Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ste porabili turistične bone 21

Kje ste porabili turistične bone 21

Ne zanimajo me turistične nastanitve, temveč športne aktivnosti, muzeji, restavracije ….

Hvala vsem za konktne odgovore.

lepo sem zamenjala za hofer bone 150 eur. kaj čš lepšga 🙂 Tako ali tako jih ne bi porabila. to je bilo tistih 200 eur od lanskega leta. Te za 100 eur letos pa v Mladinski knjigi kupila 7 knjig. Top!

Nisi govorila da si bone 20, lanske, podarila fotru?

Sem jih ja. pa je rekel da nima interesa,da jih porabi in mi jih je vrnil. In ko sem vidla da jih lahko zamenjam za hofer bone,sem to naredila.

Odgovor na objavo uporabnika
Rednamay, 31.08.2021 ob 11:40

lepo sem zamenjala za hofer bone 150 eur. kaj čš lepšga 🙂 Tako ali tako jih ne bi porabila. to je bilo tistih 200 eur od lanskega leta. Te za 100 eur letos pa v Mladinski knjigi kupila 7 knjig. Top!

Kako si pa to naredila( postopek) za hofer bone in je to enkraten nakup bil?

Šnelca_783, 31.08.2021 ob 12:00

Kako si pa to naredila( postopek) za hofer bone in je to enkraten nakup bil?

vse imaš tukaj 🙂
Izkoristi turistični vavčer in nakupuj v HOFERju

Rednamay, 31.08.2021 ob 12:05

vse imaš tukaj 🙂
Izkoristi turistični vavčer in nakupuj v HOFERju

Hvala!

Ali si bila tudi v hotelu in potem dobila bon?

To se splača nardit tistim,ki ga ne bodo porabili. jaz nimam denarja za razne “dopuste”,poleg nočitve z zajtrkom,je treba met še za prevoz,še za vsaj dva obroka na dan,za kakšn spominek,za kakšne oglede itd.. In ni samo 200 eur ampak na koncu 500 eur. Te za 100 eur sem dala za knjige-sem bla res full vesela,same dobre sem si kupla. Ampak ta iz 2020 za 200 eur pa res,nihče izmed naših doma nima interesa za to porabit,svojga sem nazaj dobila-in sem ga unovčla za hofer bone. 150 eur za hrano je top. hofer je pa itak zakon 🙂 če ne misliš dopustovat za teh 200 eur je tole the best,zamenjaš za hofer bone. Je pa več variant,citypark in BTC imata tudi akcijo da zamenjaš za njihove trgovine,celo bone za Petrol je možno menjat. mal si prečekirejte 🙂

Rednamay, 31.08.2021 ob 12:20

To se splača nardit tistim,ki ga ne bodo porabili. jaz nimam denarja za razne “dopuste”,poleg nočitve z zajtrkom,je treba met še za prevoz,še za vsaj dva obroka na dan,za kakšn spominek,za kakšne oglede itd.. In ni samo 200 eur ampak na koncu 500 eur. Te za 100 eur sem dala za knjige-sem bla res full vesela,same dobre sem si kupla. Ampak ta iz 2020 za 200 eur pa res,nihče izmed naših doma nima interesa za to porabit,svojga sem nazaj dobila-in sem ga unovčla za hofer bone. 150 eur za hrano je top. hofer je pa itak zakon 🙂 če ne misliš dopustovat za teh 200 eur je tole the best,zamenjaš za hofer bone. Je pa več variant,citypark in BTC imata tudi akcijo da zamenjaš za njihove trgovine,celo bone za Petrol je možno menjat. mal si prečekirejte 🙂

Kako je s Petrol boni – kako jih pridobiš? Ti oni z Zymo.si povedo?  Mene fizične nočitve ne zanimajo, ker ne potrebujem tga, vsaj doklr bo ta korona zadva “trajala”.

kako je s Petrolom, 31.08.2021 ob 12:54

Kako je s Petrol boni – kako jih pridobiš? Ti oni z Zymo.si povedo?  Mene fizične nočitve ne zanimajo, ker ne potrebujem tga, vsaj doklr bo ta korona zadva “trajala”.

pardon Zymzo.com

Zymzo Hosting

za del dopusta

Delno za lokostrelstvo in minigolf v dolini Drage, šli pa smo tudi na treking skozi 3 jame v Postojni. Smo se mel fajn z mulci.

Jaz sem jih podaril tej l…..i drzavi.

Lanske bone smo že takoj lani porabili za obisk toplic. Letošnje pa mož  v lokalu kamor hodi vsakodnevno na malico, skupaj smo šli za moj bon na eno malo bolj nobel kosilo, otrok bo svojega porabil za nakup knjig (leposlovja) po izbiri.

Tukaj so vsi drugi boni na voljo. Od Petrola do Btc-ja za shoping.. za vavcer 2020 ki je 200 eur,ti ponujajo 100 eur darilni bon po izbiri.

Bon za Bon

Kak pa zamenjaš za hofer bone?

tu piše da morš neko nastanitev rezervirat

kak pol do hoferovga bona? ne razumem

Rednamay, 31.08.2021 ob 14:29

Tukaj so vsi drugi boni na voljo. Od Petrola do Btc-ja za shoping.. za vavcer 2020 ki je 200 eur,ti ponujajo 100 eur darilni bon po izbiri.

Bon za Bon

Preden bo kdo res mislil, da kar na lepe oči menjajo, naj si prebere splošne pogoje.

kak, 31.08.2021 ob 14:51

tu piše da morš neko nastanitev rezervirat

kak pol do hoferovga bona? ne razumem

Mal se je zlagala 🙂

Lanskoletne bone, bova porabila za bivanje v hotelu na slovenski obali, letosnje pa za razvajanje. V istem hotelu. Super

LoL,nč se nisem zlagala. Mal ste tupi in glupi tle na Monu,nekdo vam neki pove pa mislte da vam bo vse na pladnju prinesel. Nobenga trika ni niti zanke,tistga ki ga to zanima bo na teh linkih poklical številke in se pozanimal. Mam Hoferjeve bone in so tudi veljavni,lahko jih slikam-in ko sem dala svoj vavčer sem vse tud prebrala kaj podpisujem. S tem podpreš turizem v Ljubljani ali v Sloveniji-v zameno da si vavčer koristil pri njih pa dobiš bone. Thats all.

Zdaj mi je šele jasno, zakaj je ena ženska prosjačila pred Hoferjem  za zamenjavo Hoferjevih bonov v denar… Pravim jaz, da Hofer nima bonov, ona pa, da ima. Vseeno ji bonov nisem zamenjala. Se mi ni zdelo zanesljivo.

sledi menjava zamenjanih bonov za bone za denar, 31.08.2021 ob 16:58

Zdaj mi je šele jasno, zakaj je ena ženska prosjačila pred Hoferjem  za zamenjavo Hoferjevih bonov v denar… Pravim jaz, da Hofer nima bonov, ona pa, da ima. Vseeno ji bonov nisem zamenjala. Se mi ni zdelo zanesljivo.

verjetno ena izmišljotina. Ker dobiš hoferjeve bone po 10 eur. Za enga kupiš neki za 0,30 centov in z njim plačaš in dobiš v kešu nazaj 9,70 eur gotovine. Vem,ker sem dvakrat tko nardila. Za hoferjeve darilne bone vedno vrnejo razliko v kešu,LidLovi in Sparovi pa nikoli.

Rednamay, 31.08.2021 ob 16:48

LoL,nč se nisem zlagala. Mal ste tupi in glupi tle na Monu,nekdo vam neki pove pa mislte da vam bo vse na pladnju prinesel. Nobenga trika ni niti zanke,tistga ki ga to zanima bo na teh linkih poklical številke in se pozanimal. Mam Hoferjeve bone in so tudi veljavni,lahko jih slikam-in ko sem dala svoj vavčer sem vse tud prebrala kaj podpisujem. S tem podpreš turizem v Ljubljani ali v Sloveniji-v zameno da si vavčer koristil pri njih pa dobiš bone. Thats all.

Pravis da nisi bila nikjer, kako si potem podprla turizem in kako so ti dali bone za hofer ce nisi bila v hotelu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close