš skozi takšne povedi:

“Se gre za način samopoškodovanja, sploh ne za denar. Tako kot se eni režejo po rokah.” 

Zakaj ti ne potegne, da se nekdo odloči za takšno delo, ker mu pač ustrezajo delovni pogoji v kombinaciji z zaslužkom❓

No, ampak vsa v nečem sva si pa le soglasna:

“Lojalnost je pa v življenju ena najpomembnejših komponent dolgoročnega uspeha. Tako v poslovnem svetu kot tudi zasebnem.”

Vprašanje, ki se poraja pa je, lojalnost komu ali čemu…

donporleone, 27.11.2021 ob 09:06

Brez skrbi, da so mi reči jasne ali pa sem morebiti tako poškodovan, da to le mislim… kaj meniš, katera možnost bo prava, morda kakšna tretja❓

Priznam pa, da razumem pa smisla v tem mazohizmu, ki ga poudarjaš skozi takšne povedi:

“Se gre za način samopoškodovanja, sploh ne za denar. Tako kot se eni režejo po rokah.” 

Zakaj ti ne potegne, da se nekdo odloči za takšno delo, ker mu pač ustrezajo delovni pogoji v kombinaciji z zaslužkom❓

No, ampak vsa v nečem sva si pa le soglasna:

“Lojalnost je pa v življenju ena najpomembnejših komponent dolgoročnega uspeha. Tako v poslovnem svetu kot tudi zasebnem.”

Vprašanje, ki se poraja pa je, lojalnost komu ali čemu…

Saj zato pa ne razumeš. Dober psihoterapevt bi ti znal razložiti. Ne gre se za užitek, ne gre se za mazohizem, temveč za podzavest, ki kroji naše misli.

Lojalnost sebi in svojim vrednotam.

To, 27.11.2021 ob 09:17

Saj zato pa ne razumeš. Dober psihoterapevt bi ti znal razložiti. Ne gre se za užitek, ne gre se za mazohizem, temveč za podzavest, ki kroji naše misli.

Lojalnost sebi in svojim vrednotam.

… in vsi smo ujetniki vzgibov, ki izhajajo iz naše podzavesti… celo gospod Grey… smo brali to knjigo, ja…

Ampak vseeno bodiva iskrena, človek se z leti lahko tekom določenih okoliščin nauči nadzorovati tako podzavest kakor iz nje izhajajoča čustva.

“Lojalnost sebi in svojim vrednotam.”

Kakšne pa so te vrednote? In kako je potem z “makiavelisti”, po mnenju katerih cilj opravičuje sredstvo?

Kolk si rabu…. Piiiii

Nista… I’ti moras kod psihiatra…

Da ti malo objasni.

Blaablaa, 27.11.2021 ob 09:49

Kolk si rabu…. Piiiii

Nista… I’ti moras kod psihiatra…

Da ti malo objasni.

No no, ne pretiravaj, da ne bo tale ognjevita komentatorka še tebi dala vetra.

In ti bi dejansko v svojem podjetju imel na vodilnem položaju eno tako s prifukano (kar seveda ne pomeni nujno da ima potrebno znanje za ta položaj v podjetju) zgodovino ali dejansko tako, ki je  s svojim poštenim delom in umom prišla do njega?

In še-bi tako, ki se prifuka do položaja tudi poročil?

za Porleončija

Thats what i need. Somebody who is able to handle…

“This”

Somebody who can keep up…

Somebody who wont slow down.

donporleone, 27.11.2021 ob 09:47

… in vsi smo ujetniki vzgibov, ki izhajajo iz naše podzavesti… celo gospod Grey… smo brali to knjigo, ja…

Ampak vseeno bodiva iskrena, človek se z leti lahko tekom določenih okoliščin nauči nadzorovati tako podzavest kakor iz nje izhajajoča čustva.

“Lojalnost sebi in svojim vrednotam.”

Kakšne pa so te vrednote? In kako je potem z “makiavelisti”, po mnenju katerih cilj opravičuje sredstvo?

Podzavesti ne moreš nadzorovati. Vzgibe pa ja. Dokler ne ugotoviš kaj je vzrok za neko bolezen, zaman zdravljenje simptomov. Bistvena razlika med V/Z medicino. Enako velja na drugih področjih v življenju.

V kolikor je cilj plemenit, ne bo potrebe po toksičnih načinih doseganja le-tega. Glej trajnostno na stvari v življenju, pa ti bo marsikaj bolj jasno.

Zartrose izven profila, 27.11.2021 ob 09:58

In ti bi dejansko v svojem podjetju imel na vodilnem položaju eno tako s prifukano (kar seveda ne pomeni nujno da ima potrebno znanje za ta položaj v podjetju) zgodovino ali dejansko tako, ki je  s svojim poštenim delom in umom prišla do njega?

In še-bi tako, ki se prifuka do položaja tudi poročil?

“In še-bi tako, ki se prifuka do položaja tudi poročil?”

Oh ja, preljuba Rožica, kaj pričakuješ, da bom napisal, da me take ne ganejo in, da bi rad za življenjsko sopotnico gospodično polno kreativne energije, ki sicer ve kaj hoče in svoje nazore nesebično deli z drugimi… ????

No kakorkoli, pestra seksualna zgodovina srčne dame me kvečjemu vzburi in ne odvrača… in ja definitivno ne bi imel težav s tem, da bi imela izbranka na teh področjih precej “zgodovine”, če bi le ostale reči štimale. Pustiva tokrat komponento vizuelnega izgleda in se vrniva raje na včerajšnji komentar:

“Preljuba Rožica,

“Porleonči” te nič ne heca… le na stvari gledava iz različnih zornih kotov.

Bistveno bolj kot s tvoje strani naštete reči, se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”

Jaz pa nebi zelel vec imeti za partnerja moje bivse zene.

Zelo enostavno vprašanje, pa ne vem odgovora. Kaj da največjo težo? Poklic… izgled… karakter… slabe navade….?

donporleone, 27.11.2021 ob 11:07

“In še-bi tako, ki se prifuka do položaja tudi poročil?”

Oh ja, preljuba Rožica, kaj pričakuješ, da bom napisal, da me take ne ganejo in, da bi rad za življenjsko sopotnico gospodično polno kreativne energije, ki sicer ve kaj hoče in svoje nazore nesebično deli z drugimi… ????

No kakorkoli, pestra seksualna zgodovina srčne dame me kvečjemu vzburi in ne odvrača… in ja definitivno ne bi imel težav s tem, da bi imela izbranka na teh področjih precej “zgodovine”, če bi le ostale reči štimale. Pustiva tokrat komponento vizuelnega izgleda in se vrniva raje na včerajšnji komentar:

“Preljuba Rožica,

“Porleonči” te nič ne heca… le na stvari gledava iz različnih zornih kotov.

Bistveno bolj kot s tvoje strani naštete reči, se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”

“že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”

Venera v Levu? Povej če se motim

To, 27.11.2021 ob 11:31

“že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”

Venera v Levu? Povej če se motim

Venera v čem❓ Levu❓

… če misliš na horoskop se motiš… ?

… ampak vseeno, če se že spoznaš na te reči, mi lahko poveš ali morda že obstaja operacija astrološkega znamenja… ?

donporleone, 27.11.2021 ob 11:57

Venera v čem❓ Levu❓

… če misliš na horoskop se motiš… ?

… ampak vseeno, če se že spoznaš na te reči, mi lahko poveš ali morda že obstaja operacija astrološkega znamenja… ?

Grdo se vlečeš ven, jaz sem pripravljena stavit kar češ, da je tvoja Venera v Levu. Fix si narobe izračunal.

Lažeš, 27.11.2021 ob 12:15

Grdo se vlečeš ven, jaz sem pripravljena stavit kar češ, da je tvoja Venera v Levu. Fix si narobe izračunal.

Hej,

mi potem lahko poveš, kako naj izračunam, da pridem do rezultata… ?

donporleone, 27.11.2021 ob 12:22

Hej,

mi potem lahko poveš, kako naj izračunam, da pridem do rezultata… ?

V redu je, sem že zmagala. Saj se ne skrije kar tako Venera. Ti buta ven iz vseh por. Me je le zanimalo, če sem res že tako dobra v tem. Zdaj vem.

?, 27.11.2021 ob 12:26

V redu je, sem že zmagala. Saj se ne skrije kar tako Venera. Ti buta ven iz vseh por. Me je le zanimalo, če sem res že tako dobra v tem. Zdaj vem.

Kaj veš❓ ????

Utegne biti to znanje posledica dolgoletnega prebiranja rumenega tiska❓ ?

donporleone, 27.11.2021 ob 12:32

Kaj veš❓ ????

Utegne biti to znanje posledica dolgoletnega prebiranja rumenega tiska❓ ?

Pravim le, da imam dobro naštudirane zadeve glede astrologije.

Ne berem rumenega tiska, od najstniških let ne. Pa še takrat samo ko sem šla kdaj k frizerki. Zdaj berem knjige o “biohacking”-u

Ne, 27.11.2021 ob 12:38

Pravim le, da imam dobro naštudirane zadeve glede astrologije.

Ne berem rumenega tiska, od najstniških let ne. Pa še takrat samo ko sem šla kdaj k frizerki. Zdaj berem knjige o “biohacking”-u

Poglej poglej,

a od tod ti potem vso to znanje⁉️ ?

donporleone, 27.11.2021 ob 12:48

Poglej poglej,

a od tod ti potem vso to znanje⁉️ ?

Vse je bilo že zapisano Donporleone. Vse.

Imaš dovolj pozornosti za danes, bo v redu zdaj? Pozdrav do naslednjič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close