Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klimakterij in utrujenot

Klimakterij in utrujenot

Odgovor namenjen uporabniku Anjoha

Uf, boge … Proti jutri potenje, da. Ampak to se da zdržat. Kile gor – to me najbolj muči. Baje 1 kg na leto. Auč.

Odgovor na objavo uporabnika
Trtrtr, 09.08.2024 ob 23:57

Pred casom sem prebrala na enem izmed forumov, da pri vrocinskih oblivih pomaga masaza prsi – enkrat na dan, 30x navzven in 30x navznoter. Sem bila skepticna, malo mi je bilo hecno, ampak izgubiti nimas kaj. Sem poskusila in mi je resnicno pomagalo. Seveda to potem opustim, ko je bolje, pa spet zacnem po potrebi. Vedno pomaga. Priporocam. Nsj se javi se katera, ki je morebiti poskusila. Cimboljse pocutje vam zelim.

Hvala, bom poskusila. Imam prave oblive, sem pa v menopavzi in je obup to  s potenjem. Vedno polna energije, vesela, komunikativna. Sedaj bežim v mir in stran od ljudi. Vse me nervira. Vse. Se kontroliram. Dan sem pričela s plesom, veseljem. Sedaj sem kot ena cunja. Se plazim čez dan. Sicer ne zgleda tako, ker moram biti v službi aktivna, ampak občutek je pa tak. Vse v počasnem posnetku. Hvala, ker ste delile, ker, ko se ti to dogaja se te lahko loti res žalost in ne zmoreš razumeti sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close