Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko te moški ustavijo na cesti

Ko te moški ustavijo na cesti

Ogromna razlika je ali te nekdo porufa sredi ceste, s spuščenim oknom…kot bi imel spuščene hlače…in zdaj nas sprašuješ, v čem je razlika?:) Po tvoji logiki je potem tudi vseeno, če so Robi, Marko in kdo še vem vse svojo zapecali preko neta. Zate je pomemben le rezultat, ne sama pot. Mene pa zanima tudi pristop, ker je prvi vtis izredno pomemben!

Ne bodi užaljen Specialc….
Zamisli, se koliko žensk je bilo posiljenih na tak način, ko je neznanec pristopil do njih?
Ni ravno tako nedolžno, pa tudi ne mečem vseh v isti koš, samo presodit človeka v tistem trenutku kdo in kaj je, ter kake namene ima, ko ga ne poznaš pa je hudičevo težko.

Z vidika ženske čisto drugače stvar zgleda, ko je v lokalu ali pa da se nekdo zapelje za tabo na parking in te vpraša po številki. Mogoče, ker se tam počuti varnejša, saj je ogromno ljudi okrog in to daje neko “varnost”.

Seveda je razlika. V lokalu sta oba vsak s svojo družbo (predvidoma) , ženska že po prisotnih
prijateljih, lahko oceni tudi “kandidata”….ženska tudi ni sama (ranljiva) , ima “zaslombo” prijateljic,
če bi kdo preveč navalil…oceni se videz, družba, splošni vtis…lepo počasi…
In potem se malo od daleč gledajo….pa mal nasmihajo, učki delajo in potem en od prijateljev pristopi,
da “utre pot”….in potem pristopi tudi “kandidat”….in začne se luštni ples spoznavanja in ovohavanja….
in na koncu večera….po par pijačkah, po pogovoru, po plesu….MOGOČE daš številko.

Kako žalostno Specialni, da tega nikoli nisi probal…

Ne pa da en kreten skoči iz avta in ti reče za telefonsko…..ja, JASNO da mu jo bom dala….not.

Večina posiljenih žensk je posiljenih s strani partnerja, dobrega znanca, ali celo prijatelja..Toliko o realnosti posilstev…Če vas je strah, da boste posiljene, je najbolj varna rešitev, da se zaprete v samostan.

Verjamem, da imate ženske rade pristope v lokalu, po možnosti, ko je zraven veliko kolegic, da se lahko posmehujete neinovativnosti že malo opitih pristopnikov..Ni čudno, da ste ene kar naprej razočarane, če pa “priznavate” samo pristope preko neta, ali pa zvečer v gostilni…No, prve pristopnike hitro označite za obupance, druge pa za pijance, zdaj pa bodi pameten…

Meni je konec koncev tema zabavna, eni pa boste celo življenje ujetniki nekih predsodkov…Če vas že zanima, jaz sem, pa ne samo enkrat, spoznal punco tudi že sedeč v parku, pa prvič sem jo videl in ogovoril, si moreš mislit…Nisem se pa za nobeno peljal in ji tako rekel za telefonsko, to pa res ne…To sem prej dal samo kot primer..

Čak mal – je opisano res primitivno, prostaško? A ti rabiš rdečo preprogo, orkester, mažoretke, da te lahko kateri sploh ogovori? :)))[/quote]

Hmmm…. Ja. 😛

TUdi meni tovrstno početje ni nikoli pasalo. Še najbolj mi je šlo na živce, da ko uni tip zahupa in ustavi avto, se vsa gužva okoli tebe obrne in si v trenutku v središču pozornosti. Ko si tega nisi niti želela, niti pričakovala, niti načrtovala …

In vse tipe, ki jih poznam in to delajo so … eni za poseksat, drugi pa pač ne. Ampak nobened od njih se mi ne zdi “material” za kakršnokoli resno razmerje, ki presega to,da se z njimi daš nekajkrat dol…

Zakaj imajo starši – in predvsem očetje – to predstavo, da morajo njihovi najstniki priti domov ob neki spodobni uri ob sobotah zvečer? MAr ztato ker po določeni uri je več promernih nesreč? Ali pa zato, ker tisto, kar se zgodi po polnoči, se ne more zgoditi prej ali pa kar čez dan… ?

Ne vem, kje si ti razbral, da sta opciji samo net ali lokal.
Lokal je bil dan samo v primerjavo z skakanjem oziroma nagovarjanjem iz avta.
Je pa res, da je moškim težko biti pameten, ja.
Vse ženske zagovarjamo romantiko in spontanost, ampak mora biti TOČNO ta prava, drugače
izpadeš kreten na kvadrat.
Res, je ni vam lahko.

Naj te spomnim za lanske primere, ko so v LJ posilili ženske na cesti! Vidiš, težko je presodit s kakimi ljudmi imamo opravka. Ne dvomim v tvoje pisanje, da je tudi tistih posilstev ogromno.
Še enkrat mislim, da za velik del ženske populacije je tak pristop odvraten in srhljiv, saj vzbuja res neprijetne občutke, sploh če se znajde sama in ni nikogar v bližini.
Kdaj je dobro prisluhnit ženskemu spolu, kako gledamo na take stvari, saj tu ni noben posmeh, le tisto kako vidimo mi na določene stvari.

Skela, ne vem, kakšno TOČNO določeno spontanost si ti želiš, v bistvu me niti ne zanima, če sem iskren, ampak, tako po pisanju mi deluješ ena zagrenjena stranka, ki želi vedno imeti prav in pričakuje domov paket po lastni želji, pri tem pa sploh ni ničesar naročila…malo kafkovsko vse skupaj…

Nikoli nisem imel razumevanja do žensk, ki samo nekaj nergajo čez moške pristope in pričakujejo nekaj posebno posebnega, brez da bi same kaj naredile za to…

Piši v svojem imenu, prosim, nimam izkušnje, da bi bilo ženskam kaj dost odvratno in srhljivo, ko sem jih ogovoril sedeč na klopci v praku sredi dneva, ali pa tudi sprehajoč po Pohorju, nenazadnje, ali pa tudi iščoč knjige v knjižnici…verjetno je stvar tudi v tem, kakšen si in kako to narediš…Za nekatere je res bolje, da ženske ogovarjajo samo zvečer, ko so tudi same malo vinjene..

Glej glej, kdo mene zmerja z zagrenjenostjo… :-))))
Ornk slika si, da veš…..še niti enega samega tvojega zapisa na celem forumu nisem zasledila,
kjer ne bi nekaj bevskal in se jezil….o humorju in dobronamernem zafrkavanju se ti pa itak ne sanja….
Po zagrenjenosti odločno vodiš na tem, pa še na katerem forumu….tko da….

Piši v svojem imenu, prosim, nimam izkušnje, da bi bilo ženskam kaj dost odvratno in srhljivo, ko sem jih ogovoril sedeč na klopci v praku sredi dneva, ali pa tudi sprehajoč po Pohorju, nenazadnje, ali pa tudi iščoč knjige v knjižnici…verjetno je stvar tudi v tem, kakšen si in kako to narediš…Za nekatere je res bolje, da ženske ogovarjajo samo zvečer, ko so tudi same malo vinjene..[/quote]

Pa je tebi jasno, da je situacija sprehajajoč sredi Pohorja ali sredi knjižnice spet nekaj tretjega?? Govorimo o točno določenem dogodku, ki ga ti podpiraš in se ti takšni moški zdijo povsem ok, s pravim pristopom, celo več…zdijo se ti enkratni, ker imajo jajca. Ženske pa ne vemo, kaj sploh hočemo, a ne. Keri kmet…

Pred časom si nekje zapisal, da imamo rade ženske, da se nas obravnava kakor “posebne”, je to ta tvoj poseben tretma, žensko ustaviš na cesti – si imel to v mislih? :-))

Potem je razumljivo, da tvoje zveze trajajo 2 dni in en torek 🙂

Čak mal – je opisano res primitivno, prostaško? A ti rabiš rdečo preprogo, orkester, mažoretke, da te lahko kateri sploh ogovori? :)))[/quote]

Hmmm…. Ja. 😛

TUdi meni tovrstno početje ni nikoli pasalo. Še najbolj mi je šlo na živce, da ko uni tip zahupa in ustavi avto, se vsa gužva okoli tebe obrne in si v trenutku v središču pozornosti. Ko si tega nisi niti želela, niti pričakovala, niti načrtovala …

In vse tipe, ki jih poznam in to delajo so … eni za poseksat, drugi pa pač ne. Ampak nobened od njih se mi ne zdi “material” za kakršnokoli resno razmerje, ki presega to,da se z njimi daš nekajkrat dol…[/quote]

Vsaj ena, ki prizna, kako in kaj! :-)))

Pred časom si nekje zapisal, da imamo rade ženske, da se nas obravnava kakor “posebne”, je to ta tvoj poseben tretma, žensko ustaviš na cesti – si imel to v mislih? :-))

Potem je razumljivo, da tvoje zveze trajajo 2 dni in en torek :)[/quote]

:)))) Zdaj je spremenil taktiko, iščoč v fitnesu je najdel obljubljeno deželo:))). Se še najdejo tepke, takšne in drugačne, zato verjamem, da kdor išče slej kot prej najde, pa magari za eno uro:).

Zanimiv odgovori, pa vendar, se mi ne zdi, da je sploh kdo dobro prebral moj prispevek.

Vsi moški, so me ogovorili DOSTOJNO; na NIVOJU. Nobenih primitivcev NI bilo.

Moj izgled je atraktiven (če že moram to omenit), NI pa pod nobenim pogojem cenen in ne izgledam kot : whore!
Vprašala sem zakaj MOŠKI, ko je v situaciji, ko NE MORE ven iz AVTOMOBILA se vseeno odloči, da ogovori žensko-ima resne namene ali ne? (to naj odgovori vsaj EN moški-tukaj me žensko filozofiranje ne zanima!)

Pri ženskah pa me je zanimalo, kako reagirajo, če jo ustavijo moški v avtomobilu in prosijo za number!

IN na koncu se sprašujem, ali so to vse morebiti zamujene priložnosti, ker je nikoli nobenemu ne izročim zaradi nekih xyz predsodkov. Fantje ki me praviloma ustavijo, so brez dvoma uspešni in urejeni. Komunicirajo na nivoju…torej, od tu pomislek..oz dvom…ali ravnam prav?!!

HVALA!

Joj, kakšna ofenziva name…Ma mi je že žal, da sem sploh kaj napisal..V glavnem ok, kmet sem, brezveznik…Tudi taki moramo živet…zanimivo je samo to, kako ste ve razočaranke dobesedno nasršene na vse, kar napišem…zakaj se sploh ozirate na pisanje nekega kmetavza…tam zunaj je baje polno kvalitetnih tipov za vas, ki so v vsem boljši…Le kje so..:))))))

Malo bi te popravil. Sem videl, da je že nekdo drugi narobe razumel.

Ženska (avtorica ni v avtu), ampak se sprehaja peš po ulici. Če to kaj spremeni cel cirkus, pa se zmenite med seboj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj ste nekrofili al koji kurac…. ene par tem ste že oživili….. debilno res.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni je predvsem jasno, da ti ne znaš brati, nikjer nisem napisal, da se mi kričanje iz avta zdi ok…V bistvu sem napisal nasprotno…samo zagrenjene razočaranke boste pač posrale vse, kar napišem..že iz principa…

Fantje garantirano dobiste naslov in cifro, če se že peljete za punco, da se ji v rit zaletite. Še zapomnila se vas bo.

Na te finte iz avta in vožnjo za kero, pa ne mi rečt, kaj upecate al samo trneke mečete.

“Zamujena priložnost”, nihče ne dvomi v to, da niso bili prijazni. Saj zato takšnim rečem sluzavci, ker se jim slina kar cedi od prijaznosti. Če ti kot odrasla in odgovorna oseba ne znaš ločevati med tem, kaj je še dobro in čemu se je potrebno preventivno izogniti, potem boš morala na lastni koži izkusiti, da te nekdo fajn kresne in boš ločevala zrnje od plev.

Kako veš, da je moški, ki te ustavi sredi ničesar uspešen?:)) Po avtu, ki ga ima na leasing?:)))

Ti si ena cvetka marjetka:). Naslednjič bolj kot da se ubadaš z nami, vprašaj te svoje junake, zakaj ne pristopijo na kak drugačen način oz. ne stopijo ven iz avtomobila. Mogoče se bojijo za svojo krono, da jim pade z glave…saj veš, gre za izjemno uspešne ljudi:))).

Aja, zdaj je pa to, da stopi ven iz avta naenkrat ok..Kako hitro internetnice menjujete svoja stališča,,,

Zdaj je krona njej padla 🙂

Površno bereš…beri njeno vprašanje: “Vprašala sem zakaj MOŠKI, ko je v situaciji, ko NE MORE ven iz AVTOMOBILA se vseeno odloči, da ogovori žensko-ima resne namene ali ne? (to naj odgovori vsaj EN moški-tukaj me žensko filozofiranje ne zanima!)”

Zato sem ji svetovala naj se direktno obrača na svoje padalce, ker očitno se ji to dogaja tako pogosto in množično, da bo prej našla odgovor tam zunaj kot tukaj notri:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close