Kmetija :)
Točno. Saj sploh ne bo opazila, da me ni…:)[/quote]
Pacek :))) Še dobro, da te žena ne sliši.[/quote]
Misliš, da nima dostopa do neta ? 🙂
Tvojega bi ti že verjetno našeškala, če bi take pisal..Kaj ?
Saj v resnici nisem takšen zajebant in žena ve, da se le hecam. V resnici sem veliko bolj resen, da ne bo kdo mislil, da sem res takšen pacek…:)
Saj v resnici nisem takšen zajebant in žena ve, da se le hecam. V resnici sem veliko bolj resen, da ne bo kdo mislil, da sem res takšen pacek…:)[/quote]
Definitivno si pacek, kaj pa misliš, da dekleta mislijo o tebi? :))) Zadnji steber morale sem jaz tukaj, drugače pa je tu vse razuzdano. 😀
Naslednjič, ko boš kako zvabil med rjuhe, svoji ženi raztolmači, da sta se samo hecala, saj bo razumela, ker imata oba smisel za humor. :))))))
Veš, da sem šele zdaj izvedel, kje je ta kmetija, ko sem prebral tvoj odgovor na drugem forumu.[/quote]
Ja Robi vprašaj nooo. Dosti tega vem. :)))
Sem bila tam, silom prilike.[/quote]
Me pa res zanima, kaj pomeni “silom prilike”….To pomeni pasivno, kot obiskovalka ali pa si imela kakšno aktivno vlogo ?
Saj v resnici nisem takšen zajebant in žena ve, da se le hecam. V resnici sem veliko bolj resen, da ne bo kdo mislil, da sem res takšen pacek…:)[/quote]
Definitivno si pacek, kaj pa misliš, da dekleta mislijo o tebi? :))) Zadnji steber morale sem jaz tukaj, drugače pa je tu vse razuzdano. 😀
Naslednjič, ko boš kako zvabil med rjuhe, svoji ženi raztolmači, da sta se samo hecala, saj bo razumela, ker imata oba smisel za humor. :))))))[/quote]
Verjetno to, da sem en pokvarjen tič…:)
Drugače pa, dokler iz tistega “heca” med rjuhami kaj ne nastane, se lahko vedno zgovarjam, da je bil le hec….:)
Včasih se res sprašujem, kaj si kdo misli o nas, če nas pride brat…Potem pa ni čudno, da pišejo o meni, kakšen pokvarjen in nezreli moderator sem…:)
Moral se bom malo zresniti…:)
Ja Robi vprašaj nooo. Dosti tega vem. :)))
Sem bila tam, silom prilike.[/quote]
Me pa res zanima, kaj pomeni “silom prilike”….To pomeni pasivno, kot obiskovalka ali pa si imela kakšno aktivno vlogo ?[/quote]
Pasivno, drži. Predno so bile sploh kamere postavljene. :)))
S šeškanjem pa nimam izkušenj, tako da ne vem, kaj bi naredila, če bi take pisal.:)))
Sem opazil…Zato pa sem ugasnil TV..:)
Bibitka…Če sladkorčke preveč razdajaš, jih nihče več ne ceni…:)[/quote]
A žena pa danes ne gleda?
Pri meni je pa tako, več mi daš sladkarij, bolj te bom cenila :)))[/quote]
Ženska ja ne smete jesti sladkega!!! Si smešna malo, kaj pa strije ,celulitne oblogice, mastna koža in lasje, mozolji!? 😀
Sem opazil…Zato pa sem ugasnil TV..:)
Bibitka…Če sladkorčke preveč razdajaš, jih nihče več ne ceni…:)[/quote]
Ne. Je ta malega dala spat.
Jaz bi ti že dal sladkarije……Samo je problem v tem, kot pravi Matjazko….Kile grejo gor, pa celulit…..Pa se sprašujem, koliko bi potem jaz tebe cenil, če bi imela več kil, kot pa jaz.:)
Ne. Je ta malega dala spat.
Jaz bi ti že dal sladkarije……Samo je problem v tem, kot pravi Matjazko….Kile grejo gor, pa celulit…..Pa se sprašujem, koliko bi potem jaz tebe cenil, če bi imela več kil, kot pa jaz.:)[/quote]
Robi, prikrajšaj Bibitko za ta bombonček v njeno dobro! 😀
Forum je zaprt za komentiranje.