Ko si partner ne umiva
zob!
Meni je to fuj in zelo dobro se tega zaveda, ampak še vseeno si jih ne umije ali tako površno, da prav vidim ostanke včerajšnjega obroka.
Seveda je spet kreg, ker sem tečna in ga nočem poljubljat. Mislim, tako malo je potrebno, da bom zadovoljna, ampak NEEEEEEEEEEEEE in NEEEEEEEEEE. Očitno raje prenaša mojo tečno kot da bi si redno umival zobe. Ne vem, kaj naredit, ker izgubljam energijo s tem, ko se jezim za takšno samoumevno stvar.
Čist simpl, moški razmišljate s spodnjo glavo, me pa z zgornjo. Rezultat je pa znan :).[/quote]
No, no… takšno pokroviteljstvo pa res ni potrebno. S tem samo odganjate tiste moške, ki tega ne počno.
Ime kdo resen odgovor/komentar?[/quote]
Očitno ženske že v štartu damo več na higieno kot moški, zato moški tozadevnih problemov nimate. Lahko pa pobrskaš po raznih forumih, kjer se tudi pojavljajo moški, ki pišejo, kako je njihova zanemarjena. Tako da, če si ti do sedaj naletel na same čiste ženske, ti vsaka čast in potem se res ne moreš nad čim pritoževati.
Česa res ne razumem okoli teh stvari je, da če tip ve, da ne maram nehigiene zob (in tudi rok), ne glede tega kaj uredi. Mimogrede smo se v vrtcu že učili o tem in nato še v osnovni šoli. Otroci bodo znali bolj poskrbeti za higieno kot nek tip 30+! Kaj ni to sramota?!
Mimogrede, ker sem tudi iz zdravstvenih vod, lahko še to napišem, da mi je ta nehigiena še toliko slabša, ker se zavedam, da bakterije, ki se razvijajo ob tem v ustni votlini, ne poškodujejo le obzobnih tkiv, temveč se širijo sistemsko po telesu in povzročajo en kup nevšečnosti (pljučnica, abscesi na pljučih, koronarne bolezni srca in srčno kap, diabetes, infekcije ledvic, jeter, aterosklerozo, ……).
Hja… to zadnje se ve, ja.
Glede tega, da tip ve, česa ti ne maraš, pa vseeno ne uredi – mogoče ima dovolj pritiskov po spremembi svojih navad. To se kar hitro zgodi.
Lahko si misli, da kaj hudiča s ej ezgodilo, da včasih si ga imela rada takega kot je bil – in sedaj ga želiš spreminjati – pa noče.
Mogoče se mu zdijo zahteve v vajinem odnosu nesorazmerne – ima občutek, da ti zahtevaš več kot on in da do tega nimaš pravice.
Itd.
Najboljše odgovore dobiš, če direkt vprašaš.
MOje vprašanje zgoraj pa ni letelo samo na osebno higieno. Je še cel kup drugih stvari, kjer so tudi ženske zahteve precej bolj izpostavljene.
Njegove debele zobne obloge sem videla že drugič, ko sva se poljubljala. Seveda sem kar kmalu pripomnila nekaj na to temo in še nekajkrat za tem. Tako, da ne, ni bilo na začetku tako, da bi to tolerirala, zdaj pa ne več. Že vseskozi ne toleriram, edina razlika je, da zdaj popiz***, na začetku sem imela pa še več živcev, ker sem mislila, da z lepo besedo daleč pridem, a sem se uštela.
Mi je bilo pa rečeno, da se je zanemaril v času, ko ni bil samski. Zdaj ni več samski in se sprašujem, kje je torej še kakšen razlog za se zanemarjati dalje?
Ne vem zakaj, ampak tale tematika glede higiene me je spomnila na tale nasty video:)
sploh druga slikica hehe.
Rok, ne bo držalo, da ste/so moški manj zahtevni.
Če tu in tam prebiraš MON boš opazil, da ženska nad 30 ni več za nobeno rabo. Da se zelo pljuva po samskih nad 30 (ženskah seveda). Da ne sme imet preveč kg, da mora biti ravno prav naličena, da mora imeti petke, da mora biti oh in sploh. Tako, da za videt mora biti kot fotomodel in biti stara pod 30, da zanima MONovce.
Forum je zaprt za komentiranje.