Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kko lohk eni sploh še verjamete???

Kko lohk eni sploh še verjamete???

Odgovor na objavo uporabnika
Robi917, 30.10.2021 ob 18:41

Tudi jaz se sprašujem, zakaj so ti zločinci, ki izvajajo genocid, še živi. Z našimi genocidniki vred.

Zakaj je narod tako glup, da se ne upre ?

Saj ni nič obveznega, zaukazanega, ni grožnje s kaznijo za cepljenje ☺☺
Če pa slučajno fašem kovid imam pa možnost, da posledice ne bodo grozne
btw: zakaj ste proti cepilci tako nasilni?? Saj vam ni treba nič – kaj pa drugi počnemo sami s sabo se vas pa ne tiče … razen, kot zgleda, da ste fa.ko.na-isti !!! in hočete, da se drugi gremo po vaše … no, to pa NO.GO !!

Mislim, da nekateri delate veliko napako. Namreč s tem, da tiste, ki vam ne verjamejo, ne delijo vaših pogledov, niso z vami… nazivate z ovcami, kreteni…. Ljudje bodo pač raje verjeli “avtoriteti” ki jim pravi, da če verjamejo nekomu drugemo kot njim so ovce, kreteni… Treba je spodkopavati “avtoritete”… in ne njihove vernike. Ne ljubi se mi na dolgo razlagati o čredni psihologiji, konformizmu… vendar je dejstvo, da jih bo v prihodnosti dosti zamenjalo stran. Ker bodo počasi spoznali, da jim neprenehno cepljenje nikoli več ne bo prineslo nazaj življenja, ki so ga poznali. Le vedno težje in težje bo, z vedno več omejitvami. Da so jih dobro okoli prinesli. Zaradi etiketiranja pa bodo nekateri le še vztrajali dlje. Keep going… bad strategy.

Potrpljenje je mati modrosti. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

Trep, 30.10.2021 ob 19:21

Dokler bo v VB, Danski taksna smrtnost bo to zelo dober dokaz, da cepivo deluje. Sin, ki je korono prebolel po cepljenju je komentiral, da vsi, ki jih pozna in so zboleli po cepljenju so imeli lahek potek bolezni, tiisti, ki so jo preboleli pred pa ne. Ko ti 22 letnik rece, da se v zivljenju ni bil tako bolan bo nekaj na tem.

Tudi moj 25 letnik vsakic “skor umre” zarad prehlada.. Ze 10 let..

Epic Fail, 30.10.2021 ob 20:28

Mislim, da nekateri delate veliko napako. Namreč s tem, da tiste, ki vam ne verjamejo, ne delijo vaših pogledov, niso z vami… nazivate z ovcami, kreteni…. Ljudje bodo pač raje verjeli “avtoriteti” ki jim pravi, da če verjamejo nekomu drugemo kot njim so ovce, kreteni… Treba je spodkopavati “avtoritete”… in ne njihove vernike. Ne ljubi se mi na dolgo razlagati o čredni psihologiji, konformizmu… vendar je dejstvo, da jih bo v prihodnosti dosti zamenjalo stran. Ker bodo počasi spoznali, da jim neprenehno cepljenje nikoli več ne bo prineslo nazaj življenja, ki so ga poznali. Le vedno težje in težje bo, z vedno več omejitvami. Da so jih dobro okoli prinesli. Zaradi etiketiranja pa bodo nekateri le še vztrajali dlje. Keep going… bad strategy.

Potrpljenje je mati modrosti. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

Jaz ne razumem zapisa. Tko lepotičiš, da bralca zgubiš. Kva??? Kdo zdej kam???

Bog MONa TM, 30.10.2021 ob 20:26

Saj ni nič obveznega, zaukazanega, ni grožnje s kaznijo za cepljenje ☺☺
Če pa slučajno fašem kovid imam pa možnost, da posledice ne bodo grozne
btw: zakaj ste proti cepilci tako nasilni?? Saj vam ni treba nič – kaj pa drugi počnemo sami s sabo se vas pa ne tiče … razen, kot zgleda, da ste fa.ko.na-isti !!! in hočete, da se drugi gremo po vaše … no, to pa NO.GO !!

Bedarija. Kaj nam ni treba nič ? Ali kaj bluziš ?

Kaj pa pct, obvezno testiranje v službi, ponekod te brez nagobčnika ne spustijo…?

A to je vse nič ? Diskriminacija zdravih je nič ?

Pa kateri debil hoče fašistični režim, ki diskriminira zdrave ljudi ?

Robi650, 30.10.2021 ob 20:59

Bedarija. Kaj nam ni treba nič ? Ali kaj bluziš ?

Kaj pa pct, obvezno testiranje v službi, ponekod te brez nagobčnika ne spustijo…?

A to je vse nič ? Diskriminacija zdravih je nič ?

Pa kateri debil hoče fašistični režim, ki diskriminira zdrave ljudi ?

Bolni in invalidi kot je Bog Mona MT ?

Glupači, 30.10.2021 ob 20:52

Jaz ne razumem zapisa. Tko lepotičiš, da bralca zgubiš. Kva??? Kdo zdej kam???

Ti razložim epidemiološko. Zadosti je, da je r=1. Potrebno je le da ozdraviš slepote enega…

Stroka pa naj straši, da je pri bolezni r>1… in ga cepi, zapira, gnjavi z potrdili, onemogoča dostop do zdravnika… ?

pač – bodi doma in naročaj preko neta ☺☺
btw: ko greš mimo mene bodi PCT z masko ali pa te ubijem, da ti ne ubiješ mene ☺☺ simpl !!  ker imam pravioco do svojega življenja !!

Bog MONa TM, 30.10.2021 ob 21:28

pač – bodi doma in naročaj preko neta ☺☺
btw: ko greš mimo mene bodi PCT z masko ali pa te ubijem, da ti ne ubiješ mene ☺☺ simpl !!  ker imam pravioco do svojega življenja !!

Kekec boš grozil in težil. Primi se dekice in prstek v usta pa mir. Pravico do življenja, najprej živi pol pa razlagaj o pravicah.

Epic Fail, 30.10.2021 ob 21:17

Ti razložim epidemiološko. Zadosti je, da je r=1. Potrebno je le da ozdraviš slepote enega…

Stroka pa naj straši, da je pri bolezni r>1… in ga cepi, zapira, gnjavi z potrdili, onemogoča dostop do zdravnika… ?

Ni tko enostavn. Ne vidš, da se folku meša. Predauč gre. Kakšna modrost neki in smeški. Mi sko žiučn, oni so pametn…. Nej mi en u real zagnjau… To se bomo tepl.

saj imeti službo ni nujno ☺☺ .. lahko si breposelen z veliko podpore ☺
ali pa nevladnik .. ☺☺☺

ČE PA IMAŠ DELO OB KATEREM SE SLAČUJEŠ Z DRUGIMI LJUDMI BODI PA OBZIREN DO DRUGIH (TI LAHKO CRKNEŠ)  ali bo šlo. ali naj te v korist drugih pokončam?

Glupači, 30.10.2021 ob 20:00

Ni vam pomoči. Ti Rok-1 pa misliš, da je sam tvoj krog “poznavalcev” obstoječ? Moja je laborantka, o vrag, vodja je, ugan ni cepljena. Prau, da se s tem zvarkom ne bo. Potem stric je travmakirurg cepljen enkrat, pa mu je žal. Lepo te prosm, še loh naštevam. Ja jaz sem pa navadn nepremičninski posrednik. Sam glej lepo mi je. Imam poznanatva čez mejo in prejemam druge novice. Ne me farbat, da vse verjameš. Blesavi ste. Pa spet eden javka o odnosih anticepilcev….. Cepilci ste agresivni, posiljeni, zakrneli mehurčkasti paraziti.

Čigav odnos je problematičen? Antivaxerji ne morete en dan brez da bi nekomu vsiljevali svoja mnenja in laži. Poglej malo koliko tem je treba imeti odprtih zato ker ste pametnejši od vseh doktorjev na svetu. Da bi pa šli v to kakšnega tipa ljudje prevladujejo med vami, bolje da ne.

Ojej, 30.10.2021 ob 18:51

Vi se kar tolažite…

Zmeraj manj vas je, takih debilov ala Robi, Darwin, Zartra, Južna… in ostali.

Morda mislite, da vas kdo posluša in bere. Krepko se motite. Te enake floskule, ki jih prodajate… ne gre vam več. Noben vas sploh ne bere. Pa sem mislil, da sem samo jaz tak. Da, ko vidim Robi ali Darwin, preskočim. Pa sem prebral, da to počne kar nekaj folka…

Odklenkalo vam je, definitivno. Lahko še naprej kao kraljujete na straneh covid tem, ki se odprejo in pametujete. Nič vam ne pomaga več.

Zaprite se v luknje, kamor ste pošiljali ljudi, ki drugače razmišljajo.

Ena južna je MONovski trol, to je jasno že nekaj let.  Torej lahko šteješ enega manj.

Ne, ne mislim, da je samo moj krog relevanten. Je pa relevanten zame. Tvojega strica in ostalih tvojih ne poznam.

Poznam pa kar nekaj zdravnikov in farmacevtov, tudi osebno v druščini jih imam – in ti so mi vsaj 2x rešili življenje. Zato jim zaupam.

Še bolj neumno bi bilo pa kar slepo verjeti npr. nekemu Robiju z MONa, ki vse zmerja z debili, sam pa ne zna ali noče odgovoriti nobenega zahtevnejšega vprašanja. Njega ne poznam in res ne vem zakaj bi mu verjel. Sam ni dal nobenega utemljenega razloga za to. Podobno je z Darwinom, ki sicer čisto ok brenka na kitaro – a ga osebno ne poznam in nimam nobenega razloga, da bi mu verjel pri zdravstvenih temah.

Tudi oni Nori oz Ludi… ne vem, da bi kdaj kaj strokovnega medicinskega naredil in imel dejansko znanje.

Enako je za večino FB in YT linkov in videov. Tudi sam bi se lahko spravil pred kamero razkladati vse mogoče, kar pa še ne pomeni, da bi bilo tisto vse res in strokovno utemeljeno.

rok-1, 30.10.2021 ob 21:58

Ne, ne mislim, da je samo moj krog relevanten. Je pa relevanten zame. Tvojega strica in ostalih tvojih ne poznam.

Poznam pa kar nekaj zdravnikov in farmacevtov, tudi osebno v druščini jih imam – in ti so mi vsaj 2x rešili življenje. Zato jim zaupam.

Še bolj neumno bi bilo pa kar slepo verjeti npr. nekemu Robiju z MONa, ki vse zmerja z debili, sam pa ne zna ali noče odgovoriti nobenega zahtevnejšega vprašanja. Njega ne poznam in res ne vem zakaj bi mu verjel. Sam ni dal nobenega utemljenega razloga za to. Podobno je z Darwinom, ki sicer čisto ok brenka na kitaro – a ga osebno ne poznam in nimam nobenega razloga, da bi mu verjel pri zdravstvenih temah.

Tudi oni Nori oz Ludi… ne vem, da bi kdaj kaj strokovnega medicinskega naredil in imel dejansko znanje.

Enako je za večino FB in YT linkov in videov. Tudi sam bi se lahko spravil pred kamero razkladati vse mogoče, kar pa še ne pomeni, da bi bilo tisto vse res in strokovno utemeljeno.

Odgovor tistemu, ki se je poimenoval “Glupači”.

Glupači, 30.10.2021 ob 21:37

Ni tko enostavn. Ne vidš, da se folku meša. Predauč gre. Kakšna modrost neki in smeški. Mi sko žiučn, oni so pametn…. Nej mi en u real zagnjau… To se bomo tepl.

Eh, če se vam meša… potem pa malo bolj na izi in potrpežljivo no. Ni to McDonald`s, pa da mora biti takoj gotovo. Vidiš, da se eni strani mudi, da ne ve več, kako bi si izmislila čim več strahu… in se pri tem občasno ustreli v koleno. ?

The two most powerful warriors are patience and time. Tolstoy

P.S. O odnosu do drugih;

Tega: “Blesavi ste. Pa spet eden javka o odnosih anticepilcev….. Cepilci ste agresivni, posiljeni, zakrneli mehurčkasti paraziti.” nisem jaz napisal.

Moram iskreno napisati, da ne vem od kod ti to? Dvomim da mi lahko očitaš agresivnost. Če bi bil posiljen bi verjetno jaz bolje vedel od tebe…

…in če bi bil “zakrnel mehurčkast parazit” bi verjetno moji bližnji to tudi bolj realno opazili, kot nekdo ki zmerja neznance na internetnem forumu.

Pa napisano ne velja samo zame, pač pa kar za celo skupino – razen če koga ki mu pišeš tudi osebno poznaš.

Toliko pa o vljudnosti in natančnem izražanju.

In kljub temu ti želim prijeten večer.

Kriza. Zapri oči in uživi z limonado na peščeni plaži. Kko pa ti pišeš to…… tko lahkotn in čičičičiči, kt bi u cerk oznanilo brau. Prou ne verjamem, da nekdo živi tk mehkobn spokojn, kokr se hočš prestaut.veš ni treba vse sam sprejet. Samo da opazš problem je treba pa dvigb rt us si priznat, od kle dalj pa ni težko videt. Kandidraj za presednka in boš lh mahu pa se smejčku. Gamad ste lene riti brez lastne glave in to opravičujete z joj, ko pa mi vedn ob stran stojijo. Tud žvau se kdaj prot člocveku ubrne. Člouk pa zna bit zver. Ne deli se slepga. Ti mon tm bog nisi si pa poguba, brezupn primerk.

Roki tudi jaz te imam rt.

Sedaj so pričeli ustvarjati se večji kaos, kot lani v marcu in to navkljub precepljenosti in prekuzenosti. Res moraš bit totalno zabit, da verjameš tem nebulozam, da verjameš da jih je kao strah za nas.

Kolikokrat naj še ponovimo, da zdravi niti pod razno ne bomo pristali na cepivo, ki bi v naših telesih povzročila reakcijo in spodbudila bolezensko stanje in izbruh. Ne ne in ne.

Verjamem svoji intuiciji in Ne njim, ki se jim v očeh sveti denar. Dvakrat na teden test, na 48 ur test, samo, da bi mi dopizdilo in bi se cepila a ne? Dejte apelirat na tiste, ki se klatijo po Turčiji, Dubaju, Italiji, apelirate na tri sorodnike, otroke, ki se bojo zbrali ob žalujoči materi. Sram naj vas bo. Naj bo Un solidarnen zame, in se ne klati po tujini in v domovino prinaša viruse.

Seveda grožnja, smo trije sorodniki na kupu. Peljala sem se sedaj  zvečer mimo nabito polne terase ljudi, jaz sem uživala s kostanji na klopci v naravi. In men bo kdo solil pamet iz kje okužbe?

Svinjarija, da ni večje.

Da, ne slišim več o kakšni solidarnosti.

Vse poti vodijo v Rim…tam dogaja pa pri papežu obiski…rokovanja, objemi, brez mask…elite…

Danska cepa?  A res?

Povsem brez omejitev imajo pri 5.800.000 prebivalcih 1.671 novo obolelih, mi pa pri 2.000.000  prebivalcih 2.985 novo okuženih.

Na milijon prebivalcev imajo smrtnost 466, mi pa 2.279.

Debili še vedno ne razumete, zakaj je pri nas potrebna gajžla?  Ker nimamo zdravstvenega sistema, ki bi poskrbel za ljudi.

debilčkoti umirite se, 30.10.2021 ob 23:01

Danska cepa?  A res?

Povsem brez omejitev imajo pri 5.800.000 prebivalcih 1.671 novo obolelih, mi pa pri 2.000.000  prebivalcih 2.985 novo okuženih.

Na milijon prebivalcev imajo smrtnost 466, mi pa 2.279.

Debili še vedno ne razumete, zakaj je pri nas potrebna gajžla?  Ker nimamo zdravstvenega sistema, ki bi poskrbel za ljudi.

Debil še vedn bere lanskoletn letopis. Pogubno.

Bog MONa TM, 30.10.2021 ob 21:46

saj imeti službo ni nujno ☺☺ .. lahko si breposelen z veliko podpore ☺
ali pa nevladnik .. ☺☺☺

ČE PA IMAŠ DELO OB KATEREM SE SLAČUJEŠ Z DRUGIMI LJUDMI BODI PA OBZIREN DO DRUGIH (TI LAHKO CRKNEŠ)  ali bo šlo. ali naj te v korist drugih pokončam?

Masko maš že tako visoko čez nos potegnjeno,da jo komot potegneš še čez oči,da nas ne boš videl in pa tega,kaj nam še pripravljajo vladni mogotci.

Jikolkj, 30.10.2021 ob 20:32

Tudi moj 25 letnik vsakic “skor umre” zarad prehlada.. Ze 10 let..

A res? Moj pa ne. Samo tvoj ni sinov prijatelj, s katerim sem govorila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close