Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koga ne bi želeli za partnerja

koga ne bi želeli za partnerja

Niti slučajno ne bi imela J.J.in nobenga SDSovca

Jst bom prej konec ce recem kaksno partnerico zelim…

Vjernu nevinu zelenooku čifurku.

Eto… Samo to. Jel tako da sam skroman? Jel tako da ne trazim mnogo?

Dobro aj… Ako moze pozeljno je i da je malo luda…

Nista vise… Samo to.

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 27.11.2021 ob 11:07

Zartrose izven profila, 27.11.2021 ob 09:58

donporleone, 27.11.2021 ob 03:06

Zartrose izven profila, 26.11.2021 ob 22:50

donporleone, 26.11.2021 ob 20:55

Zartrose izven profila, 26.11.2021 ob 20:19

donporleone, 26.11.2021 ob 19:06

Zartrose izven profila, 26.11.2021 ob 18:46

donporleone, 26.11.2021 ob 10:07

Zartrose, 18.11.2020 ob 16:09

laznivca varalico manipulatorja, to samo goni stran od mene, posledicno doloceni poklici res odpadejo kot so politiki recimo…

Zakaj me pri Rožici tole ne čudi… biti politik je pa ja eden bolj seksapilnih poklicev.

Porleonči, a me hecaš? Laži, varanja, manipulacije itd pač niso seksipilne (politiki pa na tak način delujejo).. če je tebi našteto seksipilno, okej, meni pač ni. 😉

Preljuba Rožica,

“Porleonči” te nič ne heca… le na stvari gledava iz različnih zornih kotov.

Bistveno bolj kot s tvoje strani naštete reči, se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še nekoliko dominantnejšim karakterjem.

no mene pa ambiciozni manipulatorji, lažnivci, goljufi ne zanimajo, še manj so mi sexipilni..

Sicer pa tudi sama vem kaj hočem, se ne bojim to doseči a do tega pridem na pošten način.

In to je velika razlika. prifukana pot do cilja ne pomeni tudi da so tega cilja dejansko vredne oz sposobne zanj.

Drugače sem pa za sodelovanje!

😉

Kako da prifukana pot do vrha ne pomeni, da je nekdo sposoben cilj doseči⁉️ Tudi to je namreč očiten dokaz uspeha in sposobnost za dosego le tega❗

? jaki uspeh .. če se je šlo za vrhovno prostitutko potem že.. za kirurginjo recimo pa ??

Vemo pa tudi da je mnogo diplom na višjih položajih ponarejenih, verjetno prifukanih..

Porleonči-ne govorim o dosegi cilja, govorim o tem ali osvojeno mesto tudi zares zna opravljati.

Ah ja Rožica, kaj naj ti sploh odgovorim❓

Seveda je “prifukana pot do vrha uspeh in to v bilokaterem poklicu… napredovanja, predvsem tista resnejša, ne pridejo sama od sebe.

In ti bi dejansko v svojem podjetju imel na vodilnem položaju eno tako s prifukano (kar seveda ne pomeni nujno da ima potrebno znanje za ta položaj v podjetju) zgodovino ali dejansko tako, ki je  s svojim poštenim delom in umom prišla do njega?

In še-bi tako, ki se prifuka do položaja tudi poročil?

“In še-bi tako, ki se prifuka do položaja tudi poročil?”

Oh ja, preljuba Rožica, kaj pričakuješ, da bom napisal, da me take ne ganejo in, da bi rad za življenjsko sopotnico gospodično polno kreativne energije, ki sicer ve kaj hoče in svoje nazore nesebično deli z drugimi… ????

No kakorkoli, pestra seksualna zgodovina srčne dame me kvečjemu vzburi in ne odvrača… in ja definitivno ne bi imel težav s tem, da bi imela izbranka na teh področjih precej “zgodovine”, če bi le ostale reči štimale. Pustiva tokrat komponento vizuelnega izgleda in se vrniva raje na včerajšnji komentar:

“Preljuba Rožica,

“Porleonči” te nič ne heca… le na stvari gledava iz različnih zornih kotov.

Bistveno bolj kot s tvoje strani naštete reči, se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”

Ah, ne narobe razumet mojega zapisa, ne sprašujem zase, saj se jaz ne bi poročila ali bila v vezi z nekom, ki mu zvestoba ni pomembna. Kar sem jasno in glasno povedala že večkrat, tudi v tej temi (varalice, lažnivci, manipulatorji..;) Sprašujem zato, ker še noben tak ki občuduje radodajke ni poročil radodajke ampak je žensko za vezo/zakon iskal med ženskami z zelo malo moškimi, zvestimi, predanimi. Pač dvoličneži.

Zartrose izven profila, 27.11.2021 ob 18:08

Ah, ne narobe razumet mojega zapisa, ne sprašujem zase, saj se jaz ne bi poročila ali bila v vezi z nekom, ki mu zvestoba ni pomembna. Kar sem jasno in glasno povedala že večkrat, tudi v tej temi (varalice, lažnivci, manipulatorji..;) Sprašujem zato, ker še noben tak ki občuduje radodajke ni poročil radodajke ampak je žensko za vezo/zakon iskal med ženskami z zelo malo moškimi, zvestimi, predanimi. Pač dvoličneži.

Že prav, že prav… ?

Pa vseeno nisi nikoli razmišljala, da s svojo pozitivno energijo kakšnega spreobrneš?

Načeloma pa sem tudi sam zagovornik zvestobe… če le izvzameva seksualno, kateri se običajno pripisuje (pre)velik pomen. Bistveno bolj se mi zdita pomembni recimo čustvena in poslovna zvestoba… ter na vse zadnje tudi politična.

donporleone, 27.11.2021 ob 20:52

Že prav, že prav… ?

Pa vseeno nisi nikoli razmišljala, da s svojo pozitivno energijo kakšnega spreobrneš?

Načeloma pa sem tudi sam zagovornik zvestobe… če le izvzameva seksualno, kateri se običajno pripisuje (pre)velik pomen. Bistveno bolj se mi zdita pomembni recimo čustvena in poslovna zvestoba… ter na vse zadnje tudi politična.

Nisem. Ne spadam pod ženske, ki vzamejo nekoga, da ga potem skušajo spreminjati. Vsak posameznik se spreminja ko in če sam tako želi. Drugače ne gre oz ni pristno.

Čustvene zvestobe brez sexualne zvestobe znotraj partnerstva ni. Ne more biti čustveno zvest a hkrati ji/mu lagat o obstoju drugih, jo/ga omalovaževat češ je zmešan/a kaj blodi, da res ni druge/ga, ni čustvene zvestobe če jo/ga oropa možnosti da sam/a zase odloči ali bo prevaran/a. To se vse da preprečit z iskrenostjo pred dejanjem. Takrat si čustveno zvest pa četudi te na podlagi resnice on/a zapusti, saj noče biti v vezi z nekom ki ji/mu ne zmore biti zvest, ki ji/mu ne zmore dati svojo podporo na vseh področjih.

No, saj o tem sva že v neki drugi temi.. 😉

Če vzameva omenjeno poslovno-to je tako kot da delaš v enem podjetju drugemu pa nosiš podatke.. je ne more bit, tako tudi čustvene brez seksualne ne (v partnerstvu. Za samske ki se dogovorijo zgolj sex je drugače saj res nikogar ne zavajajo, edino kvečjemu sami sebe, če hočejo več a pristanejo na manj)

Knjige, 27.11.2021 ob 12:55

donporleone, 27.11.2021 ob 12:48

Ne, 27.11.2021 ob 12:38

donporleone, 27.11.2021 ob 12:32

?, 27.11.2021 ob 12:26

donporleone, 27.11.2021 ob 12:22

Lažeš, 27.11.2021 ob 12:15

donporleone, 27.11.2021 ob 11:57

To, 27.11.2021 ob 11:31

“že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”

Venera v Levu? Povej če se motim

Venera v čem❓ Levu❓

… če misliš na horoskop se motiš… ?

… ampak vseeno, če se že spoznaš na te reči, mi lahko poveš ali morda že obstaja operacija astrološkega znamenja… ?

Grdo se vlečeš ven, jaz sem pripravljena stavit kar češ, da je tvoja Venera v Levu. Fix si narobe izračunal.

Hej,

mi potem lahko poveš, kako naj izračunam, da pridem do rezultata… ?

V redu je, sem že zmagala. Saj se ne skrije kar tako Venera. Ti buta ven iz vseh por. Me je le zanimalo, če sem res že tako dobra v tem. Zdaj vem.

Kaj veš❓ ????

Utegne biti to znanje posledica dolgoletnega prebiranja rumenega tiska❓ ?

Pravim le, da imam dobro naštudirane zadeve glede astrologije.

Ne berem rumenega tiska, od najstniških let ne. Pa še takrat samo ko sem šla kdaj k frizerki. Zdaj berem knjige o “biohacking”-u

Poglej poglej,

a od tod ti potem vso to znanje⁉️ ?

Vse je bilo že zapisano Donporleone. Vse.

Imaš dovolj pozornosti za danes, bo v redu zdaj? Pozdrav do naslednjič

A je ta donporleone bivši Stepni Volk?

a na tem forumu morate tisti stalni priveski vsrat vsako temo do konca?

3/4 pisarjenja je mimo teme. Jaz ne bi bil v  zvezi z žensko ki je npr računalničar, profesionalni športnik, novinarka, policaj, zdravnik, sestra in podobno.

Necepilka, 27.11.2021 ob 14:14

Niti slučajno ne bi imela J.J.in nobenga SDSovca

od SDja pa ne bi mogla nobenega dobit, ker so večina geji. Potem ti ne ostane druga kot da si samska.

Anonimno 1575, 28.11.2021 ob 15:13

od SDja pa ne bi mogla nobenega dobit, ker so večina geji. Potem ti ne ostane druga kot da si samska.

🙂

A na snif-snif podmladek si pa pozabil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close