Kje ste aktivne ženske?
ja aleksandra točno tak. Tukaj bluzijo tipi športniki da želijo imeti žensko športnico oz. neko preprosto brez make upa ki fura ture v hribe in pleza in se ne liči aja 2 krat tedensko se namaže z Nivea kremo, da ji mrzel veter v gorah ne izsuši kože.
Reala je pa takšna da tudi pri sebi vidim, ko sem se igrala s tipi in jih preizkušala na dejtih do kam gre oz. koliko so pripravljeni sprejeti in koliko so iskreni. In se pretvarjala da sem tupa barbie, enkrat sem se na dejtu delala da ne znam brat jedilnika hahahaha. In ravno športniki so direktno v past padli, me je razočaralo ker sem si misila da so pa ravno taki bolj moralni in brihtni. Skratka tipe boli jih briga karakter in hobiji in duša ženske zelo veliko je takih žal. Briga jih večinoma sexapeal in videz ženske. Dick does the picking to je reala.
Saj pravim tukaj tupijo da želijo preprosto in takšno in drugačno, dejstvo je pa da ženske ki so lepe in ki dajo dosti nase so tudi najbolj opažene in najbolj zaželene ne glede tudi če nima mozaka taka si bo športnik hitro premislil in šel za barbie kot pa za tisto preprosto športnico.
Me veseli, da se tema odvija. Ker me zelo zanima kaj moške moti pri ženskah in kaj jim je všeč. Če osebno vprašaš, ponavadi ne dobiš čisto odkritega odgovora. Sploh, če imaš tisto napako, ki moškega moti, ne upa tega povedat. Tako, da je fajn brati MON, da kaj izveš :). Sploh, ker tu marsikdo upa bolj odkrito napisat, ker je anonimen.
Drugače pa glede stereotipov glede kolesarjev. Kolo lahko uprabljaš le kot prevoz po opravkih. To pomeni par km na teden. To ne moreš reči, da so športniki, še rekreativci ne.
Potem imaš ene, ki naredijo nekaj 1000 km na leto. Po možnosti zraven še kak tek, plavanje, hribolazenje… ti ponavadi zgledajo ok, ker pazijo tudi na prehrano.
Potem so taki, ki sedejo tu in tam na kolo naredijo kako turco in to je to, na leto zberejo recimo 1000km na kolesu, gredo še kdaj pa kdaj plavat, odigrajo kak tenis, gredo v hribe… v glavnem par ur miganja na teden in to je to.
Če si mogoče malce bolj zagnan, narediš kakih 2000-4000 km na kolesu, kak tek, kaka gora, kak tenis… in to je to. Recimo kakih 10 ur miganja na teden. Recimo to jaz počnem pa sem daleč od športne postave. Niti pod razno se nimam za športnico in ne hodim na nobene tekme, ker nisem tako fit. Nikoli se ne hvalim s svojimi dosežki, ker ne čutim, da bi imela kake športne dosežke. Je pa zanimivo, da se nekateri moški zelo radi hvalijo na kateri tekmi so vse bili, kako hitro so kaj prevozili, pretekli… potem pa ugotoviš, da za tabo sopiha.
Da bi se ukvarjala s športom zaradi fantov je neumnost. Kolesarim od malega. Nikoli nič ekstremnega, zadnja leta nekje 2000-4000km na leto. V glavnem vsega skupaj malo, ampak vse pa za dušo. Večina dobrih kolesarjev kar poleti mimo mene.
Če pogledam svojo družbo pa opažam, da se ženske vse bolj gibajo, moški vse manj. Na kolesu je vse več žensk. Recimo kup kolegic imam, ki se ukvarjajo s triatlonom. Odlične postave.
Vse bolj pogosto naletim na moške, ki pravijo, da ne gibajo, da pa če bi jih jaz malce vzpodbudila pa bi migali, bi športali. Da sami pa nimajo volje.
V glavnem rekla bi, da večina ljudi ne športa več kot 8-12 ur na teden. To pa še zdaleč ni dovolj za neko atletsko postavo. Sploh, če si ljubitelj sladkarij ali kake mastne hrane. Je pa to dovolj za kar solidno kondicijo. Ne za športno, ampak tako rekreativno. Res pa je, da če ženska toliko giba in moški isto pa oba enako intenzivno, bo moški vseeno hitrejši, močnejši, ker je pač moško telo fizično močneješe. Zato se nekak pričakuje od moških, da bodo razumeli, da ženska ne more biti tako hitro na vrhu hriba ali gore kot moški pa še to ne pomeni, da ni v dobri kondiciji. Za isto hitrost, moč, bo morala ženska dosti več trenirat.
Dater, mariborčan nista omenjala, da so jima všeč take brez make upa :). Celo poudarila sta, da jima je videz zelo pomemben :).
Se pa seveda strinjam, da moški padajo na ženske z makeupom ne na tiste brez.
Da jim je videz na prvem mestu, potem vse ostalo. To se da lepo poskusit na internetnih portalih.So nekje delali raziskavo. In se je izakazlo, da padajo moški na videz. Če je ženska okrogla, so jo kliknili le tisti, ki so bili tudi sami hudo podpovprečnega videza in nizke samozavesti. Lepotičke pa so imele tako velik naval, če prav so se trapasto vedle, pametne povprečne pa niso imele kaj prida navala :).
Hm…Dater in Mariborčan32..počasi nemara zapadata malo v paradokse.
Iščeta zelo aktivno športnico, ki zelo dobro zgleda in je zelo pametna, ob vsem tem pa ne sme biti niti malo vzvišena, tako rekoč preprosta ženska. To ne obstaja. Počasi mi že te silne zahteve malo delujejo kot žensko iskanje princa na belem konju, kar vsi radi kritiziramo.
Lepim ženskam ponavadi pritiče vsaj malo ženstvenega udobja, to pa izključuje neko strašansko športno naprezanje. Lepa in urejena ženstvena ženska športa zaradi boljšega počutja in skrbi za postavo, ne pa iz kakšne zelo hude strasti do športa samega.
@matejka kot prvo mislim da ti vsakega ki se ukvarja z neko obliko rekreacije ozigosas kot sportnika in ga popredalckas? se ti ne zdi nekako normalno, da bi se vsak clovek moral z necim ukvarjat in hkrati po tvojih merilih ne spadati v kategorijo “sportnik”?
Kot drugo pa seveda imas prav, dick does the picking in v zgodovini se se verjetno ni zgodilo da bi lepa ostala brez moskega. Vprasanje samo kakega. Imas dosti lepih. Ampak marsikatera ko odpre usta pa te vrze iz stola. In ti resno mislis da je v takem primeru videz edini kriterij?
mogoce si sama lustna in postavna, ampak imas tudi druge atribute, da se limajo na tebe.
Osebno poznam eno, ki je res lustna in postavna, v glavi pa postojnska jama in celi zivalski vrt. Tupa je ko cosak. Ampak res tupa. Pa zafnana in razvajena. Deklica je na sveh dating portalih. In ne najde nic. In me sploh ne preseneca 🙂
Ne bom za vse trdil, ampak obicajno je tako, da se nekdo, ki mu je rekreacija blizu, o temu vec pogovarja od ljudi, ki jih le ta ne zanima.
Kar se tice pomembnosti fasade, je zal res dosti na temu. Vendar spoznavanje notranjosti traja. Vec vez sem tudi po treh seksih koncal, ampak vcasih si reces, bom poskusal biti bolj potrpezljiv in ce oseba ne naredi nic hujsega, le kopico motecih malenkosti, zna potrajati preden ti kapne. Nenazadnje pa tudi ni tako lahko vedno znova zacenjati.
@spider, malo si povrsno bral. jaz ne iscem sportnice, ker se zavedam tega kaj si napisal. take ni. sport pri meni ni noben pogoj.
flora15 točno tak, saj sem že napisala da sem se pred tipi vseh vrst in starosti obnašala že kot razvajena tupa afna in so vsi nasedli pa ne sedaj za sex ampak dejansko so hoteli biti v resnih vezah z mano. Ni jim bil nekaj važno če sem jih osramotila zanalašč ali se obnašala zafnano, razvajeno važno jim je bilo samo to da so se z mano lahko pokazali okoli in to sem valda čutila. Še moj bivši, ki sva si bila res različna on zagnan športnik, treniral, preprost vse to kar pripisujejo takim ljudem me je še prosil na koncu če bi zopet skupaj prišla, čeprav je vedel da niti podrazno nisva za skupaj. Dejstvo je imamo vsi radi lepe in opazne ljudi ki polarizirajo.
Pričakuješ iskrenost od drugih, medtem ko se sama z njimi igraš in jih preizkušaš. Mogoče pa ne ubiraš prave taktike za izbiro. Kaj pa, če tisti ta pametni spregledajo tvojo igro in se raje odločijo, da bodo poiskali kakšno bolj resno in zrelo žensko. Potem navadno ostanejo le tisti, ki se lepijo na videz, katerih pa ne maraš, kot praviš.
Pričakuješ iskrenost od drugih, medtem ko se sama z njimi igraš in jih preizkušaš. Mogoče pa ne ubiraš prave taktike za izbiro. Kaj pa, če tisti ta pametni spregledajo tvojo igro in se raje odločijo, da bodo poiskali kakšno bolj resno in zrelo žensko. Potem navadno ostanejo le tisti, ki se lepijo na videz, katerih pa ne maraš, kot praviš.[/quote]
iskrenost je danes samo še naivnost in se ne izplača
se mi ni dalo nikol ukvarjat z raznim testiranjem ljudi, ampak ti lahko povem, da je taka pot iskrenosti, neposrednosti in ne vem česa še precej trnova.
sranje je samo, da je vsak tak kot je in iz svoje kože ne more. osebno pa občudujem take igralke
Marko, to sem počela v zgodnjih 20-tih, ko smo stavili tudi za keš kdo nasede in probala sem jaz in moje kolegice pri tipih ki so veljali za neke moraliste, family guy-e, tipične športnike in podobno. Tako da s temi tipi nisem nič imela par dejtov nobenih telesnih stikov in podobno. Tega ne počnem več ker mi je izguba energije, sedaj se družim večinoma z ljudmi s katerimi kot sem že napisala sem na enaki valovni.
Opažam pa zadnje čase ( ko spoznavam različne moške), da obstajati dve skupini..tista, ki me presega v športu, na itelektualni ravni, po izgledu – za to skupino tako sploh nisem zanimiva, in potem je druga skupina za katere so moje dejavnosti preveč- in seveda spet nisem prava 🙂 ….torej rekreativna športnica, “ne preveč neumna – pametna pa tudi ne preveč”, simpatičnega videza ( ne lepega ) težko najde sebi primernega partnerja :)….
Ha, ha, kot bi brala moje misli :). Jaz imam namreč čisto enake občutke.
Ali naletim na hude športnike (res zagnane rekreativce, ne pa vrhunske športnike, da ne bo pomote), z izklesanimi postavami… ti se seveda ne zanimajo zame.
Ali na izrazite intelektualce pa spet odpadem.
Še večkrat pa naletim na povsem pasivne kar se tiče športa, hobijev, branja, razgledanosti… ti se pa prisesajo vsaki, ki je malce prijazna, ti pa mene ne zanimajo.
Nekih normalno razgledanih, povprečnih rekreativcev, povprečnega videza pa ne srečam :).
Dater recimo je preveč popoln zame, zato mu ne bi bila zanimiva, ker nisem na njegovem nivoju, kak podpovprečnež, ki mu je edino čtivo rumeni tisk pa, ki mu je edini šport preklapljanje daljinca med športnimi prenosi pa mene ne zanima :).
Pričakuješ iskrenost od drugih, medtem ko se sama z njimi igraš in jih preizkušaš. Mogoče pa ne ubiraš prave taktike za izbiro. Kaj pa, če tisti ta pametni spregledajo tvojo igro in se raje odločijo, da bodo poiskali kakšno bolj resno in zrelo žensko. Potem navadno ostanejo le tisti, ki se lepijo na videz, katerih pa ne maraš, kot praviš.[/quote]
iskrenost je danes samo še naivnost in se ne izplača
se mi ni dalo nikol ukvarjat z raznim testiranjem ljudi, ampak ti lahko povem, da je taka pot iskrenosti, neposrednosti in ne vem česa še precej trnova.
sranje je samo, da je vsak tak kot je in iz svoje kože ne more. osebno pa občudujem take igralke[/quote]
Iskrenost je naivnost za tiste, ki so izgubili vero v zaupanje in za tiste, ki je sami niso sposobni. Ampak brez tega ne moreš zvozit globljega partnerskega odnosa na dolgi rok. Lahko se igraš z ljudmi, če nisi za resen odnos, potem pa se to mora nehat. Žalostno je, da so se ljudje odvadili tega tudi sicer. Kot, da se bojijo resnice o sebi. Ljudje zakrivajo svoj pravi obraz z lažmi, prikrivanjem in “hecom”, ker se bojijo, da jih kdo spozna takšnekot so v resnici, potem se pa čudijo, kako jih nihče ne razume, sprejme, ljubi itn.
Mogoče jih zato ne srečata, ker vaju ne privlačijo tipi povprečnega videza/osebnosti. Moj kolega recimo je tipično povprečnega videza samo ga privlačijo ženske moje baže. Sva imela enkrat res iskreno debato o tem in mi je priznal da recimo on vem da se sliši bolano in površinsko samo on ženske kastira po videzu zame pravi da sem recimo Ferrari, potem recimo povprečje označi kot znamko Golf ostalo pa ne vem sem že pozabila, v glavnem tako označi žensko striktno po videzu. Ampak pravi da ga privlačijo ferrariji in potem ko gre na dejt z žensko ki je po njegovem “out of his league”, torej ferrari se totalno zacopa vanjo ona ga pa ne šljivi. Padajo pa nanj ženske ki so recimo bolj debele on pa tega ne prenese…..skratak zmešnjava živa, upam da si bo našel pravo.
flora zanimivo 🙂 sem imel punco in se je ob mojem pocetju sila zgrazala 🙂 namrec ne gledam poptv in podobnih jajc, ampak vecinoma informativne programe tipa euronews. rumenega tiska ne berem, rajsi spremjam the economist, bbc in podobne zadeve. Knjige berem izkljucno v anglesciji (treniranje jezika pa to), tema je vedno politicno gospodarska. Bil sem ji izjemno cudn, ker me ni zanimalo kaj je in kaj ni damjan murko naredil, ker ne poznam vseh reklam na slovenskih kanalih in ker ne vem kateri resnicnosti sou trenutno laufa in sem namesto tega bral o pogojih delavcev v kitajskih tovarnah, zakaj je grcija v financni krizi, biografijo carle del ponte, o friedmanovih poskusih prostega trga v juzni ameriki, vplivu blagovnih znamk na nas in podobne zadeve. za njo sem bil cudak 🙂
No, zgleda, da sem na tem forumu praktično edini navaden smrtnik, vsi ste oh in ah in seveda je zelo malo ljudi nasprotnega spola na vašem nivoju..jaz sem pri sebi že razčistil. Samski sem, ker trenutno nisem pripravljen na nobeno zvezo. Tisti, ki niste zadovoljni s svojo samskostjo, se vprašajte,ali vaše iskanje perfekcionizma ni v bistvu le beg pred vašimi resničnimi željami?
Tisti, ki partnerja iščete kataloško ( ma je bilo na mon-u tem, kolk češ…ženske…hočem črnolasega ..vsaj 180..nekadilec..pa moških…hočem tako tako tako), pa imate seveda dodaten problem. Kot najstniki vsi sanjamo o perfekcionizmu. Ampak ljudje, ki zgodaj, tam pred 25 vstopajo v dolgoročne zveze, nato skupaj odrastejo in postanejo osebnostno povezani.
Če pa ima nekdo, star čez 30 let, kataloško zastavljene kriterije, potem pa na ansprotni strani naleti na drugi spol, ki ima ravno tako kataloško zastavljene kriterije…pa jasno, da se ne da nič zmenit.
Drugi problem je, da se dolgoletno samski človek osebnostno razvija samostojno in je evdno manj pripravljen na kakršnekoli kompromise.
Tretji problem je pomanjkanje iskrenosti do sebe in drugih, tam ena piše, kako s eje poigravala s tipi na dejtih, zdaj tega kao ne dela več, ampak, ne vem, če se zavedate, če nekaj dolgotrajno počneš, ti posledice tega početja ostanejo.
Osebno nisem bil nikoli navdušen, ko sem kje na med.over.net-u prebral, dobesedno “oglas”…sem stara…tolk pa tolk…lepa..ppametna..uspešna..športnica..
Niti mi ni padlo na pamet, d abi žensko, ki se samooznačuje na tak način, poskušal spoznati. Meni so taki opisi tako brez…duše, pristnosti, vsebinskosti, iskrenosti..
He, he, vidiš v tem je problem.
Mene rumeni časopisi niti malo ne zanimajo, mehiške limonade nisem gledala še nobene, bigbrotherji in podobne zadeve me sploh ne zanimajo. AMpak tudi pod razno ne spremljam programov, ki jih ti spremljaš (tega sploh nimamo na TV :), če pa bi imeli pa tudi ne bi spremljala priznam). In da tudi pod razno ne bi brala knjige o Carli del Ponte še manj pa knjigo o Murku :).
To je to, eni so prezahtevni, eni pa ‘prerumeni’. Iščem pa sredino.
Spider gre se za to saj je vsem jasno takrat ko iščeš partnerja kataloško ali kakorkoli že ga ne boš nikoli našel. Ker ljubezen je usojena in te useka takrat ko to najmanj pričakuješ, in tukaj igrajo čustva ne moreš se v nekoga zaljubiti na podlagi ne vem če je nekdo kadilec, športnik, ima službo, avto itd…
Čeprav mislim da imam vsi neke kriterije vsaj te glavne stvari, kaj nam je pri nekomu všečno in kaj ne.
Forum je zaprt za komentiranje.