Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje spoznati res resno punco

Kje spoznati res resno punco

Kaj pa vem, če je res tako hudo. Upam, da Spider ne bo/ni tako nespreten :) Ih kot nek zapeljivec poročenih žensk pa že moraš znat obračat besede 😉
Oni drugi se pa šele učijo. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spider se vsaj uči skupaj s poročenimi ženskami. Tako, da ima prakso. Se bo znal obrnit, če nekoč najde tapravo :).
Eni pa samo teoretizirajo kako žensko bi imeli in kako je grozno, če je ženska že imela par tipov. Gredo proti 40 ali celo 50 in se zgražajo nad ženskami, ki so že imele par tipov. Pri svojih letih očitno še vedno iščejo device.

Jaz sem samska in tudi že dolgo iščem pa ne najdem.
Sem visoka 172cm, vitke postave, dolgi svetlo rjavi lasje, modre oči, redno zaposlena s solidno plačo, magistra, živim v svojem stanovanju sama, govorim štiri tuje jezike, aktivna v športu, redno se izobražujem na različnih področjih, redno berem, hodim v gledališče, kino, opero, na koncerte, tekmujem na različnih rekreativnih športnih tekmovanjih (tek, kolo, tek na smučeh, smučanje, maratoni). Pa ne najdem moškega. Pravijo, da se luštna, čeprav to je stvar vsakega posameznika, prijazna, vljudna, urejena.

V Sloveniji je bilo pa nekaj primerov, ko je tip ubil (bivšo) ženo, ker si je drznila imeti drugega. Tako da je Spider na varnem.

To to Spider.

Resnica bo spet bolela :D[/quote]

Mene sicer prvi odstavek ne moti, ker nikoli nisem bila huda žurerka. Moteč je drugi odstavek, ker je z njim diskvalificiral veliko ljudi, tudi sebe. Spider ima “svojo resnico”. Ostali imamo svojo. Spider in Matjažko sta obe strani enega kovanca. Oba imata toga in neprilagodljiva stališča, ki so si sicer nasprotna, bistveno pa je, da tvorita isti kovanec. Razlika je samo v tem, da Matjažko vsaj izgleda, da ve, kakšno žensko išče (čeprav je zelo verjetno ne bo našel), pri Spiderju pa mi ni čisto jasno, ali sam ve, kakšno žensko bi rad.[/quote]Zanimiva in prilično točna interpretacija, prijateljica antilopa… kolikor se sama ukvarjam z njuno nasprotujočo si psihopatologijo, se mi zdi, da je matjažko toliko neodvisen in gotov vase, da se ne ukvarja s prototipom svoje idealne ženske, zanj ne velja tisto, da moškega naredi šele ženska–
pri spiderju je reč bolj tragična, ob neki priliki… samo trenutek… iščem.. se mu je zapisalo, da bi lahko bil dober partner samo tisti, v katero bi se zaljubil, sicer pa kot vidimo, ostaja zakrnjeno nihilističen… čisto preveč na piedestal postavlja zaljubljenost in ljubezen, po drugi strani pa vse do konca razvrednosti, ko toliko da ne propagira nezvestobo, nesmiselnost veze, ko karikira vsakršen nesporazum v odnosih in prežeče bdi nad pritožbami sparčkanih…

ah ljubezen.. je samo nujna varka, da lažje preživimo… v tem bednem svetu…nič več nič manj… life is a bitch—

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

ejej, to je pa prva napaka v tvoji excelovi tabeli. :-))) Jaz pa tega že nisem napisal. Prej nasprotno.[/quote]
hja…si…

[/quote]

Nujno moraš v svojo tabelo vstaviti še stolpec “izjavljeno v kontekstu”. :-)) Tam sem primerjal upravičenost zamolčanja dejstev v času, ko se dva šele “ovohavata” in potem, ko sta že v zvezi. Nekateri, ki drugače prisegajo na iskrenost in poštenost, so avtorici solili pamet, da bi bilo bolje, če bi cifro zamolčala.

P.S.: načeloma iskrenost zagovarjam tudi sam. Se pa glede te ne čutim dolžnega v primeru, ko le-te ni čutiti na drugi strani.

Spet preveč skrbi, kaj bo z mano. Če me bo razočaran ljubosumen mož pehnil, me pač bo. On bo šel sedet za 20+ let, ne jaz. Mene ne bo več.

Sicer pa je skrb odveč. vezani moški niso sposobni prepoznati skurbanosti ženske, saj bi to preveč ranilo njihov ponos. Pa tudi dovmim, d abi se povprečen preklast Slovenček kar tako spravil na nekoga, ki ima fizične moči za dva povprečna dedca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja in kaj je to čudnega?

Ja, sori, ne morem, niti maram, biti partner eni, ki se je “odločila”, da pač hoče imeti ersnega dedca in bi se ji jaz zdel še kar dobra šansa.

To je po mojem mnenju samomor zame, če nisem zaljubljen v žensko, tudi ne čutim potrebe, d abi ji plačeval položnice, kosil travo in sprehajal psa. In ker slutim, da sem prestar in preizkušen, d abi se še kdaj zaljubil, sem v bistvu mnenja, da bom ostal samski. Sem vajen.

hja…si…

[/quote]

Nujno moraš v svojo tabelo vstaviti še stolpec “izjavljeno v kontekstu”. :-)) Tam sem primerjal upravičenost zamolčanja dejstev v času, ko se dva šele “ovohavata” in potem, ko sta že v zvezi. Nekateri, ki drugače prisegajo na iskrenost in poštenost, so avtorici solili pamet, da bi bilo bolje, če bi cifro zamolčala.[/quote]Boljša je živa laž kot mrtva resnica… je v Črni orhideji napisal Edvard Kocbek…ampak samo če je res mrtva… z lažnivcem in v večnih vprašanjih živeti je pa peklensko–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

In potem so tiho o svoji neplodnosti tudi ko “zvesta žena” zanosi s tabo oz nekom tebi podobnim? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In potem so tiho o svoji neplodnosti tudi ko “zvesta žena” zanosi s tabo oz nekom tebi podobnim? :)))[/quote]

On_, a bom preveč radikalna, če napišem, da bi moral vsak moški, če ugotovi, da ga je partnerica/žena prevarala, resno podvomiti o očetovstvu svojih otrok?

Ja in kaj je to čudnega?

Ja, sori, ne morem, niti maram, biti partner eni, ki se je “odločila”, da pač hoče imeti ersnega dedca in bi se ji jaz zdel še kar dobra šansa.

To je po mojem mnenju samomor zame, če nisem zaljubljen v žensko, tudi ne čutim potrebe, d abi ji plačeval položnice, kosil travo in sprehajal psa. In ker slutim, da sem prestar in preizkušen, d abi se še kdaj zaljubil, sem v bistvu mnenja, da bom ostal samski. Sem vajen.[/quote]

Prestar definitivno nisi.
Jaz sem imela take ideje pri 17 letih.

In potem so tiho o svoji neplodnosti tudi ko “zvesta žena” zanosi s tabo oz nekom tebi podobnim? :)))[/quote]On_, a bom preveč radikalna, če napišem, da bi moral vsak moški, če ugotovi, da ga je partnerica/žena prevarala, resno podvomiti o očetovstvu svojih otrok?[/quote]Ne vem, verjetno. :/

Imaš tri vrste otrok, ne zakonske, zakonske in potaknjence…… 😉

In potem so tiho o svoji neplodnosti tudi ko “zvesta žena” zanosi s tabo oz nekom tebi podobnim? :)))[/quote]

Si ti že slišal za kondome?

Ja in kaj je to čudnega?

To je po mojem mnenju samomor zame, če nisem zaljubljen v žensko, tudi ne čutim potrebe, d abi ji plačeval položnice, kosil travo in sprehajal psa. In ker slutim, da sem prestar in preizkušen, d abi se še kdaj zaljubil, sem v bistvu mnenja, da bom ostal samski. Sem vajen.[/quote]Glej ne vem, preveč malikuješ zaljubljenost in ljubezen, v njej vidiš neko odrešitev, postavljaš se v odvisen položaj od tega, da boš lahko ne vem zvest samo tisti, v katero se boš zaljubil, sicer gledaš na ženske kot na prehodne količke skozi čas… da si prestar, da bi se zaljubil.. to je spet neka samosabotažna akcija, zrasla iz cinizma osebne (pato)psihologije…

Zato, ker človek ni predmet, ki ga naročiš preko kataloga.

In potem so tiho o svoji neplodnosti tudi ko “zvesta žena” zanosi s tabo oz nekom tebi podobnim? :)))[/quote]Si ti že slišal za kondome?[/quote]Za kaj se pa to uporablja? 🙂

Ma dej no nehaj, katera zaščita je pa 100% in sploh, glede na to da naj bi imel “vroča razmerja” z nekimi nepotešenimi ženami, si predstavljam, da pridejo k tebi tako razgrete, da se dvakrat zdihata že na hodniku naslonjena na vhodna vrata…..
Kje imata čas mislit še na kondom….lepo te prosim? 😉 :)))

Razen če ne pride k tebi, ti kuhaš krompir, ona odvije v spalnico, se pripravi sama in še tebi kondom in počaka, da ti dokončaš s kuhanjem, nakar je na vrsti ona….. :/

Fajn bi bilo, če bi še sebe tako zanalizirala, kot mene.

Samo, lažje se je ukvarjat z drugimi, da se ti ni treba s samo sabo, ne?

Podobno velja za Njega, ki mu lastna veza beži, medtem ko soli pamet samskim.

Si ti že slišal za kondome?[/quote]Za kaj se pa to uporablja? 🙂

Ma dej no nehaj, katera zaščita je pa 100% in sploh, glede na to da naj bi imel “vroča razmerja” z nekimi nepotešenimi ženami, si predstavljam, da pridejo k tebi tako razgrete, da se dvakrat zdihata že na hodniku naslonjena na vhodna vrata…..
Kje imata čas mislit še na kondom….lepo te prosim? 😉 :)))

Razen če ne pride k tebi, ti kuhaš krompir, ona odvije v spalnico, se pripravi sama in še tebi kondom in počaka, da ti dokončaš s kuhanjem, nakar je na vrsti ona….. :/[/quote]:)))))))))))))) On_, Spider je tista stran istega kovanca, ki ji to ni smešno.. cccccc

Nujno moraš v svojo tabelo vstaviti še stolpec “izjavljeno v kontekstu”. :-)) Tam sem primerjal upravičenost zamolčanja dejstev v času, ko se dva šele “ovohavata” in potem, ko sta že v zvezi. Nekateri, ki drugače prisegajo na iskrenost in poštenost, so avtorici solili pamet, da bi bilo bolje, če bi cifro zamolčala.[/quote]Boljša je živa laž kot mrtva resnica… je v Črni orhideji napisal Edvard Kocbek…ampak samo če je res mrtva… z lažnivcem in v večnih vprašanjih živeti je pa peklensko–[/quote]

no ja, ne vem, če bi se ravno strinjal s Kocbekom. Glede večnih vprašanj pa … zakaj se je nekaterim v veselje mučiti z njimi, mi ni čisto jasno. OK, želijo vedeti resnico, vendar po mojih opažanjih so ponavadi to taki, ki jo tudi zelo težko prenesejo.

Fajn bi bilo, če bi še sebe tako zanalizirala, kot mene.

Samo, lažje se je ukvarjat z drugimi, da se ti ni treba s samo sabo, ne?

Podobno velja za Njega, ki mu lastna veza beži, medtem ko soli pamet samskim.[/quote]Ja -ne… saj vsi tu pišemo identifikacijske projekcije… hvala za platno

Niti ne. Jaz opisujem svoj pogled na svet, ne da bi se kaj dost ukvarjal s posamičnimi personami foruma. In zdaj, ko jaz tebi in Njemu posredujem določene aspekte svojega življenja, vidva te informacije preslikata v svoj svet, na način, ki se vama zdi edini možen. Vsako posredovano informacijo v domišljiji svojega dolgočasnega vsakdana data na deseto potenco. Kot sogovornika nista zanimiva, z vama sem se prisiljen ukvarjati, ker replicirata na praktično vsako mojo objavo.

Tule gor delijo nasvete kako v vezi in kako do partnerja/ke:
samski (le zakaj svoje nasvete, ki jih delijo drugim, ne upoštevajo pri sebi?)
ter vezani, ki so pa prava antireklama za zveze.
Pogrešam pa nasvete oseb, ki so v srečnih vezah, njihovi nasveti bi bili verjetno bolj uporabni.

Kako pa veš, kdo je v srečni in kdo v nesrečni vezi ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close