Ko te moški ustavijo na cesti
Če daš cifro, bodo le redke poklicale nazaj 🙂
Poklicat moraš ti… oz. dobit cifro….
bimbo :D[/quote] Ti pa vsako pokličeš ane….daj če me pokliče, super, če ne, pa tut super. Kaj sem izgubil,če me ne pokliče. A ti je tak sramotno dati števillko? Rajši imaš ti izbiro kot da se pustiš presenetiti. Bimbo si ti k ne tvegaš.
Mah ženskam zmeraj nekaj ni vredu…lahko bi naštel tisoč primerov kako pristopit do žesnke pa jim spet nekaj nebi pasal brezveze res. Kaj je narobe če en moški vidi luštno žensko stopi do nje in ji reče “zdravo jaz sem pa ta pa ta…moram rečet, da si zares lepa/luštna rad bi te bolj spoznal si izmenjava številke”…ampak ne tem našim kokškam tukaj v sloveniji je to pač čudno…ah naj bodo pa samske tako kot je special edition reku.
Seriously? Vam je edini način spoznavanaj žensk, da jo stavite na ulcii, rpistopite k njej, medtem ko čaka na bus in ji rečete da je luštna in če bi šla z vami na drink? In če to ne uspe, so ženske kokoške?
Seriously? To je edina tehmika, ki jo nekateri tipčki premorete? Ja boh vam pomagi.
Kaj pa recimo … kaka druga tehnika. Jaki lovci ste mi vi, ko nekaj ne pali, v jok pa na drevo pa nikol več dol. Fantki, ne pa moški, to ste!
Jaz sem 100% da je krivkljunki njen ”dragi” pobegnil na drevo in noče več dol in že 24 ur stresa jezo nad nas na forumu…. saj bo, boš pa do drugega pristopla 😉 😉 😉 😉 😉
Zanimivo, da ne poznam nikogar, ki bi počel kaj podobnega kar počnem jaz. Večina moških si teh punc, ki jih jaz zaustavljam, samo od daleč ogleduje. Tudi takrat, ko so v skupini, noben ne upa pristopit do njih, potem pa še debatirajo o njih “fak, kaj bi ji delu, kira huda prda”ipd.
Skratka, kar nekaj na pamet govoriš. Se ti pozna, da bolj malo hodiš med ljudi…
To je bil en sam primer tak bolj splošen…nikoli nisem rekel, da je ženska kokoš če me zavrne saj razumem, da ji moraš fizično pasat ampak ne gre mi v glavo zakaj se vam to tako čudno zdi, da pač direkt rečeš, da je luštna pa jo povabiš kam.
Osebno mislim, da če bi bili ljudje kdaj pa kdaj malo bolj direktni bi bilo vse boljše ne pa, da nekaj po ovinkih delamo pa glumimo pa lažemo pa kaj jaz vem kaj še.
Saj se jim ne. To samo stresa jezo na forumu, ker še nikdar ni bila deležna tolikšne pozornosti…[/quote]
Hehe prav maš. Če jo smartraš kot seksualni objekt ali pa direktno izraziš da te privlači si obupanec. Če je pa ne objektiviziraš pa skušaš s spoštovanjem z njo ravnati si mevža samo zato ker ti ne paše “caveman style”.
Aja, to je bil potem odgovor kontra zgornjemu postu, ki je višje? Ki se vsekakor tudi zelo drugače bere in tretira.
Kot sem že zgoraj povedala, od agresivnežev grem stran, tudi na forumu, ko meni, da si lahko dovoli vse. Zato si na tvojem mestu ne bi delala nekih utvar, kjer ti bo v čast, ko ti zvoni turbo mašina, ker se kdo ne zna obnašati. Ker sem sama npr. le povedala mnenje, pa sem bila “napizdena”. Ne razumem, zakaj bi me takšna oseba zanimala? Ker je celo prijazna, kot sama pravi.
Takšnim ne pozabi dati telefonske. Od odvetnika. Pa boš imela mir, če ga želiš?
Meni se ne dogaja, kot opisuješ, ampak ne upaj, da bi bilo kaj bolje, ko ti bi tako sceno npr. delal doma, ker mu semafor ne bi zadoščal in bi zamenjal turbo mašino za kaj tretjejega, ko bi se npr. na tebi izživljal. Če mu cesta ni dovolj. Če kaj spremljaš pričevanja.Ti bi pa še vedno menila, da je takšno ravnanje ok.
Ni ok takšno ravnanje.Če si to želela vprašati.
Sama sem videla in se zbudila in je eno, če gre za obojestransko simpatičnost ali všečnost ali ča pa se ti kdo res prilima, kot avtorici ali kot pravi Seba in daš komu posel, npr. tudi policiji, ker te kdo nadleguje.
Avtorica, si prepričana, da te ne sprašujejo po naslovu, ker bi radi kam prišli, ker so slučajno kot tisti, ki ustavljajo tako na avtocestah in jih kdo potem lovi in zato rabijo tvojo telefonsko? Na semaforju? Potem ni čudno, da kdo koga tudi na prehodu prevozi. Če strumno hrumijo, ker niti pešec ne zna biti odgovoren.
Premisli, če ti bo takšen všeč, ko bo hrumno domov privihtel, kot govorijo ženske, kako jim je fajn ob takih dogodkih. Pa ne dajaj brezglavo informacij, če ti bi šlo to morda v tvojo škodo. Če zaznavaš že takoj anomalije, ki niso prijazne do tebe. Moje mnenje ni nujno, da upoštevaš.
hahaha dobra
13 v tvojem “nicku” so leta? :)[/quote]
Mogoče. Pa to neko jokanje o pomanjkanju lovcev meni ne gre skupaj s feminizacijo, na katero ste ženske ponosne. Smo enakopravni, ali nismo, baje ste s eza to borile? Moški nismo več lovci, pa kaj. Očitno nas take kot si ti, ne zanimate dovolj. Tudi če pristopimo, smo pa itak tu gor raztrgani in razglašeni za čudake. Zakaj bi se še trudili, če ni vredno.
Če pristopiš do že malo nalite mladenek v klubu, vsaj veš, da najbrž nekaj bo. Zakaj bi se pa kdo trudil celo sredi dneva okoli tebe, ko vidi tvojo namrgodeno faco?
Forum je zaprt za komentiranje.