Ko je tip de(s)c
za vse, ki rabite 3D predtavitev s komentajem in zvočno podlago.
case 1
on:”kam pa greva”
ona:”kamor hočeš”
on izbere lokal, kjer ga znanci nimajo za zadnjega dripca, in tudi masturbira ne
rezultat: ni odziva, omembe, … bog ne daj pohvale
case 2
se peljeta več kot 15 minut daleč.
On jo poboža po vratu / rami / bedru
ona sedi kot lipov bog – brez odziva
rezultat: kot v mrtvašnici
case 3
Njega scat in uspe ustaviti v gozdičku stran od ceste.
Potem se pretegne in njej reče, če bi tudi izstopila.
Jasno, da ona ne izstopi.
On pa je brez vtikanja njo na havbi.
Rezultat: naslednjič gre sam na pot.
-.-.-.-.-.-
vam je zgoraj napisano kaj znano??
-.-.-.-.-
večprimerov se mi ne da tipkati … če ga hoče fasati naj jo nastavi.
pejt razočaranim kuhinjskim cunjam delati veselje … zlagati krožnike, posodo … v omare, menjati filtre na sesalcih in nositi vrečke smeti v kontejnerje
btw: upaj, da NIKOLI ne boš star več, kot 39 let.
pejt razočaranim kuhinjskim cunjam delati veselje … zlagati krožnike, posodo … v omare, menjati filtre na sesalcih in nositi vrečke smeti v kontejnerje
[/quote]
Ne bo potrebno. Za to boš itak ti poskrbel.[/quote]
koliko ti še manjka, da boš crkovina, predno boš star 40 let??
in ja … za sabo pospravim, kar onesnažim
zgleda ja, da je tukaj jata žensk, ki so srečne, če so nesrečne, jih tipi zanemarjajo, nadirajo .. še kakšen naj kakšno useka, da se bo krvavao useknia — pa bodo vse tudi potešene.
zgleda ja, da je tukaj jata žensk, ki so srečne, če so nesrečne, jih tipi zanemarjajo, nadirajo .. še kakšen naj kakšno useka, da se bo krvavao useknia — pa bodo vse tudi potešene.[/quote]
Mhm in tiste, ki mislijo, da je emancipacija, če imajo copatarja doma!
ker on bolj elegantno nosi torbico kot ona[/quote]
Torej je odvisno od tega, kdo opazuje nošenje torbice?
Seveda se vam ne, ker vi nikoli nimate ženske v avtu. S takimi tipi se sploh ne vozimo okrog. Tip, ki se ga omenja v tej temi, je par korakov pred tabo. Ženska se vsaj druži z njim. S tabo pa se ne.[/quote]
Vsak, ki me dovolj dobro pozna, ve, da stojim za svojimi besedami in lahko to tudi dokažem, anytime, anyday. Tist, ki bi se rad pomeril z mano v tem naj se javi, lahko se preko zasebca zmenimo za lokacijo / čas. Nm-3w ne bi imel šans, believe me 😉
Forum je zaprt za komentiranje.