Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klic bivše kaj naj

Klic bivše kaj naj

Včeraj zvečer je moža po dolgem času poklicala tista, zaradi katere sva že šla enkrat narazen, ker sta imela afero pred leti. Bila je njegova sodelavka in ko se ji ni izšlo po načrtih, je šla delat drugam. Od takrat se kolikor vem nista slišala ne videla. Sem pa v tistem času imela dostop do fb moža in sem jo kar blokirala. Včeraj ga je klicala zaradi nakupa enega izdelka ki ga on prodaja in sta se zmenila, da ji ga prinese ko bo pripravljen. Te zadeve je prejšnja leta naročevala prek njune sodelavke v tisti firmi kjer je mož še vedno. Najprej se je naredil da ne ve kdo je, sem pa slišala po glasu da je ženska in je takoj šel v kuhinjo. Pogovor je tekel o izdelku, zato nisem bila več pozorna naprej. Ko je sin vprašal kdo je bil ko se je vrnil, je rekel njeno ime. V meni je zakuhalo. Sploh nisem ne ljubosumna ne jezna, samo gnjusita se mi oba. Ne morem čez to še enkrat, res ne. Kaj lahko naredim? Če sploh kaj? Vsak nasvet bo prišel prav. Hvala.

Ko bo izdelek pripravljen ji ga ti nesi.

Mož se ti gnusi in sprašuješ, kaj naj narediš? Sam vem, da ne bi dolgo ostal v razmerju, kjer partnerki ne bi mogel zaupati. To nima nobenega smisla. Razen, če bi mi bilo vseeno. Ti praviš, da nisi ne jezna, ne žalostna. Če je to res, bi lahko rekel, da ti je vseeno in po mojem ti ni treba nič kaj storiti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako ste ljudje smotani.
Odlocila si se, da ga vzames nazaj. Torej si mu oprostila in se pomirila z njegovo prevaro.
Zdaj se ti pa gnusi.

Odloci se!
Ga vzames nazaj ali se ti gnusi?

Vseeno ji seveda ni. Tudi meni ne bi bilo, čeprav je napisala da ni jezna. V takem razmerju tudi sama ne bi mogla ostati. Bi de finančo osamosvojila in šla svojo pot, tudi če bi ubrala težjo in trnovo pot, boljše vse kot imeti takega.

Brihta. Resno, svaka čast

A ima številko, kjer se uradno prek firme naroča? Povej mu, da za to take stvari obstajajo in da naj ji sporoči, kam naj se obrne. Ker ne boš v drugo glede nje nič tolerirala. Glede na to, da si pač prvič. No, da je sploh rekel, ok. Ampak, če je vse čisto, bi ti lahko povedal. Ampak ti ni. Ker bi ti v vsakem primeru vrelo. Če bi enkrat tolerirala iz takega ali drugačnega razloga, bi si zapomnil za večne čase. In bi ga spomnila na Lep način 😆🤣😂 da te enkrat nekdo prizadane, da te dvakrat, hmm.
Sicer pa, ne vem, pri meni, ko se zaupanje podre, piši luči propadlo. Sama bi težko funkcionirala z nekom, ki mu ne zaupam. Sploh, ko ga vtika v drugo. In pol si drzne še private klicati, čeprav obstajajo uradne številke podjetja. Trpi, ali mu povej. Čeprav ne vem, ta srž je spet nastopil. Koliko je možnosti, da bo spet afera? Je lažje, ker ni več sodelavka. V roku službe se pa ljudem marsikaj dogaja.

Ok, nič se še ni zgodilo, tudi on je bil očitno presenečen zaradi klica, skrival pa ni nič. Žal izdelka ne morem jaz dostaviti ker on gre lahko v druge občine ker tam dela jaz pa ne. Drugače sem takoj na to pomislila, da grem poleg.

Ne gnjusi se mi ker mu ne zaupam ampak ta situacija je pogrela ene stare rane očitno in ne nisem ljubosumna, samo nočem še enkrat skozi to. Lahko ne bo nič, a že ta situacija je povzročila nemir v meni. Moti me že to, da ga je poklicala, priznam.

Ok, dan ima pa 24 ur drugače. Če je cilj, je tudi pot. Prepovedanemu pa nekateri še z večjim veseljem sledijo in delujejo. Adrenalin dela svoje. Se ne bi sledila s tem. Glede na to, da je bil že spor okrog tega. Tista druga bo le sladko vila svoje prste.

Avtorica, si sedaj pripravljena na odhod? Sama praviš, da ne boš še enkrat. Povej mu. Jasno, mirno. In posledice predstavi.

Glavno, da se ti oba GNJUSITA. Torej, ko bi ti nekdo postregel drek na krožniku, bi ti občutila GNJUS?

Sedi, cvek!

Ok, dan ima pa 24 ur drugače. Če je cilj, je tudi pot. Prepovedanemu pa nekateri še z večjim veseljem sledijo in delujejo. Adrenalin dela svoje. Se ne bi sledila s tem. Glede na to, da je bil že spor okrog tega. Tista druga bo le sladko vila svoje prste.

Avtorica, si sedaj pripravljena na odhod? Sama praviš, da ne boš še enkrat. Povej mu. Jasno, mirno. In posledice predstavi.
[/quote]

Midva sva letos zares zaživela kot par in otroci so že večji, vse je lepše in lažje. Zakaj se zdaj vrača mi ni jasno? Zakaj ga kliče na osebno številko? Pa tak glas je imela, kot bi govorila na vroči številki, globok in tih. Če to ni zapeljevanje, sem jaz papež! Ve se kako se poslovno komunicira in to ni bilo slišat tako. Nočem delati hitrih zaključkov, ampak tak nemir je zdaj v meni, da lahko na hitro iz obupa in zaradi starih zamer res naredim neumnost in vse uničim in grem. Imam kam. Ne gre se za to, ampak sva se res oba trudila da bi nama šlo in letos je res zgledalo tako, da nama bo uspelo. Zdaj pa ona kvari to harmonijo. Edino če mu prepovem, da ji dostavi? Da dam to kot pogoj ali ona ali jaz. Samo jaz vedno trdim, da ljubezni in zvestobe ne moreš izsiliti in ni prav da postavljaš take ultimate, vsak bi moral biti svoboden in sam sprejemati prave odločitve. Če bi pa me spet prevaral, bi takoj šla. Samo ne morem vedeti. Niti v drugo občino ne morem za njim. Že prvič sem izvedela po naključju

Glavno, da se ti oba GNJUSITA. Torej, ko bi ti nekdo postregel drek na krožniku, bi ti občutila GNJUS?

Sedi, cvek!
[/quote]

Če bi jaz bila on bi prekinila klic takoj ko bi ji rekla da me nima kaj klicarit na privat! To bi naredila, ne pa se dogovarjala za prevzem v KUHINJI!da žena ne sliši ok???

Kako ste ljudje smotani.
Odlocila si se, da ga vzames nazaj. Torej si mu oprostila in se pomirila z njegovo prevaro.
Zdaj se ti pa gnusi.

Odloci se!
Ga vzames nazaj ali se ti gnusi?
[/quote]

To je bilo pred leti, ne zdaj. Ja, čutim da mi obrača želodec ob sami misli, da se bosta spet dobila. Kaj naj??? Sem ga vzela nazaj in je bilo do včeraj vse lepo. Zdaj pa ta prekleti klic

Midva sva letos zares zaživela kot par in otroci so že večji, vse je lepše in lažje. Zakaj se zdaj vrača mi ni jasno? Zakaj ga kliče na osebno številko? Pa tak glas je imela, kot bi govorila na vroči številki, globok in tih. Če to ni zapeljevanje, sem jaz papež! Ve se kako se poslovno komunicira in to ni bilo slišat tako. Nočem delati hitrih zaključkov, ampak tak nemir je zdaj v meni, da lahko na hitro iz obupa in zaradi starih zamer res naredim neumnost in vse uničim in grem. Imam kam. Ne gre se za to, ampak sva se res oba trudila da bi nama šlo in letos je res zgledalo tako, da nama bo uspelo. Zdaj pa ona kvari to harmonijo. Edino če mu prepovem, da ji dostavi? Da dam to kot pogoj ali ona ali jaz. Samo jaz vedno trdim, da ljubezni in zvestobe ne moreš izsiliti in ni prav da postavljaš take ultimate, vsak bi moral biti svoboden in sam sprejemati prave odločitve. Če bi pa me spet prevaral, bi takoj šla. Samo ne morem vedeti. Niti v drugo občino ne morem za njim. Že prvič sem izvedela po naključju
[/quote]
to niso ultimati
to so neka pravila skupnega življenja
če sta vidva komaj zakrpala luknjo v vezi, ki je nastala zaradi njegove afere z drugo žensko, je najmanj, kar lahko pričakuješ od njega, DA S TO DRUGO ŽENSKO NIMA NOBENIH STIKOV VEČ.

midva sva šla zaradi podobne zgodbe narazen. se je zatreskal v drugo in šel. ko je ugotovil, da je bila zgolj slepa zaljubljenost, je prosil, če lahko pride nazaj
sva dolgo hodila na zakonsko terapijo, ampak moj pogoj je bil, nobenih stikov več s to žensko in tudi konec dejavnosti na tistem klubu, kjer sta se spoznala.

zaupanje tud ne nastane od danes na jutri, zaupanje se mora zgraditi nazaj. in če človek išče stike z nekom, s katerim je skakal čez plot, potem tud zaupanja ne more bit.

[/quote]

Pogovori se z njim. Spomni ga, da sta se oba trudila za obstoj, če že. In mirno vprašaj povej, da ti ne boš šla še enkrat skozi to in mu mirno povej, da ima oseba uradne številke in naj ga ne kliče. S tem, da ji bo povedal pred teboj, naj ga private ne kliče. Je toliko pomembna, če bi scene delala, da bi bilo podjetje oškodovano? No ja, če skupaj stopiš proti taki, se lahko piše v uh. Odloči se, kaj želiš. Vaja se po naši ponavlja. Morda takrat vse zaceliš. Pogovori se z njim. Jest vem, da ne bi bila tiho. Mogoče dan, dva 😂 ali niti minuto, pojma nimam. Vem pa, da znam ropotali, ko bi se sploh katera šla trio. 😆😂🤣😂😆😂😅😅😅😅😅

to niso ultimati
to so neka pravila skupnega življenja
če sta vidva komaj zakrpala luknjo v vezi, ki je nastala zaradi njegove afere z drugo žensko, je najmanj, kar lahko pričakuješ od njega, DA S TO DRUGO ŽENSKO NIMA NOBENIH STIKOV VEČ.

midva sva šla zaradi podobne zgodbe narazen. se je zatreskal v drugo in šel. ko je ugotovil, da je bila zgolj slepa zaljubljenost, je prosil, če lahko pride nazaj
sva dolgo hodila na zakonsko terapijo, ampak moj pogoj je bil, nobenih stikov več s to žensko in tudi konec dejavnosti na tistem klubu, kjer sta se spoznala.

zaupanje tud ne nastane od danes na jutri, zaupanje se mora zgraditi nazaj. in če človek išče stike z nekom, s katerim je skakal čez plot, potem tud zaupanja ne more bit.
[/quote]

Ona je tista ki ga je že takrat vsiljivo osvajala, dokler ji ni uspelo, ker sva imela krizo. Ne morem mu zaupati 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več, tudi če reče da ne bo,ker je 1x že klonil in nimam možnosti izvedeti. Že to, da se je umaknil v kuhinjo je znak labilnosti pred njo, ker bi ji lahko pred družino lepo rekel naj ga ne kliče več. Tako pa se mi porajajo dvomi in vprašanja. Ne morem si pomagati in samo še slabše bo, ker bom sumila sedaj vse in to se mi upira. Spet čez to sceno

Čakte, pa saj avtorica pravi, da je ta mrha poklicala nepričakovano! Kaj ga bo zaradi tega zapuščala, no. Šokiran je bil tudi on in verjamem, da se ni spomnil, da bi jo preusmeril k uradnemu nakupu.
Avtorica, zdej, kar je. Če boš penila, ga boš prav prisilila k mislim nanjo. Bodi gospa, dama. Ti si tista, ki ima zdaj škarje in platno v rokah. Povej mu, da za poslovna naročila obstaja poslovna številka. In pristavi, naj ravna tako, da se slabe stvari ne bodo ponavljale. In to naj bo vse. Potem se obnašaj normalno. Bodi sicer pozorna na dogajanje, a nikar ga ne zalezuj. Vse bo ok, če bosta zvozila brez prepirov.

To je bilo pred leti, ne zdaj. Ja, čutim da mi obrača želodec ob sami misli, da se bosta spet dobila. Kaj naj??? Sem ga vzela nazaj in je bilo do včeraj vse lepo. Zdaj pa ta prekleti klic
[/quote]
Če je šel v kuhinjo na pogovor, potem si ga že izgubila. Samo vprašanje časa je, kdaj te bo spet prevaral…!!

Kaj se ima z njo sploh za pogovarjat?
Kako da ima še vedno njegovo telefonsko številko ?
Kako to, da se je on sploh oglasil?
In če je sprevidel, kdo kliče, zakaj ni TAKOJ prekinil?
Jaz bi samo rekla : Ali KREMA ali JAZ?
IZBERI!

Bi mu dala kremo po gobcu!
Ona je tudi zelo sumljiva…
Kajti KREMA je SAMO izgovor, verjemi!

[/quote]nic ne kvari harmonije,tvoj mož jo,lahko bi ji takoj rekel,da naj se obrne na koga drugega,zato imas nemir v sebi,ker ves da ni prav postopal.

nic ne kvari harmonije,tvoj mož jo,lahko bi ji takoj rekel,da naj se obrne na koga drugega,zato imas nemir v sebi,ker ves da ni prav postopal.
[/quote]

Vsak, ki ima kaj soli v glavi in bi pomislil na svojo družino , bi babo takoj skenslal!
Če je pa tak deževnik, da ga kliče ena bivša seksarca – pa da MU V TRENUTKU ne posvetijo VSE RDEČE ŽARNICE V GLAVI – ma ga kurc gleda!
Se pravi…da ga spet zanaša…

Ona da kvari harmonijo?
NE.
Ona probava,,,
ON pa bi moral TAKOJ POSTAVITI MEJO.
IN ZAKAJ JO NI?
KRIV JE!
Jaz bi ga dala na hladno.En teden ne govorim z njim, v tem času pa naj se odloči.Katero bo imel.
Če se odloči zate : 1.naj poklekne in te prosi odpuščanja 2.naj ti kupi prekrasno zlatnino 3.ti vsak dan govori, da te ima rad 4.več ali manj naj bo odsedaj po tvoje!

Če ne more, naj spizdi.
Bolje danes, kot jutri!
Kurbirji in pijanci so ista pasma.
Namesto, da bi poskrbeli za svojo družino, prvi redijo kurbice. drugi pa gostilničarjeve otroke!

nic ne kvari harmonije,tvoj mož jo,lahko bi ji takoj rekel,da naj se obrne na koga drugega,zato imas nemir v sebi,ker ves da ni prav postopal.
[/quote]

Točno to me boli, ta njegova “izdaja” ki je in ni še ampak ne morem čakati da bo če bo in se spraševati ali je spet. Ne delam nič narobe, nisva v nobeni krizi sedaj, imava veliko več romantike kot kdarkoli, se razumeva, ne vidim razloga zakaj bi .

Namesto da daje oporo twbi jo daje tisti. To je pokazal z varanjem in vsemi lažmi ki so ta varanja skušale zakrit.. in pokazal je sedaj ko ji ni rwkwl, da naj se meni za izdelek s risto s katero se je prej. Če moški ne daje svoji ženski podporo ampak eni drugi, ro pove dovolj o njegovi pripadnosti in ljubezni. Vprašanje je le zakaj si ostala z varalico ce pa prwvre nisi nikdar prebolela. In tako je pri večini prwvaranih ki ostanejo z varalico…

Točno to me boli, ta njegova “izdaja” ki je in ni še ampak ne morem čakati da bo če bo in se spraševati ali je spet. Ne delam nič narobe, nisva v nobeni krizi sedaj, imava veliko več romantike kot kdarkoli, se razumeva, ne vidim razloga zakaj bi .
[/quote]

So se stare rane. Morda je reagiral tako iz soka. Pogovorita se lepo, zaupno. Ni on kriv da ga je poklicala, bo pa nerodno naprej, ce bo karkoli skrival in lagal, zato se pogovori. Povej mu za svoje obcutke in poslusaj ga. Ne dovoli da ves vas trud pade v vodo zaradi enega klica. Kaj pa ce je to njen namen?
Z njo pa ne kontaktiraj. Vse kar moras narediti je tvoj moz. In ce je vreden zaupanja, ti bo to dokazal.

Kako ji je pa ime?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close