Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko se pogovarja z eno luštno…

Ko se pogovarja z eno luštno…

Jaz nimam izkušenj s točno takšnimi situacijami, se mi je pa parkrat zgodilo, da so bile iskrice (in želje) v njenih očeh, moj partner pa je bil prijetno vljuden (to je njegova filozofija odnosov z vsemi). Nikoli se nisem umikala, vedno sem prišla zraven, če se mi je zdelo, da se zadeva vleče nehigiensko dolgo in da presega meje vljudnostnega pogovora. Večkrat ni bilo niti potrebno, da sem se prijazno vključila v pogovor. Prišla sem zraven in me je moja draga polovica nekako vključila Včasih pa je bila prisotnost dovolj in mi ni bilo treba čisto nič reči, ampak je bil moj pogled dovolj, da je gospodična oz. gospa razumela sporočilo. 🙂 Ne vem pa, ali se tudi tebi kristalno jasno bere v očeh, kaj misliš, in ali je to dovolj, da se druga stran prestraši.

Je razlika ali le slučajno klepetaš z lepim dekletom, ki preklinja ali pa živiš z (lepim) dekletom, ki preklinja.
Do tiste osebe s katero živimo, smo bolj zahtevni in več od nje pričakujemo.[/quote]

Točno tako. Ni vsaka za domov. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj pa je drugega kot zavistna, če stoji zraven zardeva, ji strele švigajo iz oči in para na ušesa?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Je razlika ali le slučajno klepetaš z lepim dekletom, ki preklinja ali pa živiš z (lepim) dekletom, ki preklinja.
Do tiste osebe s katero živimo, smo bolj zahtevni in več od nje pričakujemo.[/quote]

Točno tako. Ni vsaka za domov. :)[/quote]

Res ja. Pa tudi vsak ne.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close