Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko je tip de(s)c

Ko je tip de(s)c

Aja, pa s kolesom uletim, on se pa naj z avtom pripelje zaradi mene. Imel bom s sabo denarnico, ampak bo prazna. Tako bo v manjši prednosti hehe

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

pikec: jaz sem bil državni prvak, ko je tvojega fotra mamica za lulčka držala, da je lahko lulal.

ti boš moral pa poskrbeti, da ne boš postal starejši od 39 let.
a si opazil, da si danes že ves dan starejši kot včeraj.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Wau, Sadni, torej namiguješ, da si lep kot slika …. Dokaži nam! Hočmo fotko! (pazi se pol inboxa, boš mogu filter naštimat haha)

Slika brez okvirja… 😉 mal se zvija in mečka, pol ga kdo popegla, pa se spet zvije in zmečka…itd.itd

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pikec: jaz sem bil državni prvak, ko je tvojega fotra mamica za lulčka držala, da je lahko lulal.

a si opazil, da si danes že ves dan starejši kot včeraj.[/quote]
Tebe so samo besede prjatu. Znaš hitro vrtet jezik na forumu, oziroma hitro tipkat, to je pa tudi vse.

a si opazil, da si danes že ves dan starejši kot včeraj.[/quote]
Tebe so samo besede prjatu. Znaš hitro vrtet jezik na forumu, oziroma hitro tipkat, to je pa tudi vse.[/quote]
in očitno imava oba zadosti od tega

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ta Nm-3w je garant en odvraten starec, ves zanemarjen, na pol plešat, z nosečniško postavo. Vsak večer se ga nalije in fura monologe na MONu. Ti še na forumu ne izpadeš nobeni zanimiv, kako boš šele v živo. Kaj ji boš pa nakladal, o delovnem pravu ? Misliš, da to punce zanima ? Hahahaaaaa

Najdi si raje eno bakico, ki večino prostega časa preživi na vrtu in bere cajtnge. Take so zate badboy.

čudno … ti pa toliko “debatiraš” z mano -> na MON_u in ob poznih urah. Pa še čez dan :))

btw: res nisem lep, sem pa ploden —> česar pa ti še nisi dokazal.

Benti, saj ste eni še hujši kot bejbe, ko se zlasajo zaradi sončkov. Grem malo na špancir, morda kje zavoham kakšne feromone!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če ti enkrat odpišem in ti napišem, da nisi zdrav osebek, to še ne pomeni, da rad debatiram s tabo.

Bova kr končala ane ? Ti dovolim, da boš imel zadnji besedo 😉

To ne moreš verjeti s čim se ljudje hvalijo. Vsak luzer lahko naredi otroka. Kup luzerjev je naredilo otroka, da bi se pokazalo, da so plodni, za otroka pa ne skrbijo. Tvoja hvala deluje v tem smislu: naredil sem otroka zato sem oh in sploh super frajer.
Samo to manjka: skrb za otroka, te pa ne omenjaš.

To ne moreš verjeti s čim se ljudje hvalijo. Vsak luzer lahko naredi otroka. Kup luzerjev je naredilo otroka, da bi se pokazalo, da so plodni, za otroka pa ne skrbijo. Tvoja hvala deluje v tem smislu: naredil sem otroka zato sem oh in sploh super frajer.
Samo to manjka: skrb za otroka, te pa ne omenjaš.[/quote]
Sm hotu že sam to napisat, samo se mi ni dalo več.

malo poštej svoje poste men 🙂
saj veš — priči istega perja skupaj v jati letajo

glede na to, kako velik posel je darovanje semen, umetno oplojevanje … glih vsak “luzer” (npr DoSadni ) ni ploden 🙂

btw: koliko otrok pa si že naflikal (M), skotila (Ž)?

Omenjam, pišem … kar se meni zdi — ne pa kar bi ti hotel/a prebrati.

jaz bi tukaj rabil gasmasko — toliko je vonja 🙂

glede na to, kako velik posel je darovanje semen, umetno oplojevanje … glih vsak “luzer” (npr DoSadni ) ni ploden 🙂

Omenjam, pišem … kar se meni zdi — ne pa kar bi ti hotel/a prebrati.[/quote]

Smilijo se mi tvoji otroci, ker imajo takega fotra. Važno je, da se razmnožuješ a ne. Kdo pa skrbi za otroke ti je pa vseeno.

Omenjam, pišem … kar se meni zdi — ne pa kar bi ti hotel/a prebrati.[/quote]

Smilijo se mi tvoji otroci, ker imajo takega fotra. Važno je, da se razmnožuješ a ne. Kdo pa skrbi za otroke ti je pa vseeno.[/quote]
Lahko jim nakažeš vsak mesec po 1.000€ – pa ti ne bo potrebno, da se ti smilijo.

vsaj nekaj sem zihr: TI ne skrbiš za moje otroke.

Veš, da vsi, tudi mi samski, plačujemo za vaše otroke? Saj veš cenejši vrtec, brezplačna šola, … to plačujemo mi, tudi taki, ki nimamo otrok.

Smilijo se mi tvoji otroci, ker imajo takega fotra. Važno je, da se razmnožuješ a ne. Kdo pa skrbi za otroke ti je pa vseeno.[/quote]
Lahko jim nakažeš vsak mesec po 1.000€ – pa ti ne bo potrebno, da se ti smilijo.

vsaj nekaj sem zihr: TI ne skrbiš za moje otroke.[/quote]

Glede na to, da visiš cele dneve tu gor, si očitno brezposeln, tako, da verjetno drugi od plače prispevamo kar precej za tvoje otroke. Glede na tvojo hvalo domnevam, da si jih kar veliko naštepal.

tipičen zapis nekoga, ki misli, da zna misliti … pa ne dela drugega kot drugim podtika svoja gnila jajca.

btw: a nisi ti tudi tukaj — da veš koliko jaz visim na MON_u 🙂
čizs

[/quote]
čudno … ti pa toliko “debatiraš” z mano -> na MON_u in ob poznih urah. Pa še čez dan :))

btw: res nisem lep, sem pa ploden —> česar pa ti še nisi dokazal.[/quote]

Ja, Strojani so tudi zelo plodni.

btw: res nisem lep, sem pa ploden —> česar pa ti še nisi dokazal. .[/quote]

Ja, Strojani so tudi zelo plodni.[/quote]

pa modrokrvni tudi … glej EU monarhije

[sup]btw: pazi kaj delaš z miško, ker uspeš še svoj tekst zajebati :)[/sup]

A tebi se zdi, da so tvoji komentarji potrebni in spodobni? O_0

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A tebi se zdi, da so tvoji komentarji potrebni in spodobni? O_0[/quote]

Njegovi komentarji so njemu potrebni, ve pa, da niso spodobni.

To ni nič drugega, kot sproščanje neke notranje jeze, ki jo čuti predvsem do žensk (očitno neka zamera, zavrnitev ali kaj podobnega) in do karakterno močnejših, stabilnejših moških (zavidanje).

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A tebi se zdi, da so tvoji komentarji potrebni in spodobni? O_0[/quote]

Njegovi komentarji so njemu potrebni, ve pa, da niso spodobni.

To ni nič drugega, kot sproščanje neke notranje jeze, ki jo čuti predvsem do žensk (očitno neka zamera, zavrnitev ali kaj podobnega) in do karakterno močnejših, stabilnejših moških (zavidanje).[/quote]

pešate, pešate … v psiho-socio … analizah 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close