Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ste porabili turistične bone 21

Kje ste porabili turistične bone 21

Mal bedno, da se grejo menjavo teh bonov.

Odgovor na objavo uporabnika
Bina Mina, 31.08.2021 ob 17:03

Rednamay, 31.08.2021 ob 16:48

LoL,nč se nisem zlagala. Mal ste tupi in glupi tle na Monu,nekdo vam neki pove pa mislte da vam bo vse na pladnju prinesel. Nobenga trika ni niti zanke,tistga ki ga to zanima bo na teh linkih poklical številke in se pozanimal. Mam Hoferjeve bone in so tudi veljavni,lahko jih slikam-in ko sem dala svoj vavčer sem vse tud prebrala kaj podpisujem. S tem podpreš turizem v Ljubljani ali v Sloveniji-v zameno da si vavčer koristil pri njih pa dobiš bone. Thats all.

Pravis da nisi bila nikjer, kako si potem podprla turizem in kako so ti dali bone za hofer ce nisi bila v hotelu?

A sem ti jaz dolžna razlagat? mislim,a sem dolžna račune polagat obtožena kot nek kriminalec? Če te zanima,pokliči,piši mail in vse ti bodo povedali. je uradno,imajo uradno reklame po celi ljubljani na jumbo plakatih ob cestah.

Rednamay, 31.08.2021 ob 17:03

sledi menjava zamenjanih bonov za bone za denar, 31.08.2021 ob 16:58

Zdaj mi je šele jasno, zakaj je ena ženska prosjačila pred Hoferjem  za zamenjavo Hoferjevih bonov v denar… Pravim jaz, da Hofer nima bonov, ona pa, da ima. Vseeno ji bonov nisem zamenjala. Se mi ni zdelo zanesljivo.

verjetno ena izmišljotina. Ker dobiš hoferjeve bone po 10 eur. Za enga kupiš neki za 0,30 centov in z njim plačaš in dobiš v kešu nazaj 9,70 eur gotovine. Vem,ker sem dvakrat tko nardila. Za hoferjeve darilne bone vedno vrnejo razliko v kešu,LidLovi in Sparovi pa nikoli.

Ni izmišljotina in ne vem, zakaj bi bila. Pred kakšnimi tremi tedni me je ženska pred Hoferjem prosila, če ji zamenjam Hoferjeve bone v denar. Odgovorila sem ji točno tako, kot sem napisala: da Hofer nima bonov, ona je pa rekla, da Hofer ima bone in mi jih hotela kazati. Sem rekla, ne hvala in šla dalje.

Restavracija Gorska Reka, Loška gora (1km iz Zreč proti Rogli).. tam smo vse naše bone porabili.

Zelo prijazni, okusna hrana, vse na novo prenovljeno, zelo lepe in čiste sobe.. Mi bomo še šli tja, ko nas bo pot zanesla na Roglo.

sledi menjava zamenjanih bonov za bone za denar, 31.08.2021 ob 17:07

Ni izmišljotina in ne vem, zakaj bi bila. Pred kakšnimi tremi tedni me je ženska pred Hoferjem prosila, če ji zamenjam Hoferjeve bone v denar. Odgovorila sem ji točno tako, kot sem napisala: da Hofer nima bonov, ona je pa rekla, da Hofer ima bone in mi jih hotela kazati. Sem rekla, ne hvala in šla dalje.

Aha. ne,sej nisem mislila tebi,da se zmišljuješ. Čudno se mi zdi da se ta ženska ni znajdla pa šla v vsak hofer po eno stvar za 15 centov pa dobila ostalo v kešu nazaj. Ker se da. Za Hoferjeve bone vedno vrnejo denar v gotovini. Je pa boljš da nisi vzela,ker ne to da hofer nima bonov,jih ima. Ampak lahko so ponarejeni,pol si pa v riti.

En članek sem našla o teh Hofer bonih… https://www.regionalobala.si/novica/eni-pravijo-da-je-nateg-drugi-so-nad-to-moznostjo-navduseni-se-s-turisticnim-bonom-res-lahko-nakupuj

Rednamay, 31.08.2021 ob 17:09

Aha. ne,sej nisem mislila tebi,da se zmišljuješ. Čudno se mi zdi da se ta ženska ni znajdla pa šla v vsak hofer po eno stvar za 15 centov pa dobila ostalo v kešu nazaj. Ker se da. Za Hoferjeve bone vedno vrnejo denar v gotovini. Je pa boljš da nisi vzela,ker ne to da hofer nima bonov,jih ima. Ampak lahko so ponarejeni,pol si pa v riti.

Aha, okej.

sledi menjava zamenjanih bonov za bone za denar, 31.08.2021 ob 17:13

En članek sem našla o teh Hofer bonih… https://www.regionalobala.si/novica/eni-pravijo-da-je-nateg-drugi-so-nad-to-moznostjo-navduseni-se-s-turisticnim-bonom-res-lahko-nakupuj

uu,hvala za članek 🙂 ja,točno tako kot piše. In ne ni nateg,en mesec nazaj sem to naredila,bone porabljam brez problema. veljavni so in vse ok.

Redna hvala zelo si prijazna. Najprej se oglasujes in hvalisas.ko pa te vprasam ali je pogoj da moras it v hotel da dobis bone napades.

Nam bi tudi prisel prav bon za 150 eur za hrano zdaj.

Bina Mina, 31.08.2021 ob 17:24

Redna hvala zelo si prijazna. Najprej se oglasujes in hvalisas.ko pa te vprasam ali je pogoj da moras it v hotel da dobis bone napades.

Nam bi tudi prisel prav bon za 150 eur za hrano zdaj.

res ne morem pomagat,če vam človek da linke,gor so vse kontakte številke,in Ljubljana in Ptuj,in drugi Link.. vse imaš pred nosom. Če pač mislte da vam bom vse odgovarjala,za vas šla še po bone al kako?? če ti je težko poklicat in se pozanimat,ostani pač lačna.

Tako ali tako se moraš naročit,ne moreš kar tako uletet.

Foter ni imel intetesa kotistit Redninih bonov in jih je VRNIL????

A ste Klemencici dobili kaksno posebno serijo teh bonov fizicno po posti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close