Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko trebuh visi ostalo pa tudi

ko trebuh visi ostalo pa tudi

Čudno da nihče ne vidi duše in lepote znotraj človeka… Ocena po telesu za celega človeka kot bitje , hmm … Ne verjamem da si tako zelo debela da se te zato izogiba. Mogoče je telo samo izgovor in te ni ljubil nikoli

Pozdravljeni, sem stara nekaj cez trideset. Nekako ne vidim izgovora, imam namrec tezave z zdravjem, pa ze prej po porodu ni bilo neke postave.. Zdaj pa.. Ne pocutim se dobro v svoji kozi ampak kaj cem. Hodim na kemoterapije, vsa sem zabuhla.. Moz pa kot da tega ne opazi.. Res lep obcutek ko imas toliko podpore..

po vasih besedah sklepam da se z mozem o tej temi niste pomenila. Kaj pa ce je tezava pri njem? Pa ga je sram omenit.. Dejte preveriti preden vam samozavest cisto dol pade. Plus ce je problem pri njem ni slabo ce bi si omislil obisk pri zdravniku.

Vso sreco!

Se lahko zmeniva če želiš

Kak pa te on zgleda? Isti kot je bil?

Pri nama je obratno. Jaz ( 51 let) imam manj kil kot pred poroko, možek ( 58 let) je kar pridobil. Ja, vidim njegov trebušček, ampak me še vedno zaščemi, čeprav zdaleč ni več tak kot je bil. Ampak ne gledam oblog, gledam njega. Gledam človeka v katerega sem se zaljubila in on je še vedno  ta človek, četudi je zdaj plešat, siv , na trenutke siten in z vampkom.

Tak da bejba, slabo podobo na stran in ni mi jasno zakaj sama ne poskusiš? Roko za hlače, cmokec in se začne odvijat. Zakaj samo cakat na njegovo pobudo?

Veš, imamo vikend v hribih. Dobri prijatelji smo z sosedi domačini. In 1x rečem sosedu, da ima lepo ženo. Pa.me.preseneceno pogleda in reče, da ona nikoli ni bila grda. Je rekel, da je imel zdr težave in imela preko 100 kil, potem v drugem extremu pod 50. Njemu je vedno lepa in njegova.

Ampak ja, ženske smo negotove in hudo preveć kritične. Jaz sem.par dni nazaj travmirala da se mi vidijo” ledvičke”. Ja, pri teh letih in po dveh otrocih imam pravico, ni mi lepo, ampak to vidimo me. Drugi ne.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

Odgovor na objavo uporabnika
bila sem privlačna a nisem več, 14.11.2021 ob 15:20

Evo, tole pride s časom in preveč hrane.

Še kaki dve leti nazaj sem bila vitka, zelo privlačna, mož si me je želel skoraj vsak dan. Počutila sem se dobro, karkoli sem oblekla, je bilo lepo na meni.

Danes sem se v kopalnici malo bolj pogledala.

Dojke tam nekje proti pasu, zadaj kolobarji špeha zaradi povešenosti , trebuh je širši od bokov, nekako kot  sladoled čez škrnicelj visi prek njih. Ko se pogledam od strani, se najprej vidi trebuh, potem vse ostalo.

Vem, da imam kakih 10 kil preveč. Sem že poskusila z lchf dieto, v dveh tednih je bil uspeh že super, a sva potem odšla na dopust s polpenzjonom in mi je bilo škoda ne jesti. Saj sem le ribe ipd, a vseeno. Pa deci, dva, tri  vinčka vsak večer…no, doma sem bila spet s trebuhom,kot prej.

Z mojim ne seksava že več kot eno leto.

Pa ga razumem, ko se vidim, vem, da se niti sama ne bi poseksala, če bi bila moški. Grda sem. Ni mi pa do operacij, sem jih imela že dovolj onih potrebnih za zdravje.

Ja, pred dvema letoma so mi operirali jajčnike, stara sem 57, a vem, da bi bil to le izgovor, ni vzrok za debelost. Kriva sem sama, ker jem preveč in napačno.

No, zdaj bom spet začela z lchf , vem, da bo efektna.

Ne vem pa, ali bova spet sploh še kdaj seksala…vidim, da me ima rad, a ko se vidim, ga tudi razumem.

Kaj je tu še katera s podobno zgodbo in ima kakšno dobro idejo in izkušnjo?

Nepotešena visečka :(:(

Tako ti bom rekla. Nikoli ni prepozno. Z leti se metabolizem upočasni in mišična masa upada. Tako da lepo v fitnes glej da ješ veliko beljakovin toliko kolikor jih potrebuješ in bo šlo. Jaz ti priporočam da si vzameš trenerja in začneš 10 kil še ni tok huda številka.  Pa imej se rada sprejmi se!! Pa pusti te diete ti bo trener napisal jedilnik in tudi obroke off imaš lahko.

Potem nekaj naredite. Najlazje se je gledati v ogledalo in smiliti sami sebi. Mogoce to zveni grdo, ampak je res. Pri 57 ravno ne morete na kardio in fitnes, ampak kakih dolgi hitri sprehodi pa so cisto primerni ze za zdravje. Kar se tice prehrane.. jah to je najbolj pomembno, sploh pri vasih letih, ko odvecnih kalorij ni mogoce pokuriti s telovdbo. Najslabse je odrekanje v casu diete. Treba je spremeniti mentaliteto. Ne si reci:”Tega ne bom, ker sem na dieti,” ampak:”Tega ne bom, saj ta hrana ni zdrava in bo samo slabo vplivala na moje pocutje, zato je me zelim jesti.” Ima velik psiholoski ucinek. Ni potrebno strogo crtati sladkorja, bele moke, alkohola ipd. Treba ga je le zmanjsati in skusati nadomestiti s cim drugim. Ce cas ne motijo pirini, rzeni ali ajdovi izdelki, jih zamenjajte namesto psenice. Namesto sladkorja, posezite po sadju. Pijte dosti vode! Ce je zelodec vedno poln vode, ne boste lacni. Ce imate tezavo, da morate ves cas nekaj grickati, zvecite cigumi. Pojdite na sprehod, glejte film, berite knjigo, delajte nekaj  kar vas navdusije in zato pozabite na hrano.

Vse se da. Ampak takrat ko se nehamo smiliti sami sebi in zacnemo nekaj delati.

Pa vso sreco ?

saj niste normalne kaj će biste malo okvarjale z vnuki in malo delat na njivi in se ne gledat v oglledalo manj jest

Zdravo jaz imam pa Glih obratni problem… Sem dosti mlajši od avtoric samo meni se je žena po porodu dosti zredila sam me zaradi tega se bol rajca… Sam njej pa ni več do spolnosti… Skoz jo spodbujam ji govorim da mi je še bol seksi sam mi ne verjame!!!! Kaj naj naredim!!???

Avtorica, a tvoj mož pa lepo izgleda? Nima nič vampa? Mu nikjer nič ne visi?

Vvolite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Para Bellum, 15.11.2021 ob 22:40

Avtorica, a tvoj mož pa lepo izgleda? Nima nič vampa? Mu nikjer nič ne visi?

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

se bolj bos visela, 14.11.2021 ob 17:26

No, mo shujsas teh 10kg, ti bo vse se bolj viselo, ker si ze malo v letih.

Stara moja, bo treba migat, pa ne samo za kondicijo, ampak za misice, te ti bodo skup drzale telo.

Glede hrane pa, jej manj. Cim se bos sla neko dieto, ko bos nehala z njo, se bos spet zredila.

In tvoj dedec… A njemu se nic ne visi?

po 40em – jasno, miganje – nujno- vsaj 2 uri dnevno – vse od oje, kolesarjenja, pa intenzivno dodaatno- švic mora dol tečt. Pri teh letih ni več toliko naravnega kolagena v kožnih vlaknih, pa jasno, koža tudi “raste” se raztegene z leti.

Pri meni se je dalo – amaška res z vadno.

in delnim postenjem. 1 mesec – meni je ratalo 15 kg, ki jih nisem nazaj pridobila. Vse je pa v glavi -preklop – moraš. In čeimaš to srečo, da nisi živc , da ne kruči v želodcu, da nemisliš na hrano, da vztrajaš 2. 3. teden, ko je najhuje, ko se telo preklaplja na drug način in na to, da bo moralo začet kurit špeh, ko gre prvio teden ven odvečna tekočina…. Ja, je trda pot, ampak s trmasto voljomoraš pri hujšanju po 40em, pri ženski. Drugače ne gre. Hormoni delajo svoje.

Je pa tudi odvisno od oblike postave -če nimaš pasu, če imaš kratke noge, pa da se ti vse nabere v “Love handles” zadaj na hrbtu, pa klobasice pod prski – ja je problem.

Vaje za nepovešenje jošk -odlična je  plank, pakjerkoli jo laho delaš, ne rabiš hudih pripomočkov – na tleh ali na steno. Pa “skledce” na steno tudiso fajn za prsne in nadlahtne mišice.

pa vsak dan 3x po 3×30 setov trebušnjakov -270 trebušnjakov na dan, po monsti šekakšna utež kor na trebušne mišice ( 5., 10 kg)… Radiatorčki zagotovljeni. Pa trakovi za rezist vadbo, alipa trx. To je najboljše.

Meni osebno sicer ni všeč napurmano nafitnisirana ženska postava, nakvihtana – torej gojazna  zumba rit in premočna stegna, ki se drgnejo med seboj- gor pa nič jošk, pa izsušen obraz – ko une dvigovalke uteži, ali pa smučarke. Ni mi všeč. Všeč mi je taka bolj enakomerno porazdeljena  postava, obvezno ozek pas, pada imaš sploh pas – ne tfebuh irekt na joške napopan;  ampak ko premakneš telo, okončine, da se vidijo nenapuhane mišice- una joga ali pa pilates postavca, gazelica. Ne atletska  in ne neka široka ramena pa nabildani ženski bicepsi, pa velika rit in močna stegna. Ne -peščena ura postava je najlepša na ženski -z majhno lepo zaobljeno breskvica ritko. Konfekcija 38-40, na nekje 175 cm višine. In se jo da tudi pri 40ih pridela, oja, z garanjem, ciljano. S trdim delom.

Drugače pa odpri denarnico, pa tummy tuck- si idealna kandidatka – samo ene 5 kg prej moraš pa vseeno shujšat. Samo pol so brazgotine to je pa grdo.

in jasno, črtat ves alkoholl dodatni cuker in preveč belih OHjev ( kruh, bele testenine, beli riž, pekovski izdelki). Pa sol tudi omejevat, ker zadržuje vodo v telesu. Tekočina: pomaga kofein ( če si ljubitelj, ali pa v tabletah), pa nesladkani zeleni, beli ali črni čaj. Kitajski – Oolong… Maš na pultu zunaj ene 2l, pa preko dneva to piješ.

In če bi jaz npr. shujšala 20, 30 kg, pa prsi do popka, ma takoj si jih grem popravit, odrezat odvečno kožo in dofilat z lastno maščobo – eno tako lepo  4 🙂  Ampak to imam naravno in sem zadovoljna zaenkrat, pa ne do popka 🙂

Mare 89, 15.11.2021 ob 22:21
    Zdravo jaz imam pa Glih obratni problem… Sem dosti mlajši od avtoric samo meni se je žena po porodu dosti zredila sam me zaradi tega se bol rajca… Sam njej pa ni več do spolnosti… Skoz jo spodbujam ji govorim da mi je še bol seksi sam mi ne verjame!!!! Kaj naj naredim!!???

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

dano skozi, 15.11.2021 ob 22:52

po 40em – jasno, miganje – nujno- vsaj 2 uri dnevno – vse od oje, kolesarjenja, pa intenzivno dodaatno- švic mora dol tečt. Pri teh letih ni več toliko naravnega kolagena v kožnih vlaknih, pa jasno, koža tudi “raste” se raztegene z leti.

Pri meni se je dalo – amaška res z vadno.

in delnim postenjem. 1 mesec – meni je ratalo 15 kg, ki jih nisem nazaj pridobila. Vse je pa v glavi -preklop – moraš. In čeimaš to srečo, da nisi živc , da ne kruči v želodcu, da nemisliš na hrano, da vztrajaš 2. 3. teden, ko je najhuje, ko se telo preklaplja na drug način in na to, da bo moralo začet kurit špeh, ko gre prvio teden ven odvečna tekočina…. Ja, je trda pot, ampak s trmasto voljomoraš pri hujšanju po 40em, pri ženski. Drugače ne gre. Hormoni delajo svoje.

Je pa tudi odvisno od oblike postave -če nimaš pasu, če imaš kratke noge, pa da se ti vse nabere v “Love handles” zadaj na hrbtu, pa klobasice pod prski – ja je problem.

Vaje za nepovešenje jošk -odlična je  plank, pakjerkoli jo laho delaš, ne rabiš hudih pripomočkov – na tleh ali na steno. Pa “skledce” na steno tudiso fajn za prsne in nadlahtne mišice.

pa vsak dan 3x po 3×30 setov trebušnjakov -270 trebušnjakov na dan, po monsti šekakšna utež kor na trebušne mišice ( 5., 10 kg)… Radiatorčki zagotovljeni. Pa trakovi za rezist vadbo, alipa trx. To je najboljše.

Meni osebno sicer ni všeč napurmano nafitnisirana ženska postava, nakvihtana – torej gojazna  zumba rit in premočna stegna, ki se drgnejo med seboj- gor pa nič jošk, pa izsušen obraz – ko une dvigovalke uteži, ali pa smučarke. Ni mi všeč. Všeč mi je taka bolj enakomerno porazdeljena  postava, obvezno ozek pas, pada imaš sploh pas – ne tfebuh irekt na joške napopan;  ampak ko premakneš telo, okončine, da se vidijo nenapuhane mišice- una joga ali pa pilates postavca, gazelica. Ne atletska  in ne neka široka ramena pa nabildani ženski bicepsi, pa velika rit in močna stegna. Ne -peščena ura postava je najlepša na ženski -z majhno lepo zaobljeno breskvica ritko. Konfekcija 38-40, na nekje 175 cm višine. In se jo da tudi pri 40ih pridela, oja, z garanjem, ciljano. S trdim delom.

Drugače pa odpri denarnico, pa tummy tuck- si idealna kandidatka – samo ene 5 kg prej moraš pa vseeno shujšat. Samo pol so brazgotine to je pa grdo.

in jasno, črtat ves alkoholl dodatni cuker in preveč belih OHjev ( kruh, bele testenine, beli riž, pekovski izdelki). Pa sol tudi omejevat, ker zadržuje vodo v telesu. Tekočina: pomaga kofein ( če si ljubitelj, ali pa v tabletah), pa nesladkani zeleni, beli ali črni čaj. Kitajski – Oolong… Maš na pultu zunaj ene 2l, pa preko dneva to piješ.

In če bi jaz npr. shujšala 20, 30 kg, pa prsi do popka, ma takoj si jih grem popravit, odrezat odvečno kožo in dofilat z lastno maščobo – eno tako lepo  4 🙂  Ampak to imam naravno in sem zadovoljna zaenkrat, pa ne do popka 🙂

Anonimno 1913, 15.11.2021 ob 22:04

saj niste normalne kaj će biste malo okvarjale z vnuki in malo delat na njivi in se ne gledat v oglledalo manj jest

Ce se sekirate, 15.11.2021 ob 22:03

Potem nekaj naredite. Najlazje se je gledati v ogledalo in smiliti sami sebi. Mogoce to zveni grdo, ampak je res. Pri 57 ravno ne morete na kardio in fitnes, ampak kakih dolgi hitri sprehodi pa so cisto primerni ze za zdravje. Kar se tice prehrane.. jah to je najbolj pomembno, sploh pri vasih letih, ko odvecnih kalorij ni mogoce pokuriti s telovdbo. Najslabse je odrekanje v casu diete. Treba je spremeniti mentaliteto. Ne si reci:”Tega ne bom, ker sem na dieti,” ampak:”Tega ne bom, saj ta hrana ni zdrava in bo samo slabo vplivala na moje pocutje, zato je me zelim jesti.” Ima velik psiholoski ucinek. Ni potrebno strogo crtati sladkorja, bele moke, alkohola ipd. Treba ga je le zmanjsati in skusati nadomestiti s cim drugim. Ce cas ne motijo pirini, rzeni ali ajdovi izdelki, jih zamenjajte namesto psenice. Namesto sladkorja, posezite po sadju. Pijte dosti vode! Ce je zelodec vedno poln vode, ne boste lacni. Ce imate tezavo, da morate ves cas nekaj grickati, zvecite cigumi. Pojdite na sprehod, glejte film, berite knjigo, delajte nekaj  kar vas navdusije in zato pozabite na hrano.

Vse se da. Ampak takrat ko se nehamo smiliti sami sebi in zacnemo nekaj delati.

Pa vso sreco ?

Fitness, 15.11.2021 ob 21:40

Tako ti bom rekla. Nikoli ni prepozno. Z leti se metabolizem upočasni in mišična masa upada. Tako da lepo v fitnes glej da ješ veliko beljakovin toliko kolikor jih potrebuješ in bo šlo. Jaz ti priporočam da si vzameš trenerja in začneš 10 kil še ni tok huda številka.  Pa imej se rada sprejmi se!! Pa pusti te diete ti bo trener napisal jedilnik in tudi obroke off imaš lahko.

Njemu gor ob drugih stoji očitno – če doma ne je več njenega mastnega šnicla, no. Saj piše, da ne seksata več kot eno leto – če ji pa to ni alarm, no, da desc prazni drugje, da ga ne rine v jogij….

brez sarkazma, 15.11.2021 ob 22:54

Njemu gor ob drugih stoji očitno – če doma ne je več njenega mastnega šnicla, no. Saj piše, da ne seksata več kot eno leto – če ji pa to ni alarm, no, da desc prazni drugje, da ga ne rine v jogij….

odgovor za Para Bellum…

avtorica, tako je življenje, kile se hitro naberejo, dva trije žuri z malo močnejšo pijačo in hrano, pa si cepljen, je pa dobra samokritika, posebej v virtuali je to redkost.

Mladi pobi bi pa radi…pa ne upate

Mlade pa nimajo pretirane želje po seksu, pravzaprav imajo, ampka imajo tudi lastne omejitve in nesmiselne prepreke. Saj pridejo vsi v starost. Se pa kot moški sprašujem, zakaj za vraga toliko v poznih letih poudarka na tem alo bolje rečeno, da je sploh želja, za to je mladost ne pa starost…

Tu je čist mali problem kil in zelo velik problem glave ( obeh partnerjev).

Kako pa vajino prijateljstvo/ ljubezen/ sodelovanje izven postelje?

Bo treba shujšat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close