Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kko lohk eni sploh še verjamete???

Kko lohk eni sploh še verjamete???

Žalostno kam smo prišli. Da so se nekateri tako zlahka prodali. Prodali svojo svobodo za lažno epidemijo.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226365137173093&set=a.1221051884748

Odgovor na objavo uporabnika
Robi917, 31.10.2021 ob 10:28

Ena južna neprijavljena, 31.10.2021 ob 09:49

Ah Robi, bv, tist ki ni spregledu v skor že 2 letih kaj se dogaja, tist ne bo nikol, zato je bv takim sploh kej razlagat. Za tak folk itak vsi, razn seveda tistih, ki jih je postavla vlada na vrh, pa čeprav so še boljši od postavljenih, nimajo pojma, blebetajo kr neki bv, širjo laži….nimaš kej, sprani možgani 🙂

Za Južno.

Res je. Imaš tudi tu gor par janšističnih fanatikov. Ti pa so itak pritisnjeni v glavi.

Informacije širim zaradi tistih, ki jih zanimajo dejstva, da ne padejo pod vpliv lažnive medijske fašistične propagande, ki se ljudem vsiljuje na vsakem koraku ter se jih izsiljuje, da svoje zdravje žrtvujejejo za fašistične korporacije in njihove genocidniške namene.

Niso vse informacije isto vredne. Tiste tvoje laži o neizoliranem virusu rangirajo nekje pod zanikanjem holokavsta ali globalnega segrevanja.

Tralala114, 31.10.2021 ob 07:32

Trep, 31.10.2021 ob 07:27

Glupači, 30.10.2021 ob 23:06

debilčkoti umirite se, 30.10.2021 ob 23:01

Danska cepa?  A res?

Povsem brez omejitev imajo pri 5.800.000 prebivalcih 1.671 novo obolelih, mi pa pri 2.000.000  prebivalcih 2.985 novo okuženih.

Na milijon prebivalcev imajo smrtnost 466, mi pa 2.279.

Debili še vedno ne razumete, zakaj je pri nas potrebna gajžla?  Ker nimamo zdravstvenega sistema, ki bi poskrbel za ljudi.

Debil še vedn bere lanskoletn letopis. Pogubno.

Zelo tocne stevilke. Manjka samo smrtnost, okoli trije na dan.

In monovski Trol Trep se je prebudil.

Številke so letošnje, dnevne, imaš podatke objavljene.

Ampak kot vedno, vi, TROLI, operirate z nekimi fiktivnimi zgodbami in “dejstvi”, ko pa vam nekdo pod nos pomoli podatke, pa (predvidljivo) začnete napadat.

In potem se čudite, zakaj vas imajo ljudje poln kufer?

Podatki, podatki so važni, dragi moji!

yram, 31.10.2021 ob 07:48

Bolezen je med nami, to sploh ni pod vprasajem. Ne verjamem vladi, nasim strokovnjakom, ki se svalkajo po tv, ti lazejo ker se jim na faci vidi, razen ce si slep in ne opazis. Tocno berem jim s fac, da lazejo na polno. Nisem nora, niti naivna. Ce recejo da je dan , grem cez okno pogledat ce je res. Vsak se mora zase odlociti, kaj je zanj najbolje, jaz sem se zase odlocila, druge pa pri miru pustim pri njihovih odlocitvah in isto pricakujem od njih- da se mi ne vsiljujejo. Samo tako smo lahko prijatelji in nikakor drugace.

Saj ti ni treba verjeti vladi.  Verjemi stroki, če se že prodajaš kot Judinja, lahko vse podatke dobiš v izaelskih medijih.

Tam se epidemija umirja, ker so pocepili starce, cepljene ob začetku leta!

Je pa dejstvo, da protitelesa upadajo, tega ne zanika nihče, zato so morali ponovno cepiti tiste prve cepljene.

Glupači, 30.10.2021 ob 18:21

Ste nm pod nos molil Dansko, opa Danska cepa. Navajate sever nas Avstrijo, opa Avstrija poka po šivih. Poroča 24ur, da je od lanskega novembra največja porast okužb. Phahahahaha

In taisti bedaki o iqji na sobni. Sramotno.

Djte skužt, da ta zvark ne funkcionira in, da ste zakrneli v mužgane padl na foto vsi ovčje programirani. In zdj boste besni norel nad peščico zdravorazumnih? Požrite kr ste hotl.

Če ti ne bi bil tak bedak, bi najprej preveril, število prebivalcev v Avstriji, nato odstotek cepljenih, nato kdo v Avstriji “cepa” in zakaj so sprejeli ukrepe za necepljene.

Ampak ker si glup, odpiraš take teme in se potem čudiš, da ljudje ne kupijo tvojih bučk…..

potem pa preveri, 31.10.2021 ob 11:07

Saj ti ni treba verjeti vladi.  Verjemi stroki, če se že prodajaš kot Judinja, lahko vse podatke dobiš v izaelskih medijih.

Tam se epidemija umirja, ker so pocepili starce, cepljene ob začetku leta!

Je pa dejstvo, da protitelesa upadajo, tega ne zanika nihče, zato so morali ponovno cepiti tiste prve cepljene.

Mediji me ne zanimajo. Zanima me moj bratranc, ki dela v izraelski bolnici. Zanima me moja familija, njihovo pocutje in tezave, ki jih imajo ali od stranskih ucinkov ali po preboleli koroni. Zanimajo me ljudje, ki jih poznam, njihova pricevanja in nihce drug. Medije si vtakni v rit. Tam so ljudje cepljeni ze s 3 dozo. Tudi moje tete, strici itd. Do nadaljnega oz do 4 doze. Vsem judom pa zelim naj jih dragi bog cuva. Tebe naj pa cuvajo mediji. v nasi familiji ne polagamo upov v medije in tv  ampak v boga. Toliko.

yram, 31.10.2021 ob 11:22

Mediji me ne zanimajo. Zanima me moj bratranc, ki dela v izraelski bolnici. Zanima me moja familija, njihovo pocutje in tezave, ki jih imajo ali od stranskih ucinkov ali po preboleli koroni. Zanimajo me ljudje, ki jih poznam, njihova pricevanja in nihce drug. Medije si vtakni v rit. Tam so ljudje cepljeni ze s 3 dozo. Tudi moje tete, strici itd. Do nadaljnega oz do 4 doze. Vsem judom pa zelim naj jih dragi bog cuva. Tebe naj pa cuvajo mediji. v nasi familiji ne polagamo upov v medije in tv  ampak v boga. Toliko.

Ja seveda. Kaj pa druzga.

Pray the gay away. Aja čakaj ne. Narobe!

Pray the corona away! ✔️✔️✔️

Bolnica prizadeta.

Anonimno 1190, 31.10.2021 ob 11:30

Ja seveda. Kaj pa druzga.

Pray the gay away. Aja čakaj ne. Narobe!

Pray the corona away! ✔️✔️✔️

Bolnica prizadeta.

Prizadet si ti trol . Brigaj se zase. Ne zanimajo me ne slovenski, ne francoski, ne izraelski, ne bosanski, ne juznoafriski itd mediji, ne zanima me fb, yt in ostali portali. Zanima me moja familija, moj life. Ti delaj kar hoces, mi bomo pa delali kar mi hocemo. Bo slo.? Ti se varuj sam, mi se bomo pa sami.

Če bi tvoj bratranec delal v bolnici, bi vedela, kakšno je stanje v Izraelu.  Okužbe upadajo.

Izraelski mediji so omenjeni zato, da boš lahko preverila podatke, ki so (eni izmed redkih medijev) enaki stanju v reali.

Predvidevam pa, da so tvoji  “sorodniki”  tisti, ki mislijo, da jim bo pomagal Bog in ne cepivo, torej antivakserji, ki grozijo Alroy-Preisovi (ženska ima zaradi norcev 24 urno varovanje) kar je zdravstveni minister Ash že obsodil.

potem pa ok, 31.10.2021 ob 11:58

Če bi tvoj bratranec delal v bolnici, bi vedela, kakšno je stanje v Izraelu.  Okužbe upadajo.

Izraelski mediji so omenjeni zato, da boš lahko preverila podatke, ki so (eni izmed redkih medijev) enaki stanju v reali.

Predvidevam pa, da so tvoji  “sorodniki”  tisti, ki mislijo, da jim bo pomagal Bog in ne cepivo, torej antivakserji, ki grozijo Alroy-Preisovi (ženska ima zaradi norcev 24 urno varovanje) kar je zdravstveni minister Ash že obsodil.

Ma poslusi ti kletna ovca, moja familja niso nobeni antivakserji, so vsi cepljeni, nekateri ze 3x, ampak na 4 pa ne grejo vec. Moja familja ne grozi nikomur, so kulturni in normalni ljudje zato ne lazi o mojih sorodnikih. Nic nisem rekla o rasti ali padanju okuzb v izraelu, o tem sploh ni tekla debata, govorim o ljudeh, ki imajo tezave zaradi cepiv v obliki stranskih ucinkov ali ker jih je kljub cepljenju prizadela korona. Mi se ne gremo vec in nobena zaljiva kletna ovca nas ne bo prepricala v nasprotno. Vsak se odloca po svojih zakljuckih in prav je tako.

Fašist janša tudi rabi 24urno varovanje. Menda zato, ker ga je sama poštenost. 🙂

Prekleti debil zabiti. Res prava kletna ovca.

Robi917, 31.10.2021 ob 10:30

Žalostno kam smo prišli. Da so se nekateri tako zlahka prodali. Prodali svojo svobodo za lažno epidemijo.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226365137173093&set=a.1221051884748

Ja kk se pa vi obnašate????

Nikogar nism citirala.. tk mimgrede ane?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close