Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko je tip de(s)c

Ko je tip de(s)c

A tebi se zdi, da so tvoji komentarji potrebni in spodobni? O_0[/quote]Njegovi komentarji so njemu potrebni, ve pa, da niso spodobni.

To ni nič drugega, kot sproščanje neke notranje jeze, ki jo čuti predvsem do žensk (očitno neka zamera, zavrnitev ali kaj podobnega) in do karakterno močnejših, stabilnejših moških (zavidanje).[/quote]To je pa v tvojem stilu: direkt v srce…. :)))

Sej nam ga bo še pobralo, kaj bomo pa potem? Se bomo moral zagovarjat kot za kakega normalnega človeka…..ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Njegovi komentarji so njemu potrebni, ve pa, da niso spodobni.

To ni nič drugega, kot sproščanje neke notranje jeze, ki jo čuti predvsem do žensk (očitno neka zamera, zavrnitev ali kaj podobnega) in do karakterno močnejših, stabilnejših moških (zavidanje).[/quote]To je pa v tvojem stilu: direkt v srce…. :)))

Sej nam ga bo še pobralo, kaj bomo pa potem? Se bomo moral zagovarjat kot za kakega normalnega človeka…..ccccccc[/quote]

vama dovolim,da se gonita v moji temici … pa hvala za vljudno (ne) vprašanje, če se lahko

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Njegovi komentarji so njemu potrebni, ve pa, da niso spodobni.

Sej nam ga bo še pobralo, kaj bomo pa potem? Se bomo moral zagovarjat kot za kakega normalnega človeka…..ccccccc[/quote]

Ma jaz mu hočem samo spodbuditi to jezo, da se je bo hitreje znebil :)))

Ampak stari prdec se je danes očitno nažrl pomirjeval, ker ga sploh ne moreš spraviti s tira. :DDDDD

Bom pa še poskušala. Vsekakor.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Depresivni posti bejb, ki desca, ki še kar namaka, ne prebavijo me spravljajo v dobro voljo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ti itak več kot ženska … si taprava možakarca 🙂
sam nerodn te je nažgano dam prpelat, kse tvoj desc pol za tebe opravičuje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

sam nerodn te je nažgano dam prpelat, kse tvoj desc pol za tebe opravičuje[/quote]

NeMči pa kaj je danes s tabo? Slišiš se tako, kot bi ti nekdo zobno protezo skril.
Jaz imam pa spet dovolilnico, da se grem lahko za eno uro kregat s tabo. :)))

sam nerodn te je nažgano dam prpelat, kse tvoj desc pol za tebe opravičuje[/quote]

NeMči pa kaj je danes s tabo? Slišiš se tako, kot bi ti nekdo zobno protezo skril.
Jaz imam pa spet dovolilnico, da se grem lahko za eno uro kregat s tabo. :)))[/quote]
desc od babe … kaj ti počneš je tvoje … jaz samo čas ubijam tukaj kjer pač sem.
a danes ti tudi zakrli one ne stopi več

btw: uporabi to dovolilnico za kazanje 20 let stare slike svojih jošk najstnikom 🙂

Jaz lahko čist frišno pokažem – mi še zmeraj funkcionirajo. Ha,ha,ha.
Kaj boljšega se spomni.

Jaz lahko čist frišno pokažem – mi še zmeraj funkcionirajo. Ha,ha,ha.
Kaj boljšega se spomni.[/quote]
evo ti predlog:
nauči svojega prvorojenca f*u*k*at ( saj je že toliko star) -kot to delajo spodobne japonske mame … boš imel največ, kar je možno od ene ure/dan v življenju. (se bo lažje koncentriral na učenje)

O-pa. Ti gre že bolje. Kaj bi dal, da bi mi lahko zavil vrat, kajne?
NeMo, prisežem da čutim ta lesket v tvojih očeh :DDDD

srce … tvoji občutki, vedenje, pojmovanje … jih ne čutim niti na dnu podplatov copat.
Žal (to mi je res iskreno žal) nisi sposobna pod*je*bantske komnikacije.
Ne ločiš med delanjem nicka in “osebo”. Jaz delam nick, ti pa se greš osebo. — saj smo na netu!!

btw: kot oseba, človek komur se zavija vrat si mi povsem nepomembna. Kot nick pa pešaš.

srce … tvoji občutki, vedenje, pojmovanje … jih ne čutim niti na dnu podplatov copat.
Ne ločiš med delanjem nicka in “osebo”. Jaz delam nick, ti pa se greš osebo. — saj smo na netu!!

btw: kot oseba, človek komur se zavija vrat si mi povsem nepomembna. Kot nick pa pešaš.[/quote]

Delaš “nick” – kaj pa, ko ga boš naredil, ga boš potem pojedel al kaj?
Prosim, ne poskušaj nas prepričevati, da si kot “oseba” normalen.

JBG, slabo si izbral.
Kaj zdaj jamraš? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

btw: kot oseba, človek komur se zavija vrat si mi povsem nepomembna. Kot nick pa pešaš.[/quote]

Delaš “nick” – kaj pa, ko ga boš naredil, ga boš potem pojedel al kaj?
Prosim, ne poskušaj nas prepričevati, da si kot “oseba” normalen.[/quote]
sploh ni moj namen kogarkoli karkoli prepričevati 🙂 — še huje: “osebe”, ki so osebe na netu so mi … eh, misli si najbol nizkotno kar moreš.
delam nick – in to je to. — tako kot drugi npr. delajo drugačno jed kot je po receptu.

Kakšne morajo to šele bit osebe, da si pridejo delat na forum svoj nick. 😉 Nekdo, ki spoštuje druge, si kaj takega ne bi privoščil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ojoj, toliko truda za to, da si ustvaril slab nick? No, si pa vsaj vztrajen. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

pa čas (dobro plačan) tudi lepše mine kot pa brati Cosmo, Means healt … 🙂

pa čas (dobro plačan) tudi lepše mine kot pa brati Cosmo, Means healt … :)[/quote]Ahaaaa to je tista intelektualna literatura iz katere vrejo tvoje modre misli……. :)))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pa čas (dobro plačan) tudi lepše mine kot pa brati Cosmo, Means healt … :)[/quote]Ahaaaa to je tista intelektualna literatura iz katere vrejo tvoje modre misli……. :)))))))[/quote]
za tako funkcionalno nepismene kot si ti, je še udasnen zaslon prehud 🙂

Ahaaaa to je tista intelektualna literatura iz katere vrejo tvoje modre misli……. :)))))))[/quote] za tako funkcionalno nepismene kot si ti, je še udasnen zaslon prehud :)[/quote]Zakaj si pa tisto podčrtal? A da bo na udasnen zaslonu vidno? 😀

za tako funkcionalno nepismene kot si ti, je še udasnen zaslon prehud :)[/quote]Zakaj si pa tisto podčrtal? A da bo na udasnen zaslonu vidno? :D[/quote]
da veš kaj gre skupaj iz dveh objav … slabo tipkanje pa je itak moj[sup]TM[/sup]

Zakaj si pa tisto podčrtal? A da bo na udasnen zaslonu vidno? :D[/quote]da veš kaj gre skupaj iz dveh objav … slabo tipkanje pa je itak moj[sup]TM[/sup][/quote]Ahaaaaaaa, pa saj si lahko prijazen če hočeš…. :)))))))))

da veš kaj gre skupaj iz dveh objav … slabo tipkanje pa je itak moj[sup]TM[/sup][/quote]Ahaaaaaaa, pa saj si lahko prijazen če hočeš…. :)))))))))[/quote]
Ja, do moških. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ahaaaaaaa, pa saj si lahko prijazen če hočeš…. :)))))))))[/quote]Ja, do moških. :D[/quote]Dva petelina sta živela v miru.
Prišla je kokoš in začela se je vojna……. 😉 😀 😀

Ja, do moških. :D[/quote]Dva petelina sta živela v miru.
Prišla je kokoš in začela se je vojna……. 😉 😀 :D[/quote]
Ojoj, spet podcenjuješ njegovo spolno moč. Ena “kura” ga pa ja ne vrže iz tira… 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close