Kmetija :)
Včasih malo poškilim, oni Simon je zunaj, malo ekscentričen kot Činč, a ne, ki je rad filozofiral čutil z drevesi. 🙂 To pač izberejo takšno ekipo, psihološke profile ljudi, da se malo med sabo znervirajo, drug drugemu začno najedat, se oportunistično grupirajo kot živali, pride do seksa, da se potem vse razvije v šov, da se “nekaj dogaja”, kar dviga rating oz. gledanost.
Malo mimo, samo kot komentar, ona komentatorka Angelca, ki je tako “besedno gorečna”, se mi zdi, da je njen že kakih 30 let ni nič pocartal pod odejo. Bi rabila enega, da jo malo umiri. 😀
Včasih malo poškilim, oni Simon je zunaj, malo ekscentričen kot Činč, a ne, ki je rad filozofiral čutil z drevesi. 🙂 To pač izberejo takšno ekipo, psihološke profile ljudi, da se malo med sabo znervirajo, drug drugemu začno najedat, se oportunistično grupirajo kot živali, pride do seksa, da se potem vse razvije v šov, da se “nekaj dogaja”, kar dviga rating oz. gledanost.
Malo mimo, samo kot komentar, ona komentatorka Angelca, ki je tako “besedno gorečna”, se mi zdi, da je njen že kakih 30 let ni nič pocartal pod odejo. Bi rabila enega, da jo malo umiri. :D[/quote]
Saj point je v šovu 🙂
Angelca pa, kolikor vem, ima moža; in mislim, da jo kdaj pa kdaj njen pocarta… tudi pod odejo.:)
ni problema lahko jaz – Vlasto bom nabrisal takoj ko pride ven, kak je dobra čuj[/quote]
:)))) kaj pa tvoji kriteriji, ona jih ima 2 x toliko :)[/quote]
Sila kolo lomi!! :))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.