Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko trebuh visi ostalo pa tudi

ko trebuh visi ostalo pa tudi

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj naj ti rečem, 14.11.2021 ob 17:19

Najbrž ti ni lahko.Meni se dogaja podobno, sem že pomislila da bi si naročila enega profesionalnega fu…., sam ne vem,kje sejih dobi. ALIimamo v SLO kak kurb.,kjer se da it z moškim? Ker jaz ne zdržim več dolgo. Mije hudo.

Javi se mi pa bova rešila zadevo….

Tvoj rešitelj?

Vsaka ženska je po sebi lepa….so tudi mlajše pa iz njih visi….in so prav tako lepe in tudi boljše po srcu kot nekatere suhice…….mene ne moti če malo visi……..če bi se ponovno rada čutila zaželeno in lepih trenutkov, ter lepih besed se kar pogumno javi in bova skupaj pogledala in predebatirala stvari…..

Pa lep pozdrav do slišanja

zazelena33@gmail.com

pusti sex in pojdi raje na pizzo, sexala pri teh letih ne boš več prav dosti, jedla pa lahko večkrat na dan

Problem je to, ko tvoja celotna samozavest in samopodoba temeljita zgolj na videzu. To je posledica te materialistične, plehke in z videzom in izgledom obsedene družbe. Privlačnost ni samo v obliki trebuha in prsih, je tudi še kje drugje. Malo pozno sicer, ampak boste morali zdaj delati s tem, kar imate v glavi in srcu. Če pa tam ni kaj dosti, pa naredite nekaj glede tega, ali pa se sprijaznite s tem, kar imate. Isto velja za moža. A njega ne morete spremeniti, lahko samo sebe.

Uf, ja, delim mnenje z vecino vas. Za telovadbo, priznam, nisem bila nikoli prevec zavzeta. Je tudi res, da delam fizicno ves dan, zvecer se vrnem domov po sesti, res mi ni, padem ob pol desetih ze v komo :).

Hodim zelo rada, moj pa ne. Pravi,kar je zame sprehod,je zanj pohod. Ok, se bom vrnila k lchf prehrani, tega niti ne vidim povsem kot dieto. Ja,in kupit grem eno peno za na tla, zacela bom migat.prave vaje.

Na,ja, imam sicer poskodovano rame ampak bo pa kaj drugega mogoce delat.

Visenje….eh, gravitacija je neizogibna Vendar, rezanje za lepoto..no, ne vem.

Je smiselno? Saj ni za vecno.

Ko vidim lfhc v 2021 joooj. Nobena dieta lfch vam ne bo zmanjsala kg, prvo bodo vidni rezultati in pa boste drasticno utrujeni in posledicno tecni. Raj se drzite zdrave prehrane, namest salam, sirov in oresckov pojejte ovseno kaso, ne dodajat olja povsod…1 zlica olja ima.90 kalorij, vi daste na solato sigurno 3-4 zlice olja in to je zelo dosti. Salama ima 10g soli, priporocen dnevni odmerek je 2g. Probajte dnevni vnos natrija zmanjsat (verjemite povsod ga je prevec) in pa olje seveda. Pa delat na samozavesti.

Javi se mi, mene to nič ne moti?

Zaradi tvojega odnosa do sama sebe ne seksata, izgled nima tukaj kaj dosti. Nikomur ni privlačna nesamozavestna ženska, ki o sebi tako grdo misli.

Kateri moski gleda samo na izgled ni pravi moski. Moja zena se je tudi zredila in malo več kot 10kg in jaz še vedno zelim sexat kadar koli in kjer koli. Se pa pozna da ona več ni tako sproščena.

Ne rabis profesionalnega, ti se samo javi.

Ne rabis profica. Javi se, pa bova zrihtala zadevo

Kar se tiče izkušenj z preoblikovanjem telesa vam lahko svetujem iz osebnih izkušenj in nekaj pridobljenega znanja. Dieta na katero računate morda ne bo pomagala v prid vašemu cilju prav za dolgo in slej ko prej se pojavi jo-jo efekt. Po končani dieti se vrnete v predhodno stanje in maščoba se vrne. Obstaja pa vseeno boljša rešitev. Sprememba življenskega sloga. To pa ni enostavno in hitro rešljivo. Potrebnega bo več gibanja, sprememba prehranjevalnih nevad in življenskega sloga. Potrebno si bo zadati neke kratkoročne in dolgoročne cilje ter jih tudi dosegati. Odsvetujem kakršnekoli intenzivne in hitre spremembe (v prehrani, telovadbi…), če to ni nekaj kar že dokazano ne funkcionira za vas. Zatorej se bo potrebno poučiti in izkusiti kaj za vas deluje in kaj ne. Če drugače ne gre pa si poiščite strokovno pomoč.

Kar se tiče vašega odnosa pa je to spet posebna kategorija. Več kot očitno bo potrebno vajin odnos urediti. Potrebno bo veliko kvalitetnih in produktivnih pogovorov in se ponovno povezati. Če to ne zmoreta urediti sama pa si lahko pomagata z strokovno pomočjo. Najpomembneje je to, da se zavedate, da lahko spremenite svoje življenje, če si to zares želite.

Vso srečo vam želim in l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close