Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje spoznati res resno punco

Kje spoznati res resno punco

Identifikacijska projekcija je v bistvu to, da sebe preslikaš v drugega, ne obratno.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kako pa veš, kdo je v srečni in kdo v nesrečni vezi ?[/quote]

Intuicija. Stil pisanja, solitve pameti.

Hoditi na tak forum z namenom naučiti se nekaj je napaka v štartu. Ta forum je zabava in izmenjava mnenj.. Nekateri pa očitno hodite sem z namenom dobiti čimveč koristnih informacij. V tiste, ki jih dobite, podvomite, češ, d aniso verodostojne in hkrati izražate zamero, ker informaicj ni več.

Ne zaupate lastnim izkušnjam in lastnemu znanju?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja. To je čvek. Kdor preveč osebno jemlje komentarje, ima lahko velike težave.

Ah ne vem zdaj točno na kaj se to nanaša, v smislu projekcije sem mislila to, da je bolj preprosto in priročno predvsem pa manj oholo sebe projicirati v drugega, kakorkoli bi si že radi domišljali, nismo nič vzvišeno edinstveni na pram drugim, imamo mnoge iste želje iste težnje, bijemo iste bitke pod tem soncem… forum kot tak je ne vem zabava terapija, iskanje izgubljenega časa…–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Aaaaa, kaj so to spet za nezaupnice, špekuliranje in vtikanje v moje ljubezensko življenje? Antilopa, sedaj imaš srečo, sem mislil podati žogico nazaj v ostrem “psihoanalitičnem slogu”, ampak sem si premislil, napisano pa vseeno shranil in bom ob naslednji priliki oddal, če bo še kakšna padobranska žogica zalutila v moji smeri. 🙂 Bom malo poanaliziral zrele samske ženske, ki imajo nerealna pričakovanja glede moških, otrok itd. v teh letih. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ah ne vem zdaj točno na kaj se to nanaša[/quote]

Nanaša se, kot je razvidno, na tistega nad mano. Lahko nehaš pametovat.

Aaaaa, kaj so to spet za nezaupnice, špekuliranje in vtikanje v moje ljubezensko življenje? Antilopa, sedaj imaš srečo, sem mislil podati žogico nazaj v ostrem “psihoanalitičnem slogu”, ampak sem si premislil, napisano pa vseeno shranil in bom ob naslednji priliki oddal, če bo še kakšna padobranska žogica zalutila v moji smeri. 🙂 Bom malo poanaliziral zrele samske ženske, ki imajo nerealna pričakovanja glede moških, otrok itd. v teh letih. ;)[/quote]Zlobna, spikantsko sadistična grožnja s sprevrženo težnjo po pisanju nečesa, kar se je že izkazalo za konfliktno situacijo! Čemu bi to nekdo, ki je srečen sam s sabo in s svojim ljubezenskim življenjem, sploh delal, če ne bi šlo za srhljivo psihopatologijo?! po drugi strani pa še piše, da je tisti, ki gladi in miri spore, dolgočasnež…!

Aaaaa, kaj so to spet za nezaupnice, špekuliranje in vtikanje v moje ljubezensko življenje? Antilopa, sedaj imaš srečo, sem mislil podati žogico nazaj v ostrem “psihoanalitičnem slogu”, ampak sem si premislil, napisano pa vseeno shranil in bom ob naslednji priliki oddal, če bo še kakšna padobranska žogica zalutila v moji smeri. 🙂 Bom malo poanaliziral zrele samske ženske, ki imajo nerealna pričakovanja glede moških, otrok itd. v teh letih. ;)[/quote]Zlobna, spikantsko sadistična grožnja s sprevrženo težnjo po pisanju nečesa, kar se je že izkazalo za konfliktno situacijo! Čemu bi to nekdo, ki je srečen sam s sabo in s svojim ljubezenskim življenjem, sploh delal, če ne bi šlo za srhljivo psihopatologijo?! po drugi strani pa še piše, da je tisti, ki gladi in miri spore, dolgočasnež…![/quote]

Ja, od nekdaj sem imel občutek, kako zelo rada imaš Antilopo, tako da se sedaj zazvzemaš za njo, pričakovana in iskrena reakcija s tvoje strani, kar spet dokazuje, kako zelo resnicoljuben človek si ti in zaženeš vik in krik, ko se nekomu godi krivica. Po vsej verjetnosti je tako, a ne? :)))

Mene pa zanima kje so samski moški? Zanimajo me le taki, ki ne živijo pri mamici.

Če nisi “dobra frača”, te ne bodo nobeni obvohali, ne takšni, ki živijo pri mamici, ne poročeni, ne….. :)))

Potem pa ostani tam zgoraj in zgroženo opazuj dogajanje v dolini še naprej.

Le redkim uspe zavoziti tako na ljubezenskem kot tudi poslovnem področju, kot je to uspelo tebi. Škoda. Pa takšen potencial se mi zdiš.

Ne, ne ve. Ko (če) jo bo videl – bo vedel. Nasprotno od kataloškega in edini pravi način izbiranja partnerja, za moj okus.

Se strinjam v celoti in veliko lažje bi legla v njegovo sicer neudobno posteljo, kakor v tisto mehkejšo, kjer ves čas tvegaš, da bo iz nje skočila kakšna zarjavela vzmet. Kar vidiš – to dobiš. In jaz to kupim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Matjazko, nimam se za fračo niti ne bi želela biit, me pa vseeno precej moških peca, ampak meni ni do takih, ki živijo pri mamici.

Natanko tako.

Ne, ne ve. Ko (če) jo bo videl – bo vedel. Nasprotno od kataloškega in edini pravi način izbiranja partnerja, za moj okus.

[/quote]

Lej ti te “forumske mrhice”. :))) Ne veste proti komu ste se zarotile, proti hudiču namreč! :)))
Margot, moja punca in mati sta svetnici v primerjavi s tabo. joke :)))

[/quote]

Lej ti te “forumske mrhice”. :))) Ne veste proti komu ste se zarotile, proti hudiču namreč! :)))
Margot, moja punca in mati sta svetnici v primerjavi s tabo. joke :)))[/quote]

Matjažko, ti si en čudovit fant in z veseljem bi s teboj spekla kakšno pleskavico, ampak na mestu tvoje punce pa ne bi bila za ves denar tega sveta.

Ne vem kako je živeti v koži svetnice, jaz sem si mojo ukrojila po svoje in iz dneva v dan ugotavljam, kakšna mojstrica sem bila. :):)

Margot, moja punca in mati sta svetnici v primerjavi s tabo. joke :)))[/quote]

Matjažko, ti si en čudovit fant in z veseljem bi s teboj spekla kakšno pleskavico, ampak na mestu tvoje punce pa ne bi bila za ves denar tega sveta.

Ne vem kako je živeti v koži svetnice, jaz sem si mojo ukrojila po svoje in iz dneva v dan ugotavljam, kakšna mojstrica sem bila. :):)[/quote]Ah…Margot-… vedno se čudim ljudem, ki so tako samozavestno prepričani, da je vse kar počnejo, vse kar imajo, vse kar so,… posledica njihovih in samo njihovih (uspešnih) akcij

Prav imaš, midva nisva karakterja, da bi kaj skupaj počela, razen mogoče, da ti prejico pridržim, ko bi pozimi štrikala volnene nogavičke za svojega moža, da ga ne bi zanohtlo v postelji ob tebi. :))) “Najdemo se” takšni, ki pašemo skupaj. In ti nisi svetnica, kako bi potem pasala z mano? 😀 Ti bi me samo pokvarila, da bi bil ob svetniški sij… haha :))))

Nego čigavih??? Vse kar počnem in vse kar sem je posledica mojih akcij. Uspešnih in neuspešnih.

Vse kar imam??? Ne vem, ali si imela v mislih kaj materialnega???

Pa si prepričana, da imaš izključno ti zasluge za vsa svoja dejanja? Meniš da ni včasih vmes tudi nekdo ali nekaj od zunaj, kar vpliva na tvoja dejanja? Nekaj na kar ti nimaš vpliva?

Ne nikakor ni problem v drugih da smo samski samo ne najdemo kar iščemo. 😉 In z veseljem se udeležim kaj takega če organiziraš. ;)[/quote]

Hehe, če organiziram? Jaz SEM resen. Poročen in že 15 let v zvezi z RESNO žensko. 🙂
Srečno!

Pa si prepričana, da imaš izključno ti zasluge za vsa svoja dejanja? Meniš da ni včasih vmes tudi nekdo ali nekaj od zunaj, kar vpliva na tvoja dejanja? Nekaj na kar ti nimaš vpliva?[/quote]

Prisežem, da ne vem, kaj me sprašuješ… Bolj konkretno vprašaj. Vsak ima sam zasluge za svoja dejanja. Posledice tudi.

In pridružujem se “Resni ja…” – tudi jaz sem v 15 let trajajoči zvezi, v kateri sem zvesta svojemu

partnerju in to kljub vsem svojim svobodomiselnim nazorom, če je to tisto, kar vas moti.

Sprašujem kako si lahko tako prepričana, da imaš izključno ti vpliv na stvari, ki se ti dogajajo v življenju?

Kdo pa ima, po tvoje, vpliv na dogajanje v naših življenjih?

Kdo pa ima, po tvoje, vpliv na dogajanje v naših življenjih?[/quote]
Vpliv imajo seveda tudi ljudje, ki se v naših življenjih pojavijo, poleg vseh ostalih naravnih pojavov. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close