Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klic bivše kaj naj

Klic bivše kaj naj

So se stare rane. Morda je reagiral tako iz soka. Pogovorita se lepo, zaupno. Ni on kriv da ga je poklicala, bo pa nerodno naprej, ce bo karkoli skrival in lagal, zato se pogovori. Povej mu za svoje obcutke in poslusaj ga. Ne dovoli da ves vas trud pade v vodo zaradi enega klica. Kaj pa ce je to njen namen?
Z njo pa ne kontaktiraj. Vse kar moras narediti je tvoj moz. In ce je vreden zaupanja, ti bo to dokazal.
[/quote]

Bom, hvala vam.

Se mogoče njeno ime začne na “L”?

Kako lahko pišeš v dvojini, da sta se trudila zakrpat zadevo, če je čist jasno, da se on ne trudi. Če bi se, bi ta ženska bila v njegovem telefonu blokirana, da ga sploh klicat ne bi več mogla. Če ga bi pa klicala s katere druge cifre, bi pa jasno in glasno odgovoril, da pri njenem naročilu ne sodeluje in čao.
A sploh opaziš, kako ga vztrajno zagovarjaš in skušaš prikazat kot nekega nebogljenca, ki ga je zapeljala hudobna kača??
Ne uvidiš, da je tip odrasel, sam se je odločil, da te je prevaral in no, morda te bo spet. Če mu ne bi bilo nič več do nje in bi res želel rešit stvari med vama, se ne bi zdaj dogovarjal in celo osebno njej dostavljal zadevo.

Ne, ni na L.

Ker si prvič pogledala stran, poglej še zdaj.

Midva sva letos zares zaživela kot par in otroci so že večji, vse je lepše in lažje. Zakaj se zdaj vrača mi ni jasno? Zakaj ga kliče na osebno številko? Pa tak glas je imela, kot bi govorila na vroči številki, globok in tih. Če to ni zapeljevanje, sem jaz papež! Ve se kako se poslovno komunicira in to ni bilo slišat tako. Nočem delati hitrih zaključkov, ampak tak nemir je zdaj v meni, da lahko na hitro iz obupa in zaradi starih zamer res naredim neumnost in vse uničim in grem. Imam kam. Ne gre se za to, ampak sva se res oba trudila da bi nama šlo in letos je res zgledalo tako, da nama bo uspelo. Zdaj pa ona kvari to harmonijo. Edino če mu prepovem, da ji dostavi? Da dam to kot pogoj ali ona ali jaz. Samo jaz vedno trdim, da ljubezni in zvestobe ne moreš izsiliti in ni prav da postavljaš take ultimate, vsak bi moral biti svoboden in sam sprejemati prave odločitve. Če bi pa me spet prevaral, bi takoj šla. Samo ne morem vedeti. Niti v drugo občino ne morem za njim. Že prvič sem izvedela po naključju
[/quote]

Ja, ja, kurrac nisi ti ljubosumna in jezna! Lažeš, da sama sebi verjameš ali kako?
Sorry, ampak ful izpadeš ven paranoična in živčna.

Nisem pogledala stran, sva šla narazen. S časom je pridobil moje zaupanje, ker se je resnično trudil, da bi ostala skupaj. Ne slepim se, a res me je zmotilo. Lahko mu zaupam in se delam, da me ne moti, a moti me da se je dogovarjal z njo, saj bi lahko prekinil klic. Od šoka nisem niti jaz takrat reagirala, a lahko bi. Zdaj mi je pa neumno težit glede tega.

Grda, grda mrha, ki je enkrat že posilila ubogega nedolžnega revčka…

Grda, grda mrha, ki je enkrat že posilila ubogega nedolžnega revčka…
[/quote]

No nedolžna tudi no ravno. Do včeraj je lahko naročevala prek drugih, kako da sedaj ne več???pa tisti glas kot da bo pojedla slušalko prav slišala sem kako diha not in ni imel na zvočniku.

Kaj se ima z njo sploh za pogovarjat?
Kako da ima še vedno njegovo telefonsko številko ?
Kako to, da se je on sploh oglasil?
In če je sprevidel, kdo kliče, zakaj ni TAKOJ prekinil?
Jaz bi samo rekla : Ali KREMA ali JAZ?
IZBERI!

Bi mu dala kremo po gobcu!
Ona je tudi zelo sumljiva…
Kajti KREMA je SAMO izgovor, verjemi!
[/quote]

Kako pa ti veš da je krrema??? Nikjer nisem tega napisala???

Nisem pogledala stran, sva šla narazen. S časom je pridobil moje zaupanje, ker se je resnično trudil, da bi ostala skupaj. Ne slepim se, a res me je zmotilo. Lahko mu zaupam in se delam, da me ne moti, a moti me da se je dogovarjal z njo, saj bi lahko prekinil klic. Od šoka nisem niti jaz takrat reagirala, a lahko bi. Zdaj mi je pa neumno težit glede tega.
[/quote]

V trenutku, ko si ga vzela nazaj, si pogledala stran od njegove prevare. Poglej še zdaj.

V trenutku, ko si ga vzela nazaj, si pogledala stran od njegove prevare. Poglej še zdaj.
[/quote]

Pa saj me sploh ni prevaral sedaj, to je bilo pred leti. Morda sem le zaradi slabe izkušnje tako prestrašena, ker se bojim da se bo ponovilo. Ne vem
Težko sem to že prvič prenesla, ne vem če bi lahko še enkrat

Naj pride ona k vam domov po stvar. Ko pride skuhaj kofe in jima jasno povej, da ce se mislita zajebavat lahko isti moment odideta oba čez vrata in to kar skupaj, ker ti nimaš cajta ne živcev za igrice. Če je prišla res samo po paket, naj spije kofe, vzame paket in kud koji mili moji. Zdaj nimaš kaj, ko si ga vzela nazaj. Ne bi ga vzela nazaj, ne bi imela tega problema, bi imela pa katerega drugega…zivljenje je pač nepredvidljivo. Dvomim da bo po prijetni skupni kavici z vama se naročila pri njem, saj bo morala vsakič s teboj kavo piti. 🙂

Ta je pred celo družino in sorodniki za njegov rojstni dan prišla in mu podarila bokserce!! in eno drago zadevo, najdražje darilo od vseh nas. Ni rečeno, da ne bi res prišla na kavo. Videt je ne morem, ne bi mogla tega narediti ker je že zaradi klica tako vznemirila oba, če bi prišla bi bilo še hujše. Jaz si želim le da bi bilo vse kot je bilo pred tem klicem. Ne verjamem, da bi se on rad z njo spet dobival, bolj me skrbi, da ona ne bo kar tako obupala. Očitno ni prebolela še vedno ???

Ko imaš pa take babnice pa prvo pomisliš da si pri njih samo ena moška pi zda brez prava glasanja.

[*]

Predlagam ti, da ga takoj naženeš. Tak moški se ne bo poboljšal in te bo vedno varal. Verjemi mi to! Preizkušeno. Tako da, če si želiš dobro takoj koncajta in naj gre k njej, da bosta lahko te izdelke peodajala skupaj.

Kako veš, da se nista ne videla ne slišala? Si moža imela vedno ob sebi 24/7 in ga nisi niti za hipec izpustila iz oči? Ne bodi naivna. IZ TEBE ŠE NORCA DELA!!! IMEJ SE RADA IN KONCAJ TO VEZO!!!

Prav imate in bom ga pustila naj dela kar hoče. Bom že izvedela če bo spet kaj bilo med njima. Do takrat se ne bom skrbela.

Ne delaj slona iz muhe. Če do zdaj ni bilo nobenih dvomov, se brzdaj vsaj toliko, da stanja ne poslabšaš. Ker ti lahko hitro prileti bumerang “mi očitaš varanje, pa ne varam, torej je vseeno če varam, saj mi ga že itak očitaš”.

Skrival ti ni, povedal je kdo je bil na telefonu in to je to. Včasih je pri ljudjeh res to kar rečejo;)

Mu pa povej za svoj strah, kako si se počutila ob njenem klicu in da se tako ne želiš več počutiti.
Boš videla od tu dalje kako bo.

ti pa imaš nasvete.
Kaj pa če je zanalašč povedal kdo ga je klical, da bi bil ogenj v strehi …. eni moški prav izzivajo, da se začne prepir oz.da ga žena začne

No nedolžna tudi no ravno. Do včeraj je lahko naročevala prek drugih, kako da sedaj ne več???pa tisti glas kot da bo pojedla slušalko prav slišala sem kako diha not in ni imel na zvočniku.
[/quote]

Ne bodi tako prepričana, da je do zdaj naročevala prek drugih in tudi ne bodi tako prepričana, da si neka ženska še po x letih želi enega brezjajčnega poročenega kurbirja. Ker oprosti, ampak tvoj mož je točno to.

Kako veš, da se nista ne videla ne slišala? Si moža imela vedno ob sebi 24/7 in ga nisi niti za hipec izpustila iz oči? Ne bodi naivna. IZ TEBE ŠE NORCA DELA!!! IMEJ SE RADA IN KONCAJ TO VEZO!!!
[/quote]

Lej to “hijeno” kar pusti ga naj kar tako. Ti si verjetno sama ali pa ga navijaš okrog prsta s svojo ritjo. Vsakega ne boš…

Midva sva letos zares zaživela kot par in otroci so že večji, vse je lepše in lažje. Zakaj se zdaj vrača mi ni jasno? Zakaj ga kliče na osebno številko? Pa tak glas je imela, kot bi govorila na vroči številki, globok in tih. Če to ni zapeljevanje, sem jaz papež! Ve se kako se poslovno komunicira in to ni bilo slišat tako. Nočem delati hitrih zaključkov, ampak tak nemir je zdaj v meni, da lahko na hitro iz obupa in zaradi starih zamer res naredim neumnost in vse uničim in grem. Imam kam. Ne gre se za to, ampak sva se res oba trudila da bi nama šlo in letos je res zgledalo tako, da nama bo uspelo. Zdaj pa ona kvari to harmonijo. Edino če mu prepovem, da ji dostavi? Da dam to kot pogoj ali ona ali jaz. Samo jaz vedno trdim, da ljubezni in zvestobe ne moreš izsiliti in ni prav da postavljaš take ultimate, vsak bi moral biti svoboden in sam sprejemati prave odločitve. Če bi pa me spet prevaral, bi takoj šla. Samo ne morem vedeti. Niti v drugo občino ne morem za njim. Že prvič sem izvedela po naključju
[/quote]

Baba butasta. Mož ti že ves čas f…ka drugo, ti pa nočeš delati prehitrih zaključkov.
Ona je kriva in ti kvari harmonijo. Faak LOL.
Če bi te spet prevaral … duša zlata, on te vara, že kar nekaj časa.

Ne slepim se, a res me je zmotilo. Lahko mu zaupam in se delam, da me ne moti, a moti me da se je dogovarjal z njo, saj bi lahko prekinil klic. Od šoka nisem niti jaz takrat reagirala, a lahko bi. Zdaj mi je pa neumno težit glede tega.
[/quote]
[/quote]

,,,,,gre enkrat na led.Kolikokrat boš šla pa ti???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close