Kje ste aktivne ženske?
Ja, a ne govorimo o xxTini? Spet si se zmedel. :))[/quote]
Mogoče pa imaš ti takšno. tako da če bi rada, da te kak kušne na rit, kar na plano… :D[/quote]
Matjažko, če boš zafrkaval, se lahko zgodi, da mi boš spet “nakopal” kakšnega snežnega leoparda. :))) Saj si videl, da se je kar nenadoma pojavil.
Fantje, hvala za podporo!
Namrec, ne gre za posameznika, ampak zensko zagovarjanje dvolicnih kriterijev.
Moski, kako si samo drznemo nekaj pricakovati?? Ne sprejeti bistveno manj uspesne, izobrazene, razgledane? Sprejeti jih in financirati, ce bistveno manj zasluzijo? Sprejeti jih, pa tudi ce so v vsemu inferiorne in nam nimajo kaj ponuditi? Hkrati pa same ne prenesejo nic od nastetega v svojih zivljenjih.
Kalikor rekreativk sprejme tipa, ki ni na njihovem novoju? Koliko jih je pripravljeno tolerirati tipa, ki zasluzi 2x manj? Koliko punc bi svojemu fantu placale skupen dopust, ne ker nima, ampak le nekoliko manj zasluzi? Skregane z vsako logiko pa, da se znajdejo v obratni situaciji, vse to pricakujujo.
In, ne, moskemu ni vse to potrebno. Zakaj bi se naj sprijaznil z zensko, ki si samostojno s tezavo privosci letenje v turisticnem razredu, sam pa letis v poslovnem? Se naj preselim na rep letala? Naj odprem denarnico in se njej doplacam enak nivo udobja?
Tipicna zenska brez vsake logike v tem seveda ne vidi nobenega problema. Moski bi se naj prilagodil. Seveda bi bila pa cisto druga pesem, da se same kdaj srecajo s to dilemo. Ja, le kaj bo ona z moskim, ki ji ne more parirat?!?
Ljudje, ki se ukvarjajo z elementarnimi problememi, kako do zenske ali tipa sploh priti, razumljivo ne dojemajo zivljenja ljudi, ki so jih prerasli. Povpecna vecina, katere domet je priti na letalo, samo omenjanje poslovnega razreda dozivlja kot obliko preseravanja. Ce pa prepoznajo se kaj vec, pa ze ne cutijo ogrozenost in potrebo po omalovazevanju izstopajocih, kar pa je tako slovenski nacionalni sport.
S takim nima kaj počet, ki ji ne parira!
Ker ženska izbere vedno “najboljšega” z drugim sploh ni zadovoljna. To je njihova naravna “naloga” zapisana v DNK. Temu se ne morejo izognit kljub vsemu tehnološkemu napredku.
Le “najboljši” bo oplodil njena jajčeca…..
Sliši se glupo, samo tako je narejen ta svet….
Upam, da boš kmalu to spoznal, do takrat pa kar še poizkušaj…. 😉
S takim nima kaj počet, ki ji ne parira!
Ker ženska izbere vedno “najboljšega” z drugim sploh ni zadovoljna. To je njihova naravna “naloga” zapisana v DNK. Temu se ne morejo izognit kljub vsemu tehnološkemu napredku.
Le “najboljši” bo oplodil njena jajčeca…..
Sliši se glupo, samo tako je narejen ta svet….
Upam, da boš kmalu to spoznal, do takrat pa kar še poizkušaj…. ;)[/quote]
Iz te teme pa se lepo vidi, kako zenske ne prenesejo misli, da imajo prav tisti moski, ki bi jih one izbrale, tudi sami veliko izbiro.
Iz zacetne prijazosti (le kdo bi vedel zakaj, haha)…
…in prepricevanja, da bi moski to ali ono inferiornico vseeno moral sprejeti (ker se z njo na svoj nacin poistovetijo)…
… se s ponovnim spoznanjem, da bi tudi pri njem izvisele (ker ima le ta veliko izbiro)..
… najbolj zagrenjene prelevijo v strupenjace z enim samim destruktivnim ciljem, izkoristiti se tako bedna sredstva, da nedosegljivo dajo v nic.
Ves, draga moja, sikaj kolikor se ti da. Ce kaj, prav tvoj prvi vtis pove, kako se pravzaprav skromen. Povprecen sem pa tako, da sem v zadnjih 4. letih lahko “poskusil” tako vrhunske znanstvenice, menagerke, umetnice, pa do raznih lepotic. In tudi kaksno obsedeno sportnico sem skenslal. Ker se nobena ni bila dovolj _kompletna_ oseba, da bi si zelel z njo ostati. Pa si misli kaj so videle v meni…
Ves, draga moja, sikaj kolikor se ti da. Ce kaj, prav tvoj prvi vtis pove, kako se pravzaprav skromen. Povprecen sem pa tako, da sem v zadnjih 4. letih lahko “poskusil” tako vrhunske znanstvenice, menagerke, umetnice, pa do raznih lepotic. In tudi kaksno obsedeno sportnico sem skenslal. Ker se nobena ni bila dovolj _kompletna_ oseba, da bi si zelel z njo ostati. Pa si misli kaj so videle v meni…[/quote]
Vzel si osebno:). Ni potrebe, da me jemlješ tako močno resno. Saj nenazadnje ti živiš v svojem svetu in verjameš vase, v to kar počneš, pa četudi v marsikaterih očeh napačno. Nisem tvoja draga, ne sikam, ni potrebe po opletanju jezička, samo povem kot čutim, kar je baje v virtuali dovoljeno.
Glej, o tem kar si pisal v zadnjem odstavku, poveš točno to, da si povprečen. Ženske nismo medalje, ki se jo dobi in osvoji ali pa ne. Nekaj je zagotovo, z nobeno nisi prav dolgo zdržal. Za vsak odhod iz razmerja sta potrebna dva, ne nalagaj svoje odgovornosti na ženski spol. Malo več spoštovanja do nežnejšega spola:).
Koliko spolnih bolezni si že do zdaj staknil? Sodeč po prometu, ki ga kuješ v višave, se je ziher že kdaj kaj razpaslo 😉
Ostati ali ne ostati, ni nujno vedno enostranska odločitev, morda so hotele vse ravno tako od tebe stran, le poguma za ta povod niso imele. Ne vem katere ženske so bile tako ponižne in nesamozavestne, da so to tvojo akutno samovšečnost prenašale in se hkrati pretvarjale pred tabo in celim svetom, da te imajo rade…ima to sploh kakšen smisel ali pa je to ključen vzrok (za katerega si sam slep!) da dolgoročno NE moreš z nobeno parirati – partnerstvo ni tekmovanje, je sodelovanje.
Robi, ti svobodno po svoje. Ker ne gre za tekmovalnost ampak za kompatibilnost. In to iscejo tako zenske kot moski. In tako kot zenske izbirajo, izbiramo tudi moski, vsaj tisti, ki lahko, in to ne le po obrazu.
Kar se pa mene tice, lahko me imate za butastega gobavca, trditve ki sem jo v prvem postu danes napisal pa ne morete ovreci. Ne gre zame, ampak za pretiravanje s feministicnimi nebulozami.
Pa smo spet pri začetku, takoj ko si moški drzne imeti kriterije je: ošaben, se baha, “ni na nivoju”..pričakajo ga poniglava vprašanja “ja kaj pa lahko ti nudiš ženskam”..
Popolnoma se strinjam z Daterjem in Busancem.
Drage ženske, sprijazniti se boste morale, da nas je vedno več takih, ki čisto dobro funkcioniramo sami. Nam ne morete več prodajati svoje logike “ja kaj pa lahko ti meni nudiš”, ker smo se sami že zdavnaj vprašali: “ja kaj pa lahko meni ta in ta ženska nudi”. Ker nismo odvisni od vašega kuhanja, likanja, sesanja, saj to počnemo sami.
Naj vas obvestim, da selekcija že zdavnaj ni več samo v domeni žensk, moški, ki je samozadosten, ni selekcioniran, ker ni razloga za to.
Moja specifika recimo je, da sem tako zelo načitan, da mi 95 % žensk v tem ne more parirati. Govorimo o resnejši literaturi, ne o neumnostih tipa new age, Coelho in podobno. Medtem, ko so moji vrstniki pili po gostilnah, sem jaz celo mladost večinoma bral. To zdaj rezultira v dejstvu, da me druženje z manj razgledanimi osebki slej ko prej začne dolgočasit. Tudi če imajo ti osebki čudovite joške.
In ker je vedno več seksualno osveščenih žensk, s katerimi ni treba “hoditi”, da jih lahko položiš, ni nobenega razloga, da bi šel v resno zvezo denimo zaradi seksa.
Pišem malo grobo, a zelo iskreno. Puščam odprta vrata in dopuščam možnost, da bom srečal žensko, ki me bo popolnoma prevzela in mi mojo logiko obrnila na glavo. Potem bom pač srečno zaljubljen, hvala bogu. Bo pa takšna ženska morala biti zelo dobra, predvsem osebnostno in tudi na nivoju razgledanosti.
Ne sovražim žensk, daleč od tega, rad jih imam. Znam pa živeti brez njih in tega me ni sram priznati.
To je sicer vse res in verjamem, da obstajajo takšne osebe. Vendar bi se jaz vprašal, kaj pogojuje, da imam pri sebi takšno mnenje o ženskah….Ali pa to mnenje pove več o meni, kot pa o ženskah. :)[/quote]
Gre za moje mnenje? Taksne da “obstajajo?” FYI, taksnih je ogromna vecina. 😉
Kar mene nic ne moti, mimogrede.
Se pa smesite tisti, ki ne prenesete, kako si le drznemo nekateri moski prav tako ne pristati na dosmrtno vezo z osebo, ki ni niti priblizno na nasem nivoju??? Po tvoje, to lahko samo punce, a ne?
Jaz sem dal en dolg film tvojih zablod ze za sabo ko sem bil mlajsi in neumnejsi.
Ah,….iz tvojega pisanja vseeno močno ven štrli želja po tem, da bi še kako zelo rad bil ljubljen s strani tiste, ki bi te prevzela, ni pa nujno, da te bo vzljubila in če že, še vedno te bo lahko zavrgla pa močnega kot se delaš ne vem če boš znal to prenesti. Zate je res bolje, da ostaneš samozadosten, navsezadnje s tem ni nič narobe in seveda ni sramotno živeti samsko, ne vem zakaj bi bilo.
Pričakuješ veliko pok, a po drugi strani pišeš o tem, kako si samozadosten:). Upam, da ti uspe, ampak obojestransko, ker tako kot pišeš je zgolj en velik individualizem. Saj prav, da točno veš česa si želiš in česa absolutno ne. Ampak bodi kritičen tudi do sebe.
Ne vem zakaj stalno ponavljaš to neodvisnost od žensk. Novodobni moški razmišlja odločno, samozavestno in je sposoben premagovanja ovir, pa četudi gre le za pomivanje posode:). O tem se ne debatira več, meje razdeljevanja nalog in funkcij so zabrisane. Seveda znaš živeti brez njih, saj si se menda že odlepil iz maminega naročja.
Želi si ljubezni, kajti zaljubljenost je lahko le zaslepljenost, vizualizacija nečesa, kar ne obstaja. In potem bo sledilo ponovno razočaranje. Morda je čas, da nehaš pričakovati in se bo preprosto zgodilo…ali pa tudi ne…vse je prav:).
Neverjetno, kako so (na videz) emancipirane ženske simbolno odvisne od tradicionalnih moških, ki se jih da manipulirat s spolnimi atributi. Že skozi generacije so navajene, da se morajo moški trudit in dokazovat svojo ustreznost. Svoje čase je to sicer imelo svoj smisel, danes, ko imajo mnoge moderne ženske pogoje eksistenčne samozadostnosti, ko ne potrebujejo več moških ekonomskih zaščitnikov, pa jim predmoderni moški pridejo prav kot dokaz lastne superiornosti. One neodvisne, množica lolekov pa še vedno v suženjskem razmerju do starodavnih klišejev o “pravem” moškem, ki nujno potrebuje žensko, da se dokaže vrednega pred ostalimi tepci iste mentalitete. Kaj sladostrastnejšega za moderno žensko, kot pogled na kup arhaičnih človeških samcev, ki se grebejo za njeno naklonjenost , da bi se počutili vredne svojega spola? Emancipiranke se dobro zavedajo šibkosti mnogih današnjih moških, izgubljenih v miselnih kalupih prejšnjih stoletij, in se na ta račun dobro zabavajo. Koliko si imajo ženski krožki pri kofetu, daleč od moških ušes, za povedat o nerodnih moških snubcih,ki so si jih privoščile. Koliko smeha, ko komentirajo njihove brezupne poskuse in zadrego. Uživajo v prevladi, v zavesti, da lahko pometajo z ubogimi bedaki, ki še vedno vztrajajo v prepričanju, da se morajo oni truditi s ponudbo na spolnem tržišču, one pa imajo privilegij razvajenih strank, ki imajo vedno prav.
Redki neodvisni moški, ki se ne pustijo zmesti dekoltejem in golim bedrom, ki jim dol visi tradicionalna moška vloga, ki si drznejo igrajo svojo , so hudo moteč element v tem medspolnem razmerju moči. Tradicionalci jih ne prebavljajo, emancipiranke pa prav sovražijo. Prvi se pred njimi počutijo nelagodno, druge pa nemočno. One jim ne morejo nič, oni pa njim lahko. Zbijejo samozavest, če ne drugega. Ni hujšega za emancipiranko, kot če jim en tak ošaben cepec da vedet, da je zlahka pogrešljiva in nadomestljiva, kot so za njo nadomestljivi njenim seksualnim čarom pohlevni tradicionalci. Ni prijetno, ko jo en takle domišljavec postavi na realna tla in na isti nivo, kjer so tudi tisti prizadevni, podložni snubci iz katerih se je norčevala. Konec koncev lahko brihten neodvisen tip še vedno zblefira žensko in jo osvoji na klasičen način, ker obvlada tudi to igro. Kaj pa bo ženska, ki je bila vajena, da so ji vedno drugi pihali na dušo in osvajali ter služili njihovim kapricam, če in ko enkrat zmanjka tradicionalnih snubcev? Nič. Z leti, ko se koža postara in izgubi na poželjivosti, bo pač padla v drugo ligo in se prepustila nekomu, da na stara leta ne ostane sama. Na forumih bo izlivala svojo jedkost na napihnjence, ki menjajo ženske, jih nesramno podcenjujejo in nobenega spoštovanja ne pokažejo.
Saj vsi hrepenimo po tem.
A hkratzi je v besedah zaznati ta ego, ki hoče dokazati ,da ne rabi ženske, ker smo sami dovolj samostojni..Kot, da nas je strah, da bi se popolnoma prepustili drugi osebi in si dovolili občutiti ljubezen. Veliko je nezaupanja in strahu, da bi nas nekdo izkoristil ter prizadel. Zato je ta ego tako močan, ker ga uporabljamo kot obrambo pred prizadetostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.