Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko si partner ne umiva

Ko si partner ne umiva

To se pa motiš. Starejši moški (36+) bo prej iskal 30+ žensko kot mlajšo. Samo v tvojih očeh ljudem po 30-tem odklenka, haha

Pajkec, nič se ne pritožujem, samo navajam dejstva, ki si jih ti tako veselo in hitro potrdil :). Hvala, da si potrdil moje izjave.

Čist simpl, moški razmišljate s spodnjo glavo, me pa z zgornjo. Rezultat je pa znan :).[/quote]

No, no… takšno pokroviteljstvo pa res ni potrebno. S tem samo odganjate tiste moške, ki tega ne počno.
Ime kdo resen odgovor/komentar?[/quote]
Moški nimamo navade jamrati preko forumov. Kar pa ne pomeni, da smo z vsem zadovoljni.

Ljudem ne, smao ženskam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pardon, samo ženskam.

Resno, človeška omejenost nima meja.

Saj ne da bi dajala potuho tvojemu partnerju, ampak ob koliko toliko normalni prehran je do teh bolezni samo zaradi neumivanja zob še dolgo dolgo, namreč, nobena žival si ne umiva zob, in vsaj divje (prostoživeče) živali nimajo ne zobobolov ne bolezni , ki jih tu navajaš, v nekem povišanem obsegu, (pač v kolikor gre za mutacijo), sicer pa jaz bi kot rešitev problema predlagala tisto, kar ti piše pod prvi odgovor, najmanj pa tvoje tečnarjenje, ki kot vidiš, ne pomaga (nisem pa brala vseh)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj ne da bi dajala potuho tvojemu partnerju, ampak ob koliko toliko normalni prehran je do teh bolezni samo zaradi neumivanja zob še dolgo dolgo, namreč, nobena žival si ne umiva zob, in vsaj divje (prostoživeče) živali nimajo ne zobobolov ne bolezni , ki jih tu navajaš, v nekem povišanem obsegu, (pač v kolikor gre za mutacijo), sicer pa jaz bi kot rešitev problema predlagala tisto, kar ti piše pod prvi odgovor, najmanj pa tvoje tečnarjenje, ki kot vidiš, ne pomaga (nisem pa brala vseh)[/quote]

Btw., na veterinarskih postajah je skoraj vsak geriatrični pacient že zrel za stomatološki poseg zaradi parodontalne bolezni, ker lastniki ne posvečajo nič higieni ustne votline. Je pa tako, da se tudi dooosti veterinarjev s tem sploh ne ukvarja, zato v večini primerov vse ostane spregledano. Ko nastopi sistemska bolezen, se pa zdravi samo to in na ustno votlino pozabi.
Tako da ja, tudi živali niso nič v zaostanku za ljudmi. To je odraz sodobnega življenja in prehranjevanja. In ja, ustno votlino psa in mačke bi bilo potrebno vsak dan ščetkat.

Saj ne da bi dajala potuho tvojemu partnerju, ampak ob koliko toliko normalni prehran je do teh bolezni samo zaradi neumivanja zob še dolgo dolgo, namreč, nobena žival si ne umiva zob, in vsaj divje (prostoživeče) živali nimajo ne zobobolov ne bolezni , ki jih tu navajaš, v nekem povišanem obsegu, (pač v kolikor gre za mutacijo), sicer pa jaz bi kot rešitev problema predlagala tisto, kar ti piše pod prvi odgovor, najmanj pa tvoje tečnarjenje, ki kot vidiš, ne pomaga (nisem pa brala vseh)[/quote]

Katenjka, bolezni zob so presenetljivo močno povezane z razvojem bolezni vitalnih organov (najpogosteje srca) in tudi posredno zaradi tega skrbimo za zobe…živali nimajo tako raznolike (predvsem kemično obdelane) hrane na razpolago kakor ljudje in dvomim, da se živali med seboj ukvarjajo s tem, če ima katera druga kaj med zobmi ali za njimi, tudi poljubljajo se ne pogosto 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In živali so seveda hvaležne, da so podvržene človeški volji.

Btw., na veterinarskih postajah je skoraj vsak geriatrični pacient že zrel za stomatološki poseg zaradi parodontalne bolezni, ker lastniki ne posvečajo nič higieni ustne votline. Je pa tako, da se tudi dooosti veterinarjev s tem sploh ne ukvarja, zato v večini primerov vse ostane spregledano. Ko nastopi sistemska bolezen, se pa zdravi samo to in na ustno votlino pozabi.
Tako da ja, tudi živali niso nič v zaostanku za ljudmi. To je odraz sodobnega življenja in prehranjevanja. In ja, ustno votlino psa in mačke bi bilo potrebno vsak dan ščetkat.[/quote]No tako kot si napisala, sem si kar mislila, da bo kdo šel to dlakocepit, vem da se predvsem psom res umiva zobe, ampak psi in mačke kolikor vem, niso divje živali, in večinoma (vsaj psi) jedo toplotno obdelano hrano, in tu so povečini vzroki za njihove bolezni, vključno s problemi zob.
Ma saj vseeno, hotela sem samo napisati, da je to neprivlačno, renčati v partnerja, naj si umije zobe, in da ga bo sicer kap, ta argument je v bistvu neumen, isto je neumna tudi kazen, da se sicer ne bo hotela z njim poljubljati, itd… no ali pa je to pač moje subjektivno mnenje, pač nimam pojma, takega problema nisem imela.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Vprašaj Robita in Oneta.

Kako pa bi se ti lotila tega neprijetnega vprašanja, dragi boš mentolkota? hmmm Joj, greva si skupaj zobe umit… A si si ravnokar? Ah pejva še 1x, to je tok zabavno …

Vprašaj Robita in Oneta.

Kako pa bi se ti lotila tega neprijetnega vprašanja, dragi boš mentolkota? hmmm Joj, greva si skupaj zobe umit… A si si ravnokar? Ah pejva še 1x, to je tok zabavno …[/quote]
A ni to malo otročje ?
Starega konja težko kaj naučiš, če sam nima interesa in če ne vidi razloga, da bi kaj spremenil.

Robi, torej je otročje partnerju povedat, kaj te moti?

Sicer je pa tisto bil sarkazem…

praviš, da je ta problem že od začetka zveze…me zanima z čim te je osvojil 😉

Za rojstni dan mu kupi zobno nitko…valda bo dojel

No, če je bil sarkazem, potem dobijo besede drug pomen.

Ker ni otročje, če mu poveš resno kaj te moti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close